AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

19-Nor-4-androstene-3,17-dione Powder (734-32-7)

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 734-32-7. Kategori:

AASraw mangrupikeun sintésis sareng kamampuan produksi tina gram pikeun raraga massa tina 19-Nor-4-androstene-3,17-dione Powder (734-32-7), dina régulasi CGMP sareng sistem kontrol kualitas lacak.

pdf

Panjelasan Produk

Pidéo 19-Nor-4-androstene-3,17-dione Powder (734-32-7)


19-Nor-4-androstene-3,17-dione Bubuk (734-32-7) Specification:

Struktur kimia: Ngaran Produk: 19-Nor-4-androstene-3,17-dione
19-Nor-4-androstene-3,17-dione Powder (734-32-7) hplc≥98% | AASraw CAS No.: 734-32-7
Formula molekular: C18H24O2
Beurat molekul: 272.38
sinonim: Norandrostenedione
neundeun: Garing, gelap · sareng di 0 - 4 C kanggo istilah pondok (dinten ka minggu) atanapi -20 C kanggo jangka panjang (bulan ka taun).
Dokumén (COA & HPLC jsb): kasadia

19-Nor-4-androstene-3,17-dione Bubuk (734-32-7) Description:

Nor-4-androstene-3,17-dioneal disebut ogé Norandrostenedione sareng 19-Norandrostenedione, Éta dipaké dina suplemén dahareun diet.19-Nor-4-androstene-3,17-dione tiasa dianggo salaku rujukan standar dina tekadna 19-nor-4-androstene-3,17-dione dina suplemén diet anu nganggo kromatografi cair, 19-Norandrostenedione tiasa diabolismén ka 19-nortestosteron boh lalaki sareng awéwé. kumaha oge 19-norandrostenedione henteu kalainan ka téstostéron. Naha atanapi henteu ningkat dina tingkat 19 nortestosteron bakal dipikagaduh cukup lila ku nyandak 19-norandrostenedione pikeun nunjukkeun paningkatan ingetan nitrogén sareng kakuatan otot sareng jisim teu kanyahoan. 19-Norandrostenedione ogé parantos ditingalikeun pikeun ngabeungkeut ka reséptor androgen sareng pilih tinggi. Transaktivasi androgen resép anu ekspresi gen reporter 10 kali langkung handap tina anu dihasilkeun ku dihydrotestosteron.

rujukan:

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.


KoA

HNMR

Stanolone bubuk (521-18-6) hplc≥98% | bubuk AASraw Nandrolone

resep

Stanolone Resep bubuk atah:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk