AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

bubuk Pramiracetam

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 68497-62-1. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Pramiracetam (68497-62-1), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

bubuk Pramiracetam mangrupakeun racetam turunan sintétik keur kaperluan enhancement kognitif, jeung bukti awal nepi ngarojong pamakéan taun aiding formasi memori jangka panjang. Sanajan mékanisme nu teu weleh dipikawanoh pisan, éta bisa ningkatkeun sintésis acetylcholine.

Panjelasan Produk

Pramiracetam bubuk video


Atah Pramiracetam bubuk Karakter dasar

ngaran: bubuk Pramiracetam
CAS: 68497-62-1
Formula molekular: C14H27N3O2
Beurat molekul: 269.38
Ngalembereh Point: 45.0-49.0 ° C
Temp neundeun: lomari es
warna: Bodas atawa mareuman bubuk kristalin bodas


bubuk Pramiracetam atah dina siklus ubar pinter

ngaran

Coluracetam (MKC-231) mangrupakeun ubar racetam purported janten ubar Ningkatkeun kognitif. Ieu bisa ngawetkeun uptake kolin kana neuron basa aranjeunna keur disebutkeun impaired, tapi ayeuna euweuh bukti keur épék nootropic alamiah.

Atah Pramiracetam bubuk Dianggo

Ayeuna, bukti ngagunakeun bubuk Pramiracetam manusa migunakeun boh 400mg thrice poéan atawa 600mg dua kali poéan; duanana ieu regiments dosing totalna 1,200mg bubuk Pramiracetam sapopoé.

Éta unsure lamun bubuk Pramiracetam kudu dilaksanakeun kalawan hidangan, sarta teu jelas lamun 1,200mg teh dosage optimal atanapi henteu. Ieu teu kitu, teu muncul éféktif.

Naon Rupa-rupa Hasil Kudu I nyangka ti bubuk Raw Pramiracetam

bubuk Pramiracetam optimizes kinerja otak jeung nyadiakeun pamutahiran kognitif dicirian, utamana ngeunaan formasi memori tur dimeunangkeun.

Sabab mindeng nyiptakeun rasa noticeable sahiji fokus sapanjang kalayan jumlah nu tangtu blunting emosi, mangka mindeng dibandingkeun Ritalin. Sababaraha kauntungan paling lega-dipikawanoh bubuk Pramiracetam nyaéta kieu:

Ningkat Mémori - Kusabab eta ngarangsang hippocampus, bagian otak utamina jawab kreasi kenangan anyar, bubuk atah Pramiracetam geus dipikawanoh salaku enhancer mémori anu pohara kuat. Paling pamaké ngalaporkeun pamutahiran signifikan dina formasi memori sarta laju ngelingan, ngaku yen geus corroborated ku studi sato.
Dimekarkeun Kamampuh Learning - Pamaké ngalaporkeun yén bubuk Pramiracetam ngajadikeun diajar gancang, gampang, jeung leuwih nikmat. Ieu bisa dipedar sahenteuna dina bagian ku facilitation Pramiracetam bubuk ngeunaan neuroplasticity gede.
Méntal Alertness na NGUMBARA - Ilaharna pamaké ngalaporkeun yén nyokot bubuk Pramiracetam méré aranjeunna parasaan kuat alertness mental, fokus, formasi gagasan gancang, sarta pamikiran jelas.
Sosial Fluency - Loba nu nyebutkeun yén nyokot bubuk atah Pramiracetam mantuan aranjeunna mikaresep tur pinuh ilubiung dina kaayaan sosial, hiji benefit anu dipikaresep patali sakabéh optimasi fungsi otak suplement urang tapi bisa ogé jadi rada patali jeung épék emosi na blunting, anu bisa ngurangan sosial kahariwang.
Ningkat persépsi indrawi - Pamaké mindeng ngalaporkeun persepsi ditingkatkeun atawa ningkat indrawi, kaasup amplified jeung sora richer na jelas tur poto nu leuwih jelas persépsi visual kalawan jelas warna gede.
Memori ngalereskeun - Dina percobaan klinis kawates, bubuk Pramiracetam geus ditémbongkeun janten hiji perlakuan mujarab pikeun leungitna ingetan jeung masalah kognitif séjén disababkeun ku tatu otak. Ieu oge salah sahiji rupa nootropics anu geus diuji di AS salaku perlakuan mungkin tina leungitna ingetan patali ka Panyakit Alzheimer jeung gangguan neurological lianna. Hiji studi malah geus ditémbongkeun ka jadi sanggup reversing amnesia kimia ngainduksi di sukarelawan cageur tina 18-65 taun umur.

Kumaha Raw Pramiracetam bubuk karya

Kawas paling nootropics, bubuk Pramiracetam mangaruhan sékrési neurotransmitter, kimia otak nu ngirimkeun sinyal ti hiji sél saraf ka nu sejen. Tapi bubuk Pramiracetam manten eta langsung, cara di luhur rada béda ti lampah dawam tina suplemén racetam, sarta eta ngarangsang otak ku cara nu sejen ogé.

Teu kawas piracetam, Noopept, sarta loba nootropics populér sejen, bubuk atah Pramiracetam mangrupa gajih leyur tinimbang cai leyur, nu hartina bakal kaserep kana aliran getih via asam lemak. Ieu ngahontal kadarna puncak jeung bioavailability maksimum rélatif gancang, umumna dina 30 menit, sarta mibanda satengah hirup moderately panjang jam 4-6.

Paling racetams dianggo ku langsung stimulating situs reséptor neurotransmitter husus sahingga ngaronjatkeun produksi jeung sékrési neurotransmitter husus, tapi bubuk Pramiracetam teu langsung hasil dina parobahan kadar neurochemical, sarta teu muncul mun boga hiji pangirut pikeun sagala neurotransmitter utama.

Peta langsung primér nyaeta jadi pinunjul dina luhur-pangirut uptake kolin di hippocampus, nu bagian tina otak krusial kana formasi kenangan jangka panjang.

Kolin mangrupakeun prékursor of acetylcholine, a neurotransmitter diduga aub dina prosés kognitif kaasup speed learning, memori, sarta konsentrasi.

Ku stimulating uptake kolin, bubuk atah Pramiracetam langsung modulates sékrési acetylcholine sarta ngarangsang aktivitas ngaronjat dina hippocampus nu. Kusabab ieu bagian otak anu penting pikeun fungsi mémori, dina rangsangan umum nu bubuk Pramiracetam nyiptakeun bisa ningkatkeun duanana formasi kenangan anyar jeung ingetan tina rujukan atanapi jangka panjang kenangan. aktivitas nu ningkat di hippocampus oge naek aliran getih cerebral, nu ngaronjatkeun alertness sarta ngaronjatkeun abilities kognitif sacara umum.

bubuk atah Pramiracetam mungkin gaduh mékanisme séjén tina aksi ogé. Peneliti geus hipotésis yén sajaba pangaruh na kana otak, Pramiracetam bubuk meta dina loka periferal luar otak anu ngandelkeun kelenjar adrénal. studi sato nyarankeun yén bubuk Pramiracetam ogé bisa ningkatkeun atawa balikkeun fluidity mémbran otak, nu facilitates signalling sél.

Teu siga ayeuna loba nootropics kelas racetam sejen, bubuk atah Pramiracetam teu muncul mun aktip ngarobah boh wakefulness atanapi nagara emosi. Ieu bisa dipedar ku pangaruh kawates Pramiracetam bubuk urang dina produksi jeung sékrési neurotransmitter nu boga pangaruh greatest on mood sareng kahariwang tingkat kayaning serotonin, GABA, jeung dopamin.

parentah salajengna

bubuk Pramiracetam mangrupakeun salah sahiji nootropics paling narik sadia, maturan nu potency greatest salah sahiji suplemén racetam-kelas.

Peta unik na optimizes fungsi sakabéh otak, ngaronjatkeun memori, kapasitas diajar, fokus, jeung malah persépsi indrawi.

Gawéna ogé on sorangan tur bisa jadi hiji tambahan invaluable mun nootropics sejen, enhancing tur dilegaan épék maranéhanana.

Gancang kenging gelar favorit kalayan siswa, sastrawan, jeung saha saha museurkeun maximizing abilities méntal maranéhanana, bubuk Pramiracetam téh anyar ka loba jalma tapi geus dimimitian meunang pangakuan well-earned salaku hiji nootropic beredar.

bubuk Pramiracetam mangrupakeun turunan sintétik tina piracetam, kapanggih sarta dimekarkeun ku Parke-Sadikin dina 1970s. Ieu mangrupakeun suplement utamana potent, diperkirakeun jadi ti 5-30x langkung potent ti piracetam.

Eta dijual di Éropa dina ngaran merk Neupramir, Pramistar, sarta Remen sarta prescribed aya pikeun pengobatan masalah dyslexia, ADHD, pikun na ingetan disababkeun ku Panyakit Alzheimer jeung kaayaan neurological lianna.

Ieu ieu dipaténkeun dina AS di 1979 tapi teu disatujuan ku USFDA pikeun sagala pamakéan tangtu. Sanajan kitu, eta geus éksténsif diulik salaku perlakuan potensi masalah kognitif na leungitna ingetan pakait sareng panyakit jeung uteuk tatu Alzheimer. Hal ieu ogé keur ditalungtik salaku perlakuan pikeun rupa-rupa gangguan sistim saraf pusat.

Pramiracetam Raw Bubuk

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé bisa dikirim kaluar di 3 poé gawé sanggeus mayar.

Pramiracetam Raw Bubuk Resep

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Atah Pramiracetam bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.

Teu bubuk Raw Pramiracetam ngagaduhan efek samping

bubuk Pramiracetam biasana ogé bisa ditolerir malah di dosages tinggi, sarta saeutik pisan efek samping ngarugikeun geus documented.

Efek samping ilahar dilaporkeun nyaéta lieur, anu tiasa biasana dicegah ku cara nyokot eta ku suplement kolin.

efek samping kirang umum, kaasup marabahaya cerna jeung perasaan nervousness atanapi agitation, umumna pakait jeung dosage tinggi na bisa, ku kituna, dihindari ku cara ngurangan dosage.

bubuk Pramiracetam mangrupa non-adiktif, sarta henteu épék ngarugikeun signifikan tina pamakéan jangka panjang geus documented. Malah aya bukti yén suplement ieu malah bisa ngamajukeun kaséhatan otak na keur extent sababaraha balikkeun fungsi dina brains sepuh.


Kumaha mésér bubuk Pramiracetam ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

KoA 68497-62-1 Pramiracetam bubuk AASRAW

HNMR

bubuk atah Pramiracetam (68497-62-1) hplc≥98% | suppliers AASraw HNMR

bubuk 68497-62-1 Pramiracetam AASraw HNMR

resep

Pramiracetam Raw Bubuk Resep

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

bubuk Nootropic Pramiracetam: kauntungan, dosage, efek samping

1 review pikeun bubuk Pramiracetam

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    bubuk Pramiracetam nyaeta genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *