AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Nandrolone Phenylpropionate (NPP) bubuk

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 62-90-8. kategori: ,

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa Nandrolone Phenylpropionate (NPP) bubuk (62-90-8), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Panjelasan Produk

Nandrolone Phenylpropionate (NPP) video bubuk


Atah Nandrolone Phenylpropionate (NPP) bubuk Karakter

ngaran: Nandrolone Phenylpropionate (NPP) bubuk
CAS: 62-90-8
Formula molekular: C27H34O3
Beurat molekul: 406.57
Ngalembereh Point: 85-87 ° C
Temp neundeun: -20ºC
warna: Bodas atawa mareuman bodas Kristal Bubuk


atah Nandrolone Phenylpropionate (NPP) pamakéan bubuk di siklus stéroid

ngaran

bubuk atah Nandrolone Phenylpropionate ilaharna disebut ku bubuk NPP (CAS 62-90-8) ku bodybuilders atawa boga UGL.

Atah Nandrolone Phenylpropionate bubuk Dianggo

Nandrolone phenylpropionate mangrupakeun sanyawa hampang, sahingga rék ngajalankeun eta di 300-400 miligram (mgs) per minggu pikeun hasil pangalusna. Sababaraha pamaké baris ngajalankeun hiji dosage low dina tumpukan ka rojong kalayan sendi, tapi henteu dianjurkeun ngagunakeun stéroid ieu alesan yén nyalira, anjeun bisa ngabalukarkeun leuwih ruksakna tatu aya dina prosés.

Warning on bubuk Raw Nandrolone Phenylpropionate

Terus di pikiran nu nandrolones bakal pencét moal ngan nu reséptor éstrogén, tapi oge reséptor progesteron, jadi Anjeun leres kedah nganggo cabergoline kalawan eta dina urutan tetep tingkat progesteron dina kontrol.

parentah salajengna

Kawas sakabeh stéroid anabolik, nandrolone phenylpropionate nyaeta suppressive, jadi hiji terapi siklus pos pinuh (PCT) diperlukeun pikeun masihan pamaké a badarat lemes. Sakumaha anu geus disebutkeun di luhur, warta alus éta alatan éster pondok NPP téh kaluar tina sistem teuing leuwih gancang ti lanceukna Deca durabolin badag na.

bubuk Nandrolone Phenylpropionate (CAS 62-90-8)

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

Nandrolone Phenylpropionate bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


Kumaha mésér bubuk Raw Nandrolone Phenylpropionate (CAS 62-90-8); mésér bubuk NPP tina AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


Leuwih jéntré ngeunaan produk relevan,ngabagéakeun ka klik di dieu.


=

KoA

KoA 62-90-8 Nandrolone Phenylpropinate NPP AASRAW

HNMR

AASRAW Nandrolone phenylpropionate / NPP dipaké ku atlit jeung lingkup gaining massa otot jeung kakuatan, mung kirang dipikawanoh ti Deca.

AASRAW Nandrolone phenylpropionate / NPP dipaké ku atlit jeung lingkup gaining massa otot jeung kakuatan, mung kirang dipikawanoh ti Deca.

resep

Phenylpropionate (NPP) bubuk (62-90-8) resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Atah Nandrolone Phenylpropionate (NPP) bubuk Resep (Pikeun rujukan wungkul)

  • 60mls @ 150mg / ml
  • bubuk 9g
  • 25ml EO
  • 14.5ml GSO
  • 1.8ml BA (3%)
  • 12ml BB (20%)

Rujukan & citations produk

Nandrolone Decanoate bubuk vs Nandrolone phenylpropionate powde

1 review pikeun Nandrolone Phenylpropionate (NPP) bubuk

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    Nandrolone Phenylpropionate (NPP) bubuk mangrupa genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *