AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

bubuk Phaseolin

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 13401-40-6. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Phaseolin (13401-40-6), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

bubuk Phaseolin mangrupakeun glycoprotein trimeric nu accumulates dina vacuoles gudang protein tina kacang umum (Phaseolus vulgaris L.) siki. Résistansi kana degradasi proteolytic kamungkinan jadi fitur penting bubuk phaseolin pituin, sahingga akumulasi stabil na di vacuoles gudang protéin.

Panjelasan Produk

Phaseolin bubuk video


Atah Phaseolin bubuk Karakter dasar

ngaran: bubuk Phaseolin
CAS: 13401-40-6
Formula molekular: C20H18O4
Beurat molekul: 322.358
Ngalembereh Point: 177-178 ° C
Temp neundeun: lomari es
warna: bubuk bodas


bubuk atah Phaseolin dina siklus leungitna beurat

ngaran

bubuk Phaseolin (CAS 13401-40-6)

Atah Phaseolin bubuk Dianggo

bubuk Phaseolin mangrupakeun glycoprotein trimeric nu accumulates dina vacuoles gudang protein tina kacang umum (Phaseolus vulgaris L.) siki. Résistansi kana degradasi proteolytic kamungkinan jadi fitur penting bubuk atah Phaseolin pituin, sahingga akumulasi stabil na di vacuoles gudang protéin. Akusisi ti struktur Protéase-tahan numbu ka assembly of subunit bubuk Phaseolin kana trimers, hiji prosés gancang tur efisien kajadian di reticulum endoplasmic. Dina sél kacang cotyledonary Phaseolin bubuk atah trimerization kamungkinan bisa ditulungan ku faktor sélular sarta lumangsung ogé ku ayana sambetan ti glikosilasi N-numbu. A mékanisme devoted ka ingetan tina subunit unassembled na tina antara assembly dina kompartemen mimiti ti jalur secretory bakal ngajamin yén mung formulir Protéase-tahan protéin anu diangkut ka vacuoles gudang, contributing ka efisiensi sakabéh akumulasi protéin gudang.

Dinyana kana bubuk Raw Phaseolin

Carb Réduksi
Téoritis, kakuatan énzim-blocking phaseolamin urang ngurangan jumlah kalori dumasar-karbohidrat nu diserep sarta dirobah jadi gajih awak. Bisa megatkeun Aci handap kana gula basajan, dina sistim digésti mah expels sawaréh dicerna Aci salila gerak bowel. Hiji studi anu dilakukeun di University of California téori yén phaseolamin nyegah atanapi Nepi digésti Aci kompléks, kukituna ngurangan beurat na cangkéng ukuranana sakabéh pamilon kaleuwihan beurat. Padahal sababaraha counterparts gajih-blocking kayaning orlistat (ngaran dagang Alli) ngahasilkeun efek samping cerna pikaresepeun alatan aktivitas énzim-blocking maranéhanana, paling percobaan klinis geus nunjukkeun hiji incidence rélatif low diare sarta lambung nyeri diantara phaseolamin pamaké.

Ngurangan Glycemic Index
Kusabab sari kacang ginjal bodas interferes kalawan nyerep karbohidrat jeung konversi maranéhna kana gula basajan, éta bisa nawiskeun perlakuan potensi diabetes sarta hypoglycemia réaktif. Dr Jay Udani-sutradara médis ngeunaan Medicus Panalungtikan sarta panulis tina 2007 University of California ulikan bubuk atah Phaseolin (CAS 13401-40-6) -has ngusulkeun yén sanyawa nu bisa nurunkeun indéks glycemic pangan starchy kayaning roti bodas . Ku impairing pangabisa awak diturunkeun glukosa tina pangan ieu, bubuk Phaseolin bisa nyegah paku kasar dina gula getih jeung komplikasi hasilna. Sajaba ti, supplementation rutin bisa nyegah atanapi reureuh awal diabetes Tipe 2 di urang mibanda hypoglycemia réaktif (pre-diabetes). Sanajan ieu kagunaan teoritis sigana ngajangjikeun, aranjeunna teu acan ditalungtik ku percobaan klinis badag skala.

parentah salajengna

bubuk Phaseolin, protéin gudang cikal globin utama kacang umum, Phaseolus vulgaris L., akun nepi ka 50% tina protéin cikal total. Akumulasi gancang bubuk Phaseolin dina siki maturing dimimitian ngeunaan 14 poé sanggeus kembangan sarta terus pikeun sababaraha poé 12-14 panjang. Sanajan kitu, jumlah na laju Phaseolin akumulasi bubuk atah, patali jeung variasi dina awal, panjangna, terminasi, sarta laju sintésis, geus ditémbongkeun ka rupa-rupa antara genotypes. Ngan bubuk 3 Phaseolin jenis electrophoretic, ditunjuk T, S, sarta C sanggeus kultivar Tendergreen, Sanilac, sarta contender masing-masing geus pasti diantara leuwih 100 dibudidaya accessions.

The Bulan sempit ti beurat molekul jeung titik isoelectric tina polipéptida protéin 14 bubuk Phaseolin, ogé homology observasi tina pemetaan péptida, nyarankeun yén Phaseolin bubuk atah polipéptida nu protéin sarupa. Dumasar hasil crosses diantara kultivar ngabogaan tilu pola electrophoretic, gén ngadalikeun polipéptida unggal tina Phaseolin jenis bubuk atah muncul bisa dikaitkeun pageuh, diwariskeun di blok a jeung alél anu codominant. variasi penting dina eusi bubuk Phaseolin, dumasar estimations maké immunoelectrophoresis rokét, geus kapanggih diantara garis buncis. Sanajan paling populasi segregating némbongkeun sebaran kontinyu sarta warisan kuantitatif, sababaraha garis backcross inbred sanggeus ditingkatkeun Phaseolin akumulasi bubuk atah némbongan mawa sababaraha gén jeung épék utama. A gén tunggal nu reduc Es jumlah bubuk Phaseolin mun kirang ti salah-satengah tina tingkat normal geus pasti anyar dina digentos ku P. vulgaris liar.

Phaseolin bubuk Raw Bubuk (CAS 13401-40-6)

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

Atah Phaseolin bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


Kumaha mésér bubuk Phaseolin (CAS 13401-40-6) ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.


=

KoA

HNMR

bubuk atah Phaseolin (13401-40-6) hplc≥98% | suppliers AASraw HNMR

resep

bubuk Phaseolin Raw Bubuk Resep

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk