AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Synephrine bubuk HCl

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 5985-28-4. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Synephrine HCl (5985-28-4), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Synephrine bubuk HCl mangrupakeun sanyawa kimia alkaloid kajadian alami kapanggih tutuwuhan jeung sasari keur dipake salaku suplement a. Pait jeruk nyaéta tutuwuhan synephrine pang populerna sarta ngabogaan sajarah na sorangan. Bari jeruk pait ngabogaan wengkuan vast kagunaan poténsi, synephrine geus utamina dipaké sarta ditalungtik salila épék na on beurat tur gajih leungitna.

Panjelasan Produk

Synephrine HCl bubuk video


Synephrine hydrochloride bubuk Karakter dasar

ngaran: bubuk Synephrine hydrochloride
CAS: 5985-28-4
Formula molekular: C9H14ClNO2
Beurat molekul: 203.67
Ngalembereh Point: 147-150 ° C
Temp neundeun: lomari es
warna: bubuk kristal bodas


Synephrine (CAS 5985-28-4) Review

Dengekeun, ieu craving anjeun pangan junk ngahulag anjeun ti lalaki nu inohong hourglass anjeun geus yearning boga? Salah sahiji hal anu ngalakukeun pikeun meunangkeun angka sampurna langsing téh ngadalikeun napsu anjeun. Sakali anjeun ngalakukeun eta, anjeun bakal geus meunang satengah perangna. Aya loba obat di pasar nu ngarumuskeun pikeun ngurangan napsu. Syneprine mangrupa salah sahiji ubar maranéhanana. dina ieu review Synephrine, Anjeun bakal manggihan inpo mantuan ngeunaan nginum obat ieu anu geus jadi rada kasohor lamun datang ka beurat manajemén.

Naon Synephrine

Synephrine mangrupakeun stimulan kuat yén boga gajih-ngaduruk jeung pasipatan napsu-suppressing. Ieu oge mantuan awak anjeun keur ngarojong hiji métabolisme alus. Sipat ieu nyieun Synephrine kacida mangpaatna pikeun jalma obese jeung kaleuwihan beurat striving pikeun ngurangan napsu jeung leungit beurat. Hayu urang umumna dijual di wangun tipung 'uyah' disebutna Synephrine HCl.

Synephrine ieu utamana kapanggih dina rupa spésiés jeruk. Sanajan éta hadir dina duanana variétas jeruk amis sarta pait, éta beuki loba pisan di variétas pait. Dina hiji survéy ngalibetkeun leuwih ti 50 leungeun-squeezed jeung komersil-disiapkeun juices buah jeruk, synephrine (CAS 5985-28-4) tingkat nu kapanggih mun dibasajankeun 4-60 mg / L.

Synephrine bubuk HCl

Kimia Sipat Synephrine

ubar kimia ngaran fisik

katingalian

struktur rumus molekul
Synephrine P-Snyphrine

Oxedrine

teu warnaan

Crystaline padet

Synephrine bubuk HCl C9H13NO2

CAS Jumlah 94-07-5
InChl 1S/C9H13NO2/c1-10-6-9(12)7-2-4-8(11)5-3-7/h2-5,9-12H,6H2,1H3
InChl Key YRCWQPVGYLYSOX-UHFFFAOYSA-N
molar Massa 167.21 g / mol
kaleyuran leyur
lebur Point 162 mun 164 ° C (324 mun 327 ° F

Mékanisme peta ngeunaan Synephrine

P-synephrine lumangsung sacara alami dina awak manusa, sarta eta geus normal métabolismena ku énzim dina otak dipikawanoh salaku énzim Monoamine oxidase. énzim ieu leuwih pisan sarua nu ngadalikeun kadar dopamin, serotonin, sarta norépinéfrin.

Synephrine dipercaya dampak sistem adrénal awak manusa sarta naekeun laju métabolik, nu akun nepi ka 70 persén pengeluaran caloric poéan anjeun. Numutkeun studi, bahan ieu ngabantuan pikeun nyepetkeun métabolisme anjeun, akibatna ngarah kana leungitna gajih na manajemén beurat.

Synephrine nyaeta kimia nu sarupa jeung pseudoephedrine na ephedrine, nu mangrupakeun sanyawa kapanggih dina rupa-rupa leuwih ti-nu-counter alergi / pangobatan tiis, suplemén énérgi, sarta suplemén leungitna beurat. Hal alus ngeunaan synephrine téh nya éta epektip naek laju métabolisme awak tanpa némbongkeun éfék wae dina tekanan getih anjeun sarta denyut jantung. Ku lantaran kitu, eta anu lega dianggap alternatif pangalusna pikeun ephedrine.

Mangpaat Synephrine

Synephrine ngabogaan sajarah panjang, sarta eta geus dipake salaku edible medicinal sakuliah Afrika Wétan jeung Asia tropis pikeun ratusan taun. Ieu geus lila dipaké salaku perlakuan pikeun salah ancur, kabebeng, seueul, sarta heartburn.

Dinten, Synephrine ieu lolobana dipaké pikeun épék stimulan na. Ieu entwines jeung kimia otak sarta ngarangsang métabolisme nu mantuan di ngadalikeun napsu, utamana pikeun karbohidrat. Sakali anjeun nyandak suplemén leungitna beurat nu ngandung synephrine, anjeun bakal ngarasa satiated jeung dahar kirang, sahingga ngatur pikeun mulasara beurat séhat.

Cara séjén nu synephrine facilitates leungitna beurat téh nya éta ngarangsang thermogenesis na heats up awak anjeun keur ngaduruk handap gajih nu teu dihoyongkeun. Di sagigireun facilitation ngaduruk lobana gajih, suplement ogé nyegah nyimpen salajengna awak. Ku consuming suplemén nu ngandung bahan alam ieu dina rutin, Anjeun bakal tiasa leungit gajih leuwih gancang.

Studi geus ngadegkeun hiji tumbu antara obesitas sarta depresi. Salian nulungan jalma obese jeung kaleuwihan beurat leungit beurat, synephrine geus kapanggih jadi enhancer haté. Hal ieu ngajadikeun hiji suplement mangpaat pikeun maranéhanana jeung stress, depresi, atawa naon baé masalah nu patali jeung beurat lianna.

Synephrine (CAS 5985-28-4) dosage

Keur kalolobaan urang, a dosage of miligram 10-20 dicokot thrice per poé disarankeun. Tapi, hiji dosage of miligram 50 (sanajan teu thrice sapoé) bisa dianjurkeun pikeun sababaraha urang.

Dina hiji pangajaran, dosis tunggal 50 miligram synephrine ieu kapanggih keur ningkatkeun laju métabolik basal ku 65 kalori. Sateuacan nganggo synephrine, leuwih sae konsultasi kalayan dokter Anjeun dina dosage anu bakal dianggo pikeun anjeun.

Sagampil kalawan loba suplemén, Anjeun moal bakal aya bewara teuing mun anjeun mimitian nganggo synephrine. hasil pangalusna ngan bisa ditempo sanggeus pamakéan terus. Kalolobaan jalma ngalaporkeun ngaronjat slight dina énérgi tanpa salah sahiji efek samping umumna dikaitkeun jeung stimulants, kayaning keteg jajantung gancang, seueul, jitters, jsb

Kawaspadaan Nalika Nyandak Synephrine

  • Ulah nyandak leuwih ti éta dosis disarankeun poean: Dina buru ka mangtaun hasil gancang, Anjeun bisa jadi cocoba pikeun meakeun langkung synephrine batan dosis dianjurkeun. Ngagunakeun leuwih synephrine ti prescribed ngaronjatkeun risiko efek samping kayaning headaches jeung pusing.
  • Ulah ngagabungkeun synephrine kalawan stimulants lianna: Synephrine mangrupakeun stimulan anu pohara kuat, jadi ngagabungkeun deui kalawan stimulants lianna bisa memicu sababaraha efek samping serius. Ngagunakeun eta bareng jeung komponén séjén kayaning kacang polong atawa ephedrine tiasa memicu hazards kaséhatan kayaning fainting, ditewak cardiac, sarta tekanan darah tinggi.
  • Ulah nyandak synephrine lamun boga hiji kaayaan médis kaayaan: Upami nu nuju nalangsara ti darah tinggi, HIV / AIDS atawa panyakit serius sejen, leuwih sae ulah nyokot synephrine. Ieu kusabab suplement nu bisa interaksi jeung / atawa berinteraksi jeung pangobatan nu bisa jadi ngalakukeun pikeun ngubaran / ngadalikeun kaayaan anjeun.

Alatan efek samping poténsi hasilna tina kombinasi synephrine (5985-28-4) jeung sanyawaan lianna, leuwih sae pikeun meuli formulir purest of Synephrine aya. Ulah dealers nu make fillers atanapi mix synephrine kalawan tumpukan kawas ephedrine atanapi kafein.

Naon Naha lamun Anjeun overdose on Synephrine

Bisi anjeun nyandak leuwih synephrine ti dosis poean nu dianjurkeun, Anjeun bisa ngalaman sababaraha efek samping synephrine kayaning laju gancang jantung, stroke, nyeri sirah, pusing, jsb bisi anjeun overdose on synephrine, éta penting pikeun neangan perhatian médis darurat sakaligus . Alternatipna, Anjeun bisa nelepon ka Racun Pitulung Line di 1-800-222-1222.

Synephrine HCl bubuk Kacindekan

Saperti nu diharapkeun tina sagala stimulan hampang anu naek métabolisme, manfaat konci supplementation synephrine nyaéta leungitna beurat gancang. Digabungkeun jeung diet ditangtoskeun jeung latihan biasa, synephrine bisa ngabantu anjeun meunang awak sampurna jeung ulah aya masalah nu patali jeung beurat kayaning darah tinggi, masalah haté, jsb


=

KoA

HNMR

Synephrine HCl (5985-28-4) AASRAW HNMR

resep

Rujukan & citations produk

Bibliografi

  1. Stewart, WF Newhall, sarta G. Edwards (1964). "The isolasi sarta idéntifikasi of synephrine dina daun jeung buah tina Citrus". Biol. Chem.239 930-932.
  1. A. Swinehart, sarta FR Stermitz (1980). "Alkaloid terpene Bishordeninyl sarta komponén séjén Zanthoxylum culantrillojeung Z. coriaceum. Phytochemistry 191219-1223
  1. Kusu, X.-D. Li, sarta K. Takamura (1992). "Panetepan of synephrine sarta N-methyltyramine di Zhishi na Zhike (bubuahan Citrus immature) ku kromatografi cair-kinerja tinggi jeung beungeut éléktrokimia". Chem. Pharm. Bula.40 3284-3286.