AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

bubuk PRL-8-53

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 51352-87-5. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk PRL-8-53 (51352-87-5), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

bubuk PRL-8-53 (Ngaran kimia métil 3- (2- (benzyl (métil) amino) étil) bénzoat) mangrupakeun sanyawa nootropic sintétik kapanggih dina 1972 sarta dipaténkeun dina 1975 ku telat Dr. Nikolaus Hansl, a neuropharmacologist di Creighton Universitas di Omaha, Nebraska.

Panjelasan Produk

PRL-8-53 bubuk video


Karakter dasar atah bubuk PRL-8-53

ngaran: bubuk PRL-8-53
CAS: 51352-87-5
Formula molekular: C18H22ClNO2
Beurat molekul: 319.82578
Ngalembereh Point: 149-152 ℃
Temp neundeun: lomari es
warna: Bodas atanapi bubuk kaluar-bodas


bubuk PRL-8-53 atah di enhancing fungsi otak sarta hiji dorongan tambahan

ngaran

Métil 3- (2- (benzyl (métil) amino) étil) bénzoat

2. Atah PRL-8-53 bubuk Dianggo:

Hijina ulikan manusa dina bubuk PRL-8-53 ieu dumasar kana ingestion of dosis mg tunggal 5. Aya data dina efektivitas atawa karacunan potensi naon dosage lianna di manusa.

Dinyana kana bubuk Raw PRL-8-53

Numutkeun bukti kalawan beurit, bubuk PRL-8-53 sigana janten agonist dopamin. Ieu ngandung harti yén éta bisa ngaronjatkeun reséptor dopamin sarta mindeng dipaké dina penderita Parkinson. Pikeun jalma anu teu kedah fitur ieu, bisa jadi hiji sideeffect dihoyongkeun bubuk atah PRL-8-53.

Studi karacunan dina beurit némbongkeun hiji bangbarung rélatif kalawan ongkos LD50, tapi écés bukti salajengna ieu diperlukeun. Ogé, sigana éfék samping poténsi bubuk PRL-8-53 nyaéta ngurangan di aktivitas motor dina uteuk.

parentah salajengna

Mékanisme PRL-8-53 bubuk urang Of Aksi
Mékanisme peta pikeun nootropic ieu ayeuna kanyahoan tapi bisa, dina bagian, tempatna kalayan mekanisme cholinergic. Dr Hansl, pencipta sanyawa nu ngabahas dina jurnal Phi Delta Kappan nu bubuk PRL-8-53 ngaronjatkeun otak Éta respon kana acetylcholine, sarta sanyawa nu teu stimulan a. The patén for bubuk atah PRL-8-53 nyebutkeun mékanisme cholinergic.

Hiji tés sato ngalibetkeun rodénsia némbongkeun 4mg / KG ngaronjat apomorphine (dopamin agonist) ngaronjat gnawing nu nyurung di beurit, suggesting nu PRL-8-53 bubuk atah keur extent sababaraha mangrupakeun agonist dopamin. Ulikan sarua nyatet hiji pamutahiran di learning dijauhkeun conditioned. nootropic ieu teu ningkatkeun lampah amphetamine di beurit na teu muncul ngahambat Mao activity.The ulikan tunggal manusa sakeudeung nyebutkeun yén bubuk atah PRL-8-53 potentiates release dopamin sarta ngabalukarkeun inhibisi parsial serotonin.

Kauntungan bubuk Raw PRL-8-53:

(1) Mémori

Ulikan diterbitkeun tunggal for bubuk PRL-8-53 nembongkeun pamutahiran slight of acquisition Kecap salila tugas memorization. Peserta dibere 5mg of PRL-8-53 jam bubuk 2 saméméh nguji lajeng anu lajeng ditaros ngadangukeun rékaman kecap 12 tina sekuen nu tangtu sarta ngadugikeun aranjeunna dina titik waktu kahareup (teu lila sanggeus nguji, sapoé sanggeus na 4 poé sanggeus). kauntungan minor nu kapanggih pikeun akuisisi saharita, tapi hiji pamutahiran leuwih 80% ieu nyatet pikeun jalma diuji engké dina anu kungsi mimitina ngoleksi kirang pikeun uji (kecap 6 / 12 neuleu atawa handap).

(2) Unpublished (Mungkin) Mangpaat - Geometri Pola Latihan

Narikna, panyipta sanyawa ogé ngabahas percobaan séjén anu muncul janten sadia atanapi unpublished. Dina Journal diterbitkeun di 1978, Dr Hansl nyebutkeun yén bubuk PRL-8-53 statistik ningkat skor dina latihan kognitif pola geometric. Pamilon anu ditémbongkeun runtuyan pola geometric jeung nanya ngagambar aranjeunna tina ingetan, a pamutahiran statistik ieu nyatet.

(3) Mental Aritmatika Latihan

Dina artikel anu sarua, Dr Hansl nyebutkeun hiji dumasar jumlah latihan kognitif mana peserta kapaksa subtract 7, tambahkeun 1, subtract 7, tambahkeun 2 jeung saterusna dugi a "gol" angka ieu ngahontal. kali pondok mun jumlah "gol" anu dicatet dina PRL-8-53 group bubuk atah.

(4) lisan Fluency Test

Dr Hansl ngabahas hiji test mana subjék anu dipenta pikeun ngabentuk kecap tina runtuyan hurup jeung titik-titik. Contona "ur" kedah ngancik kana kecap naon ku nambahkeun hurup di mimiti jeung tungtung kecap, bari ngaganti titik-titik kalayan surat. "Ur" bisa jadi "ayeuna" contona. A pamutahiran signifikan sacara statistik ieu kapanggih dina pamilon anu geus dicokot tamba.

PRL-8-53 Raw Bubuk

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

Atah PRL-8-53 bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


Kumaha mésér bubuk PRL-8-53 ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

HNMR

bubuk atah PRL-8-53 (51352-87-5) hplc≥98% | bubuk AASraw SARMS

resep

PRL-8-53 Raw Bubuk Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

1 review pikeun bubuk PRL-8-53

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    bubuk PRL-8-53 nyaeta genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *