AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

bubuk Mitoxantrone HCl

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 70476-82-3. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Mitoxantrone HCl (70476-82-3), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

bubuk Mitoxantrone hydrochloride mangrupakeun nginum obat kanker éta interferes jeung tumuwuhna sumebarna sél kanker dina awak urang. bubuk Mitoxantrone HCl ieu dipaké pikeun ngubaran kanker prostat sarta jenis nu tangtu leukemia. bubuk Mitoxantrone HCl ogé dipaké pikeun ngubaran gejala relapsing sababaraha sclerosis. nginum obat ieu moal cageur sababaraha sclerosis.

Panjelasan Produk

Mitoxantrone hydrochloride bubuk video


bubuk Mitoxantrone hydrochloride Karakter dasar

ngaran: bubuk Mitoxantrone hydrochloride
CAS: 70476-82-3
Formula molekular: C22H30Cl2N4O6
Beurat molekul: 517.4
Ngalembereh Point: 160-162 ° C
Temp neundeun: lomari es
warna: Bodas atawa mareuman bubuk kristalin bodas


hydrochloride bubuk Mitoxantrone dina pamakéan

ngaran

Brand Nami: Novantrone
Ngaran kimia: 1,4-dihydroxy-5,8-bis [[2- [2-hydroxyethyl) amino] étil] amino] 9,10-anthracenedione dihydrochloride

Mitoxantrone hydrochloride bubuk Dianggo

Akut Myeloid Leukemia

A komponén rupa regimens kémoterapi pikeun induksi remisi di myeloid akut (myelogenous, nonlymphocytic) leukemia (AML, ANLL). AML ngawengku promyelocytic akut, monocytic, myelomonocytic, megakaryoblastic, sarta leukemias erythroid.

Dipaké dina kombinasi kalayan agén antineoplastic lianna di regimens terapi konsolidasi handap induksi ti remisi lengkep.

Kangker prostat
Dipaké salaku hiji regimen alternatif pikeun pengobatan palliative awal maju, symptomatic kanker prostat (ie, nyeri) hormon-refractory (dina kombinasi kalayan prednisone). Pikaresep mimitina-garis pengobatan pikeun kanker prostat métastatik hormon-refractory nyaeta docetaxel dina kombinasi kalayan prednisone.

Sababaraha Sclerosis (MS)
Perlakuan sekundér (kronis) kutang, kutang-relapsing, atawa worsening relapsing-remitting MS. Dipaké pikeun ngurangan cacad jeung / atawa frékuénsi kambuh neurologic.

Geus diulik dina pasien jeung pola kasakit handap: Saeutik demi saeutik ngaronjatkeun cacad sareng atawa henteu sareng relapses klinis superimposed relapses (kutang jeung kutang-relapsing subtypes sekundér) jeung klinis hasilna ngaronjat stepwise di cacad, kalawan status neurologic substansi abnormal antara relapses (worsening relapsing- remitting kasakit).

Teu dianjurkeun keur dipake dina pasien kalayan MS kutang primér.

Teu kudu dipaké pikeun pengobatan MS dina pasien kalayan dasar LVEF <50% (seeMyocardial karacunan dina boxed Awas). Umumna teu dianjurkeun keur dipake dina pamadegan kalawan impairment hépatik (tingali hépatik Impairment handapeun Cautions) atanapi di maranéhanana kalayan neutrophil titung <1500 / mm3.

Non-Hodgkin Lymphoma urang
Dipaké salaku komponén regimens kombinasi kémoterapi pikeun pengobatan low-grade non-Hodgkin urang lymphoma †.

What is the dosage of Mitoxantrone hydrochloride bubuk

Sadia sakumaha Mitoxantrone hydrochloride bubuk; dosage ditembongkeun dina watesan mitoxantrone HCl bubuk.

dewasa
Akut Myeloid Leukemia
induksi Terapi
IV
12 mg / m2 poéan dina poé 1-3 dina kombinasi kalayan cytarabine 100 mg / m2 poean (salaku infusion IV kontinyu leuwih jam 24) dina poé 1-7.

Mun respon antileukemic ka Tangtu induksi kahiji nyaeta lengkep, tangtu induksi kadua diwangun ku 2 poé mitoxantrone HCl bubuk (12 mg / m2 poean) jeung 5 poé cytarabine (100 mg / m2 poean) bisa dibikeun.

Mun karacunan nonhematologic parna atawa hirup-ngancam watekna salila kursus induksi awal, withhold Tangtu induksi kadua dugi karacunan resolves.

Terapi konsolidasi
IV
12 mg / m2 poéan dina poé 1 na 2 dina kombinasi kalayan cytarabine 100 mg / m2 poean (salaku infusion IV kontinyu leuwih jam 24) dina poé 1-5. Administer Tangtu konsolidasi awal ngadeukeutan 6 minggu sanggeus kursus induksi ahir; administer kursus konsolidasi kadua umumna 4 minggu sanggeus kursus awal.

Kangker prostat
IV
12-14 mg / m2 sakali unggal poé 21; masihan salaku hiji adjunct kana terapi corticosteroid (misalna prednisone 5 mg oral dua kali sapopoé, hydrocortisone 40 mg oral poean). Sababaraha clinicians nyarankeun discontinuance of mitoxantrone HCl bubuk (jeung tuluyan terapi corticosteroid nyalira) dina pasien anu keur masih ngarespon saatos a mitoxantrone HCl bubuk dosis kumulatif 140 mg / m2 alatan résiko tina karacunan cardiac.

sababaraha Sclerosis
IV
12 mg / m2 sakali unggal 3 bulan.

resep wates
dewasa
sababaraha Sclerosis
IV
Maksimum dosis hirupna kumulatif: 140 mg / m2.

populasi husus
hépatik Impairment
Turunna clearance; adjustment dosage bisa jadi moderator, mangga kumaha oge, moal saran adjustment dosage husus. (Tempo hépatik Impairment handapeun Cautions.)

Impairment renal
réduksi dosage teu diperlukeun.

pangeling-eling

Pangalaman ngeunaan Supervising Clinician

Administer ukur di handapeun pengawasan clinicians mumpuni ngalaman dina pamakéan terapi sitotoksik.

warnings administrasi
Administer lalaunan kana leyuran infusion IV kalawan bébas ngajalankeun. Ulah administer ku IM, sub-Q, intra-artéri, atawa suntik intrathecal.

necrosis jaringan lokal parna lamun extravasation lumangsung. (Tempo Balukar Lokal handapeun Cautions.)

Parna sarta kadangkala teu bisa balik neurotoxicity dilaporkeun handap administrasi intrathecal. (Tempo Neurotoxicity handapeun Cautions.)

Myelosuppression
myelosuppression parna bisa lumangsung. Umumna ulah dipake dina pasien kalayan neutrophil dasar titung <1500 / mm3, iwal pengobatan myeloid akut (myelogenous, nonlymphocytic) leukemia. Ngawas status hematologic taliti. (Tempo Hematologic Balukar handapeun Cautions.)

karacunan Myocardial
Mungkin cardiotoxicity na CHF berpotensi fatal dina mangsa atawa bulan ka taun sanggeus terapi; nambahan résiko kalayan ngaronjatna dosis kumulatif.

faktor résiko (sajarah atawa kasakit cardiovascular ayeuna, irradiation prior atanapi concomitant ka aréa pericardial / mediastinal, terapi saméméhna mibanda anthracyclines séjén atawa anthracenediones, atawa pamakéan concomitant obat cardiotoxic lianna) bisa ngaronjatkeun risiko cardiotoxicity. Sanajan kitu, karacunan bisa lumangsung paduli naha faktor résiko cardiac anu hadir. (Tempo Cardiotoxicity handapeun Cautions.)

Risiko CHF ngembang di penderita kanker diperkirakeun janten 2.6% dina dosis kumulatif nepi ka 140 mg / m2.

Saacanna inisiasi terapi, evaluate kabeh pasien keur cardiac tanda / gejala ku sajarah jeung ujian fisik jeung nangtukeun dasar ditinggalkeun ventricular fraksi ejection (LVEF) ku echocardiogram atanapi multigated angiography radionuclide (MUGA).

Ulah initiate terapi di penderita sababaraha sclerosis lamun dasar LVEF nyaéta <50%.

Dina penderita sababaraha sclerosis, evaluate LVEF ku echocardiogram atanapi MUGA saméméh unggal dosis; ulah administer dosis tambahan lamun LVEF nurun ka <50% atawa lamun hiji réduksi klinis penting dina LVEF lumangsung.

Penderita sababaraha sclerosis kudu nampa dosis kumulatif> 140 mg / m2.

Acute sekundér myelogenous leukemia (AML)
AML sekundér dilaporkeun dina penderita diperlakukeun kalayan mitoxantrone HCl bubuk; résiko tina leukemias sekundér refractory naek lamun anthracyclines anu digabungkeun jeung antineoplastics DNA-ngaruksak sejen, sanggeus paparan éksténsif pikeun ubar sitotoksik, atawa nalika dosis anthracycline geus escalated. (Tempo Carcinogenicity handapeun Cautions.)

Mitoxantrone hydrochloride Raw Bubuk

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé bisa dikirim kaluar di 3 poé gawé sanggeus mayar.

Mitoxantrone hydrochloride bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.

Teu bubuk Mitoxantrone HCl ngagaduhan efek samping

Ilaharna dilaporkeun efek samping tina mitoxantrone ngawengku: inféksi, inféksi respiratorytract luhur, inféksi saluran kemih, inféksi jamur, inféksi kulit jamur, sepsis, alopecia, amenorrhea, arrhythmia cardiac, kabebeng, diare, ecg Abnormalitas, hemorrhage cerna, ngaronjat transferase gamma-glutamyl, leukopenia, kasakit haid, seueul, stomatitis, Abnormalitas cikiih, nyeri beuteung, aphthous stomatitis, asthenia, sensasi saluran cerna ngaduruk, batuk, turun hémoglobin, turun bodas count sél getih, dyspnea, busung lapar, nyeri epigastric, kacapean, muriang, hematuria, hyperglycemia, hypocalcemia, hypokalemia, ngaronjat glukosa sérum, lymphocytopenia, mucositis, pharyngitis, rhinitis, nyeri lambung, thrombocytopenia, utah, gain beurat, abnormal mutlak count neutrophil, anorexia, malaise, sarta nailbedchanges. efek samping lianna di antarana: pneumonia, sindrom gagal ginjal, rebutan, skininfection, anémia, balik nyeri, granulocytopenia, nyeri sirah, sinusitis, kahariwang, artralgia, conjunctivitis, depresi, dyspepsia, perdarahan menstruasi beurat, hemorrhage, hipertensi, hyponatremia, peluh, ngaronjat sérum aminotransferase alanin, ngaronjat sérum aspartate aminotransferase, panyakit jantung ischemic, myalgia, nyeri, petechia, proteinuria, sterility, eumeur, chills, diaphoresis, sarta ecchymoses. Tempo dihandap pikeun acomprehensive daptar épék ngarugikeun.


Kumaha mésér Mitoxantrone hydrochloride bubuk ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

KoA 70476-82-3Mitoxantrone HCl bubuk AASRAW

HNMR

Kami Mitoxantrone hydrochloride bubuk supplie, bubuk Mitoxantrone HCl pikeun dijual, atah Mitoxantrone HCl bubuk supplie (70476-82-3) hplc≥98% | AASraw

resep

Mitoxantrone hydrochloride Raw Bubuk Resep

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk