AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

bubuk Rivaroxaban

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 366789-02-8. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Rivaroxaban (366789-02-8), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Panjelasan Produk

video bubuk Rivaroxaban


bubuk Rivaroxaban Karakter dasar

ngaran: bubuk Rivaroxaban
CAS: 366789-02-8
Formula molekular: C19H18ClN3O5S
Beurat molekul: 435.88
Ngalembereh Point: 228-229 ° C
Temp neundeun: -20 ° C freezer
warna: Bodas jeung bubuk yellowish


pamakéan Bubuk Rivaroxaban

nami

Rivaroxaba, Xarelto.

pamakéan Bubuk Rivaroxaban

bubuk Rivaroxaban mangrupa anticoagulant sarta mimiti oral aktif faktor langsung XA inhibitor. Teu kawas warfarin, ngawaskeun lab rutin tina INR teu perlu. Najan kitu taya ubar keur nawarkeun racun sadia dina acara anu getihan utama. Mung 10 tablet mg bisa dicokot tanpa hal kana dahareun. The 15 mg jeung 20 mg tablet kudu dilaksanakeun kalawan dahareun.

Pangaruh ngarugikeun paling serius ieu ngaluarkeun getih, kaasup perdarahan internal parna. bubuk Rivaroxaban ieu pakait sareng ongkos handap acara perdarahan serius tur fatal ti warfarin tapi pakait sareng ongkos luhur ngaluarkeun getih dina saluran cerna. Kiwari can aya ubar keur nawarkeun racun for bubuk Rivaroxaban (kawas warfarin, tina peta nu bisa malikkeun kalawan vitamin K atawa konsentrasi kompléks protrombin), hartina perdarahan serius meureun hésé pikeun ngatur.

Dina Oktober 2014, Portola farmasi réngsé Phase I jeung II percobaan klinis pikeun andexanet Alfa salaku ubar keur nawarkeun racun pikeun sambetan Factor XA kalawan sababaraha épék ngarugikeun, sarta dimimitian Phase percobaan III. Andexanet Alfa ieu dipiharep bisa disatujuan dina 2016. Salaku of 2017, sanyawa geus acan bisa disatujuan ku Administrasi Pangan sarta Narkoba AS.

Salaku of 2015, assessments pos-marketing némbongkeun karacunan ati, sarta studi salajengna anu diperlukeun pikeun ngitung resiko. tamba ieu contraindicated di urang mibanda kasakit ati signifikan jeung panyakit ginjal tungtung-panggung, dina saha tamba teu trialed.

bubuk Rivaroxaban boga peringatan boxed sangkan jelas yen urang maké narkoba teu kudu ngaeureunkeun dinya méméh ngawangkong kalayan perawatan kaséhatan maranéhanana profésional, sabab bisa ningkatkeun resiko stroke.

Dina 2015, bubuk Rivaroxaban accounted pikeun jumlah pangluhurna kasus dilaporkeun tatu serius diantara obat diawaskeun rutin Kajadian ngarugikeun ka FDA urang Ngalaporkeun System (AERS).

Rivaroxaba mimitina dikembangkeun ku bayer, ayeuna teh dituduhkeun pikeun pencegahan acara venous thromboembolic (VTE) dina pasien anu geus undergone total hips Panggantian jeung bedah ngagantian dengkul total.; pencegahan stroke sarta embolism sistemik dina pasien kalayan fibrillation atrium nonvalvular; perlakuan véna thrombosis jero (DVT) jeung embolism pulmonal (pe); pikeun ngurangan résiko tina DVT kumat jeung / atawa pe. Alatan kurangna studi kaamanan, éta henteu dianjurkeun keur dipake dina eta kaayaan heubeul 18 taun. Na pamakéan ieu ogé teu dianjurkeun dina maranéhanana kalayan impairment renal parah (<30mL / mnt).

bubuk Rivaroxaban mangrupa anticoagulant sarta mimiti oral aktif faktor langsung XA inhibitor. Teu kawas warfarin, ngawaskeun lab rutin tina INR teu perlu. Najan kitu taya ubar keur nawarkeun racun sadia dina acara anu getihan utama. Mung 10 tablet mg bisa dicokot tanpa hal kana dahareun. The 15 mg jeung 20 mg tablet kudu dilaksanakeun kalawan dahareun. FDA disatujuan on July 1, 2011.

Dinyana kana bubuk Rivaroxaba

Paling ilahar dilaporkeun sisi-épék geus ngaluarkeun getih, kaasup bleedingf internal parna Anjeun ngalaman sagala gejala ieu atawa pamadegan didaptarkeun dina bagian PERHATOSAN penting, nelepon dokter Anjeun geura:

  • perdarahan menstruasi beurat
  • ngaluarkeun getih ti gusi Anjeun
  • sering nosebleeds
  • batuk nepi atawa utah getih atawa bahan anu Sigana mah grounds kopi
  • katurunan, hideung, atawa stools tarry
  • pink, atawa cikiih coklat
  • kalemahan
  • tiredness
  • rieut
  • pusing atawa fainting
  • visi kabur
  • nyeri dina panangan atanapi leg
  • baruntus
  • hives
  • itching
  • eungap atawa neureuy
  • nyeri atanapi bareuh dina situs tatu

parentah salajengna

bubuk Rivaroxaban mangrupakeun nembe ngembangkeun anticoagulant lisan jeung Factor langsung XA inhibitor nu dipaké dina pencegahan stroke sarta embolism venous di penderita fibrillation kronis atrium, kitu ogé pengobatan sarta pencegahan thromboses venous jero tur embolism pulmonal. bubuk Rivaroxaban geus pakait sareng laju low tina pagunungan énzim sérum salila pengobatan sarta kalawan instansi langka tatu haté klinis katempo kalayan jaundice.

varoxaban dituduhkeun pikeun pencegahan acara venous thromboembolic (VTE) dina pasien anu geus undergone total hips Panggantian jeung bedah ngagantian dengkul total; pencegahan stroke sarta embolism sistemik dina pasien kalayan fibrillation atrium nonvalvular; perlakuan véna thrombosis jero (DVT) jeung embolism pulmonal (pe); pikeun ngurangan résiko tina DVT kumat jeung / atawa pe. Alatan kurangna studi kaamanan, éta henteu dianjurkeun keur dipake dina eta kaayaan heubeul 18 taun. Na pamakéan ieu ogé teu dianjurkeun dina maranéhanana kalayan impairment renal parah (<30mL / mnt).

Rivaroxaban Raw Bubuk

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

Marketing Rivaroxaban

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


Kumaha mésér bubuk Rivaroxaban ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

KoA 366789-02-8 Rivaroxaban bubuk AASRAW

HNMR

Kami Rivaroxaban bubuk supplie, bubuk Rivaroxaban pikeun dijual, bubuk Rivaroxaban (366789-02-8) hplc≥98% | AASraw R &amp; D réagen

resep

Rivaroxaban Raw Bubuk Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

Naon Dupi bubuk Narkoba Rivaroxaban (Xarelto) Paké Pikeun?

1 review pikeun bubuk Rivaroxaban

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    bubuk Rivaroxaban nyaeta genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *