AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

bubuk Nuciferine

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 475-83-2. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Nuciferine (475-83-2), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

bubuk Nuciferine mangrupa alkaloid kapanggih dina tutuwuhan Nymphaea caerulea sarta Nelumbo nucifera. Mibanda profil tina aksi pakait sareng reséptor dopamin blockade.It induces ngaberean ubar keur nengtremkeun, hipotermia, ptosis, sarta (dina dosis luhur) catalepsy; eta nyegah aktivitas spontan motor, respon dijauhkeun conditioned, karacunan amphetamine na stereotypy. bubuk Nuciferine ogé bisa potentiate analgesia morfin. The dosis bisa nepi ka tiwasna median dina mencit anu 289 mg / kg. Éta Sacara stuktur patali ka apomorphine.

Panjelasan Produk

video bubuk Nuciferine


Atah Nuciferine bubuk Karakter dasar

ngaran: bubuk Nuciferine
CAS: 475-83-2
Formula molekular: C19H21NO2
Beurat molekul: 295.38
Ngalembereh Point:
Temp neundeun: lomari es
warna: Bodas atawa mareuman bubuk kristalin bodas


bubuk Nuciferine atah dina siklus leungitna beurat

ngaran

(6aR)-1,2-dimethoxy-6-methyl-5,6,6a,7-tetrahydro-4H-dibenzo[de,g]quinoline, Nuciferine powder (CAS 475-83-2)

Atah Nuciferine bubuk Dianggo

bubuk Nuciferine mangrupa alkaloid kapanggih dina tutuwuhan Nymphaea caerulea sarta Nelumbo nucifera. Mibanda profil tina aksi pakait sareng reséptor dopamin blockade.It induces ngaberean ubar keur nengtremkeun, hipotermia, ptosis, sarta (dina dosis luhur) catalepsy; eta nyegah aktivitas spontan motor, respon dijauhkeun conditioned, karacunan amphetamine na stereotypy. bubuk Nuciferine ogé bisa potentiate analgesia morfin. The dosis bisa nepi ka tiwasna median dina mencit anu 289 mg / kg. Éta Sacara stuktur patali ka apomorphine.

bubuk atah 1.Nuciferine mangrupakeun alkaloid aporphine aktif utama tina daun N. nucifera Gaertn nu mibanda anti hyperlipidemia, anti hypotensive, kagiatan anti arrhythmic, sarta secretagogue insulin.
2. bubuk Nuciferine mangrupa calon ubar penting pikeun pengobatan kasakit nu patali jeung obesitas, ngaliwatan ameliorating dyslipidemia HFD-ngainduksi ogé steatosis ati jeung tatu.
3. bubuk atah Nuciferine bisa jadi calon kanggo pencegahan sarta pengobatan hyperuricemia kalawan peradangan ginjal.
4. bubuk Nuciferine miboga éfék vasorelaxant via duanana mékanisme endothelium-gumantung jeung -independent, nunjukkeun yen bubuk Nuciferine bisa boga pangaruh terapi kana kasakit vascular pakait sareng vasoconstriction aberrant.
5. bubuk atah Nuciferine, sasari ti Nelumbo nucifera, tiasa merangsang duanana fase sékrési insulin dina pulo terasing ku nutup saluran trifosfat kalium-adénosin, dijelaskeun épék anti diabetik of Nelumbo nucifera.
6. bubuk Nuciferine (CAS 475-83-2) nyegah tumor-promosi efek nikotin ngalibetkeun Wnt / β-catenin signalling di kanker paru sél non-leutik, éta presents a poténsi novél alternatif pikeun pencegahan sarta terapi NSCLC.

Dinyana kana bubuk Raw Nuciferine

Nyadiakeun neundeun ieu salaku nyatakeun dina vial produk na vial ieu diteundeun disegel pageuh, produk nu bisa disimpen nepi ka 24 bulan (2-8C).
Dimana wae mungkin, Anjeun kudu nyiapkeun sarta ngagunakeun solusi dina dinten anu sami. Sanajan kitu, lamun perlu sangkan nepi solusi stock sateuacanna kami nyarankeun yén anjeun nyimpen leyuran jadi aliquots di vials disegel pageuh di -20C. Sacara umum, ieu bakal useable nepi ka dua minggu. Sateuacan pamakéan, sarta saméméh muka vial urang nyarankeun nu ngawenangkeun produk anjeun ka equilibrate ka suhu kamar pikeun sahenteuna 1 sajam.

Bungkusan produk bisa tos tibalik ka handap nalika transportasi, hasilna sanyawa alam adhering kana beuheung atawa cap of vial kana. nyandak vial nu kaluar tina bungkusan sarta gently ngocok mun ngantep sanyawa tumiba ka handap vial kana. pikeun produk cair, centrifuge di 200-500 rpm pikeun ngumpulkeun cairanana di handap vial nu. coba ulah rugi atawa kontaminasi nalika nanganan.

parentah salajengna

Dina Vitro na di Vivo Characterization tina bubuk Alkaloid Nuciferine

(1) Rationale
The Seroja suci (Nelumbo nucifera) ngandung loba phytochemicals sarta ngabogaan sajarah pamakean manusa. Pikeun nangtukeun sanyawaan nu bisa jadi jawab épék psikotropika dilaporkeun, urang dipake di prediksi silico tina phytochemicals pasti. bubuk atah Nuciferine, hiji komponén alkaloid ti Nelumbo nucifera sarta Nymphaea caerulea, kungsi profil molekular diprediksi sarupa sanyawa antipsychotic. Ulikan kami dicirikeun bubuk Nuciferine maké di vitro na di assays pharmacological vivo.

(2) Métode
bubuk atah Nuciferine munggaran dicirikeun dina silico ngagunakeun pendekatan ensemble kasaruaan, jeung ieu dituturkeun ku characterization salajengna jeung validasi ngagunakeun psikoaktif Program Narkoba screening sahiji National Institute of Kaséhatan Mental. bubuk Nuciferine ieu lajeng dites di vivo dina paradigms respon sirah-kedutan, inhibisi pre-pulsa, aktivitas hyperlocomotor, sarta diskriminasi narkoba.

(3) Hasil
Nuciferine bubuk biasa propil reséptor sarupa Narkoba antipsychotic aripiprazole-kawas. bubuk atah Nuciferine éta hiji antagonis dina 5-HT2A, 5-HT2C, sarta 5-HT2B, hiji agonist tibalik di 5-HT7, a agonist parsial dina D2, D5 na 5-HT6, hiji agonist di reséptor 5-HT1A na D4, sarta dipeungpeuk nu transporter dopamin. Dina model rodénsia relevan pikeun aksi ubar antipsychotic, bubuk Nuciferine diblokir sirah-kedutan réspon jeung épék rangsangan discriminative of a agonist 5-HT2A, Cirian pikeun clozapine rangsangan discriminative, ditingkatkeun amphetamine ngainduksi aktivitas locomotor, dipeungpeuk phencyclidine (PCP) -induced aktivitas locomotor, sarta rescued gangguan PCP-ngainduksi of inhibisi prepulse tanpa induksi ti catalepsy.

(4) Conclusions
The profil molekular bubuk atah Nuciferine éta sarupa tapi teu sarua jeung nu dibagikeun kalawan sababaraha obat antipsychotic disatujuan suggesting nu bubuk Nuciferine boga atypical lampah antipsychotic-kawas.

Nuciferine Raw Bubuk (CAS 475-83-2)

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

Atah Nuciferine bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


Kumaha mésér bubuk Nuciferine (CAS 475-83-2) ti suppliers AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

KoA 475-83-2 Nuciferine bubuk AASRAW

HNMR

bubuk atah Nuciferine (475-83-2) hplc≥98% | suppliers AASraw

resep

Nuciferine Raw Bubuk Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk