AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

bubuk téstostéron Propionate

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 57-85-2. kategori: ,

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Téstostéron Propionate (57-85-2), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Panjelasan Produk

Téstostéron Propionate bubuk video


Karakter dasar atah téstostéron propionate bubuk

ngaran: bubuk téstostéron propionate
CAS: 57-85-2
Formula molekular: C22H32O3
Beurat molekul: 344.4877
Ngalembereh Point: 118 ℃
Temp neundeun: RT
warna: Bodas atawa mareuman bubuk kristalin bodas


téstostéron pamakéan bubuk propionate atah dina siklus stéroid

Ngaran propionate bubuk

Atah téstostéron propionate bubuk (CAS 57-85-2) ngaran merk kaasup "Testovis" jeung "Virormone", disebut oge ku Test P, Testo P, propionate.

téstostéron propionate bubuk teh téstostéron stéroid shortest-estered. Ieu hiji sanyawa injectable kalayan laju leuwih laun ti pelepasan ti un-esterified Téstostéron, tapi laju gancang tina pelepasan ti sakabeh sesa esterified testosterones.There sababaraha kaunggulan jeung kalemahan jeung éster lakonan pondok. Nu disadvantage utama nyaéta yén pamaké kudu nyuntik téstostéron propionate bubuk di minimum unggal poé séjénna sapanjang siklus ka meunang hasil ditangtoskeun. Kaunggulan, kumaha oge, aya kadali gampang tur pencegahan efek samping poténsial. Ogé kusabab aya kirang éster per vial, aya leuwih téstostéron sabenerna per suntik, nu ngahasilkeun hasil hadé. The Propionate éster expands satengah hirup Téstostéron pikeun ngeunaan 4 sarta dinten satengah.

téstostéron propionate bubuk Dianggo

téstostéron propionate bubuk bakal normal dipaké 25-30mg per rentang injuection sarta dibikeun 2-3times per minggu. Pikeun pagelaran enhancing atlit, baris ngagunakeun 100mg unggal rentang dinten lianna. Ieu dosis pisan tengtrem, gampang pikeun ngadalikeun jeung kedah well-bisa ditolerir ku paling lalaki sawawa.

Dimana nyuntik téstostéron propionate bubuk (CAS 57-85-2)

Ieu bisa nyuntik kana otot wae (lamun otot cukup badag). Nu pang populerna mahluk imbit, taktak atawa malah triceps.

téstostéron propionate bubuk mangrupa saukur Téstostéron jeung éster Propionate kabeungkeut éta struktur kimiawi. The 'Propionate' nyaéta asam Propionic, tapi sakali kabeungkeut téstostéron eta katelah hiji beungkeut éster (atawa éster beungkeut). asam Propinoic kabeungkeut kana gugus hidroksil 17-béta dina struktur Téstostéron. Esterified stéroid anabolik nu leuwih gajih leyur, jeung ngaleupaskeun lalaunan tina situs suntik. Alesan utama pikeun ngaronjat satengah hirup tur ngaleupaskeun laju sabab sakali téstostéron propionate bubuk asup aliran getih, énzim gawé pikeun megatkeun beungkeut antara éster sarta téstostéron, anu nyokot jumlah varying waktu - gumantung nu éster dipaké. Dina énzim tungtung dipiceun éster, sarta naon anu ditinggalkeun téh Téstostéron murni nu bébas ngalakukeun pagawean na dina awak urang. Téstostéron nyalira kalayan henteu éster kabeungkeut mibanda satengah hirup kira 2 kana jam 4. Sabot éster Propionate kabeungkeut kana hal éta, satengah-umur Téstostéron ngalegaan nepi ngeunaan 4 sarta dinten satengah.

Téstostéron promotes ingetan nitrogén dina otot nu - beuki nitrogén otot nu nyepeng langkung protéin eta bisa nyimpen, jeung badag nya meunang. Téstostéron ogé ngaronjatkeun tingkat IGF-1 awak. peran poko IGF-1 urang téh keur koordinat tumuwuhna métabolisme. IGF-I anu kacida gumantung hormon pertumbuhan mun pelengkap éta tumuwuhna promosi kagiatan.

Dinyana dina Testo p bubuk

Loba lalaki bakal tiasa make 200mg unggal poé lianna kalawan relatif betah. Tapi kedah tetep dina pikiran yén luhur dosis nu gede kamungkinan effecets ngarugikeun. dosis luhur baris merlukeun leuwih caution na usaha efek samping ngadalikeun tapi geus leuwih ti mungkin ngadalikeun aranjeunna.

Testo p bubuk parentah Salajengna

téstostéron propionate bubuk mangrupa lega sadia on pasar hideung, ampir unggal supplier stéroid ageung nyandak eta. Upami anjeun hoyong meuli bubuk téstostéron propionate (CAS 57-85-2) online, anjeun bakal manggihan ieu janten pisan gampang. Lamun anjeun mutuskeun mésér bubuk téstostéron propionate online, hal anu penting pikeun panalungtikan supplier anjeun sarta brand méméh nyieun beuli a.

Épék bubuk Raw téstostéron propionate (desirable)

Aya prinsip dua épék desirable of Téstostéron:
fisik / athletic kinerja enhancement (ketahanan, ngajentrekeun, kaderisasi gancang)
physique enhancement (meta otot, leungitna gajih)

Sesa épék téstostéron desirable yén hiji individu bisa ngalaman mangsa siklus stéroid, di antarana:

ningkat dina sintésis kolagén jeung eusi mineral tulang. Kolagén teh bahan konstruksi dumasar-protéin pikeun jaringan konéktif sakuliah awak (nu ligamén, tendons, kartilage, sendi, jeung tulang).
heightened diri diri
deeper (manly) sora
darkening na thickening tina bulu awakna
ningkat dina tingkatan IGF-1 na MGF hormon (anu ogé ngamajukeun pertumbuhan otot)
ngaronjat hémoglobin (count Sél getih beureum)
anti katabolik pangaruh dina jaringan otot ku cara akting salaku anti glucocorticoid

perlakuan siklus pos Téstostéron

Handap tungtung siklus wae, a Post Daur Terapi (PCT) program teleb tur ditangtoskeun sok diperlukeun, dimana sanyawa ancillary Téstostéron-stimulating kayaning Nolvadex jeung / atawa HCG kudu garapan guna mempermudah dina normalisasi tina HPTA na Téstostéron endogenous produksi gancang-gancang. protokol na program PCT biasana ngajalankeun pikeun durasi 4 mun minggu 6 sanggeus kabeh stéroid anabolik geus diberesihan tina awak nuturkeun tungtung siklusna. Paranti kalibet dina program PCT ditangtoskeun bisa ngahasilkeun ruksakna permanén ka HPTA, whereby individu ngahasilkeun cukup / tingkat kakurangan tina Téstostéron (a kaayaan médis katelah hypogonadism), sarta perlakuan médis dina bentuk TRT (Téstostéron ngagantian Terapi) pikeun hirup bakal diperlukeun.

téstostéron propionate Bubuk (CAS 57-85-2)

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.
téstostéron propionate powder- 4-ANDROSTEN-17b-OL-3-hiji 17-PROPIONATE

titik lebur = 247-252 F / 118-120 ℃

beurat molekul = 344.50

téstostéron propionate bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


Kumaha mésér téstostéron propionate bubuk (CAS 57-85-2) ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

KoA 57-85-2 Téstostéron Propionate bubuk AASRAW

HNMR

AASraw nyadiakeun purity 99% Téstostéron Propionate bubuk atah keur bodybuilders atanapi Labs bawah tanah pikeun pamakéan injuection.

AASraw nyadiakeun purity 99% Téstostéron Propionate bubuk atah keur bodybuilders atanapi Labs bawah tanah pikeun pamakéan injuection.

resep

Atah téstostéron propionate bubuk Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

100mls @ 100mg / ml

  • bubuk 10g
  • 37.5ml EO
  • 37ml GSO
  • 3ml BA (3%)
  • 15ml BB (15%)

Rujukan & citations produk

The definitif Guide to Téstostéron propionate bubuk tina

1 review pikeun bubuk téstostéron Propionate

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    bubuk téstostéron Propionate nyaeta genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *