Pabrik Produsén bubuk téstostéron decanoate pangsaéna
AASraw mangrupikeun produsén profésional bubuk stéroid anabolik kalayan pangiriman anu aman!

Téstostéron bubuk decanoate

rating: SKU: 5721-91-5. Kategori:

AASraw teh produsén profésional bubuk Téstostéron decanoate nu boga lab bebas jeung pabrik badag salaku rojongan, sadaya produksi bakal dilumangsungkeun dina pangaturan CGMP sarta sistem kontrol kualitas trackable. Sistem suplai stabil, pesenan ritel sareng borongan tiasa ditampi.

Quote Gancang

Panjelasan Produk

 

Téstostéron decanoate bubuk video

 

 


 

Téstostéron bubuk decanoate dasar Aksara

Ngaran Produk: Téstostéron Decanoate bubuk
Nomer CAS: 5721-91-5
Formula molekular: C29H46O3
Beurat molekul: 442.68 g / mol
Ngalembereh Point: 38-42 ° C
warna: Bubuk kristalin bodas
Temp neundeun: Simpen dina 8 ° C-20 ° C, ngajaga tina Uap sareng cahaya

Téstostéron Decanoate Bubuk

bubuk téstostéron Decanoate, ilahar disebut "Test deca bubuk".

Téstostéron decanoate geus dimekarkeun pikeun pamakéan médis pikeun ngubaran téstostéron low, tapi kawas stéroid téstostéron sintétik séjén éta ogé pisan pikaresepeun pikeun pamaké stéroid anabolik sabab nyadiakeun sagala kauntungan bisa nyangka ti stéroid téstostéron lamun dipaké pikeun enhancement kinerja atawa kaperluan ngagantian téstostéron.

Salaku baris nu katingali, Téstostéron decanoate teu gampang jadi pilihan kahiji tina sagala bodybuilder atawa atlit pilari ngagunakeun stéroid téstostéron murni, saukur alatan éster badag na nu ngakibatkeun release pisan slow.

Sanajan hormon sorangan persis sarua jeung urang manggihan di leuwih ilahar dipaké sanyawa téstostéron kawas Téstostéron enanthate, Téstostéron decanoate éster bisa nyieun hésé mangtaun kauntungan dina setting ningkatna kinerja.

Alatan kagiatan slow ieu, kauntungan positip na tiasa pisan nyangsang malah moal bisa mimiti mangpaatna nepi ka ahir siklus stéroid panjang normal. Hal ieu ngajadikeun Téstostéron decanoate kurang praktis pikeun loba pamaké kinerja enhancing stéroid dibandingkeun jeung éster séjén téstostéron.

 

Testosteron Decanoate bubuk Mangpaat

Téstostéron decanoate, dina duanana lisan jeung formulir suntik, bakal nganteurkeun mangpaat jeung épék sarua salaku sakabéh éster téstostéron. Hormon téstostéron sorangan henteu robih, sareng nahan 100 anabolik sareng 100 rating androgenic.

Stéroid ieu tiasa dianggo dina dua cara utama:

  • salaku gaganti téstostéron dina dosis low salila siklus stéroid dimana anjeun peryogi sumber téstostéron éksternal pikeun ngajaga tingkat jeung fungsi alatan suprési hormon disababkeun ku sanyawa séjén.
  • Téstostéron decanoate sorangan bisa dipaké salaku sanyawa enhancement kinerja dina dosis luhur.

 

Balukar anu téstostéron, nalika dianggo dina dosis paningkatan kinerja anu luhur, bakal aya dina awak lalaki kalebet:

  • Ningkatkeun ingetan nitrogén - kasaimbangan nitrogén anu positip penting pikeun kamekaran otot. Lamun kasaimbangan nitrogén ragrag kana négatip, awak bisa asup ka kaayaan katabolik tinimbang anabolik jeung otot bakal leungit. Téstostéron bakal naekeun ingetan nitrogén ka tingkat nu leuwih luhur ti bisa dihontal sacara alami tanpa pamakéan stéroid.
  • Ningkatkeun sintésis protéin - nyorong sél pikeun ngadamel langkung seueur protéin anu nyababkeun kamekaran otot. Latihan résistansi biasa sareng asupan pangan protéin anu berkualitas ogé ngamajukeun sintésis protéin, sareng nalika digabungkeun sareng stéroid téstostéron dina dosis anu luhur, prosés ieu sacara signifikan ningkat; ngabentuk dasar pikeun tumuwuhna massa otot badag anjeun bisa ngahontal lamun ngagunakeun Téstostéron decanoate.
  • Ningkatkeun produksi IGF-1 - hormon pertumbuhan ieu penting pisan pikeun épék anabolik na dina otot rangka sareng dina produksi langkung protéin. IGF-I ogé tiasa ngarangsang sél satelit otot anu mangrupikeun prosés anu diperyogikeun pikeun ningkatkeun ukuran otot.
  • Ningkatkeun jumlah sél getih beureum - langkung sél getih beureum ngangkut langkung seueur oksigén anu mawa hémoglobin sareng zat gizi kana otot hartosna kinerja anu langkung saé, ningkat daya tahan sareng ningkatkeun pamulihan ku cara ngaleungitkeun asam tina sél anu sanggup oksigén.
  • Turunkeun tingkat glukokortikoid - hormon setrés ieu sacara alami ningkat nalika ngalaksanakeun latihan fisik anu parah sareng nyumbang kana leungitna massa otot ku nyababkeun leungitna protéin sareng gaduh pangaruh négatip kana insulin anu mangrupikeun régulator anabolik anu penting. Téstostéron bisa ngurangan tingkat glucocorticoids jadi Anjeun bisa nyingkahan wastage otot ieu sarta tetep anabolik.

 

Téstostéron Decanoate bubuk Dosage

Upami anjeun hoyong ngalakukeun siklus stéroid pondok, teras Téstostéron decanoate moal cocog sareng tagihanana pikeun anjeun sabab panjang siklus anjeun sareng sanyawa ieu kedah sahenteuna 16 minggu kusabab sabaraha lila hormon anu disuntikkeun pikeun ngamimitian gaduh pangaruh. 8 atawa malah 12 minggu ngan teu masihan Téstostéron decanoate cukup waktu pikeun mawa pangaruh pinuh.

Dosage of Téstostéron decanoate bakal gumantung kana naon Tujuan anjeun ngagunakeun éta: salaku rojongan téstostéron lamun ngagunakeun sanyawa séjén, 1000mg pikeun panungtungan 12 minggu téh cocog tapi deui, sabab éta saperti sanyawa akting slow eta moal nyadiakeun relief langsung ka suprési téstostéron anu anjeun peryogikeun ku kituna sigana moal aya skenario nalika éta bakal dianggo dina setélan paningkatan kinerja pikeun tujuan ieu.

Lamun maké Téstostéron decanoate salaku sanyawa anabolik primér atawa barengan stéroid séjén dina tumpukan, nu dosage of 1000mg tiasa langkung sering; sahenteuna sakali per bulan atawa dina sababaraha kasus dua kali bulanan. Kalolobaan pamaké moal kauntungan tina sanyawa kawas Téstostéron decanoate nu nyokot jumlah considerable waktu pikeun kick di, sarta ku kituna anjeun dipikaresep jadi milih salah sahiji bentuk lakonan leuwih gancang tina téstostéron.

 

Téstostéron Decanoate bubuk Siklus

Pikeun tujuan ningkatna kinerja, pamaké bakal perlu ngawengku Téstostéron decanoate dina siklus nu panjangna minimum 16 minggu, disebutkeun formulir téstostéron slow lakonan ieu moal boga cukup waktu pikeun nyadiakeun benefit nanaon. Ku sabab kitu, paling bodybuilders jeung atlit bakal milih salah sahiji éster akting gancang tina téstostéron gantina.

Téstostéron decanoate bakal nyadiakeun sagala kauntungan sarua jeung épék nu ngalaman kalawan sagala stéroid téstostéron séjén, tapi maranéhna bakal nyandak leuwih lila pikeun ngamimitian lumangsung. Paling bodybuilders hoyong ngamimitian ningali hasil dina sababaraha minggu mimiti siklus hiji, sarta ieu ngan saukur teu mungkin lamun maké Téstostéron decanoate salaku sanyawa anabolik utama. Ngan dina kaayaan anu paling spesialis bakal Téstostéron decanoate janten pilihan anu cocog pikeun siklus bulking atanapi motong.

 

Téstostéron decanoate Hasil

Kahiji hal uninga ngeunaan ngagunakeun Téstostéron decanoate éta hasil bakal pisan slow, sarta ku kituna merlukeun siklus pisan panjang. Kanggo sababaraha pangguna, siklusna kedah langkung lami tibatan anjeun biasana teu nyaman sareng ieu tiasa cekap pikeun ngaluarkeun téstostéron decanoate.

Upami anjeun mutuskeun pikeun teraskeun sareng sanyawa ieu, saatos épékna tungtungna nyepak anjeun tiasa ngarepkeun kauntungan anu sami sapertos anu anjeun tingali sareng éster téstostéron anu sanés. Hormon sorangan tetep persis sarua. Sareng téstostéron pasti aya kauntungan anu ageung pikeun binaragawan atanapi pangguna kinerja, kalebet:

  • Tumuwuhna massa otot - anjeun bakal mendakan langkung gampang sareng langkung gancang pikeun mangtaun massa otot tanpa lemak, upami anjeun nempel kana rezim latihan anu sengit. Bari téstostéron sanes otot gaining pangkuatna atawa bulking stéroid kami bisa ngagunakeun, éta bakal nyadiakeun gains kualitas nu bisa dijaga.
  • Retensi otot - nalika motong anjeun bakal tetep dina kaayaan anabolik sahingga massa otot teu leungit nalika dina diet kalori deficit.
  • Ningkatkeun énergi sareng konsentrasi méntal - téstostéron hadir kalayan seueur kauntungan kalebet ngaoptimalkeun kualitas bobo, ningkatkeun énergi sareng fokus sareng masihan dorongan libido ogé. Ieu sadayana fungsi alami tina hormon téstostéron sorangan anu sadayana bakal nyumbang sacara positif kana tujuan binaraga anjeun.

Lalaki anu nalangsara kalawan téstostéron low bakal ningali kauntungan badag, kayaning ngabalikeun gejala téstostéron low kawas leungitna libido, gain beurat, sare goréng, énergi low, létoy, kurang fokus, sarta depresi.

Pondokna, sagala gejala serius tur debilitating tina téstostéron low - nu meureun aya puluhan - bakal ngeureunan atawa ngaleungit sagemblengna nalika ngagunakeun stéroid ieu (disadiakeun ngan sabab maranéhanana éta alatan téstostéron low). Lalaki wanting ngagunakeun Téstostéron decanoate pikeun ngubaran téstostéron low kudu nyarita ka dokter maranéhanana sarta boga tingkat medically dites saméméh lajengkeun.

Téstostéron nyaéta hormon androgén alami anu paling penting dina lalaki sareng fungsi sareng mangpaatna pikeun kaséhatan sapopoé sareng pikeun ningkatkeun kinerja henteu tiasa diémutan. Poténsial pamaké Téstostéron decanoate saukur kudu sadar tina pro jeung kontra tina éster husus tina téstostéron ieu beuratna up naha éta pilihan katuhu, nalika urang boga loba bentuk berpotensi gampang séjén tina stéroid téstostéron ngagunakeun.

 

meuli téstostéron Decanoate bubuk

Aya seueur panyadia téstostéron decanoate anu sayogi online sareng di toko fisik di sakumna dunya. Nanging, anjeun kedah ati-ati pisan upami anjeun kedah kéngingkeun ubar anu kualitas luhur anu bakal ngajamin hasil kualitas anjeun dina ahir siklus anjeun. Henteu unggal produsén téstostéron decanoate anu anjeun mendakan online asli, aya anu ngan ukur aya pikeun ngahasilkeun artos, sareng aranjeunna henteu paduli kana hasil anu anjeun pikahoyong saatos nyandak dosis anjeun. Sateuacan Anjeun meuli téstostéron decanoate, mimiti ngalakukeun panalungtikan Anjeun. Pastikeun anjeun ngartos kumaha supplier téstostéron decanoate dianggo sateuacan anjeun ngadamel pesenan. Baca ulasan customer béda ogé nempo ratings parusahaan.

Kami mangrupikeun produsén téstostéron decanoate sareng produsén di daérah éta. Situs wéb kami ramah-pamaké, ku kituna anjeun tiasa sacara gampil ngadamel pesenan nganggo smartphone, tablet, atanapi desktop anjeun tina kanyamanan bumi atanapi kantor anjeun. Kami salawasna mastikeun yén kami nganteurkeun sadaya produk dina waktos anu paling pondok. Anjeun bisa meuli bubuk téstostéron decanoate di bulk atawa ngan cukup pikeun bulking Anjeun atawa siklus motong. Émut, kumaha gampangna anjeun tiasa nampi ubar, entong ngamimitian nyandak éta tanpa bimbingan dokter anjeun.

 

rujukan

[1] Elks J (14 Nopémber 2014). Kamus Narkoba: Data Kimia: Data Kimia, Struktur sareng Bibliografi. Springer. kaca 641–642. ISBN 978-1-4757-2085-3.

[2] Morton IK, Hall JM (6 Désémber 2012). Kamus singket Agen Farmakologis: Sipat sareng Sinonim. Springer Élmu & Media Usaha. ISBN 978-94-011-4439-1.

[3] Fisher BA, Tilstone WJ, Woytowicz C (6 Pebruari 2009). Bubuka pikeun Criminalistics: Yayasan Élmu Forensik. Pencét Akademis. kaca 182–. ISBN 978-0-08-091675-0.

[4] Chenoweth PJ, Lorton S (30 April 2014). Andrologi sato: Téori jeung Aplikasi. CABI. kaca 488–. ISBN 978-1-78064-316-8.

[5] Indéks Nominum 2000: Diréktori Narkoba Internasional. Taylor & Francis. Januari 2000. ISBN 978-3-88763-075-1.