Pangalusna Téstostéron Cypionate (Test cyp) pabrik bubuk Produsén
AASraw mangrupikeun produsén profésional bubuk stéroid anabolik kalayan pangiriman anu aman!

bubuk téstostéron Cypionate

rating: SKU: 58-20-8. Kategori:

AASraw teh produsén profésional bubuk Téstostéron Cypionate nu boga lab bebas jeung pabrik badag salaku rojongan, sadaya produksi bakal dilumangsungkeun dina pangaturan CGMP sarta sistem kontrol kualitas trackable. Sistem suplai stabil, pesenan ritel sareng borongan tiasa ditampi.

Quote Gancang

Panjelasan Produk

 

Téstostéron Cypionate (Test cyp) bubuk video

 

 


 

Téstostéron atah Cypionate (Test cyp) bubuk Karakter dasar

Ngaran Produk: bubuk téstostéron Cypionate
Nomer CAS: 58-20-8
Formula molekular: C27H40O3
Beurat molekul: 412.6047 g / mol
Ngalembereh Point: 98.0-104.0 ° C
warna: Bubuk kristalin bodas
Temp neundeun: Simpen dina 8 ° C-20 ° C, ngajaga tina Uap sareng cahaya

 


Téstostéron Cypionate Bubuk

Téstostéron bubuk Cypionate, ilahar disebut "Test cyp bubuk".

Téstostéron Cypionate mangrupakeun téstostéron sintétik, mangrupakeun versi lila-akting tina téstostéron hormon indungna kalawan éster cypionate napel pikeun reureuh release na kana awak. Téstostéron nyaéta androgen anu paling kuat, alami anu kabentuk dina awak manusa. Éta tanggung jawab pikeun ciri khusus pikeun lalaki sareng sipat seksualna. Ieu utamana dipaké dina pengobatan klinis tanpa kasakit téstostéron atawa téstostéron kelas, cryptorchidism, perdarahan uterus hanca, menorrhagia, endometriosis, fibroids uterus, sindrom menopausal, payudara métastatik sarta kanker indung, a dwarfism hipofisis, osteoporosis pikun, anemia aplastic, jsb.

Téstostéron Cypionate mangrupakeun jenis hésé pikeun meunangkeun téstostéron jangka panjang, Cypionate éféktif bisa ningkatkeun massa otot jeung kakuatan, nyaéta saeutik leuwih efisien ti Téstostéron Enanthate, pohara populér di téstostéron, tapi cai na leuwih, sarta relatif ka sintétik séjén. réaksi ubar ti bisa rélatif leuwih, klinis umum dosage éféktif 200-1000 mg unggal minggu, loba jalma make leuwih 2000 mg/minggu, tangtosna, ieu teu pisan aman.

Téstostéron Cypionate ngan bisa dipaké dina formulir injectable sarta mindeng dipaké pikeun ngubaran kaayaan kayaning Téstostéron low. Langkung ti 20 juta jalma di Amérika Serikat ngagaduhan sababaraha bentuk téstostéron rendah, anu sacara serius tiasa ngirangan kualitas kahirupan. Gejala sapertos massa otot sareng leungitna kakuatan, panurunan libido sareng kinerja seksual, paningkatan gajih awak sareng tingkat énergi anu rendah mangrupikeun ciri umum tina téstostéron rendah. Salaku tambahan, ngalalaworakeun téstostéron rendah tiasa janten gerbang pikeun seueur kaayaan serius sapertos panyakit Alzheimer, diabetes sareng osteoporosis. Paling lalaki manggihan injections unggal tujuh nepi ka sapuluh poé, kalawan jumlahna aya 100mg mun 250mg per suntik pikeun sakabéhna ngaleungitkeun masalah.

 

Téstostéron Cypionate bubuk Mangpaat

Téstostéron Cypionate hadir kalawan mangpaat jeung épék sadaya stéroid téstostéron; éster napel eta saukur ngadalikeun waktu release jeung dina hal ieu hasil dina stéroid release laun nu bakal nyaluyukeun jeung jalma ngalakonan siklus leuwih panjang.

Sababaraha kauntungan anu ageung anjeun bakal ngalaman nalika nganggo Test Cypionate dina dosis anu langkung luhur pikeun tujuan kinerja sareng binaraga kalebet:

  • Ngaronjatkeun sintésis protéin, ingetan nitrogén, hormon IGF-1, sarta ngajaga awak dina kaayaan anabolik prima pikeun ngamajukeun tumuwuhna otot, leungitna gajih na, ketahanan perbaikan otot.
  • Nyorong tumuwuhna otot lean sarta leungitna gajih sahingga idéal pikeun siklus bulking.
  • Éta ogé idéal pikeun motong siklus sabab mantuan nahan otot ramping bari gajih keur kaduruk, bari ogé ngajaga tingkat kakuatan nu mindeng bisa disebutkeun sangsara salila fase dieting beurat.
  • Ningkatkeun prestasi atlit sareng otot kalayan ningkat daya tahan sareng kamampuan pikeun latihan langkung lami sareng langkung hese tanpa capé sagancangna biasana, mastikeun kamajuan anu langkung gancang pikeun hasil anjeun.
  • Pamulihan ditingkatkeun ku paningkatan sél getih beureum nampi jumlah oksigén sareng zat gizi anu langkung ageung kana otot.

Sadayana kauntungan sareng épék ieu mungkin sareng Téstostéron Cypionate, tapi dosis khusus anjeun, latihan sareng rutinitas diet bakal nangtoskeun kumaha kuatna épék ieu. Umur sareng genetika anjeun ogé maénkeun peran kumaha ieu (sareng anu sanés) stéroid bakal mangaruhan anjeun.

Hasil anjeun teu merta bakal sarua jeung bodo hareup dina gim ngagunakeun siklus stéroid pasti sarua. Téstostéron Cypionate nyadiakeun kakuatan pikeun nganteurkeun hasil luar biasa pikeun maranéhanana anu ditangtukeun ngagunakeun stéroid ka poténsial maksimum na.

 

Téstostéron Cypionate bubuk Dosage

Naon waé tujuan anjeun, Téstostéron Cypionate anjeun tiasa disaluyukeun pikeun nyumponan aranjeunna sareng ieu mangrupikeun stéroid anu dianggap salah sahiji anu paling aman pikeun dianggo dina dosis binaraga dimana gain otot mangrupikeun tujuan utama. Henteu paduli tingkat pangalaman anjeun, frékuénsi dosis anu disarankeun nyaéta suntikan dua kali saminggu pikeun maksimalkeun sareng ngajaga tingkat stéroid getih anjeun.

Ieu stéroid serbaguna nu bisa éféktif dipaké ti sakumaha low sakumaha 250mg mingguan pikeun beginners, katuhu nepi ka 1000mg per minggu pikeun pamaké canggih, kalawan pamaké panengah mindeng settling pikeun 500mg mun 700mg mingguan pikeun dosage pertumbuhan otot pohara efektif bari masih bisa. pikeun ngadalikeun efek samping.

Bari eta bisa jadi pikabitaeun pikeun ngaronjatkeun dosage ka luhur 1000mg pikeun ngaronjatkeun gains, ngalakukeun kitu ogé brings ngeunaan heightened éstrogén jeung efek samping androgenic nu teu patut trade-off pikeun gains tambahan sarta dosing tinggi ieu teu dianjurkeun.

 

Téstostéron Cypionate bubuk Siklus

A siklus Téstostéron Cypionate bisa dirancang pikeun motong atawa bulking na ieu téh stéroid serbaguna nu tumpukan kacida alusna jeung ampir sagala stéroid séjén kaluar aya naha éta dipaké salaku sanyawa primér atawa pikeun rojongan téstostéron dina dosis handap.

 

  • Pemula Téstostéron Cypionate Siklus

Siklus minggu 12 kalayan dosis antara 300mg sareng 500mg mingguan sareng teu aya stéroid sanésna anu kalebet ngajadikeun ieu aman, sederhana sareng gampang pikeun ngatur siklus téstostéron pikeun pamula anu hoyong mangtaun massa lean anu kualitas sareng efek samping minimal.

Téstostéron dianggap stéroid safest pikeun pemula pikeun mimitian ku dugi ka bisa nangtukeun respon individu sorangan, lajeng mertimbangkeun nambahkeun stéroid séjén kana tumpukan salaku pamaké panengah jeung canggih ngalakukeun.

 

  • Siklus Cypionate Téstostéron panengah

Mun anjeun dina tahap panengah mangka anjeun dipikaresep bakal hoyong ngagabungkeun Téstostéron Cypionate kalawan stéroid séjén dina siklus tumpuk, kayaning Deca-Durabolin na Dianabol.

A siklus has tipe ieu bakal kaasup Téstostéron Cypionate di 500mg mingguan jeung Deca di 400mg mingguan pikeun 12 minggu, kalawan Dianabol nyadiakeun kickstart pikeun minggu 4 munggaran ngan di 25mg sapopoé.

Mangpaat utama tumpukan ieu pikeun pamaké panengah nyaéta pikeun nyieun gains badag dina kakuatan sarta bulk bari ngagunakeun tilu tina stéroid nu pang populerna jeung loba dipaké dina siklus tumpukan diusahakeun tur kabuktian.

 

  • Téstostéron canggih Cypionate Siklus

Pangguna canggih bakal sering ningali ngagunakeun Téstostéron Cypionate salaku sanyawa anu ngadukung ngan bari ngandelkeun stéroid anu langkung kuat pikeun nyandak peran sanyawa anabolik primér pikeun gains otot.

Hiji conto siklus maju 12 minggu ngawengku 200-300mg mingguan Téstostéron Cypionate na 600mg per minggu ti. Trenbolone Enanthate. siklus ieu avoids efek samping tina ingetan cai sabab Téstostéron Cypionate dicokot dina dosis cukup low nu aromatization bisa dihindari, sarta Trenbolone teu aromatize sarta ngarobah kana éstrogén; kituna siklus canggih ieu hadir kalawan kauntungan ditambahkeun euweuh efek samping éstrogén patali.

 

Téstostéron Cypionate injectable resep

Test Cypionate 200mg / ml @ 100ml Resep

20 gram Téstostéron bubuk Cypionate (18.18ml)

2ml BA (2%)

20ml BB (20%)

59.82ml Minyak

 

Téstostéron Cypionate 250mg/ml @ 100ml resep masak:

25 gram bubuk téstostéron Cypionate

3ml BA (3%)

15ml BB (15%)

33.25ml EO

30ml GSO

 

meuli téstostéron Cypionate bubuk

Aya seueur panyadia téstostéron cypionate anu sayogi online sareng di toko fisik di sakumna dunya. Nanging, anjeun kedah ati-ati pisan upami anjeun kedah kéngingkeun ubar anu kualitas luhur anu bakal ngajamin anjeun hasil anu berkualitas dina ahir siklus anjeun. Henteu unggal produsén téstostéron cypionate anu anjeun mendakan online asli, sawaréh aya ngan ukur aya artos, sareng aranjeunna henteu paduli kana hasil anu anjeun pikahoyong saatos nyandak dosis anjeun. Sateuacan Anjeun meuli téstostéron cypionate, mimiti ngalakukeun panalungtikan Anjeun. Pastikeun anjeun ngartos kumaha supplier téstostéron cypionate jalan sateuacan anjeun ngadamel pesenan naon waé. Baca ulasan customer béda ogé nempo ratings parusahaan.

Kami mangrupikeun supplier sareng produsén cypionate téstostéron di daérah éta. Situs wéb kami ramah-pamaké, ku kituna anjeun tiasa sacara gampil ngadamel pesenan nganggo smartphone, tablet, atanapi desktop anjeun tina kanyamanan bumi atanapi kantor anjeun. Kami salawasna mastikeun yén kami nganteurkeun sadaya produk dina waktos anu paling pondok. Anjeun bisa meuli bubuk téstostéron cypionate dina bulk atawa ngan cukup pikeun bulking Anjeun atawa siklus motong. Émut, kumaha gampangna anjeun tiasa nampi ubar, entong ngamimitian nyandak éta tanpa bimbingan dokter anjeun.

 

rujukan

[1] Nieschlag E, Behre HM, Nieschlag S (26 Juli 2012). Téstostéron: Peta, Kakurangan, Substitusi. Cambridge Universitas Pencét. kaca 315–. ISBN 978-1-107-01290-5.

[2] Nieschlag E, Behre HM, Nieschlag S (13 Januari 2010). Andrology: Kaséhatan réproduktif jalu jeung disfungsi. Springer Élmu & Media Usaha. kaca 442–. ISBN 978-3-540-78355-8.

[3] Becker KL (2001). Prinsip sareng Praktek Éndokrinologi sareng Métabolisme. Lippincott Williams & Wilkins. pp 1185, 1187. ISBN 978-0-7817-1750-2.

[4] Kicman AT (Juni 2008). "Farmakologi stéroid anabolik". British Journal of Farmakologi. 154 (3): 502–21. doi: 10.1038/bjp.2008.165. PMC 2439524. PMID 18500378.

[5] Hoberman J (21 Pebruari 2005). Téstostéron Impian: Rejuvenation, Aphrodisia, Doping. Universitas California Pencét. kaca 134–. ISBN 978-0-520-93978-3.