AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

bubuk Rimonabant

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 168273-06-1. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Rimonabant (168273-06-1), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Panjelasan Produk

video bubuk Rimonabant


Karakter dasar bubuk Rimonabant atah

ngaran: bubuk Rimonabant
CAS: 168273-06-1
Formula molekular: C22H21Cl3N4O
Beurat molekul: 463.79
Ngalembereh Point: 230-240ºC
Temp neundeun: lomari es
warna: Bodas atawa mareuman bubuk kristalin bodas


bubuk Rimonabant atah dina siklus leungitna gajih

ngaran

bubuk Rimonabant (CAS 168273-06-1) mangrupa obat anti obesitas anorectic dihasilkeun sarta dipasarkan ku Sanofi-Aventis. Ieu mangrupa agonist tibalik keur cannabinoid reséptor CB1. Avenue utamina tina pangaruh nyaéta ngurangan di napsu. bubuk Rimonabant nyaeta kahiji selektif reséptor pameungpeuk CB1 bisa disatujuan keur dipake di mana waé di sakuliah dunya.

Atah Rimonabant bubuk Dianggo

bubuk Rimonabant nyaéta sadia dina dosis low of 5mg ka dosis tinggi of 20mg. kedah anjeun eta na kumaha administer eta kedah datangna ti nasehat ti hiji ahli diet. bubuk Rimonabant teu diatur kaluar digawekeun sorangan. Hal ieu dirarancang pikeun dipaké ditéang jeung diet ditangtoskeun jeung latihan pikeun ngaronjatkeun wellbeing hiji jalma bari ngurangan ukuran waistline Anjeun.

Naon Rupa-rupa Hasil Kudu I nyangka ti bubuk Raw Rimonabant

Acomplia dikembangkeun pikeun ngubaran jalma anu obese jeung kaleuwihan beurat ngagunakeun dina latihan fisik tambahan sarta diets. Pasien, anu gering jeung tingkat badag gajih dina getih sarta diabetes tipe 2nd maranéhanana.

Acomplia ieu ogé persuaded ku Sanofy salaku kasakit nu bisa ngeureunkeun awal panyakit cardiovascular. Jalma nu boga cangkéng badag (awéwé 88 cm sarta lalaki 102 cm) anu jangji baris meunangkeun kauntungan badag ti ngagunakeun ubar ieu.

Quitting udud Ieu dibuktikeun yen bubuk Rimonabant bisa nulungan jalma anu ngaroko eureun udud. Ayeuna, Sanofi-Aventis geus nyieun researches ngabuktikeun yén bubuk Rimonabant nyaeta perlakuan mungkin keur roko-gencatan patempuran. program STRATUS (Studi sareng bubuk Rimonabant jeung Bako Paké) boga leuwih subjék ti 6,000. program ieu explores dua therapies nu patali jeung roko. salah mimitina nyaeta pikeun mantuan perokok ka kaluar. Program kadua pikeun nyegah beurat quitter gain.

Evidently hasil munggaran némbongkeun yén bubuk Rimonabant nyaeta efisien keur duanana therapies. Sanofi-Aventis sempet narima katerangan jelas ti FDA yén maranéhna moal ngijinan manéhna ngajual bubuk Rimonabant di Amérika Sarikat salaku nginum obat haseup-gencatan patempuran tanpa studi suplemén. A 2007 review ku Cochrane kungsi némbongkeun yén bubuk Rimonabant bisa mantuan kaluar roko jeung odds ngeunaan 11 / 2-melu.

kagumantungan
bubuk Rimonabant nurun kalakuan tina dimimitian deui tina réspon pikeun néangan kokain nu digagas ku 2 kaluar tina 3 activators paling dawam tina kambuh manusa mibanda. Aranjeunna cue na priming. Éta ogé bisa ngurangan paripolah néangan opiate jeung étanol.

ingetan
Tetrahydrocannabinol mangrupakeun réagen nu nurun memori pondok Anjeun. Aya hipotesa yen bubuk Rimonabant (CAS 168273-06-1) tiasa ngadamel mémori jangka pondok leuwih hadé. Suring studi sato, beurit némbongkeun hiji hasilna endah ku panyandian informasi dina mémori maranéhanana yén aya hiji istilah pondok.

Dinyana kana bubuk Raw Rimonabant

Dina Oktober 2008, Pél Acomplia leungiteun lisénsi maranéhanana sakuliah éta Éropa. ubar nu masihan resiko nu exaggerate mangpaat ngagunakeun eta. Ieu ieu dicirikeun nu Acomplia boga pangaruh sisi paling bahaya, nu éta masalah gangguan méntal. Biasana ieu depresi teuas. Analisis anu dijieun anyar némbongkeun yén résiko panyakit ieu téh teuing badag ti eta ieu mimitina nyatakeun. Studi némbongkeun yén lamun ngabandingkeun dua kasus maké Acomplia sarta ngagunakeun placebo, résiko gaduh masalah jiwa nyaeta dua kali leuwih luhur keur Acomplia ti pikeun hiji sarua séjén.

Saatos produk ieu dijieun na dibuka ka pasar, sababaraha advices klinis jeung ukuran anu dilaksanakeun. Aranjeunna masih teu ngurangan résiko jeung frékuénsi épék ieu. Sababaraha assessments sahiji profesor Éropa némbongkeun yén euweuh watesan bisa ngurangan résiko ngabogaan masalah. Sanggeus éta, produk nu ieu dibawa kabur ti pasar Éropa. Anjeun kudu ngobrol dokter Anjeun lamun merenah pikeun anjeun, upami anjeun make Acomplia na ngabahas cageur. Atoh, anjeun tiasa salse ngalakukeun Acomplia wae rék.

Salila percobaan klinis dinya diadegkeun yen jalma pasien anu keur nuluykeun perlakuan anu loosing beurat. Pamadegan, yén tadi dieureunkeun treatment, geuwat boga ampir satengah tina beurat deui, sanggeus quitting. Anjeun kudu inget tetep diet sarta ngalakukeun latihan nalika mangsa perlakuan anjeun sarta sanggeus éta. Bakal mantuan Anjeun loosing leuwih beurat Anjeun. Efektivitas jeung kaamanan teu diajarkeun ka jalma anu geus nyokot ubar pikeun leuwih ti dua taun. Acomplia bisa mawa maneh swings wanda permanén jeung gejala depresi. Anjeun kudu geuwat konsultasi dokter anjeun sarta ngeureunkeun nyokot ubar, lamun noticed nu teu wareg sareng hirup anjeun atanapi gaduh parasaan mournful jeung pamikiran.

Acomplia ieu diajarkeun di Amérika salila dua taun. Aranjeunna kapanggih efek samping sapertos kawas kaayaan keur depresi, jengkel jeung melang sadaya waktu. pamakéan terus tamba ieu dibawa efek samping bahaya. Éta pisan sababna naha FDA sempet pernah disatujuan eta.

Acomplia ieu disatujuan ku EU di 2006. Engké, aranjeunna nyandak dipareuman pasar kusabab aya kali dilaporkeun masalah kuat ku kaayaan pikiran, sanajan kaayaan committing bunuh diri.

Jalma nu dipaké Acomplia kungsi dilaporkeun pikeun sababaraha efek samping séjén:
tekanan tinggi getih
Hiji nagara kahariwang sengit sarta salempang
Henteu mampuh turun saré
depresi dawam
Petulance
geuleuh
Emetic

parentah salajengna

Synephrine, atawa sakumaha anu kasebut leuwih ilahar nyaho, Pait Oranyeu, nyaeta tutuwuhan nu daun, buah jeung sari buah nu dipanén sarta dipaké pikeun nyieun ubar jeung mesek sorangan dipaké pikeun nyieun minyak. Minyak tina jeruk pait bisa dilarapkeun ka kulit pikeun mantuan inféksi saréat, kayaning ringworm jeung atlit suku.

Sanajan loba studi anu masih keur dilakukeun, aya ogé bukti cukup pikeun némbongkeun yén lamun batur meakeun jumlah cukup jeruk pait, éta posses kamampuhan pikeun ngurangan napsu. Ieu tempat synephrine nembongkeun tanda leungitna beurat diantara pamaké sakumaha eta saukur nyiptakeun éfék langgeng dina awak sangkan konsumen ngarasa lengkep pikeun leuwih lila sarta ngurangan dedi wae keur cravings atawa kahayang pikeun meakeun dahareun tambahan. Ku consuming kirang pangan, anjeun meakkeun kalori kirang, anu dina gilirannana, ngakibatkeun leungitna beurat leuwih hiji periode waktu.

Rimonabant Raw Bubuk (CAS 168273-06-1)

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé bisa dikirim kaluar di 3 poé gawé sanggeus mayar.

Atah Rimonabant bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


Kumaha mésér bubuk Rimonabant (CAS 168273-06-1) ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

KoA 168273-06-1 Rimonabant AASRAW

HNMR

resep

Rimonabant Raw Bubuk Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

bubuk Rimonabant leungitna beurat paling mujarab supplement-

1 review pikeun bubuk Rimonabant

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    bubuk Rimonabant nyaeta genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *