AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

bubuk Stanolone

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 521-18-6. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Stanolone (521-18-6), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

bubuk Stanolone mangrupakeun androgén teuing kuat ti téstostéron - eta ngiket ngeunaan 3-5 kali leuwih niatna ka reséptor androgén. Lamun nyokot jauh 5-AR ti jaringan kasebut sarta dipeungpeuk formasi DHT, mangka anjeun bakal nempo sababaraha parobahan dramatis widang fisiologi.

pdf

Panjelasan Produk

Stanolone bubuk video


bubuk Stanolone dasar Aksara

ngaran: bubuk Stanolone
CAS: 521-18-6
Formula molekular: C19H30O2
Beurat molekul: 290.44
Ngalembereh Point: 178-183 ° C
Temp neundeun: RT
warna: kristalin bubuk bodas


pamakéan bubuk Stanolone dina siklus stéroid

ngaran

bubuk Stanolone ogé disebut salaku bubuk atah androStanolone, Dihydrotestosterone, DHT.

Stanolone bubuk Dianggo

Dosage: 40mg sapopoé.

Dinyana kana bubuk Stanolone

Pikeun meta gancang bubuk Stanolone kakuatan sarta otot Massa mangrupakeun sahiji nilai saeutik. bubuk atah AndroStanolone dipaké jadi atlet urang favorit stéroid kompetisi saprak éta mantuan pikeun ménta hiji otot harder ngaliwatan hiji eusi gajih handap ku ngaronjatna tingkat androgén tanpa aromatizing. Sababaraha atlit dipaké bubuk AndroStanolone salila workouts pikeun nambahkeun atawa doping championships dites saprak zat tetep dina awak pikeun ngan waktu anu singget jeung téstostéron nilai / epitestosterone henteu dipangaruhan.

parentah salajengna

bubuk Stanolone téh idéntik jeung dihydrotestosterone awak sorangan anu, sakumaha urang terang, anu dibentuk ku konversi periferal tina téstostéron. Sababaraha kituna nelepon AndroStanolone bubuk atah a dihydrotestosterone sintétis. bubuk AndroStanolone miboga éfék utamana androgenic na, alatan struktur anak, teu bisa dirobah jadi éstrogén.

ciri positif séjén éta versi injectable teu ati racun. Dinten, kumaha oge, bubuk atah AndroStanolone ieu jarang dipaké ku ahli atlit. Salah sahiji alesan ieu nu ampir kabéh sanyawa Éropa sarta Amérika anu euweuh komersil. Alesan sejenna nyaeta yen paling atlit nganggo Masteron masih gampang sadia nu boga épék sarupa. Ngayakeun asal atawa anu palsu bubuk atah AndroStanolone nyaéta sadia on pasar hideung.

bubuk atah Stanolone

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

Stanolone bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


Kumaha mésér bubuk Stanolone ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

HNMR

Stanolone bubuk (521-18-6) hplc≥98% | bubuk AASraw Nandrolone

resep

Stanolone Resep bubuk atah:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

1 review pikeun bubuk Stanolone

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    Stanolone bubuk mangrupa genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *