AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

bubuk Orlistat

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 96829-58-2. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Orlistat (96829-58-2), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

bubuk Orlistat teh turunan jenuh of lipstatin, a inhibitor alam potent of lipases pancreatic papisah jeung baktéri Streptomyces toxytricini. Orlistat mangrupakeun ubar dirancang pikeun ngubaran obesitas. Sanajan kitu, alatan kesederhanaan relatif na hiji stabilitas, orlistat ieu dipilih ngaliwatan lipstatin pikeun ngembangkeun salaku ubar anti obesitas.

Panjelasan Produk

video bubuk Orlistat


Karakter dasar bubuk Orlistat

ngaran: bubuk Orlistat
CAS: 96829-58-2
Formula molekular: C29H53NO5
Beurat molekul: 495.7
Ngalembereh Point: 50 ° C
Temp neundeun: 2-8 ° C
warna: bubuk bodas


Ngaran produk: Orlistat

IUPAC Name: [(2S)-1-[(2S,3S)-3-hexyl-4-oxooxetan-2-yl]tridecan-2-yl] (2S)-2-formamido-4-methylpentanoate

Orlistat Perkenalan

Leuwih ti satengah populasi dunya geus kantos diusahakeun program manajemen beurat, kayaning dieting, exercising, bedah, atawa nginum obat. Sakabéh remedies leungitna beurat ieu éféktif ngan lamun geus satia ka aranjeunna sarta turutan instruksi pikeun kiwari dimungkinkeun. Sanajan kitu, opting pikeun bedah atawa nginum obat bisa ngahurungkeun kaluar janten detrimental lamun anjeun teu butuh precautions maksimum.

Struktur kimia Orlistat (3-D konformasi)

Struktur kimia Orlistat (2-D konformasi)

Pasipatan kimia tina Orlistat

Ngaran milik Niley sipat
Kovalén-kabeungkeut Count Unit 1
Isotop Atom Count 0
Undefined Bond Stereocenter Count 0
Didefinisikeun Bond Stereocenter Count 0
Undefined Atom Stereocenter Count 0
Didefinisikeun Atom Stereocenter Count 4
Beurat Atom Count 35
Cas formal 0
Sanyawa Dupi Canonicalized leres
XLogP3-AA 10
pasti Massa 495.392 g / mol
Monoisotopic Massa 495.392 g / mol
Topological Polar Surface Area 81.7 A ^ 2
pajeulitna 579
Rotatable Count Bond 23
Hidrogén Bond akséptor Count 5
Hidrogén Bond donor Count 1
Beurat molekul 495.745 g / mol

A pedaran basajan bubuk Orlistat

Salah sahiji pangobatan leungitna beurat nu bakal datang di sakuliah di quest Anjeun pikeun manggihan ubar manajemén beurat paling éféktif mangrupa Orlistat. Dina review Orlistat ieu, anjeun bakal manggihan inpo krusial, kaasup naon éta, kumaha gawéna, sarta kumaha sakuduna dipake, jadi Anjeun bisa mutuskeun lamun éta nu pick katuhu pikeun anjeun.

Naon Orlistat?

Orlistat nu dijual salaku nginum obat resép di handapeun ngaran dagang Xenical, nyaéta leungitna ubar resép beurat nu bakal ngarumuskeun pikeun ngubaran isu beurat ngarugikeun kayaning obesitas, kitu ogé kaayaan nu patali beurat lianna. Hayu urang dijieun sadia ku GlaxoSmithKline salaku ubar leuwih deui-counter disebut Alli dina duanana Amerika Serikat jeung Britania Raya.

formulasi generik Orlistat urang nu sadia dina sababaraha nagara. Kusabab 2000, éta geus dikelompokkeun salaku hiji S3 nginum obat leuwih deui-counter di Australia. The persetujuan ti Orlistat salaku ubar leuwih deui-counter éta hiji subyek kontroversial di Amérika Serikat. Ieu sababaraha kali sabalikna on efficacy jeung kaamanan grounds ku grup advokasi konsumen dipikawanoh salaku Warga Public.

Orlistat urang meta salaku inhibitor lipase, nu sacara umum ngandung harti yén éta nyegah nyerep lemak tina dahareun, sahingga ngurangan jumlah kalori Anjeun butuh. Kawas loba pangobatan leungitna beurat lianna, Orlistat anu dimaksud keur dipake dina kombinasi kalayan modifikasi gaya hirup lianna kayaning latihan jeung diet. studi klinis némbongkeun yén jalma anu lengket ku kombinasi ieu nangtung kasempetan kaleungitan dua nepi ka tilu kilogram leuwih ti jalma nu teu kaasup tamba kana resimen leungitna beurat maranéhanana.

Salah sahiji aspék desirable ngeunaan Orlistat téh nya éta teu ngan mantuan Anjeun leungit beurat tapi ogé alesan ngurangan tekanan getih. Sajaba ti, ubar manajemén beurat ieu dipercaya pikeun nyegah awal diabetes 2 tipe di jalma anu obese dina cara nu sarua yén parobahan gaya hirup ngalakukeun.

Bari aya sababaraha kauntungan Orlistat janten senang ngeunaan, aya ogé sababaraha efek samping Orlistat mun nengetan. Efek samping pangseringna dilaporkeun tina karacunan leungitna beurat ieu steatorrhea. Ieu kasakit cerna nu dicirikeun ku oily, stools leupas. Gejala, Kabeneran, ngurangan kalawan waktu.

Mékanisme Orlistat of Peta

Orlistat mangrupakeun kuat peujit Lipase Inhibitor. Ubar ieu mangrupakeun aktif-situs inhibitor malik pikeun lipases cerna. tamba ngabentuk beungkeut kovalén mibanda situs serine aktif di lipases pancreatic jeung burih, sahingga inhibiting Peta maranéhanana sarta ngahulag gajih tina diet ti keur dihidrolisis sarta diserep. (NCI04).

Dina istilah basajan, Orlistat facilitates leungitna beurat ku slowing handap lipases pancreatic jeung burih, nu mangrupakeun énzim penting dina peujit nu ngarecah trigliserida. Nalika lipases ieu diblokir, nu hydrolyzation of trigliserida tina diet Anjeun kana asam lemak absorbable geus dicegah.

The Pél diet nu dicokot oral sarta sakaligus dilaksanakeun; inhibisi lipase lokal lumangsung dina saluran GI. Ngan sajumlah ménél tamba nu diserep kana awak, jeung paling tamba keur ngaleungitkeun ngaliwatan tai.

studi panganyarna geus kapanggih Orlistat janten potent di inhibiting énzim anu aub dina rambatan sél kanker bahaya. Mangkaning, efek samping poténsi tamba (kayaning inhibisi sél teu nyambung séjén atawa bioavailability goréng) impede pamakéan na salaku agén antitumor mangpaat. Dina hiji pangajaran, peneliti nyandak kana pendekatan proteomics kimiawi pikeun manggihan target sélular anyar tamba, kaasup kaluar-target na.

Di resép dosis normal tina 120 mg 3 kali per poé saméméh hidangan, orlistat karacunan leungitna beurat nyegah sabudeureun 30 persén gajih gizi ti keur nyerep kana awak. Nyandak langkung dosis teu masihan épék langkung potent.

Pamakéan nandakeun ofOrlistatpowder

Orlistat dipaké minangka ubar manajemén beurat. Ieu hiji pilihan idéal pikeun jalma anu kaleuwihan beurat atawa obese. karacunan leungitna beurat ieu dianjurkeun pikeun pamakéan ku urang jeung masalah médis nu patali jeung beurat. Eta janji pikeun mantuan urang teu ngan leungit beurat, tapi ogé mantuan pikeun nyegah eta tina gaining deui beurat aranjeunna geus leungit. Ku kitu lakukeun, éta mantuan pikeun ngurangan risiko tekanan tinggi getih, diabetes, panyakit jantung, sarta loba resiko kaséhatan séjénna nu numbu ka obesitas.

Jumlah leungitna beurat sanggeus nyokot Orlistat beda-beda ti hiji jalma ka nu sejen. Peneliti anu ngajalankeun percobaan klinis Manjang sataun kapanggih kaluar yen antara 35.5 persen na 54.8 persén subjék junun ngahontal panurunan 5 persen gede di massa awak, sanajan teu sakabéh massa leungit éta merta gajih. Ngeunaan 16.4% -24.8 sahiji palajaran junun ngahontal sahenteuna panurunan 10 persén di gajih awak. Nalika mata pelajaran dieureunkeun nyokot Orlistat, jumlah considerable sahijina regained nepi ka 35 persen tina beurat maranéhna sempet junun leungit.

Dosage of Orlistat

Orlistat asalna dina bentuk capsules pirus, teuas-gelatin nu ngandung pellets bubuk sarta weighs 120-mg. dosage poean nu dianjurkeun nyaéta tilu capsules sapoé. Anjeun teu kedah nyandak sakabeh tilu Pél di lebet hiji, tapi gantina nyandak unggal tablet jeung hidangan utama anu ngandung gajih, nyaéta hiji keur sarapan, hiji keur dahar beurang, sarta hiji pikeun dahar peuting. Anjeun tiasa nyandak masing-masing karacunan ku hidangan atawa nepi ka hiji jam sanggeus tepung a. Bisi hidangan anu mindeng lasut, atawa lamun tepung anjeun teu ngandung lemak, nu dosis Orlistat bisa disingkahkeun. Dosis luhur dosage poean nu dianjurkeun teu acan kapanggih nyadiakeun sagala benefit tambahan.

Orlistat téh paling éféktif lamun digabungkeun jeung strategi leungitna beurat lianna kayaning nempel ka nutritionally saimbang, diet minimal-kalori sarta latihan biasa. Anjeun disarankan pikeun nyandak pél leungitna beurat ku hidangan anu ngandung ngeunaan 30 persen kalori ti lemak. Balukar tamba nu katempo pas jam 24-48 sanggeus nyokot dosis a.

Orlistat geus kapanggih janten éféktif dina ngaminimalkeun nyerep vitamin gajih-leyur tangtu jeung béta-karoten. Salaku misalna, jalma nu butuh karacunan nu disarankan pikeun nyandak eta bareng jeung a multi-vitamin éta ngandung vitamin gajih-leyur pikeun mastikeun gizi cukup. Hayu urang dianjurkeun yén vitamin suplement dicokot sahenteuna dua jam saméméh atawa sanggeus nyokot Orlistat.

Sedengkeun pikeun jalma penderita narima terapi cyclosporine, aranjeunna disarankan pikeun administer cyclosporine sahenteuna 3 jam sanggeus nyokot Orlistat. Pikeun maranéhanana narima terapi levothyroxine, aranjeunna wanti mun administer terapi levothyroxine sahenteuna 4 jam sanggeus nyokot Orlistat. Jalma anu nyandak duanana Orlistat na levothyroxine kedah dititénan taliti pikeun parobahan fungsi tiroid.

OrlistatPrecautions

Saméméhna, orlistat ieu ketat dicokot dina resép tina dokter atanapi tukang ubar. Sanajan kitu, dina 2007, anu Administrasi Pangan sarta Narkoba AS disatujuan eta pikeun pasar leuwih deui-counter, ku kituna, sahingga aya for everyone.

Pariksa pikeun sagala réaksi alérgi

Samemeh ngalakonan ubar ieu, éta sasaena ngobrol jeung dokter Anjeun ngeunaan widang naon waé réaksi hypersensitivity anjeun bisa sapatemon. Orlistat ngandung bahan aktif, anu bisa jadi nguntungkeun ka anjeun, anjog ka réaksi alérgi parna sarta efek samping. Sababaraha di antarana ngawengku selulosa, microcrystalline, gelatin, silika, sarta sodium aci glycolate.

Mertimbangkeun sajarah médis Anjeun

Anjeun kedah babagi kalawan tukang ubar anjeun atanapi dokter ngeunaan sagala kaayaan médis Anjeun bisa jadi gaduh. Ieu kusabab orlistat ieu contraindicated di Abnormalitas jeung masalah husus, utamana maranéhanana pakait sareng nyerna dahareun.

Lamun kakurangan tina salah sahiji kaayaan handap, éta sasaena neangan wawasan salajengna ti profésional.

sindrom Malabsorption

Ieu mangrupa Abnormalitas jawab diserep cukup gizi dahareun sapanjang sistim sewang. Anjeun kudu catetan orlistat yen dina diri jalan ku inhibiting digésti lemak. Kituna, ieu bakal ngeureunkeun nepi keur leuwih tragis mun saha anu nyokot ubar, acan aranjeunna kakurangan tina sindrom malabsorption.

karusuhan ati atanapi cholestasis

Ieu kaayaan nu aya inhibisi aliran bili ka ati. Aya sababaraha laporan nu numbu orlistat tatu haté akut, sanajan eta lumangsung dina kasus langka atawa dina dosage tinggi.

kasakit hampru

Ieu ngawengku cholecystectomy na syndromes pakait.

kaayaan kaséhatan séjénna anjeun kudu nangtang ka tukang ubar Anjeun kaasup inféksi HIV, kasakit tiroid, batu ginjal, seizures, atawa pancreatitis. Dina seizures atanapi konvulsi, orlistat bisa mungkas nepi unbalancing perlakuan antiepileptic ku interfering kalawan nyerep kana.

gangguan dahar

Sababaraha gangguan ieu bulimia na anorexia. Ogé, aya teu kudu nyandak orlistat lamun henteu kaleuwihan beurat.

pangobatan séjén

Ieu wijaksana pikeun nginpokeun dokter anjeun lamun anjeun dina naon baé obat sejenna utamana maranéhanana anu dipikaresep ngurangan sistim imun. interaksi ubar-ubar moal ngaganggu jeung pharmacokinetics, anjog ka ngaronjat atanapi turun pangaruh dina boh di antarana. Contona, orlistat bakal salawasna ngaganggu mékanisme ubar prescribed pikeun cangkok organ.

Mun anjeun aya dina cyclosporine, dokter anjeun meureun bisaeun maneh ulah aya orlistat. Tapina, Anjeun masih bisa administer eta wungkul sareng parentah ketat. Janten dina samping aman, Anjeun kudu bisa mawa éta sahanteuna aya dua jam saméméh ubar beurat-manajemen atawa dua jam engké.

Sajaba, anjeun halah nyebut sagala resép na non-resép ubar, suplemén dahareun, vitamin, anticoagulants, atawa produk herbal Anjeun bisa jadi nyokot.

ibu hamil sarta breastfeeding

nginum obat manajemén beurat Ieu mah kanggo ibu expectant, saha perencanaan pikeun nyusun, atawa breastfeeding mums. tamba saperti teu mirip ngagaduhan dampak leungitna beurat tur bakal mungkas nepi ngaruksakkeun janin.

Sanajan teu acan jelas naha orlistat pas mun buah dada indung urang, anjeun kukituna rada ulah eta sarta ngarasa aman, ti punten.

pasén

Orlistat téh naon wae jalma jeung diabetes bakal perlu ningkatkeun tur kadalikeun gula getih sarta ngaronjatkeun kasabaran glukosa. Mangkaning, anjeun bakal kudu ngawas kadar gula rutin sarta nyieun sering kunjungan ka dokter. Lakukeun sangkan mantuan Anjeun pikeun terang lamun pikeun nyaluyukeun nginum obat diabetes, diet katuhu, sarta program latihan nyandak.

Orlistat Balukar Sisi

Kawas paling perlakuan, orlistat boga efek samping na. Efek samping primér sok dititénan dina kabiasaan bowel. Sanajan kitu, ieu ngan mungkin jadi noticeable salila sababaraha minggu mimiti nyokot ubar leungitna beurat.

Pikeun sababaraha urang, gejala bisa subside bari jeung batur; eta bisa neruskeun sakuliah nyokot orlistat. Dina tahap ieu, geus wijaksana pikeun nginpokeun dokter anjeun. Beuki patuh anjeun ka diet-gajih low, anu leuwih gampang éta pikeun efek samping pikeun ngurangan.

Di dieu aya sababaraha efek samping umum;

Steatorrhea

Padahal bahya, steatorrhea nyaéta ayana lemak minyak jeung kaleuwihan dina stool nu. Kusabab orlistat nyegah lipases, bakal aya moal absorptions asam lemak gratis. Hasilna, dina tai bakal muncul oily tur gede pisan.

Ngadalikeun éfék ieu, salah sahiji kudu nyingkahan pangan beunghar kalori sarta tingkat-gajih tinggi. Numutkeun standar FDA, jumlah kudu dina 0.53 ons teu ngaleuwihan 30%.

Flatulence

Dina kalolobaan kasus, gas pas kaluar kalawan sababaraha ngurangan minyak. Anjeun kudu nalungtik pakean anjeun atanapi baju jero pikeun ngambah spotting oily.

  • incontinence Fecal

gerakan bowel bengong, urgent, sarta sering

  • Ngarareunah tur nyeri beuteung
  • siklus menstruasi abnormal
  • kadar gula getih low

Ieu ilahar dipimilik ku individu anu boga diabetes tipe II.

  • tatu haté parna

kasus kawas anu langka tapi bakal lumangsung lamun anjeun boga sababaraha masalah ati kaayaan, atawa Anjeun nyandak dosage tinggi. Dina 2010, FDA kaasup a warning kaamanan dina labél orlistat, nu nunjukkeun hiji risiko mungkin tatu ati.

Najan kitu, pangaruh sisi ieu téh masih mangrupa perdebatan tempo nu sejen studi kasus diterbitkeun dina British Médis Journal dituduhkeun disebutkeun.

Sababaraha tanda peringatan panyakit ati kaasup utah, nyeri beuteung, kulitna yellowing, jeung cikiih poék.

réaksi alérgi

Éta pisan jarang ngalaman sagala hypersensitivity atawa réaksi alérgi sawaktos nyandak orlistat karacunan leungitna beurat. Pikeun sababaraha urang, bahan aktif kapanggih dina tamba bisa memicu seueul, itching, baruntus, bareuh awak, eungap, atawa pusing.

efek samping kirang umum lianna kaasup kahariwang, nyeri sirah, bloating, teu ngarareunah rectal, tiredness, napsu low, sarta gallstones. Upami Anjeun ngalaman gejala akut, Anjeun kedah ngawartosan dokter Anjeun langsung atanapi ngalaporkeun ka Program ngalaporkeun FDA.

Vonis Final on bubuk Orlistat

Sanajan orlistat boga sababaraha efek samping, éta mangrupa treatment leungitna beurat unggulan nu baris nganteurkeun hasil dina dua minggu. Rusiah tina benefiting ti obat ieu di handap paréntah, ngarti kana precautions, sarta mariksa on diet Anjeun.

Anjeun nyandak orlistat, hal anu penting pikeun nuturkeun program gizi katuhu, meakeun kirang gajih, kalori low, sarta latihan rutin. A diet ditangtoskeun kedah ngawengku leuwih bungbuahan, sayur, jeung séréal. Sajaba, Anjeun kedah suplement diet Anjeun kalayan produk multivitamin penting saprak blok orlistat nyerep vitamin gajih-leyur.

Lamun anjeun di ragu, anjeun tiasa ngahubungan tukang ubar anjeun atanapi dokter keur parentah salajengna. Alternatipna, Anjeun bisa ngontak AS Administrasi Pangan sarta Narkoba pikeun sagala inquiries atanapi ngalaporkeun efek samping ngancam kahirupan-, anu teu acan kadaptar.


Kumaha mésér bubuk Orlistat (96829-58-2) ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

KoA 96829-58-2 Alam Orlistat AASRAW

HNMR

bubuk atah Orlistat (96829-58-2) hplc≥98% | Rugi bubuk AASraw Fat

AASraw nyadiakeun purity 99% Orlistat bubuk atah keur bodybuilders atanapi Labs bawah tanah pikeun pamakéan lisan.

resep

Rujukan & citations produk

bubuk anti obesitas: bubuk Cetilistat vs bubuk Orlistat

Sagalana anjeun kudu nyaho ngeunaan bubuk Orlistat pikeun leungitna gajih

Sumber bubuk Orlistat Pengetahuan Alam pikeun leungitna-Hiji beurat ubar leungitna gajih endah Anjeun kudu nyaho !!!

Bibliografi

Zhi J, Melia AT, Eggers H, Joly R, Patel Ihh (1995). "Review of diserep sistemik dugi of orlistat, a inhibitor lipase, dina sukarelawan manusa cageur". J Clin Pharmacol. 35 (11): 1103-8

  1. Garcia SB, Barros lt, Turatti A, et al. Agen anti obesitas Orlistat ieu pakait ningkat dina spidol preneoplastic colonic di beurit diolah ku karsinogen kimiawi. Kanker Lett. 2006; 240: 221-4.
  2. FDA approves alli (orlistat 60 mg capsules) Leuwih-The-counter "(PDF) (Pencét release). PRNewswire. 7 Pébruari 2007
  3. Mittendorfer B, Ostlund RE, JR, Patterson BW, et al. Orlistat nyegah nyerep kolesterol dietary. Obes res. 2001; 9: 599-604
  4. Néng-Yu, Yang; Kai, Liu; Mun Hong, Ngai; J.Lear, Martin; R.Wenk, Markus; S.Qin, Yao (2010). "Proteome Profil basis Kagiatan tina target sélular potensi Orlistat-hiji ubar FDA-disatujuan ku kagiatan anti tumor". Journal of the Amérika Kimia Society. 132 (2): 656-66.

1 review pikeun bubuk Orlistat

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    bubuk Orlistat nyaeta genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *