Pabrik pabrik bubuk Téstostéron Phenylpropionate pangsaéna
AASraw mangrupikeun produsén profésional bubuk stéroid anabolik kalayan pangiriman anu aman!

Téstostéron phenylpropionate bubuk

rating: SKU: 1255-49-8-1. Kategori:

AASraw teh produsén profésional bubuk Téstostéron Phenylpropionate nu boga lab bebas jeung pabrik badag salaku rojongan, sadaya produksi bakal dilumangsungkeun dina pangaturan CGMP sarta sistem kontrol kualitas trackable. Sistem suplai stabil, pesenan ritel sareng borongan tiasa ditampi.

Quote Gancang

Panjelasan Produk

 

Téstostéron Phenylpropionate bubuk video

 


 

Téstostéron Phenylpropionate bubuk Karakter dasar

Ngaran Produk: Téstostéron Phenylpropionate bubuk
Nomer CAS: 1255-49-8
Formula molekular: C28H36O3
Beurat molekul: 420.5836 g / mol
Ngalembereh Point: 112-117 ° C
warna: Bubuk kristalin bodas
Temp neundeun: Simpen dina 8 ° C-20 ° C, ngajaga tina Uap sareng cahaya

Téstostéron Phenylpropionate Bubuk

Téstostéron Phenylpropionate bubuk, ilahar disebut "Test pp bubuk".

Téstostéron Phenylpropionate, ogé katelah Testolent, mimitina dijieun ku extracting tina testicles bulls 'tapi ayeuna eta disintésis ngagunakeun loba cara béda. Ieu mangrupakeun stéroid dumasar téstostéron jeung éster phenylpropionate napel na. Alesan stéroid ieu dianggap teu epektip sabab phenylpropionate mangrupakeun salah sahiji éster shortest nu dipikawanoh ninggalkeun awak dina 1 atawa maksimum dua poé waktu sahingga atlit moal meunang hasil nu dipikahoyong. Sanajan kitu, lamun injections of Téstostéron Phenylpropionate nu dicokot sakali unggal dua poé sarta dicokot dua kali dina hiji siklus épék na anu cukup katempo. Ieu bakal nyieun patut pikeun pamaké mésér téstostéron phenylpropionate sabab méré pamaké otot lean aranjeunna geus salawasna dipikahoyong pikeun.

Téstostéron Phenylpropionate nyaéta stéroid anu henteu ngamajukeun ingetan cai kusabab éster phenylpropionate napel na. Éta alatan alesan ieu atlit resep mésér téstostéron phenylpropionate. Tangtosna, henteu aya ingetan cai hartosna anjeun tiasa kéngingkeun otot anu berkualitas anu henteu caian sahingga mangpaat pikeun anjeun dina pertandingan sareng olahraga anjeun.

Alesan sejen jalma meuli téstostéron phenylpropionate sabab mantuan dina leungitna gajih. Éta alatan alesan ieu populer di kalangan jalma anu boh hayang leungit gajih alesan athletic atawa alesan estetika.

 

Téstostéron Phenylpropionate bubuk mangpaat

Dina dosis luhur anjeun bakal nempo kauntungan fokus kana massa otot lean jeung gains kakuatan lamun maké téstostéron phenylpropionate. Pikeun meunangkeun mangpaat pangseueurna ti eta anjeun bakal kudu boga workout cocog jeung rezim diet pikeun lilana siklus. Mangpaat séjén téstostéron phenylpropionate diantarana tiasa dianggo pikeun ngajaga tingkat téstostéron séhat bari nganggo stéroid anabolik sanés anu gaduh épék suppressive. téstostéron phenylpropionate ogé bakal mantuan ngajaga jeung ngajaga otot ku promosi hiji kaayaan anabolik bari anjeun dina fase motong.

  • Éta nganteurkeun hasil anu gancang sareng gancang ngantunkeun awak dibandingkeun sareng éster sanés
  • Mangpaat pikeun siklus motong jeung gains otot
  • Langkung idéal pikeun pamula sareng awéwé dibandingkeun éster pelepasan anu langkung laun

Téstostéron mantuan pikeun ngeureunkeun hormon glucocorticoid ti dominating jadi awak bisa nahan lingkungan anabolik luhur batan hiji leuwih katabolik nu bisa lumangsung nalika glucocorticoids jadi dominan teuing. Ieu salah sahiji aspék pangpentingna acan saeutik dipikawanoh atawa dipikaharti ngagunakeun stéroid téstostéron.

 

Sabaraha lami Téstostéron Phenylpropionate nyandak najong?

Test prop boga satengah hirup pondok ti loba éster téstostéron séjén, dina ngan 2 poé. Ieu ngandung harti yén éta téh stéroid hirup pondok anu perlu dikaluarkeun sababaraha kali per minggu pikeun ngajaga tingkat getih nyukupan. Waktu nu diperlukeun pikeun kick di tur mimitian noticing hasil nyata bakal rupa-rupa gumantung kana dosage anjeun sarta faktor séjén, tapi paling pamaké baris nempo perbaikan noticeable dina munggaran 4 minggu, sarta sababaraha gancang-gancang ngan dua minggu kana siklus hiji.

 

Naon téstostéron anu paling gancang?

téstostéron propionate boga satengah hirup shortest tina éster téstostéron jeung salaku hasilna, bisa dianggap lakonan panggancangna. Ieu kusabab éster anu napel kana hormon téstostéron ngaleupaskeun hormon langkung gancang kana awak saatos disuntik, dibandingkeun sareng éster akting anu langkung lami anu tiasa langkung lami pikeun pisah tina hormon téstostéron. Sadaya éster téstostéron teu aya pangaruhna kana cara kerja hormon, sagigireun ngadalikeun waktosna sékrési kana aliran getih.

 

Sabaraha Téstostéron Phenylpropionate kuring kedah nyuntik saminggu?

Dosis téstostéron phenylpropionate anjeun gumantung kana tujuan anjeun. Bulking up? 300mg mun 600mg mingguan bakal nganteurkeun hasil endah pisan. Motong? Anjeun pasti bakal stacking sahanteuna hiji sanyawa séjén kalawan téstostéron phenylpropionate dina siklus motong kawas Anavar, Masteron atanapi Primobolan na didieu téstostéron phenylpropionate dina 100mg mun 200mg mingguan téh cocog gumantung sabaraha otot Anjeun ogé Tujuan mangtaun.

 

Sakumaha sering anjeun kedah nyuntik téstostéron phenylpropionate?

Ieu éster akting gancang tina téstostéron jadi Anjeun bakal peryogi injections biasa pikeun ngajaga tingkat konstan hormon. Paling bodybuilders bakal nyuntik téstostéron phenylpropionate unggal dua poé - jadi éta ngeunaan tilu kali per minggu. Ieu ogé ngamungkinkeun anjeun ngabagi dosis mingguan anjeun kana jumlah anu langkung alit tinimbang nyandak hiji hit anu ageung sakali atanapi dua kali saminggu anu tiasa janten kasus stéroid akting anu langkung panjang.

 

Is téstostéron phenylpropionate alus keur bulking?

Sumuhun, alesan utama bodybuilders make téstostéron phenylpropionate pikeun bulking. Tapi ogé bisa dipaké pikeun motong sagala tipe séjén tina siklus saprak téstostéron nyaéta sarupaning hormon kuat nu nyumbang greatly kana aktivitas anabolik. Dosis anu anjeun candak bakal nangtukeun fokus anjeun: dosis anu langkung luhur dianggo pikeun bulking, sedengkeun dina tungtung spéktrum téstostéron phenylpropionate tiasa dianggo dina dosis anu langkung handap pikeun ngajaga tingkat téstostéron bari nganggo stéroid sanés.

 

meuli téstostéron Phenylpropionate bubuk

Aya seueur panyadia téstostéron phenylpropionate anu sayogi online sareng di toko fisik di sakumna dunya. Nanging, anjeun kedah ati-ati pisan upami anjeun kedah kéngingkeun ubar anu kualitas luhur anu bakal ngajamin hasil kualitas anjeun dina ahir siklus anjeun. Henteu unggal produsén phenylpropionate téstostéron anu anjeun mendakan online asli, aya anu ngan ukur aya pikeun artos, sareng aranjeunna henteu paduli kana hasil anu anjeun pikahoyong saatos nyandak dosis anjeun. Sateuacan Anjeun meuli téstostéron phenylpropionate, mimiti ngalakukeun panalungtikan Anjeun. Pastikeun anjeun ngartos kumaha téstostéron phenylpropionate supplier jalan sateuacan Anjeun nyieun pesenan nanaon. Baca ulasan customer béda ogé nempo ratings parusahaan.

Kami mangrupikeun panyadia téstostéron phenylpropionate sareng produsén di daérah éta. Situs wéb kami ramah-pamaké, ku kituna anjeun tiasa sacara gampil ngadamel pesenan nganggo smartphone, tablet, atanapi desktop anjeun tina kanyamanan bumi atanapi kantor anjeun. Kami salawasna mastikeun yén kami nganteurkeun sadaya produk dina waktos anu paling pondok. Anjeun bisa meuli bubuk téstostéron phenylpropionate di bulk atawa ngan cukup pikeun bulking Anjeun atawa siklus motong. Émut, kumaha gampangna anjeun tiasa nampi ubar, entong ngamimitian nyandak éta tanpa bimbingan dokter anjeun.

 

rujukan

[1] Dekansi J, Chapman RN (Séptémber 1953). "Téstostéron phenyl propionate (TPP): percobaan biologis sareng androgén anyar". Br J Pharmacol Chemother. 8 (3): 271–7. doi: 10.1111 / j.1476-5381.1953.tb00793.x. PMC 1509286. PMID 13093945.

[2] IK Morton; Judith M. Hall (6 Désémber 2012). Kamus singket Agen Farmakologis: Sipat sareng Sinonim. Springer Élmu & Media Usaha. ISBN 978-94-011-4439-1.

[3] Kenneth L. Becker (2001). Prinsip sareng Praktek Éndokrinologi sareng Métabolisme. Lippincott Williams & Wilkins. kaca 1185–. ISBN 978-0-7817-1750-2.

[4] Bishop, PMF (1958). "Perlakuan Éndokrin Gangguan Gynecological". Dina Gardiner-Hill, H. (ed.). Tren Modern dina Endocrinology. Tren modéren. Vol. 1. London: Butterworth & Co pp 231-244.

[5] J. Elks (14 Nopémber 2014). Kamus Narkoba: Data Kimia: Data Kimia, Struktur sareng Bibliografi. Springer. kaca 641–642. ISBN 978-1-4757-2085-3.