Pabrik bubuk Téstostéron Undecanoate pangalusna
AASraw mangrupikeun produsén profésional bubuk stéroid anabolik kalayan pangiriman anu aman!

bubuk Undecanoate téstostéron

rating: SKU: 5949-44-0-1. Kategori:

AASraw teh produsén profésional bubuk Téstostéron Undecanoate nu boga lab bebas jeung pabrik badag salaku rojongan, sadaya produksi bakal dilumangsungkeun dina pangaturan CGMP sarta sistem kontrol kualitas trackable. Sistem suplai stabil, pesenan ritel sareng borongan tiasa ditampi.

Quote Gancang

Panjelasan Produk

 

Téstostéron bubuk undecanoate video

 

 


 

Téstostéron atah undecanoate bubuk Karakter dasar

Ngaran Produk: bubuk téstostéron undecanoate
CAS: 5949-44-0
Formula molekular: C30H48O3
Beurat molekul: 456.71
Ngalembereh Point: 59-61 ° C
Assay: 98% mnt (HPLC)
Temp neundeun: -20 ° C freezer
warna: kristalin bubuk bodas

Téstostéron undecanoate bubuk Pedaran

Téstostéron bubuk undecanoate ieu saled sarta disebarkeun online salaku bahan farmasi ku pabrik na, produsén, supplier, ayeuna salaku pamakéan panalungtikan wungkul. Téstostéron undecanoate handapeun ngaran merk "Andriol, Aveed, Understor na Nebido antara séjén muncul marktet, ogé disebut "téstostéron undecylate, test undecanoate, test u, TU, jsb".

Téstostéron undecanoate mangrupa formulir éster of androgén sintétik, éta tindakan minangka prodrug tina téstostéron, bisa dianggap formulir alam na bioidentical téstostéron, bisa respon pikeun tumuwuhna normal sarta ngembangkeun organ kelamin jalu, ngawengku tumuwuhna sarta ngembangkeun organ jalu. kawas sirit, testicles, prostat, bulu awak, penebalan pita sora, distribusi otot jeung gajih. Téstostéron undecanoate teu kawas éster téstostéron séjén, éta sadia salaku kapsul lisan jeung suntik intramuscular. Sanajan kitu, Téstostéron undecanoate gawéna salaku suntik intramuscular, éta boga fungsi lila-akting ti paling éster téstostéron séjén. Dibandingkeun sareng téstostéron cypionate, téstostéron enanthate, sareng téstostéron propionat, téstostéron undecanoate mangrupikeun salah sahiji éster téstostéron populér anu seueur dianggo ku sababaraha binaragawan profésional (atlit). Dina 2014, téstostéron undecanoate éta disatujuan FDA di AS sareng dijual sacara komersil di 2020.

 

Mékanisme bubuk téstostéron undecanoate tindakan

Téstostéron bubuk undecanoate ilahar dipaké pikeun individu siklus bodybuilding pikeun nyerep téstostéron ngaliwatan sistem limfatik manusa, ngamajukeun métabolisme, épék anabolik kaasup tumuwuhna massa otot jeung kakuatan, ngaronjat dénsitas tulang jeung kakuatan, Libido jeung fungsi seksual ningkat, komposisi awak dirobah ( ngurangan massa lemak, ningkatkeun massa awak lean). Kusabab téstostéron ngahambat sékrési gonadotropin tina kelenjar hipofisis, administrasi téstostéron ngirangan sékrési hormon luteinizing (LH). Ku ngahambat sékrési LH, pertumbuhan sél Leydig, anu biasana dirangsang ku LH pikeun ngahasilkeun téstostéron, tiasa diteken. Téstostéron undecanoate ogé geus kabuktian pohara efektif dina pengobatan hypogonadism jalu.

 

Téstostéron undecanoate bubuk Aplikasi

bubuk téstostéron undecanoate mangrupakeun terapi gaganti téstostéron, nu utamana dipaké pikeun ngubaran lalaki dewasa anu boga low atawa euweuh téstostéron (hypogonadism), kaasup terapi hormon pikeun lalaki transgender, ayeuna teh henteu dipikawanoh lamun Téstostéron undecanoate téh aman atawa éféktif dina barudak ngagunakeun pikeun tulang. tumuwuh, sarta henteu dimaksudkeun pikeun pamakéan di awéwé. Téstostéron bubuk undecanoate boga tujuan pikeun mulangkeun tingkat téstostéron, kukituna ngaronjatkeun gejala jeung tanda kakurangan téstostéron.


Kumaha cara nyandak bubuk téstostéron undecanoate

The dosage of Téstostéron bubuk undecanoate anjeun kukituna hadé mun administer sakumaha dokter Anjeun atawa tukang ubar on on kaayaan médis anjeun, tés lab, sarta respon kana perlakuan.
Pikeun bodybuilder jalu make Téstostéron Undecanoate mun workout siklus, anu dosage has on intramuscularly suntik nyaeta 30ml (750mg) dina dinten 1, turutan dosage kadua 30ml (750mg) sanggeus 4 minggu, 750 mg (3 ml) intramuscularly unggal 10 minggu saterusna. Sanajan kitu, Téstostéron undecanoate kapsul leuwih gampang pikeun nyokot ku sungut, éta sadia dina 3 kaunggulan dosafe (158mg, 198mg, 237mg). Henteu ditangtukeun naha téstostéron undecanoate aman atanapi mujarab pikeun dianggo pikeun lalaki di handapeun umur 18 taun.

 

Anu ubar sareng suplement berinteraksi sareng bubuk téstostéron undecanoate

Téstostéron bubuk undecanoate bisa berinteraksi sareng sababaraha jenis ubar. Obat-obatan ieu kalebet:

Pangobatan diabetes, kalebet:

insulin, sapertos: insulin degludec (Tresiba), metformin (Fortamet, Glumetza);

Inhibitor SGLT2, sapertos: dapagliflozin (Farxiga);

Agonists GLP-1, sapertos: exenatide (Byetta, Bydureon BCise);

sulfonylureas, sapertos: glipizide (Glucotrol);

thinners getih, kawas: warfarin (Jantoven), dabigatran (Pradaxa), apixaban (Eliquis)

kortikosteroid, sapertos: prednison (Rayos) atanapi dexamethasone (Hemady);

decongestants tangtu, kawas: pseudoephedrine (Sudafed);

Daptar di luhur henteu ngandung sadaya jinis ubar anu tiasa berinteraksi sareng bubuk téstostéron undecanoate. Dokter anjeun atanapi tukang ubar tiasa nyarios langkung seueur ngeunaan interaksi ieu sareng anu sanésna anu tiasa lumangsung kalayan bubuk téstostéron undecanoate.

 

Pemanasan on bubuk téstostéron undecanoate

Téstostéron bubuk undecanoate ogé bisa ngabalukarkeun sababaraha efek samping mungkin kawas sagala nginum obat, Anjeun kudu ngobrol dokter Anjeun atawa tukang ubar ngeunaan resiko na mangpaat nyokot téstostéron.

* Téstostéron bubuk undecanoate teu tiasa dianggo dina anu jadi alérgi kana téstostéron;
* Téstostéron bubuk undecanoate kedah dihindari ngagunakeun pikeun awéwé, upami anjeun ngagaduhan prostat atanapi kanker payudara, éta bisa ngabalukarkeun ngembangkeun ciri lalaki nu teu dihoyongkeun dina orok ngembang.

 

Kumaha cara nyimpen bubuk téstostéron undecanoate 

Téstostéron bubuk undecanoate kudu nyimpen aman dina suhu kamar, ngajaga tina lampu jeung Uap, tetep kaluar jangkauan sahiji barudak. Ulah Piceun bubuk téstostéron undecanoate kana wastewater, tilelep, toilet, atawa sampah rumah tangga. Punten naroskeun ka dokter atanapi tukang ubar nalika téstostéron bubuk undecanoate henteu diperyogikeun deui atanapi parantos kadaluwarsa.

 

bubuk téstostéron undecanoate resep

Punten ngahubungi palayanan palanggan penjualan kami ngalangkungan obrolan online atanapi email, bakal ngabagi resep produk anu anjeun peryogikeun pikeun dipandu salaku rujukan.

 

Ulasan ngeunaan bubuk téstostéron undecanoate

bubuk téstostéron undecanoate mangrupakeun éster téstostéron populér pikeun bodybuilder, anjeun bisa manggihan kavling ulasan ngeunaan Téstostéron bubuk undecanoate ti sumber béda ngaliwatan sababaraha forum profésional atanapi reddit jsb, dimana bisa ningali sababaraha nasihat profésional lamun hayang meunang kauntungan atawa pangaruh nyokot Téstostéron. bubuk undecanoate.

 

meuli Téstostéron undecanoate powder bulk online

bubuk téstostéron undecanoate mangrupakeun populér hiji bubuk stéroid muncul dina androgens anabolik stéroid (AAS) industri, harga gelombang di pabrik béda, supplier, produsén dina panempoan prosés produksi béda, upami anjeun hoyong mésér kualitas luhur Téstostéron bubuk undecanoate di Cina, mangga ngahubungan kami. , AASraw mangrupakeun produsén raws farmasi ngarah dunya, sadaya sanyawa anu mastikeun dihasilkeun sakumaha per guideline cGMP, kualitas 100% bisa dijamin.

 

rujukan

[1] Corona, G., Maseroli, E., & Maggi, M. (2014). Injectable téstostéron undecanoate pikeun pengobatan hypogonadism. Pamadegan Ahli on Pharmacotherapy, 15 (13), 1903-1926. Doi: 10.1517/14656566.2014.944896.

[2] Köhn FM, Schill WB (Nopémber 2003). "A anyar téstostéron rumusan undecanoate lisan". Dunya Journal of Urology. 21 (5): 311–315. Doi: 10.1007 / s00345-003-0372-x. PMID 14579074.

[3] Téstostéron Undecanoate-Schering AG. Narkoba dina R&D. 5 (6): 368–369. 2004. doi: 10.2165/00126839-200405060-00012. PMID 15563244.

[4] Jacobeit JW, Gooren LJ, Schulte HM (Séptémber 2007). "Long-akting intramuscular téstostéron undecanoate pikeun pengobatan individu transgender bikang-to-jalu". The Journal of Kedokteran Séksual. 4 (5): 1479–1484. doi: 10.1111 / j.1743-6109.2007.00556.x. PMID 17635694.

[5] Ong GS, Somerville CP, Jones TW, Walsh JP (2012). "Anafilaksis dipicu ku bénzil bénzoat dina persiapan depot téstostéron undecanoate". Laporan Kasus dina Kedokteran. 2012: 384054. Doi: 10.1155/2012/384054. PMC 3261473. PMID 22272209. 384054.

[6] Behre HM, Abshagen K, Oettel M, Hübler D, Nieschlag E (Mei 1999). "Suntikan Intramuscular of téstostéron undecanoate pikeun pengobatan hypogonadism jalu: fase I studi". Éropa Journal of Endocrinology. 140 (5): 414–419. CiteSeerX 10.1.1.503.1752. doi: 10.1530/eje.0.1400414. PMID 10229906.