AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

bubuk Mibolerone (3704-9-4)

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 3704-9-4. kategori: ,

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Mibolerone (3704-9-4), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

AASRAW bubuk PDF Ikon

Panjelasan Produk

Mibolerone bubuk video


bubuk Mibolerone Karakter dasar

ngaran: bubuk Mibolerone
CAS: 3704-9-4
Formula molekular: C20H30O2
Beurat molekul: 302.45
Ngalembereh Point: 168-171 ° C
Temp neundeun: lomari es
warna: Bodas atanapi Pareum bubuk bodas


siklus bubuk Mibolerone

ngaran

Ngaran kimia: dimethylnortestosterone, bubuk Mibolerone
Ngaran séjén: cék tetes, Matenon, bubuk Mibolerone, Cék tetes bubuk, CDB-904, 3704-9-4

Mibolerone bubuk Dianggo

Tujuan stéroid ieu pikeun ngaruksak siklus menstruasi tina anjing bikang guna nyegah kakandungan. Salaku kalawan loba hormon stériod, sarta ieu ngawengku kelas hewan, acan lila sanggeus lahirna éta atlit jeung bodybuilders kapanggih pamakéan a.

Cék pakait nyaeta salah sahiji stéroid anabolik paling potent kungsi dijieun. Ieu oge salah sahiji stéroid paling masalah kantos dilakukeun dina watesan efek samping. Ieu lain stéroid mindeng dipaké ku bodybuilders novice atanapi atlit. Anjeun bakal ilahar manggihan pamakéan na dugi ka tos tarung atawa powerlifting kompetisi. Sababaraha bodybuilders bakal ngagunakeun éta pre-kontes mun rojong dina minggu pamungkas atanapi di off-musim pikeun push tambahan, tapi éta lain stéroid bodybuilding pisan umum. Ieu gé ngarti kakurangan ieu stéroid ngeunaan banding ka loba bodybuilders salaku urang teruskeun.

What is the dosage bubuk Mibolerone

Paling atlit nganggo ngeunaan 5mgs ngeunaan 30min saméméh latihan atawa kompetisi. Eta teu bener "tumpuk" kalawan nanaon iwal cardarine. Hal ieu biasana dipaké ngan saméméh sesi latihan penting atawa kompetisi. Loba atlit geus maké dosis beurat tina stéroid nambahkeun di tetes dipariksa salaku enhancer pre-acara.

Pariksa pakait nu dicokot oral jeung kudu dicokot sapopoé. Dosis ilaharna digolongkeun dina 200-300mcg per rentang dinten tapi bisa nambahan ka 500mcg per poé dina sababaraha kasus. Dosis anu salawasna dibawa saméméh latihan, ngadeukeutan 30-40 menit sateuacan latihan, gelut atawa acara. Aya henteu dosis terapi dianjurkeun sakumaha stéroid ieu geus pernah kungsi dipaké medically keur kaperluan manusa.

Kumaha Mibolerone bubuk karya

Pariksa tetes nyaéta préparasi cairan tina stéroid Mibolerone bubuk (CAS 3704-9-4), nu dipaké ku bodybuilders, lifters kakuatan, atlet geus putus jeung pajuang, sadaya pikeun kaperluan ngaronjatkeun agresi jeung kinerja dina dinten kompetisi. Cék tetes nu mujarab nalika dipaké ngan 30 menit saméméh kompetisi. pamaké bakal ngalaman ngaronjat agresi, fokus jeung drive kalapa. Sanajan stéroid ieu teu ngandung sagala stimulants langsung, éta mintonkeun Peta pisan noticeable on SSP (Central saraf Sistim) ngaliwatan nurun overload androgén. Ieu hiji-hijina alesan ubar ieu dipaké ku atlit, sakumaha gains otot anu unnoticeable kalayan obat ieu.

Aya henteu sagala bukti nyata anecdotal atawa lamun heunteu nu atlit anu ngagunakeun Cék pakait dina "siklus" kawas éta biasa kalawan stéroid lianna. Sigana stéroid ieu geus staked ngaku solid salaku pre-acara stéroid tina pilihan pikeun ngaronjatkeun agresi jeung drive kalapa. Sanajan kitu, henteu gains considerable dina massa otot bisa dihontal dina ubar ieu alatan kanyataan eta ngan bisa dipaké di pondok 2 ngawengku minggu, dina dosis 5mg leutik. Sagala beuki waktos ka dinya, atawa dosis heavier, sarta masalah kaséhatan anu caket.

pangeling-eling

Catetan penting: recovery Pengetahuan Alam nganggap euweuh karuksakan ieu dipigawé ka Hypothalamic-hipofisis-Testicular-Axis na nu teu prior kaayaan tingkat low eksis.

· Hepatotoxicity: Like sadayana stéroid anabolik C17-aa Mariksa pakait anu toksik mun ati. Laju na significance tina karacunan tina salah C17-aa stéroid ka hareup variasina greatly; sababaraha anu toksik tapi mildly kitu, tapi ieu téh lain hiji hampang. Pariksa pakait bisa boga salah sahiji neneng, tabrakan négatip on énzim ati sadaya stéroid C17-aa. nilai ati baris ngaronjatkeun nyirorot jeung loba galur bakal disimpen dina ati.

Upami Anjeun gaduh kasakit ati anjeun teu kedah nganggo stéroid ieu. Pamakéan nandakeun kedah ogé dijaga jeung ngan 2-3 minggu max jeung kudu dipake kalawan sagala stéroid C17-aa lianna. Leuwih loket pangobatan kedah ogé dihindari nalika mungkin saloba oge ati toksik ieu ngan bakal ngakibatkeun tambahan galur ati. Éta ogé Kadé pamaké ulah konsumsi alkohol salila pamakéan sarta suplement kalawan cleansers ati. Paranti ngalakukeun hal ieu bisa ngabalukarkeun komplikasi lever, sarta dina sababaraha pamaké stress meureun hébat sanajan lakukeun sagalana katuhu.

bubuk Mibolerone

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé bisa dikirim kaluar di 3 poé gawé sanggeus mayar.

Mibolerone bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.

Teu bubuk Mibolerone ngagaduhan efek samping

Efek samping tina Cék tetes loba. Ieu salah sahiji stéroid anabolik paling bahaya kungsi dijieun. Kusabab efek samping tina Cék pakait anu jadi kuat ieu lain saha stéroid kedah kantos sih make. Aya sababaraha hadé pilihan. agresi ngaronjat nyebutkeun saméméh perang bisa jadi pikabitaeun tapi resiko umumna bakal outweigh ganjaran kalawan stéroid ieu. Ieu henteu hartosna individu bakal maot, jeung kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun efek samping tina Cék pakait ka dihindari kana gelar (aranjeunna henteu bisa dihindari lengkep).

· Estrogenic: Estrogenic efek samping atawa Mariksa pakait pisan mungkin jadi stéroid ieu téh progestin na aromatizes beurat. Efek samping tina Cék pakait bisa ngawengku gynecomastia, ingetan cai jeung darah tinggi pakait sareng ingetan cai parna. Sanajan kitu, alatan pamakéan ilaharna kitu pondok cicing na dosis dipaké téh low (waktu nu diperlukeun pisan saeutik bubuk Mibolerone nambahan agresi) épék estrogenic teu mindeng katempo.

Pamakéan Aromatase sambetan (AI urang) kawas Anastrozole (Arimidex) bisa ngajaga ngalawan efek samping estrogenic of Cék tetes. Ieu bakal nawiskeun panyalindungan tina esterogen jeung progesteron patali. Sanajan kitu, kagiatan estrogenic téh jadi kuat kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun masalah mun masih aya sababaraha lalaki.

· Androgenic: The efek samping androgenic of Cék pakait bisa ngawengku jerawat, tumuwuhna bulu awak jeung bulu leungitna di lalaki predisposed mun baldness pola jalu. Efek samping androgenic of Cék pakait oge meureun kaasup gejala virilization di awéwé; kanyataanna, virilization dina sababaraha tingkat ampir assured.

Keur genetik pamaké jalu baris nangtukeun severity tina efek samping androgenic. Ieu ogé penting pikeun catetan androgenicity hormon ieu urang teu bisa diréduksi ku pamakéan réduktase inhibitor 5-alfa kawas Finasteride; aranjeunna bakal euweuh pamakéan.

· Cardiovascular: The efek samping tina Cék pakait bisa ngawengku pamadegan alam cardiovascular parna. stéroid Ieu tiasa pisan kasar on kolesterol sarta tekanan getih. Bisa boga dampak signifikan dina koléstérol HDL (koléstérol alus) jeung kolesterol LDL (kolesterol jahat). Mun individu boga sagala kaayaan cardiovascular aya, geus kaliwat atawa hadir, anjeunna henteu kedah nganggo stéroid ieu.

Jalma anu ngalakukeun nganggo stéroid ieu bakal hoyong mastikeun aranjeunna nuju tinggal hiji gaya hirup ramah cardiovascular. diets cageur anu beunghar asam lemak omega sarta low dina lemak jenuh na gula basajan nu kacida penting. aktivitas cardiovascular biasa oge imperatif, jadi loba kitu lamun eta teu kaci bagian tina rutin stéroid ieu teu keur anjeun. Pamaké ogé kedah suplement ku antioksidan kolesterol sarta nyimpen hiji panon pisan nutup kana kaséhatan cardiovascular maranéhanana.

· Téstostéron: Cék tetes bakal ngurangan produksi téstostéron alam anjeun sarta bakal ngalakukeun kitu nyata. Pamakéan téstostéron exogenous nyaeta imperatif lamun hiji kaayaan téstostéron low téh bisa dihindari. Sanajan pamakéan ieu ilaharna pondok cicing jeung stéroid ieu, durasi pamakéan moal ulah suprési téstostéron dina alam disababkeun ku stéroid jeung ngayakeun bakal genetik individu urang.

Sakali pamakéan stéroid ieu geus réngsé sarta sakabeh stéroid geus diberesihan sistem, produksi téstostéron alam baris dimimitian deui. Sanajan kitu, Post Daur Terapi (PCT) disarankeun. Ieu bakal ngaronjatkeun recovery; eta moal ngajamin eta na moal ngalengkepan eta, tapi bakal ngaronjatkeun odds of recovery alus. Salaku kalayan sagala stéroid, sok aya résiko tina euweuh recovery pinuh, sarta ieu kudu dianggap saméméh pamakéan kantos dimimitian.


Kumaha mésér bubuk Mibolerone ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

HNMR

resep

Mibolerone bubuk Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

The stéroid Mibolerone pangkuatna (Mariksa tetes) online

1 review pikeun bubuk Mibolerone (3704-9-4)

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    bubuk Mibolerone nyaeta genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *