AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

bubuk Nomegestrol asétat

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 58652-20-3. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa Nomegestrol asétat bubuk (58652-20-3), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

bubuk Nomegestrol asétat , Ngaran kimia 17-hidroksi-6-metyl-19-norpregna-4,6-diene-3,20-dione, mangrupakeun potent, progestogen kacida selektif, a agonist pinuh di reséptor progesteron, kalayan henteu atawa minimal ngariung pikeun reséptor stéroid lianna.

Panjelasan Produk

Nomegestrol asétat bubuk video


bubuk Nomegestrol asétat Karakter dasar

ngaran: bubuk Nomegestrol asétat
CAS: 58652-20-3
Formula molekular: C21H28O3
Beurat molekul: 328.45
Ngalembereh Point: 177-180 ℃
Temp neundeun: gudang tiis
warna: Bodas atawa mareuman bubuk bodas


siklus bubuk Nomegestrol asétat

ngaran

Ngaran kimia: bubuk Nomegestrol asétat
Ngaran brand: Lutenyl na Zoely, jeung nu lianna, bubuk 19-Normegestrol, Nomegestrol (panginepan) bubuk, 58652-20-3

Nomegestrol asétat bubuk Dianggo

Nomegestrol bubuk asétat (CAS 58652-20-3) mangrupakeun potent, progestogen oral aktif sareng profil tolerability nguntungkeun sarta ciri métabolik nétral. Teu kawas mayoritas progestogens heubeul, nu éta turunan 19-nortestosterone disintésis utamina pikeun aktivitas antigonadotropic maranéhna salaku komponén kontrasépsi hormonal dina kombinasi kalayan hiji éstrogén, bubuk Nomegestrol asétat téh turunan 19-norprogesterone dirancang meungkeut husus ka reséptor progesteron, sarta relatif kurang di pangirut pikeun reséptor stéroid lianna. Nomegestrol asétat bubuk exerts épék antiestrogenic kuat na tingkat éndométrium jeung boga aktivitas antigonadotropic potent, tapi tanpa sipat androgenic atanapi glucocorticoid residual. Dina hiji dosage of 1.25 mg / poe, bubuk Nomegestrol asétat nyegah ovulation bari permitting pertumbuhan follicle, sedengkeun di dosages of 2.5 atanapi 5 mg / poe, duanana ovulation tur ngembangkeun follicle anu diteken. Peta antigonadotropic bubuk Nomegestrol asétat ieu dimédiasi, kawas progestins sejen, di tingkat hypothalamic na hipofisis. Sumawona Nomegestrol asétat bubuk boga aktivitas antiandrogenic parsial. Nyerep bubuk Nomegestrol asétat téh gancang sanggeus administrasi oral, ngahontal konsentrasi puncak sérum dina jam 4, ku satengah hirup terminal jam kurang 50 ..

Nomegestrol asétat bubuk (19-Normegestrol bubuk) geus dipaké hasil keur pengobatan sababaraha gangguan gynecological (gangguan menstruasi, dysmenorrhoea, sindrom premenstrual) jeung salaku komponén HRT dina kombinasi kalayan estradiol keur relief gejala menopausal; eta geus disatujuan di Éropa salaku monotherapy pikeun pengobatan anu sindrom menopausal, kasakit uterus jeung menorrhagia, sarta dina kombinasi kalayan hiji éstrogén pikeun pengobatan gejala menopausal. Dina vitro data nunjukkeun yén bubuk Nomegestrol asétat preserves efek haemostatic mangpaat tina éstrogén; Saterusna, bubuk Nomegestrol asétat miboga éfék nétral atawa mangpaatna dina propil lipid, sarta henteu mangaruhan adversely métabolisme glukosa atanapi bodyweight. bubuk Nomegestrol asétat geus ditémbongkeun kurangna aktivitas profilerative dina jaringan payudara normal sarta cancerous, sarta teu boga pangaruh deleterious on remodeling tulang. Ieu sifat antigonadotropic potent, sarta métabolik jeung pharmacological ciri mangpaat séjénna, nunjukkeun yén bubuk Nomegestrol asétat tiasa hiji progestogen mujarab pikeun pamakéan dina kombinasi kalayan hiji éstrogén di éstrogén / progestogen perlakuan kontraséptif lisan jeung di HRT, bari eta oge nyadiakeun sabagian kauntungan non-kontraséptif pikeun kaséhatan awéwé.

What is the dosage bubuk Nomegestrol asétat

Inpo ieu disadiakeun keur kaperluan INFORMATIONAL wungkul tur teu matak dipaké salaku sumber pikeun nyieun resep OR DETERMINATIONS médis séjén.

Nomegestrol asétat bubuk (NOMAC) nyaéta sadia duanana nyalira na dina kombinasi kalayan estrogens.The formulasi di handap ieu sadia:

NOMAC 3.75 mg jeung 5 tablet lisan mg (Lutenyl) - dituduhkeun pikeun terapi hormon menopausal sarta gangguan gynecological

NOMAC 3.75 mg jeung estradiol 1.5 tablet mg lisan (Naemis) - dituduhkeun pikeun terapi hormon menopausal

NOMAC 2.5 mg jeung estradiol 1.5 tablet lisan mg (Zoely) - dituduhkeun pikeun kontrasépsi

Ketersediaan formulasi ieu béda ku nagara

Lamun geus lasut jaman a
Lamun anjeun geus nyokot sakabéh tablet Anjeun wanoh katuhu, jeung anjeun teu vomited, atanapi kagungan diare parna atawa dipaké obat lianna mangka anjeun pisan saperti teu mirip jadi hamil. Neruskeun nyandak bubuk Nomegestrol asétat (NOMAC) saperti biasa.
Lamun sono jaman anjeun dua kali sakaligus, Anjeun bisa jadi hamil. Ulah ngamimitian pak hareup bubuk Nomegestrol asétat (NOMAC) dugi dokter Anjeun geus dipariksa anjeun teu reuneuh.

Lamun butuh teuing (overdose)
Aya geus euweuh laporan épék ngabahayakeun serius ti nyokot loba teuing bubuk Nomegestrol asétat (NOMAC) di hiji wanci. Lamun butuh teuing bubuk Nomegestrol asétat (NOMAC) anjeun bisa ngarasakeun gering, dikenyang atanapi gaduh perdarahan heunceut.
Lamun manggihan anak geus dicokot Nomegestrol bubuk asétat (NOMAC), menta dokter anjeun nasihat

Kumaha Nomegestrol asétat bubuk karya

NOMAC mangrupa kontraséptif lisan, umumna dipikawanoh salaku "Kalahiran Control karacunan" atawa "pél" nu geus prescribed pikeun nyegah anjeun ti lalaki hamil.
NOMAC nyegah kakandungan dina sababaraha cara:
-It nyegah pelepasan endog ku stopping eta maturing.
-Changing konsistensi mukus cervical nyieun hésé pikeun spérma ka ngahontal endog.
-Changing nu pinding rahim sahingga kirang cocog pikeun implantation.

Kawas loba progestogens sejen, NOMAC geus ditaksir jeung kapanggih dina vitro mun ngahambat konversi estrone sulfat jeung estrone (via inhibisi sulfatase stéroid) jeung estrone mun estradiol (via inhibisi 17β-HSD) dina konsentrasi luhur (0.5-50 μM) jeung ka merangsang konversi estrone kana estrone sulfat (via aktivasina tina aktivitas sulfotransferase éstrogén) dina konsentrasi low (0.05-0.5 μM), whilst moal mangaruhan aktivitas aromatase iraha wae konsentrasi dites (nepi ka 10 μM) kagiatan .These némbongan janten PR -dependent, sakumaha NOMAC téh beuki potent dina ngahasilkeun aranjeunna dina garis sél-euyeub PR (misalna T47-D vs MCF-7) jeung maranéhna bisa diblokir ku PR antagonis mifepristone (RU-486) .Although implikasi klinis tina lampah ieu eces tur maranéhna boga acan bisa dikonfirmasi dina vivo atanapi ditaksir di studi klinis, éta geus ngusulkeun yén NOMAC na progestins tangtu sejen bisa jadi mangpaat dina pengobatan kanker payudara er-positip ku nurunna tingkat s tina éstrogén dina pinareup tissue.In Luyu kalawan notasi kasaruaan ieu, dina vitro, NOMAC teu gaduh épék proliferative on jaringan pinareup, teu merangsang proliferasi sél payudara via PGRMC1 (sarupa jeung progesteron), sarta ngurangan payudara épék proliferative of estradiol nalika ditambahkeun mun eta di sedeng

pangeling-eling

Ulah nyandak bubuk Nomegestrol asétat (NOMAC) lamun boga hiji alergi ka:
ubar -any ngandung bubuk Nomegestrol asétat atawa estradiol
bahan -any didaptarkeun di ahir liplet ieu.

Sababaraha gejala hiji réaksi alérgi bisa ngawengku:
-shortness tina napas
-wheezing atanapi engapan troubled
-swelling raray, biwir, létah atawa bagian séjén awak
-rash, itching atanapi hives on kulit.

Nomegestrol bubuk asétat (CAS 58652-20-3)

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé bisa dikirim kaluar di 3 poé gawé sanggeus mayar.

Nomegestrol asétat bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.

Teu Nomegestrol asétat bubuk ngagaduhan efek samping

Kawas sakabeh obat, Nomegestrol aceate (NOMAC) tiasa gaduh efek samping. Kadang-kadang maranehna serius, lolobana waktu aranjeunna henteu.

efek samping pisan umum (kajadian dina leuwih ti hiji per pamaké 10):
-acne
-changes dina siklus menstruasi (misalna henteuna kareseban atawa narabas ngaluarkeun getih / spotting)

efek samping umum (kajadian dina leuwih ti hiji per pamaké 100, tapi kirang ti hiji dina pamaké 10):
interest -decreased dina kelamin;
-depression / wanda depresi;
parobahan -mood;
-headache atawa sirah;
-feeling gering (seueul);
nyeri -breast;
nyeri -pelvic;
gain -weight.

efek samping ilahar (kajadian dina leuwih ti hiji per pamaké 1000 tapi -less ti hiji dina pamaké 100):
napsu -increased;
ingetan -fluid (busung lapar);
siram -hot;
-swollen abdomén;
sweating -increased;
leungitna -hair;
-itching;
-kulit garing;
Kulit -oily;
-sensation of heaviness;
-regular tapi scanty perioda;
breasts -larger;
lump -breast;
-milk produksi bari teu reuneuh;
sindrom -premenstrual;
-pain salila sapatemon;
-dryness dina vagina atanapi palawangan;
-spasm rahim;
-irritability;
-increase di tingkat énzim ati.


Kumaha mésér bubuk Nomegestrol asétat ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

HNMR

resep

Resep bubuk Nomegestrol asétat

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

1 review pikeun bubuk Nomegestrol asétat

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    bubuk Nomegestrol asétat téh genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *