AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Stenbolone bubuk (5197-58-0)

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 5197-58-0. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Stenbolone (5197-58-0), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Panjelasan Produk

video bubuk Stenbolone


bubuk Stenbolone Karakter dasar

ngaran: bubuk Stenbolone
CAS: 5197-58-0
Formula molekular: C20H30O2
Beurat molekul: 302.45
Ngalembereh Point: 154-156 ° C
Temp neundeun: lomari es
warna: Bodas atanapi Pareum bodas bubuk kristalin


siklus bubuk Stenbolone

ngaran

Ngaran kimia: 2-métil-δ1-4,5α-dihydrotestosterone (2-métil-δ1-DHT) atanapi sakumaha 2-métil-5α-androst-1-en-17β-ol-3-hiji
Ngaran séjén: Anatrofin na Stenobolone,

Stenbolone bubuk Dianggo

bubuk Stenbolone ngahasilkeun stéroid populér Anadrol, Oxitosona (OC), sarta Anapolon. Éta kituna teu heran bubuk Stenbolone boga hiji aplikasi sarupa ka tilu sanyawa séjén. Syntex dimekarkeun bubuk atah Stenbolone salaku alternatif hampang kana toksik parusahaan sarua Anadrol. Jeung pausahaan ieu suksés lantaran bubuk Stenbolone teu ngayakeun ati-toksik atawa teu eta aromatize, sarta éta ngan rada hiji-drogenic. Sajaba ti éta, miboga éfék sarupa Anadrol dina kasus anémia jeung formasi getih abnormal saprak éta ngaronjatkeun jumlah sél getih beureum. Ku sabab kitu bubuk atah Stenbolone téh hususna jas-bisa pikeun atlit competing saprak eta accelerates kaderisasi nalika dieting. Competing tukang awakna dina minggu saméméh kajawaraan hiji mindeng ngalaman fase katabolik sarta kaayaan leuwih latihan. Stenbolone bubuk gancang sarta reliably counters ieu tur mantuan pikeun ménta hiji formulir alus saprak teu tarik cai sarta teu nambahan tingkat éstrogén. Pikeun meta kakuatan jeung Jisim, kumaha oge, bubuk atah Stenbolone nyaeta ku tebih teu sakumaha cocog sakumaha Anadrol, sanajan sababaraha erroneously nelepon deui hiji injectable Anadrol. bubuk Stenbolone boga anabolik handap sarta épék androgenic ti versi lisan jeung eta ngabalukarkeun hiji gain otot slow tapi padet sapanjang ku gain kakuatan sedeng. Pikeun tujuan ieu mangka pikaresep ku awéwé jeung stéroid novices, sarta ku atlit heubeul anu ménta hasil satisfying tanpa sieun efek samping signifikan. Sanajan ieu, bubuk atah Stenbolone téh, luhureun sakabeh, abdi a stéroid kompetisi nu geus dikonfirmasi ku Amérika "stéroid Guru" Daniel Duchaine dina bukuna Underground stéroid Buku Panduan 2: "Ieu hiji stéroid unggulan ngagunakeun bari dieting ..."

What is the dosage bubuk Stenbolone

Kusabab bubuk Stenbolone aya dina formulir asétat eta boga ukur hiji waktu satengah hirup low ambéh injections sering na biasa anu diperlukeun guna ob-tain nilai tingkat getih sahingga tinggi na konstan. Pikeun hasil optimal Stenbolone bubuk biasana dicokot poean na nyuntik sahenteuna unggal 2 poé. The dosis mingguan dawam pikeun atlit anu 200-300 mg. Ku sabab kitu kakuatan 50 mg anu mindeng pikaresep jeung atlet boh injects sakabéh hiji-milliliter ampule poéan atawa watesan pamakéan pikeun satengah tina eta. Awéwé normal do ogé kalawan 100- 150 mg / minggu jeung kudu ditilik dosage mingguan maranéhna kana tilu bagian sarua. Efek samping poténsi anu low saprak sanyawa kasebut ogé bisa ditolerir ku ati jeung edemas, gynecomastia, sarta tekanan darah tinggi teu lumangsung. Kasus jerawat jeung ngaronjat aggressiveness di lalaki nu lemah sareng jarang, sakumaha nyaéta pangurangan dina produksi hormon awak sorangan. gejala Virilization di awéwé ogé lumangsung jarang sarta pikeun bagian panglobana di jalma sensitip pisan lamun dosages tinggi nu dibikeun atawa basa interpal asupan lasts leuwih sababaraha minggu. Aya henteu fakes on bubuk atah Stenbolone, jadi ngayakeun sanyawa aslina atawa hiji katara bisa kapanggih dina pasar hideung.

siklus

siklus sampel bubuk Stenbolone pikeun lalaki.

Minggu Anatrofin Téstostéron
Cypionate

Cardarine
GW-501516

N2Guard
1 500mgs / minggu 250mgs / minggu 20mgs / ed 7caps / ed
2 500mgs / minggu 250mgs / minggu 20mgs / ed 7caps / ed
3 500mgs / minggu 250mgs / minggu 20mgs / ed 7caps / ed
4 500mgs / minggu 250mgs / minggu 20mgs / ed 7caps / ed
5 500mgs / minggu 250mgs / minggu 20mgs / ed 7caps / ed
6 500mgs / minggu 250mgs / minggu 20mgs / ed 7caps / ed
7 500mgs / minggu 250mgs / minggu 20mgs / ed 7caps / ed
8 500mgs / minggu 250mgs / minggu 20mgs / ed 7caps / ed
9 500mgs / minggu 250mgs / minggu 20mgs / ed 7caps / ed
10 500mgs / minggu 250mgs / minggu 20mgs / ed 7caps / ed

Kumaha Stenbolone bubuk karya

bubuk Stenbolone pisan sarupa duanana dromostanolone na oxymetholone. Ieu turunan DHT ku beungkeut ganda antara 1 karbon jeung 2 sarta hiji gugus métil dina posisi 2. Grup métil dina posisi 2 ngajaga molekul ti duanana aromatization mun esterogen jeung ka sababaraha gelar, inactivation dina jaringan otot ku 3-alfa dehidrogénase hydroxysteroid. grup 2-métil Ieu teu panurunan mengikat ka reséptor androgén rada. Hal ieu ngajadikeun pikeun molekul nu geus rada kurang mengikat pangirut pikeun reséptor androgén ti primobolan tapi kawas primobolan, stéroid teu bisa dirobah jadi métabolit estrogenic ngaliwatan aromatization. bubuk atah Stenbolone dianggap ku sabagian janten versi gentler of oxymetholone. stéroid ieu struktur nu sarupa jeung oxymetholone tapi henteu C-17 alfa alkylated kitu eta boga épék minimal dina fungsi ati. Stenbolone bubuk ngawangun nepi sél getih beureum kawas oxymetholone sarta métabolismena kana sababaraha gelar ka dromostanolone nu ogé geus ditémbongkeun nambahan sél getih beureum.

pangeling-eling

Efek samping nu otomatis bade jadi low, sakumaha sanyawa ieu teu aromatize kana éstrogén pisan. Kituna, sapertos efek samping estrogenic sakumaha ngaronjat tekanan darah, insomnia, ingetan cai, sarta gyno moal lumangsung. cukup Narikna, anatrofin teu boga Tret androgenic slight, sanajan tanpa aromatization of éstrogén, anjog ka kamungkinan ngabogaan sababaraha jerawat, kulitna oily, sarta ngaronjat agresi. Ku kituna, awéwé kudu waspada tina stéroid ieu.

bubuk Stenbolone

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé bisa dikirim kaluar di 3 poé gawé sanggeus mayar.

Stenbolone bubuk Marketing atah

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.

Teu bubuk Stenbolone ngagaduhan efek samping

bubuk atah Stenbolone henteu sigana ngahasilkeun salaku loba ukuranana gain saperti anadrol atawa salaku loba bloat kituna kamungkinan teu boga salaku loba aktivitas inhibitory on hydroxylase 11-béta. bubuk Stenbolone biasana jadi nyuntik poean lantaran ti satengah hirup pondok tina éster asétat. Sajaba ti, asétat dina éster sigana ngahasilkeun nyeri na bareuh di situs suntik. bubuk atah Stenbolone boga aktivitas androgenic sarupa dibandingkeun 1-téstostéron, versi unmethylated tamba ieu, tapi mibanda aktivitas anabolik luhur. Ieu gampang alatan ngurangan konvérsi pikeun 3-alfa métabolit hidroksi. bubuk Stenbolone nawarkeun loba sahiji kaunggulan tina oxymetholone kalawan kirang bloating sarta tekanan getih luhur:.


Kumaha mésér bubuk Stenbolone ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

HNMR

resep

Stenbolone Resep bubuk atah:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

8 Hirup penting Of Stenbolone Bubuk

1 review pikeun Stenbolone bubuk (5197-58-0)

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    Stenbolone bubuk mangrupa genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *