AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Osimertinib (AZD-9291) bubuk

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 1421373-65-0. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa Osimertinib (AZD-9291) bubuk (1421373-65-0), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Osimertinib (AZD-9291) bubuk mangrupa, inhibitor teu bisa balik lisan tina reséptor épidermal faktor pertumbuhan (EGFR) sensitizing na mutations lalawanan T790M (IC50s = 15-17 nm) bari sparing bentuk-jenis liar ti reséptor nu (IC50 = 480 nm) .1 Ieu ngiket dina IGF1R patali jeung reséptor hERG kalawan ngurangan implantency (IC50s = 2.9 na 16.2 μM, mungguh) .1 AZD 9291 geus ditémbongkeun ka ngahambat pertumbuhan tumor dina modél xenograft mouse dina dosis lisan tina 5-10 mg / kg sarta geus diuji klinis di penderita jeung canggih EGFR kanker paru-sél non-leutik mutant.

Panjelasan Produk

Osimertinib (AZD-9291) video bubuk


Osimertinib (AZD-9291) bubuk Karakter dasar

ngaran: Osimertinib (AZD-9291) bubuk
CAS: 1421373-65-0
Formula molekular: C28H33N7O2
Beurat molekul: 499.61
Ngalembereh Point: > 188ºC
Temp neundeun: -20 ° C
warna: Lampu bubuk solid konéng


Osimertinib (AZD-9291) bubuk di pamakéan

nami

AZD-9291 powder (CAS 1421373-65-0), N-[2-[[2-(dimethylamino)ethyl]methylamino]-4-methoxy-5-[[4-(1-methyl-1H-indol-3-yl)-2-pyrimidinyl]amino]phenyl]-2-propenamide

pamakéan AZD-9291 Bubuk

bubuk AZD-9291 dikaluarkeun sakaligus poean oral di 5 mg / kg disababkeun regression profound of tumor sakuliah EGFRm + (PC9; 178% inhibisi pertumbuhan) jeung EGFRm + / T790M (H1975; 119% pertumbuhan inhibisi) model tumor dina vivo,
sanggeus 14 poé dosing. Saterusna 5 mg / kg bubuk AZD-9291 éta cukup pikeun ngakibatkeun shrinkage signifikan tina EGFRm + na EGFRm + / T790M tumor paru mouse transgenik. inhibisi pertumbuhan tumor ieu pakait sareng inhibisi profound of EGFR fosforilasi jeung jalur hilir signalling konci kayaning AKT na ERK. perlakuan jangka panjang kronis ti PC9 na H1975 tumor xenograft kalayan bubuk AZD-9291 ngarah ka lengkep jeung sustained respon makroskopis, kalayan henteu tumor ditingali sanggeus 40 poé dosing, sarta keur ngurusan saluareun 100 poé. Saterusna, data pre-klinis ogé nunjukkeun yén bubuk AZD-9291 bisa sasaran tumor anu kaala lalawanan ka mékanisme HER2-Gedekeun leuwih anyar dicirikeun, sahingga berpotensi dilegaan benefit taun penderita tahan TKI.

Dinyana kana bubuk AZD-9291

bubuk AZD-9291 (CAS 1421373-65-0) mangrupakeun ubar hijina disatujuan dituduhkeun pikeun penderita EGFR T790M mutasi-positip non-leutik kanker paru sél métastatik. indikasi ieu disatujuan dina prosés persetujuan gancangan nu FDA urang dumasar kana tingkat respons tumor na durasi response (dor).

Balukar dverse umum ngawengku diare, stomatitis, rashes, kulit garing atawa itchy, inféksi mana ramo atawa toenails abut kulit, diitung trombosit low, diitung leukocyte low, sarta neutrophil low diitung.
Aya henteu contraindications pikeun TAGRISSO
Interstitial Kasakit Lung (ILD) / Pneumonitis lumangsung di 3.3% na éta fatal dina 0.5% pasien 813 TAGRISSO. Withhold TAGRISSO na promptly nalungtik pikeun ILD dina sagala presenting sabar kalawan worsening gejala engapan indicative of ILD (misalna dyspnea, batuk sarta muriang). Permanén ngaeureunkeun TAGRISSO lamun ILD geus dikonfirmasi
QTc prolongation interval lumangsung di penderita TAGRISSO. Sahiji pasien 411 dina dua studi Phase II, salah sahiji pasien (0.2%) ieu kapanggih mun boga QTc gede ti 500 msec, sarta penderita 11 (2.7%) tadi paningkatan ti dasar QTc gede ti 60 msec. Ngalaksanakeun ngawaskeun periodik kalayan ECGs na éléktrolit di penderita sindrom bawaan lila QTc, gagal haté congestive, Abnormalitas éléktrolit, atawa jalma anu keur nyokot pangobatan dipikawanoh pikeun manjangkeun interval QTc. Permanén ngaeureunkeun TAGRISSO dina pasien anu ngamekarkeun prolongation interval QTc kalawan tanda / gejala hirup ngancam arrhythmia
Cardiomyopathy lumangsung di 1.4% na éta fatal dina 0.2% pasien 813 TAGRISSO. Kénca Ventricular Ejection Sabagean (LVEF) turunna> 10% na serelek pikeun <50% lumangsung di 2.4% tina (9 / 375) TAGRISSO pasien. Assess LVEF saméméh inisiasi lajeng dina interval bulan 3 perlakuan. Withhold TAGRISSO lamun fraksi ejection nurun ku 10% ti nilai pretreatment na nyaeta kirang ti 50%. For gagal haté congestive symptomatic atawa pengkuh disfungsi LV asimtomatik nu teu ngabéréskeun dina minggu 4, permanén ngaeureunkeun TAGRISSO.
Mamatahan ibu hamil anu résiko potensial pikeun janin a. Mamatahan bikang potensi réproduktif ngagunakeun kontrasépsi éféktif nalika perlakuan TAGRISSO jeung minggu 6 sanggeus dosis final. Mamatahan lalaki kalawan mitra bikang potensi réproduktif ngagunakeun kontrasépsi mujarab pikeun 4 bulan sanggeus dosis final.
Réaksi ngarugikeun paling umum (> 20%) dititénan dina penderita TAGRISSO éta paré (42%), baruntus (41%), kulit garing (31%) jeung karacunan kuku (25%).

parentah salajengna

bubuk AZD-9291 éta pohara aktip dina pasien kalayan kanker paru jeung mutasi EGFR T790M anu kungsi ngalaman progression kasakit salila terapi prior jeung EGFR tirosin sambetan kinase.

bubuk AZD-9291 keur diulik dina sidang confirmatory, AURA3, hiji labél kabuka, randomized Phase ulikan III dirancang assess efficacy jeung kaamanan bubuk AZD-9291 versus basis platinum doublet kémoterapi di penderita EGFR T790M positif, lokal maju, atanapi métastatik NSCLC anu geus ngembang di handap terapi prior kalawan EGFR-TKI. bubuk AZD-9291 ieu ogé keur ditalungtik dina setting adjuvant na di setting heula-garis métastatik, kaasup di penderita metastases uteuk, kitu ogé dina kombinasi kalayan sanyawa séjén.

bubuk AZD-9291 80mg tablet sakali-poean teh ubar mimiti dituduhkeun pikeun pengobatan pasien kalayan reséptor métastatik épidermal faktor pertumbuhan (EGFR) T790M mutasi-positip non-leutik-sél kanker paru (NSCLC), sakumaha ditandaan ku hiji FDA-disatujuan test, anu geus ngembang dina atawa sanggeus EGFR tirosin kinase inhibitor (TKI) terapi. studi non-klinis di vitro geus nunjukkeun yén bubuk AZD-9291 boga potency tinggi na aktivitas inhibitory ngalawan mutant EGFR fosforilasi peuntas lingkup EGFRm klinis relevan sarta T790M mutant garis sél NSCLC mibanda aktivitas nyata kirang ngalawan EGFR di garis sél-jenis liar.

bubuk Osimertinib geus anyar geus diterbitkeun ku Organisasi Dunya Kaséhatan (WHO) salaku Ngaran International Non-proprietary diusulkeun (panginepan) for bubuk AZD-9291, sarta bisa jadi resmi diadopsi dina mangsa 2015 Nopémber. Di AS, anu Médis Association Amérika katampa bubuk Osimertinib salaku Ngaran Diadopsi Amerika (USAN).

AZD-9291 Bubuk (CAS 1421373-65-0)

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

Marketing Caffeic asam Phenethyl éster

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


Kumaha mésér bubuk Osimertinib; mésér bubuk AZD-9291 (CAS 1421373-65-0) ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

KoA 1421373-65-0 Osimertinib (AZD-9291) AASRAW

HNMR

resep

Caffeic asam Phenethyl éster Bubuk Resep

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

1 review pikeun Osimertinib (AZD-9291) bubuk

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    Osimertinib (AZD-9291) bubuk mangrupa genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *