AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Sunifiram (DM235) bubuk

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 314728-85-3. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa Sunifiram (DM235) bubuk (314728-85-3), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Panjelasan Produk

Sunifiram (DM235) video bubuk


Sunifiram (DM235) Karakter dasar bubuk

ngaran: Sunifiram (DM235) bubuk
CAS: 314728-85-3
Formula molekular: C15H13F2NO2S
Beurat molekul: 309.33
Ngalembereh Point: 57-58 ° C
Temp neundeun: Toko na STP atanapi cooler
warna: Bodas atanapi bubuk kaluar-bodas


Sunifiram (DM235) bubuk dina uteuk pamakéan dorongan

ngaran

bubuk Sunifiram, bubuk DM235 nyaéta kalayan ngaran dagang sakumaha BisfluoroModafinil, Flmodafinil.

DM235 bubuk Dianggo

bubuk DM235 nyaéta novél, nootropic kacida potent jeung sanyawa AMPAkine-kawas kalawan épék kognisi-enhancing dina model sato.

bubuk Sunifiram mangrupakeun piperazine nu boga sababaraha kamiripan struktural pikeun piracetam. Piracetam dikembangkeun pikeun gangguan neurodegenerative kawas Panyakit Alzheimer, jeung bubuk Sunifiram dipikanyaho ningkatkeun fungsi kognitif sababaraha percobaan behavioral. Dina studi ngariung reséptor, bubuk atah Sunifiram teu némbongkeun pangirut pikeun reséptor neurotransmitter paling atawa saluran (euweuh pangirut dina 1μM pikeun serotoninergic, dopaminergic, muscarinic, nicotinic, adrenergic, glutamatergic, histaminergic, opioid, atawa reséptor GABAergic), acan promotes sékrési acetylcholine ti beurit cortex cerebral, dipikaresep ngaliwatan modulasi positif respon reséptor AMPA.

bubuk Sunifiram nyegah amnesia ngainduksi ku scopolamine, sanggeus administrasi ip na po, di test dijauhkeun pasip mouse ku dosis éféktif minimal tina 0.01 mg / kg po Pangaruh antiamnesic bubuk Sunifiram nyaeta comparable mun yén exerted ku obat nootropic ogé dipikawanoh kayaning piracetam (30 mg / ip kg), aniracetam (100 mg / kg po) jeung rolipram (30 mg / po kg), tapi ku 1,000 potency - 10,000 kali leuwih luhur.

Dinyana kana efek samping bubuk DM235

bubuk Sunifiram (DM-235) mangrupakeun piperazine diturunkeun kimiawi ieu panalungtikan anu boga épék anti amnesiac dina studi sato kalawan potency nyata leuwih luhur ti piracetam. bubuk atah Sunifiram mangrupakeun nyederhanakeun molekular unifiram. Dumasar dina studi vitro jeung sato, nembongan yen Sunifiram bubuk meta via aktivasina AMPA-reséptor.

bubuk atah Sunifiram ngoperasikeun ku ngaktipkeun reséptor AMPA; nyaeta, reséptor nu pancénna pikeun mediasi tina transmisi synaptic dina sistim saraf pusat. Mékanika na oge naek fosforilasi of AMPAR na NMDAR ngaliwatan aktivasina protéin kinase, anu dina gilirannana ngaronjatkeun potentiation jangka panjang - maksudna, hiji enhancement dina pangiriman sinyal antara dua neuron hasilna tina stimulasi simultaneous.

The aktivasina kinase anu dipangaruhan ku bubuk Sunifiram ogé ngaronjatkeun defects kognitif. Sajaba ti, bubuk atah Sunifiram jalan di cortex cerebral subjék uji sato ku ngabantu dina sékrési acetylcholine, molekul organik nu tindakan salaku neurotransmitter dina host rupa organisme. Ieu mékanisme operasional ngaktipkeun bubuk Sunifiram mun exert sipat anti amnesiac.

parentah salajengna

bubuk Sunifiram oge bisa nyegah amnesia ngainduksi ku antagonis mecamylamine nicotinic, anu GABAB agonist baclofen, anu α2 agonist clonidine jeung reséptor antagonis AMPA NBQX di test dijauhkeun pasif.

Di beurit Morris test Maze cai, administrasi scopolamine nyegah ngurangan latency ngewa di duanana akuisisi na ingetan test palatihan balik. Sunifiram bubuk atah, diadministrasi 20 mnt saméméh unggal latihan akuisisi sapopoé, nyaéta bisa nyegah impairment memori scopolamine-ngainduksi di 0.1 mg / kg ip

bubuk Sunifiram ngahasilkeun antiamnesic maximal jeung épék procognitive tanpa modifikasi katingali dina kabiasaan kotor tina beurit atawa beurit, sarta di 0.1 mg / ip kg, bubuk Sunifiram ngurangan durasi hipnotis ngainduksi ku pentobarbital di mencit tanpa modifying waktu induksi hipnotis. Leuwih ti éta, mencit diperlakukeun kalayan bubuk atah Sunifiram ngaropéa koordinasi motor di test rotarod. The motilitas spontan sahiji beurit, dievaluasi ku aparat Animex, kitu ogé kabiasaan éksplorasi, dievaluasi ku test liang-dewan, tetep normal sanggeus administrasi bubuk Sunifiram.

bubuk atah Sunifiram modulates transmisi cholinergic di cortex cerebral sahiji beurit pindah kalawan bébas. Ditémbongkeun saperti ku percobaan microdialysis, bubuk Sunifiram téh bisa ngaronjatkeun sékrési ACh dina dosis 0.01 mg / kg, kalawan potency luhur batan Unifiram.

Paparan ngeunaan keureut beurit hippocampal mun 100 μM NMDA elicits paningkatan [3H] NE, Daerah Tingkat (48). Efek NMDA geus sakitu legana dicegah ku 100 μM asam kynurenic (KYNA). Ditambah kadarna nanomolar bubuk atah Sunifiram nyata reverses KYNA mumusuhan. Pangaruh bubuk Sunifiram nyaeta konsentrasi-gumantung (EC50 0.1 μM) jeung ampir réngsé dina 1 μM.

The involvement of reséptor AMPA bisa ditaksir via aplikasi tina selektif antagonis reséptor AMPA NBQX. Lamun dilarapkeun dina 5 μM, NBQX nyegah [3H] NE, Daerah Tingkat release ngainduksi ku AMPA (100 μM), tapi sanes tritium release 100 μM NMDA-dimédiasi ti beurit keureut hippocampal (48). NBQX, aktif dina sorangan, antagonizes nu Sunifiram rwa bubuk ngabalikeun tina mumusuhan KYNA sahiji siaran tritium NMDA-evoked, suggesting involvement of reséptor AMPA dina épék bubuk Sunifiram.

Narikna, dina kaayaan basal, Sunifiram perlakuan bubuk atah ngaronjat PKCa (Ser-657) jeung kulawarga Src (Tyr-416) kagiatan kalawan kurva bel ngawangun sami dosis-response sakumaha anu di LTP, peaking di 10 nm. Kanaékan fosforilasi of PKCa (Ser-657) jeung Src (Tyr-416) ngainduksi ku bubuk Sunifiram ieu dipeungpeuk ku perlakuan 7-ClKN. The LTP enhancement ku bubuk atah Sunifiram ieu nyata dipeungpeuk ku PP2, a inhibitor kulawarga Src.

Tungtungna, nalika pretreated kalawan konsentrasi luhur glisin (300 LM), perlakuan bubuk Sunifiram gagal mun potentiate LTP di wewengkon CA1.

Dicokot babarengan, bukti luhur nunjukkeun yen bubuk atah Sunifiram ngarangsang situs glisin-beungkeutan NMDAR kalawan aktivasina PKCa concomitant ngaliwatan Src kinase. Enhancement tina aktivitas PKCa micu potentiation of hippocampal LTP ngaliwatan aktivasina CaMKII.

Sunifiram (DM235) Raw Bubuk

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di 3 poé gawé sanggeus mayar.

DM235 bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


Kumaha mésér bubuk DM235: mésér Sunifiram bubuk ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

HNMR

Sunifiram (DM235) bubuk (314728-85-3) hplc≥98% | suppliers AASraw HNMR

resep

Sunifiram (DM235) Raw Bubuk Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

Beuli bubuk Smart Narkoba Sunifiram online

The 7 Best Nootropics (Smart Narkoba) dina pasar of Sunifiram