AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Gestonorone bubuk asetat (31981-44-9)

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 31981-44-9. Kategori:

AASraw mangrupikeun sintésis sareng kamampuan produksi tina gram pikeun raraga massa Gestonorone acetate Powder (31981-44-9), dina régulasi CGMP sareng sistem kontrol kualitas anu tiasa dilacak.

Panjelasan Produk

Gestonorone bubuk asetat (31981-44-9) video


Gestonorone bubuk asetat (31981-44-9) Specification:

Struktur kimia: Ngaran Produk: Gestonorone asetat
CAS No.: 31981-44-9
Formula molekular: C22H30O4
Beurat molekul: 358.47
sinonim: Gestonoronacetat;

19-Nor-17alpha-hydroxyprogesterone asetat;

17-acetoxy-19-nor-pregnancy-4-ene-3,20-dione;

17-Acetoxy-19-nor-pregnancy-4-en-3,20-dion;

neundeun: Nyimpen dina suhu kamar jauh tina lampu sareng Uap.
Dokumén (COA & HPLC jsb): Aya

Gestonorone bubuk asétat (31981-44-9) Description:

Gestonorone asétat, atanapi gestronol asetat, ogé katelah ogé norhydroxyprogesterone acetate, mangrupikeun progestin 19-norprogesteron sareng 17α-hydroxyprogesterone anu dikembangkeun dina awal taun 1960an tapi henteu pernah dipasarkan.Ia mangrupikeun éster C17α acétate na gestronol (17α-hyétropol -19-norprogesteron).

rujukan:

  • Junkmann, K (1963). "Evaluasi zat gestagenic sintétik". Deutsche Medizinische Wochenschrift. 88 (13): 629-638. doi: 10.1055 / s-0028-1111990. ISSN 0012-0472.
  • Suchowsky, GK (1963). "Inhibition ovulasi ku stéroid". Jurnal Asosiasi Médis Mesir. 1962-1963: 67-73. ISSN 0013-2411.
  • Gilbert, HG; Phillipps, GH; Inggris, AF; Stephenson, L .; Voollett, EA; Newall, CE; Budak, KJ (1974). "Kegiatan progestasional sareng anti-estrogenik dina sababaraha stéroid 11β-substitusi". Stéroid. 23 (4): 585-602. doi: 10.1016 / 0039-128X (74) 90010-5. ISSN 0039-128X.
  • Gregory Pincus (3 Séptémber 2013). Kontrol Kasuburan. Elsevier. pp 222–. ISBN 978-1-4832-7088-3.

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.


KoA

HNMR

resep

Rujukan & citations produk