AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Mifepristone bubuk (84371-65-3)

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 84371-65-3. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Mifepristone (84371-65-3), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

bubuk Mifepristone, Ogé katelah RU-486, mangrupakeun antiprogesterone steroidal sintétik potent nu dipaké dina kombinasi kalayan misoprostol, a analog prostaglandin, mun dipicuna aborsi médis. Kombinasi ieu leuwih ti 95% éféktif salila 50 poé mimiti kakandungan. Éta ogé éféktif dina trimester kadua kakandungan.

Panjelasan Produk

Mifepristone bubuk video


bubuk Mifepristone Karakter dasar

ngaran: bubuk Mifepristone
CAS: 84371-65-3
Formula molekular: C29H35NO2
Beurat molekul: 429.59
EINECS: 196-200 ° C
Temp neundeun: 1806241-263-5
sinonim: 11-(4-(dimethylamino)phenyl)-17-hydroxy-17-(1-propynyl)-estra-9-dien-3-one ;11beta-[4-(n,n-dimethylamino)phenyl]-17alpha-(prop-1-ynyl)-delta4,9-estradiene ;17-beta)-(11-bet ;17beta)-11-[4-(dimethylamino)-phenyl]-17-hydroxy-17-(1-propynyl)estra-(11bet ;17-beta-hydroxy-11-beta-(4-dimethylaminophenyl-1)-17-alpha-(prop-1-ynyl)oest ;-17beta-ol-3-one ;4,9-dien-3-one ;r38486
Ngalembereh Point: 195-198 ° C
alfa: D20 + 138.5 ° (c = 0.5 di chloroform)
Temp gudang .: 2-8 ° C
warna: bubuk konéng


pamakéan bubuk Mifepristone dina siklus

nami

Mifepristone bubuk (RU-486), Mifegyne, Mifeprex, batur

Kumaha carana sangkan gawéna bubuk Mifepristone

Mifepristone bubuk ieu dipaké pikeun 10th minggu kakandungan (70 poé sanggeus dinten panungtungan tina kareseban nu). Bakal eureun zat alam anjeun (progesteron) diperlukeun pikeun kakandungan neruskeun. Hal ieu biasana dipaké ku ubar sejen disebut misoprostol. Pikeun mastikeun yén anjeun dina lokasi luyu mun anjeun nyandak misoprostol sabab perdarahan heunceut, keram, seueul, sarta diare biasana dimimitian dina 2 mun 24 jam sanggeus nyokot eta tapi bisa dimimitian dina jam 2. perdarahan heunceut atanapi spotting biasana lasts pikeun 9 mun 16 poé tapi bisa lepas pikeun 30 poé atawa panjang. Anjeun kudu balik ka dokter anjeun kanggo hiji ujian atanapi ultrasound 7 mun 14 poé sanggeus nyokot bubuk Mifepristone pikeun ngonfirmasi yén kakandungan geus réngsé sarta mariksa jumlah perdarahan. Candak bubuk Mifepristone persis sakumaha diarahkeun.

Geus eta aman ngagunakeun bubuk Mifepristone

Mifepristone bubuk jeung misoprostol teu hasil dina butuh mantau di lingkungan klinis. "Pamakéan bener bubuk Mifepristone na misoprostol téh basajan. Teu kawas ubar lianna, kayaning doxorubicin atawa pénisilin pikeun suntik, ngawaskeun perlu dipigawé dina pengawasan dokter keur nangkep réaksi gancang sarta berpotensi fatal, bubuk Mifepristone. Ngayakeun misoprostol atawa dosing kompléks atawa henteu eta ngalibetkeun mantau kaayaan hésé atawa bahaya geuwat salila atanapi langsung saatos dosing.

Dinyana kana bubuk Mifepristone

Ieu henteu dipikawanoh lamun nyokot bubuk Mifepristone baris ngaronjatkeun résiko anjeun perdarahan serius. Ampir kabéh awéwé anu dipaké dina Mifepristone bubuk / misoprostol regimen ngalaman rata-rata 9-16 poé nyeri beuteung, keram uterus, sarta perdarahan heunceut atanapi spotting. Nepi ka 8% awéwé ngalaman sababaraha tipe ngaluarkeun getih dina poé 30 atawa leuwih. efek samping kirang umum lianna kaasup seueul, kalemahan, utah, diare, pusing, kacapean, sarta muriang. Mun épék ieu panungtungan leuwih panjang batan jam 24 munggaran sanggeus nyokot ubar kadua (misoprostol), neangan perhatian médis saharita sabab bisa jadi masalah médis serius.

Mifepristone bubuk saperti hiji kontraséptif darurat sanggeus sanggama dijagi ( 'isuk-sanggeus karacunan'); pikeun ngubaran tumor otak, endometriosis (tumuwuhna jaringan rahim luar rahim), atawa fibroids (tumor noncancerous dina rahim); atawa dipicuna kuli (pikeun mantuan ngamimitian proses kalahiran dina awéwé hamil). Mifepristone bubuk kedah teu dipake lamun boga kakandungan abnormal langka nu geus luar rahim (kakandungan ectopic). Eta moal ngakibatkeun hiji aborsi dina hal ieu. Ieu bisa ngakibatkeun hiji kakandungan ectopic kana beubeulahan, hasilna perdarahan pisan serius.

Ngaluarkeun getih sarta phlegm mindeng hartosna tamba berpungsi dina perlakuan ieu, tapi snoring na perdarahan kadang bisa lumangsung sarta masih némbongkeun kakandungan. Kituna, anjeun kudu balik kabeh kunjungan saterusna ka dokter anjeun sarta seueul sarta expectoration bisa worsen dina jam 24 sanggeus nyokot ubar kadua (Misoprostol). dokter Anjeun bisa langsung nu nyandak pangobatan séjén pikeun mantuan mengobati gejala ieu. Lamun salah sahiji épék ieu persist atanapi worsen, ngabejaan dokter Anjeun atawa tukang ubar langsung. Beberesih sarta pamariksaan bisa lepas 30 poé sarta bisa jadi loba heavier ti normal. Dina kasus langka, perdarahan ieu bakal perlu terminated ku bedah. Mun anjeun ngaluarkeun getih cukup, soak 2 full-ukuran napkins Saniter 2 jam sapoé, atawa salempang ngeunaan perdarahan masif, neangan bantuan médis langsung.

Mun ubar ieu (Mifepristone bubuk tablet) teu dianggo dina 2 poé, dokter anjeun bisa masihan anjeun ubar sejen. Upami Anjeun gaduh nyeri beuteung, kalemahan, burih kesel atawa utah atawa diare ((diare), mangga nelepon dokter Anjeun langsung lamun butuh obat lianna pikeun leuwih ti jam 24. Aya ogé réaksi alérgi pisan serius keur ubar ieu. Sanajan kitu, lamun Anjeun manggihan Gejala naon réaksi alérgi parna ngawengku: baruntus, itching / bareuh (utamana raray / basa / tikoro), pusing parna, eungap, neangan perhatian médis langsung.

Inget yen dokter Anjeun geus dimimitian nginum obat ieu kusabab anjeunna atanapi manehna geus judged anu manfaat anjeun leuwih gede tibatan résiko efek samping. Upami Anjeun gaduh salah sahiji efek samping handap saperti teu mirip tapi pisan serius, nelepon dokter Anjeun atawa nelepon pikeun darurat perlakuan médis geura: muriang leuwih 100.4 ° F (38 ° C) pikeun leuwih ti 4 jam, nyeri parna atawa tenderness handap cangkeng, Tiis , laju haté atawa pepet.

Ieu lain nafsirkeun mungkin efek samping. Mun épék séjén Anjeun aya bewara teu didaptarkeun di luhur, PLS ngahubungan dokter Anjeun atawa tukang ubar langsung.

bubuk Mifepristone

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

Mifepristone bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


Kumaha mésér bubuk Mifepristone ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

HNMR

resep

Resep Mifepristone bubuk

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

1 review pikeun Mifepristone bubuk (84371-65-3)

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    Mifepristone bubuk mangrupa genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *