AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

6-Dehydronandrolone bubuk asetat (2590-41-2)

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 2590-41-2. Kategori:

AASraw mangrupikeun sintésis sareng kamampuan produksi tina gram pikeun raraga massa tina 6-Dehydronandrolone acetate Powder (2590-41-2), dina régulasi CGMP sareng sistem kontrol kualitas lacak.

Panjelasan Produk

6-Dehydronandrolone acétate Powder (2590-41-2) video


6-Dehydronandrolone bubuk asetat (2590-41-2) Specification:

Struktur kimia: Ngaran Produk:6-Dehydronandrolone asétat
CAS No.: 2590-41-2
Formula molekular: C20H26O3
Beurat molekul: 314.42
sinonim: Dehydronandrolon (2590-41-2)
neundeun: Garing, gelap · sareng di 0 - 4 C kanggo istilah pondok (dinten ka minggu) atanapi -20 C kanggo jangka panjang (bulan ka taun).
Dokumén (COA & HPLC jsb): kasadia

6-Dehydronandrolone bubuk asetat (2590-41-2) Description:

Dehidononololone asétat; Cas: 2590-41-2 produk sareng CAS: 2590-41-2 aya hubunganana sareng Tarantaraan. Hal ieu ogé disebat nami sanés sapertos Dehydronandrolon acetate; 17b-Acetyloxy-estra-4,6-diene-3-hiji. Sanyawa ieu umumna dianggo pikeun Quality Control (QC), Quality Assurance (QA) nalika produksi komérsial Pertengahan sareng formulasi-hubungan anu aya. Sumawona Dehydronandrolon acetate ogé dipaké dina prosés nyontoan aplikasi Narkoba Baru (ANDA) pikeun nyepetkeun FDA sareng karacunan nalikan formulasi narkoba masing-masing.

rujukan:

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.


KoA

KoA 168273-06-1 Rimonabant AASRAW

HNMR

resep

Rimonabant Raw Bubuk Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

bubuk Rimonabant leungitna beurat paling mujarab supplement-