Téstostéron pangalusna (Test) pabrik bubuk Produsén
AASraw mangrupikeun produsén profésional bubuk stéroid anabolik kalayan pangiriman anu aman!

AASraw nyadiakeun rupa bubuk téstostéron éster kalawan suplai stabil, urang tiasa ngilikan raws stéroid anabolik ka sakuliah dunya, hususna keur AS, Éropa, layanan remail jalan ogé sarta éta jenis pangiriman domestik, pisan aman. Salaku tambahan, pesenan bulk tiasa dirojong ku harga anu paling kompetitif.

spanduk bubuk téstostéron03

Mésér Téstostéron Bubuk

Naon Peran Éster Téstostéron Béda Dina Binaraga?

Téstostéron nyaéta hormon stéroid anu lumangsung sacara alami dina awak manusa. Hormon téstostéron dipikabutuh pikeun pangwangunan fisiologis awak lalaki sareng ngagaduhan sababaraha fungsi anu sanés, anu nyababkeun panggunaanana salaku stéroid anabolik ku binaragawan sareng atlit.

( 1 3 4 )↗

Sumber Dipercanten

PubMed Tengah

Pangkalan data anu dihormati ti National Institutes of Health
Buka sumberna

1. Téstostéron Jeung Bodybuilding Sajarah 

Téstostéron nyaéta hormon stéroid dina awak manusa sarta kalawan umur, tingkat téstostéron dina awak mimiti turun. Turunna ieu dibarengan ku sababaraha efek samping, sapertos rambut leungitna, leungitna massa otot, sareng panurunan umum dina stamina mental sareng fisik. Hormon stéroid téstostéron penting pisan pikeun ieu dina awak, sareng réalisasi éta mangrupikeun anu nyababkeun panggunaan téstostéron éksogén salaku perlakuan téstostéron di tempat munggaran. 

Dina 1899, Dr Brown-Sequard ngembangkeun hiji Elixir of Kahirupan pikeun lalaki nu dijieun tina getih, mani, jeung cairan testicular nu geus dicokot tina anjing jeung babi guinea. Ieu sigana anéh dina kamajuan médis ayeuna tapi dina taun 1899, ieu mangrupikeun penemuan anu inovatif. Dr Brown-Sequard nguji concoction ieu dina dirina, noting pamutahiran signifikan dina kaséhatan sakabéh sarta stamina. Salaku kecap kasuksésan Dr. Brown-Sequard kalayan élixir dumasar téstostéron sato sumebar, beuki loba dokter mimiti ngagunakeun elixir nu. Antukna, éta diresmikeun ku langkung ti 12,000 dokter, ku kituna, nyayogikeun jalan pikeun panggunaan téstostéron. 

Samentara ramuan Dr. Brown-Sequard suksés alatan pangaruh hormon stéroid téstostéron, téstostéron sintétik sabenerna teu dikembangkeun nepi ka 1935, di Jerman. Pamakéan utama téstostéron sintétik ieu pikeun ngubaran déprési sareng éta dianggo pikeun, dugi ka Olimpiade 1954. Motivasi utama pikeun nyalahgunakeun éta henteu dipikanyaho tapi éta dina Olimpiade 1954 yén atlit mimiti nyiksa téstostéron salaku stéroid anabolik, pikeun pagelaran fisik anu langkung saé. 

Sanaos nyalahgunakeun téstostéron sintétik dimimitian dina 1954, éta dugi ka atlit dugi ka taun 1980-an nalika panggunaan téstostéron salaku stéroid anabolik sumebar ka populasi umum ogé. Dina waktos ayeuna, sareng dugi ka ayeuna, panggunaan téstostéron didominasi ku lalaki non-atlit pikeun penampilanna, tinimbang kinerja fisikna. Populasi umum ngagunakeun téstostéron atawa stéroid pikeun ngaronjatkeun massa otot maranéhanana, sarta némbongan bulkier tur leuwih badag tinimbang pikeun ngalakukeun ogé dina olahraga. 

Populasi umum noticed pamutahiran signifikan dina kinerja fisik maranéhanana jeung téstostéron exogenous. Aranjeunna ngalaman ningkat massa otot lean, kalawan turun nyeri otot post-workout sarta hiji periode recovery sakabéh ningkat. Kabéh kauntungan ieu ngarah ka ngaronjat pamakéan téstostéron salaku stéroid anabolik ku atlit jeung bodybuilders.

Ngaronjatna pamakéan téstostéron exogenous nyababkeun Kongrés medarkeun Anabolic Stéroid Act of 1990 nu ngaidentifikasi stéroid anabolik salaku kelas ubar sorangan sarta kaasup kana daptar zat dikawasa.

( 1 2 5 )↗

Sumber Dipercanten

PubMed Tengah

Pangkalan data anu dihormati ti National Institutes of Health
Buka sumberna

2. Naon Téstostéron Jeung Kumaha Ieu Dihasilkeun? 

Téstostéron nyaéta hormon stéroid anu kapanggih dina duanana, lalaki jeung awewe kalawan tingkat luhur di lalaki, tinimbang awéwé. Éta mangrupikeun hormon séks jalu anu tanggung jawab pikeun ngembangkeun ciri séks lalaki. Dihasilkeun utamana dina téstés, hormon stéroid ieu disintésis tina koléstérol. Utamana sumber téstostéron di lalaki jeung nu bikang mah béda salaku bikang paling mindeng gumantung kana kelenjar adrénal jeung jaringan periferal pikeun sintésis téstostéron sedengkeun eta utamana disintésis ku téstés di lalaki. 

Sintésis téstostéron, stéroid ti grup androstane, gumantung kana koléstérol sareng kagiatan sél Leydig dina téstés. Sakali disintésis, éta dibawa dina getih ku sex-hormone-binding globulin (SHBG) sareng saatos dianggo, éta diangkut ka ati pikeun direcah jadi métabolit anu teu aktif. 

spanduk bubuk téstostéron01

3. Naon Dupi Sehat Téstostéron Tingkat?

Lalaki rata-rata séhat kedah ngagaduhan tingkat téstostéron dina kisaran 264 ng / dl dugi ka 916 ng / dl. rentang ieu ngan lumaku pikeun lalaki non-obesitas dina rentang umur 19 nepi ka 39 taun, sarta rata-rata tingkat téstostéron dina 630 ng / dl. Kaluar tina ieu, ngan 25 persen sabenerna téstostéron aktip tur sabudeureun 2 persen keur 3 persen téstostéron bébas. 

Téstostéron diukur ngagunakeun métode Vermeulen dirobah, dimana ukur téstostéron nu kabeungkeut SHBG diukur. Éta ogé ngukur téstostéron anu lemah kabeungkeut kana albumin dina aliran getih tapi henteu ngukur téstostéron gratis.

Kadé dicatet yén rentang rujukan tingkat téstostéron ieu geus lila dibantah ku dokter, jeung keluhan utama keur jeung tungtung handap rentang. Dokter yakin yén 294 ng / dl rendah teuing sareng nujul kana hypogonadism atanapi tingkat téstostéron anu rendah, tinimbang janten nilai normal. Gantina, aranjeunna ngajukeun pamakéan 350 ng / dl salaku nilai cut-off handap sangkan rentang rujukan leuwih akurat. Nanging, ieu sanés nilai cut-off anu ditampi sacara lega sareng cut-off resmi tetep aya dina 294 ng/dl sanaos sababaraha rumah sakit swasta tiasa nganggap 350 ng/dl salaku cut-off na. 

Aspék séjén anu kedah dipertimbangkeun dina mariksa tingkat téstostéron nyaéta yén hormon stéroid ngalaman fluctuations sapopoe, hartosna kamungkinan pisan yén nilai anu diukur isuk-isuk bakal béda sacara signifikan tibatan nilai anu diukur dina soré. Nilai isuk-isuk langkung luhur kusabab tingkat téstostéron turun sapopoe. 

Tingkat téstostéron ogé gumantung kana sékrési gonadotropin-releasing hormone (GnRH) anu sorangan dileupaskeun sacara ritmis, rata-rata, unggal sababaraha jam. Ieu tiasa dikreditkeun ku turun naek tingkat téstostéron sapopoe. 

( 2 5 6 )↗

Sumber Dipercanten

PubMed Tengah

Pangkalan data anu dihormati ti National Institutes of Health
Buka sumberna

4. Dupi Stéroid Jeung Téstostéron Hal Sarua?

Téstostéron jeung stéroid henteu hal anu sarua sanajan, maranéhna boga abilities sarua, ka extent. Kadé delve kana naon stéroid anabolik saméméh ngabandingkeun aranjeunna kalayan téstostéron. 

Stéroid anabolik-androgenik nyaéta komponén anu béda anu gaduh pangaruh anu sami sareng hormon séks alami, téstostéron. Kanyataanna, aranjeunna bentuk sintétik téstostéron. Stéroid anabolik tiasa boh éster téstostéron, prékursor téstostéron, atanapi bentuk téstostéron sanés, nunjukkeun yén aranjeunna sadayana fungsina sapertos hormon alami. 

Kadé dicatet yén stéroid anabolik béda ti corticosteroids kayaning prednisone nu dipaké pikeun pengobatan gangguan médis tangtu. Stéroid anabolik sering diresepkeun ku dokter pikeun téstostéron rendah, sabab fungsina sami. Sanajan kitu, jenis ieu stéroid ogé ilahar abused sarta misused ku atlit jeung bodybuilders mun gancang ningkatkeun massa otot. 

Stéroid anabolik ngabeungkeut reséptor androgén dina uteuk. Téstostéron ngiket ka reséptor ieu biasana ngahasilkeun épék na, ku kituna, ngajelaskeun kamampuh stéroid anabolik 'pilampah dina ragam sarupa téstostéron. Stéroid anabolik sayogi dina rupa-rupa bentuk sapertos suntikan, pil, pélét anu ditanam, gél, sareng krim. Nya kitu, aya loba tipena béda stéroid anabolik, sakabéh nu dipaké pikeun ngubaran gangguan médis patali tingkat téstostéron low. 

Téstostéron nyaéta hormon séks lalaki anu dihasilkeun sacara alami dina awak. Éster téstostéron, nyaéta éster téstostéron alami atanapi téstostéron sintétik mangrupikeun stéroid anabolik anu paling sering dianggo pikeun pengobatan tingkat téstostéron anu handap. Conto éster téstostéron kalebet téstostéron enanthate, téstostéron cypionate, téstostéron propionat, téstostéron Sustanon 250, téstostéron phenylpropionate, téstostéron decanoate, téstostéron isocaproate, sareng téstostéron undecanoate. 

Alesan balik pamakéan lega éster téstostéron salaku stéroid anabolik sabab prosés ésterifikasi ngajadikeun stéroid anabolik leuwih bioavailable ku nyieun hormon sabenerna atawa hormon sintétik métabolisme-tahan. Kantun nempatkeun, éster stéroid anabolik ieu janten prohormone atanapi versi stéroid pro, anu kedah diaktipkeun dina awak. 

Kusabab éster stéroid anabolik dirumuskeun via injections intramuscular, hal anu penting pikeun catetan mangpaat anu dihasilkeun tina formulir ieu pangiriman stéroid. Éliminasi éster téstostéron dilambatkeun kusabab nyerep éster ogé laun. Ieu ngabantuan merangan masalah satengah hirup pondok éster téstostéron. Éster ieu dipaké dina terapi ngagantian hormon jeung tingkat téstostéron low, jadi hal anu penting pikeun boga satengah-umur panjang. 

 

5. Saha anu Peryogikeun Perlakuan Téstostéron?

Salaku hiji umur, tingkat téstostéron mimiti turun. Ieu mangrupikeun bagian normal tina sepuh pikeun lalaki, kalayan aya turunna 1 persén tingkat téstostéron per taun saatos umur 30 taun. Saha waé anu langkung umur ieu berpotensi tiasa nyandak kauntungan tina pangobatan téstostéron sareng anu nganggo suntikan éster téstostéron anu nyatakeun ningali paningkatan anu signifikan dina massa otot, pertumbuhan otot, libido, sareng kaséhatan méntal sareng fisik umum.

spanduk bubuk téstostéron02

6. Naha Bodybuilders resep Téstostéron Injections?

Suntikan téstostéron ngagaduhan sababaraha mangpaat tapi penting pikeun dicatet yén nalika ngabahas topik ieu, suntikan téstostéron nujul kana suntikan éster téstostéron. injections ieu ngan perlu dicokot sakali unggal dua opat minggu, sahingga leuwih gampang pikeun bodybuilders jeung atlit pikeun taat ka perlakuan téstostéron. Istirahat panjang antara suntikan ieu mungkin kusabab kanyataan yén suntikan intramuskular ngalambatkeun nyerep éster téstostéron dina aliran getih. Leuwih ti éta, prosés ésterifikasi ngajadikeun métabolisme téstostéron sintétik tahan, hartina eta bakal lalaunan dileupaskeun sarta dipaké nepi ku awak. Sadaya ieu nyababkeun satengah umur téstostéron sintétis sareng ngaleungitkeun langkung laun. 

Sacara umum, binaragawan sareng atlit langkung milih suntikan téstostéron kusabab sababaraha kauntungan tina hormon anu diwincik di handap ieu:

(1) Tumuwuh Otot

Téstostéron tindakan minangka hiji stéroid anabolik, nu sorangan hartina wangunan otot. Lantaran kitu, suntikan téstostéron dianggo sacara lega ku atlit sareng binaragawan pikeun kamampuan pikeun ningkatkeun sareng ningkatkeun pertumbuhan otot. Téstostéron biasana ngalaksanakeun rupa-rupa fungsina ku cara ngarobah kana éstrogén atanapi dihydrotestosteron, anu mangrupikeun bentuk hormon anu langkung kuat. Sanajan kitu, mangpaat anu bodybuilders neangan mangrupakeun hasil tina aksi langsung tina téstostéron on otot jeung gajih. 

Téstostéron ngarangsang sél prékursor otot katelah sél satelit, pikeun diaktipkeun lajeng boh meunang diasupkeun kana serat otot pikeun ngahasilkeun ngaronjat ukuran otot atawa agrégat sarta ngabentuk serat otot anyar. Paduli metoda nu dituturkeun, hasil ahir stimulasi téstostéron ngaronjat massa otot. Ieu salah sahiji alesan utama naha atlit jeung bodybuilders resep ngagunakeun injections téstostéron.

Téstostéron ogé ningkatkeun jumlah reséptor androgén dina serat otot ku cara ningkatkeun jumlah inti dina serat otot. Ieu hususna mantuan lamun bodybuilders ngalatih, sakumaha latihan condong ngaronjatkeun sensitipitas tina reséptor androgén. Kalayan ngaronjatna jumlah reséptor anu sénsitip kana éster téstostéron, langkung gampang téstostéron ngabeungkeut serat otot sareng ngalaksanakeun fungsi ningkatkeun otot. 

Téstostéron loba dipikawanoh salaku stéroid anabolik tapi ogé mangrupa stéroid anti katabolik nu dasarna hartina teu ngan teu merangsang wangunan otot, tapi ogé nyegah ngarecahna otot ku inhibiting aktivitas hormon katabolik dina awak. Ieu salajengna promotes tumuwuhna otot dina bodybuilders.

( 1 3 5 )↗

Sumber Dipercanten

PubMed Tengah

Pangkalan data anu dihormati ti National Institutes of Health
Buka sumberna

(2) Ningkatkeun Daya Tahan

Téstostéron miboga kamampuh pikeun ngaronjatkeun aliran getih ku stimulating aktivitas éritropoétin dina awak. Anu dilakukeun ku hormon ieu nyaéta ngamajukeun formasi sél getih, khususna, sél getih beureum. Ieu hususna penting pikeun latihan atlit jeung bodybuilders sabab merlukeun ngaronjat oksigén pikeun cocog tungtutan oksigén otot urang salila workouts. Salaku sél getih beureum mawa oksigén dina getih sarta nganteurkeun kana otot periferal, kanaékan sél getih beureum alatan téstostéron ieu kacida mangpaatna pikeun aranjeunna. 

Pasokan oksigén ngaronjat tindakan salaku ngaronjat daya tahan sabab nyegah kacapean mimiti otot sarta ngidinan atlit latihan pikeun digawé kaluar pikeun durasi nu leuwih panjang. 

 

(3) Ngaronjat Kakuatan Otot

Cara pangbasajanna ngaliwatan téstostéron ngaronjatkeun kakuatan otot ku cara ningkatkeun ukuran otot, nu geus dibahas di luhur. Mékanisme ieu dipercaya yén hiji-hijina mékanisme tindakan suntikan téstostéron nu nyababkeun ngaronjat kakuatan otot tapi kamajuan panganyarna dina widang kadokteran geus kapanggih yén kakuatan otot ogé ningkat ku aksi téstostéron dina tingkat kalsium. 

Kontraksi otot, sareng ku kituna, kakuatan gumantung kana sékrési kalsium dina sél. Téstostéron ngaronjatkeun sékrési kalsium ieu, pikeun ngaronjatkeun kontraksi otot, sarta ku kituna, ningkatkeun kakuatan otot. Ieu hususna mangpaat pikeun binaragawan kalayan latihan angkat beurat anu éksténsif. 

 

(4) Performance Athletic ditingkatkeun

Téstostéron, dina rentang normal, teu bener boga pangaruh langsung kana kinerja athletic, tapi atlit Olimpiade geus kapanggih boga tingkat téstostéron tinggi. Duanana lalaki jeung bikang geus katalungtik ngalakukeun éksponénsial hadé jeung ngaronjat tingkat téstostéron dina awak, sanajan mékanisme nu teu acan jelas dipikawanoh. 

 

(5) Ngajaga gajih awak jeung komposisi beurat

Salaku téstostéron tindakan langsung dina sistim saraf pusat pikeun ngatur métabolisme, teu heran ningali ngaronjat gajih jeung beurat di lalaki kalawan téstostéron low. Sumawona, tingkat téstostéron anu rendah dina lalaki sering nyababkeun panurunan pengeluaran kalori kalayan laju métabolisme basal anu laun kusabab pangaruh téstostéron dina sistem saraf pusat. 

Ngaronjatkeun hormon téstostéron ngaliwatan suntikan téstostéron ngabantosan ngatur komposisi beurat kalayan ngirangan eusi gajih dina awak. injections téstostéron mastikeun yén beurat massana utamana lean otot jeung teu gajih awak. Ieu ngabantuan atlit jeung bodybuilders sabab meakeun jumlah badag kalori lajeng kaduruk aranjeunna ogé, tapi teu ngalaman leungitna otot tapi rada leungitna gajih.

( 1 4 6 )↗

Sumber Dipercanten

PubMed Tengah

Pangkalan data anu dihormati ti National Institutes of Health
Buka sumberna

7. Naon Dupi Éster Paling Umum Of Suntik Téstostéron?

Suntikan téstostéron lolobana ngandung éster téstostéron kusabab rupa-rupa mangpaat éster anu parantos diwincik di luhur. Sipat struktural éster paling umum tina suntikan téstostéron, dibandingkeun sareng pangobatan téstostéron, disebatkeun di handap ieu:

Androgén éster dulur

mol. beurat

dulur

eusi Tb

Posisi Moiet ngetik panjanga
téstostéron undecanoate C17β asam undecanoic Asam lemak ranté lempeng 11 1.58 0.63
téstostéron propionate C17β asam propanoat Asam lemak ranté lempeng 3 1.19 0.84
téstostéron phenylpropionate C17β asam fénylpropanoat Asam lemak aromatik – (~6) 1.46 0.69
Téstostéron isocaproate C17β asam isohexanoic Asam lemak ranté cabang – (~5) 1.34 0.75
Téstostéron isobutirat C17β asam Isobutyric Asam lemak aromatik – (~3) 1.24 0.80
téstostéron enanthate C17β asam héptanoat Asam lemak ranté lempeng 7 1.39 0.72
téstostéron decanoate C17β asam Decanoic Asam lemak ranté lempeng 10 1.53 0.65
téstostéron cypionate C17β asam cyclopentylpropanoic Asam lemak aromatik – (~6) 1.43 0.70
Téstostéron caproate C17β asam héksanoat Asam lemak ranté lempeng 6 1.35 0.75
Téstostéron buciclated C17β asam bucyclice Asam karboksilat aromatik – (~9) 1.58 0.63
téstostéron - - - - 1.00 1.00

Disebutkeun di handap mangrupakeun fitur langsung unggal éster téstostéron jeung kumaha maranéhna ngalakukeun dina awak. 

 

⧫ Téstostéron Enanthate

téstostéron enanthate dijual kalawan ngaran mérek, delatesteryl na xyosted, sarta dibikeun boh salaku suntik intramuscular atanapi suntik subcutaneous unggal opat minggu. Di Amérika Serikat, éta mangrupikeun zat anu dikontrol jadwal III sareng sah pikeun dianggo pikeun jalma anu kakurangan tina tingkat téstostéron rendah sareng lalaki transgender. Di Kanada, éster téstostéron anu sami nyaéta zat anu dikontrol jadwal IV. 

Téstostéron enanthate ieu métabolismena dina ati sarta dikaluarkeun dina cikiih, kalawan satengah-umur opat poé nepi ka lima poé. 

 

⧫ Téstostéron Cypionate

téstostéron cypionate nyaéta éster téstostéron anu paling sering dianggo anu dijual kalayan nami merek depo téstostéron. Ieu rada di sisi pricier lamun meuli jeung ngaran merk kumaha oge, bentuk generik tina téstostéron éster ampir satengah tina harga depo téstostéron. Téstostéron cypionate ogé dipaké pikeun lalaki kalawan tingkat téstostéron low jeung atlit di AS jeung Kanada, éta zat jadwal II dikawasa jeung zat jadwal IV dikawasa sasuai. 

Dirumuskeun salaku suntik intramuscular wungkul, Téstostéron cypionate ieu métabolismena dina ati sarta dikaluarkeun dina duanana, cikiih jeung tai, sanajan konsentrasi cikiih metabolit inaktif éster sacara nyata leuwih luhur. Éta gaduh satengah umur 8 dinten. 

 

⧫ Téstostéron propionat

Dijual nganggo nami merek, testoviron, téstostéron propionate nyaéta éster téstostéron anu dikaluarkeun boh ngaliwatan suntikan intramuskular atanapi ngalangkungan rute bukal. Sapertos éster di luhur, téstostéron propionat ogé mangrupikeun zat anu dikontrol jadwal III sareng zat anu dikontrol jadwal IV di AS sareng Kanada, masing-masing. 

Satengah-umur testoviron nyaéta 20 jam, sareng saatos métabolismena dina ati, téstostéron propionat dikaluarkeun utamina sareng lengkep dina cikiih. 

 

⧫ Téstostéron Sustanon 250

Sustanon 250 atanapi Sustanon 100 mangrupikeun suntikan intramuskular anu disiapkeun ku kombinasi opat éster téstostéron anu béda, nyaéta, téstostéron phenylpropionate, téstostéron decanoate, téstostéron isocaproate, sareng téstostéron propionat. Éta mangrupikeun persiapan minyak 1 ml anu ngandung 250 mg éster téstostéron anu disebatkeun di dieu. 

Sustanon loba dipaké di Britania Raya salaku gaganti téstostéron sarta ogé hiji anu lolobana pikaresep ku bodybuilders jeung atlit. 

 

⧫ Téstostéron Phenylpropionate

Dijual dina ngaran merk testolent, téstostéron phenylpropionate nyaéta éster téstostéron anu ogé katelah Téstostéron phenpropionate sareng Téstostéron hydrocinnamate. Éta mangrupikeun komponén tina Sustanon 250 anu disebatkeun di luhur anu ayeuna ngan ukur ngandung téstostéron isocaproate. Biasana disebarkeun sacara lega di Inggris Raya sareng Romania, salaku bahan aktif dina sababaraha produk anu ogé ngandung éster téstostéron sanés. Sanajan kitu, eta teu dipasarkan atawa disebarkeun saloba ayeuna sarta dipaké lolobana pikeun tujuan panalungtikan. 

 

⧫ Téstostéron Decanoate

Téstostéron decanoate teu dijual salaku préparasi téstostéron éster tunggal tapi rada komponén persiapan Sustanon sapanjang kalawan téstostéron isocaproate na téstostéron phenylpropionate. Éster ieu keur ditalungtik ayeuna kusabab lilana aksi na tapi kurangna kamampuhan pikeun meta salaku hiji persiapan ubar ngahalangan pangaruh na. 

 

⧫ Téstostéron Isocaproate

Téstostéron isocaproate dijual di handapeun ngaran merk Sustanon 250 atanapi Sustanon 100. Ieu aya salaku suntik intramuscular nu métabolismena sarta dikaluarkeun dina cikiih. 

 

⧫ Téstostéron undecanoate

Dijual kalayan nami mérek Andriol sareng Aveed, téstostéron undecanoate, atanapi téstostéron undecylate seueur dianggo pikeun durasi aksi anu panjang. Éster téstostéron ieu gaduh satengah umur 21 dinten nalika disiapkeun nganggo minyak siki tea sareng sakitar 33 dinten nalika disiapkeun nganggo minyak jarak. Téstostéron undecanoate nyaéta hiji jeung satengah hirup pangpanjangna, sadaya éster téstostéron jeung téstostéron decanoate datang di tempat kadua. 

Téstostéron undecanoate mangrupakeun jadwal III zat dikawasa jeung jadwal IV dikawasa zat di Amérika Serikat Amérika sarta Kanada, mungguh. Diadministrasi salaku suntikan intramuskular, produk dimetabolisme ku ati sareng dikaluarkeun utamina dina cikiih. Kusabab satengah umur panjang sareng dosis administrasi 1000 mg, téstostéron undecanoate ngan ukur dikaluarkeun unggal 12 minggu. 

8. Kumaha Pikeun Meunangkeun The Best Téstostéron Éster Pikeun Bodybuilding? 

Sateuacan mutuskeun éster téstostéron pangsaéna pikeun binaraga, penting pikeun ngartos naon anu dilakukeun ku éster sareng kumaha fungsina. Leuwih ti éta, hal anu penting pikeun nangtukeun kabutuhan pribadi jeung sabaraha téstostéron anu diperlukeun, babarengan jeung sabaraha sering bodybuilders jeung atlit anu daék ngalaman injections téstostéron. Sakali sadayana ieu ditangtukeun, milarian éster téstostéron pangsaéna tiasa dimimitian.

Téstostéron propionate nyaéta éster téstostéron anu paling murah sareng efektif sareng sustanon. Bodybuilders anu lolobana kapanggih mun percanten sarta sumpah ku dua éster téstostéron ieu. Kanyataanna, dua ieu dianggap téstostéron pangalusna pikeun bodybuilding kumaha oge, ieu bisa dirobah dumasar kana kabutuhan jeung kahayang bodybuilder nu. 

( 3 5 7 )↗

Sumber Dipercanten

PubMed Tengah

Pangkalan data anu dihormati ti National Institutes of Health
Buka sumberna

Kanggo inpo nu salajengna, a atah supplier stéroid tiasa dikontak supados tiasa kahartos mana anu cocog pikeun anjeun sareng anu mana anu pang populerna, sareng kunaon. Upami suntikan téstostéron sanés mangrupikeun hal anu anjeun badé ngajalanan, bentuk téstostéron sanés sapertos pél téstostéron sareng bubuk téstostéron atah di jerona tiasa dikonsumsi ogé. 

FAQ

1.Naha anjeun kedah mertimbangkeun bubuk téstostéron booster?

Sakumaha didadarkeun di luhur, tingkat hormon turun salaku kamajuan umur. Antara umur 20 sareng 25 nyaéta nalika tingkatna paling luhur. Nalika anjeun asup kana pertengahan tilu puluhan, tingkat hormon anjeun laun-laun mimiti turun. Nurunkeun tingkat téstostéron sareng umur mangrupikeun prosés normal. Tapi, anu kajantenan nyaéta rupa-rupa fungsi awak anu dirojong ku hormon kapangaruhan.

Anjeun bakal aya bewara nu motong handap beurat jadi hésé sanajan digawé kaluar; kinerja seksual teu sakumaha alus sakumaha eta dipaké pikeun jadi saméméhna, sarta ngembangkeun otot ieu impacted. Ogé, pertumbuhan otot slows turun substansi. Tapi anjeun henteu kedah hariwang waé. Aya solusi alami, dina bentuk suplemén dietary, anu sayogi di pasar. bubuk booster téstostéron nu dijieun tina unsur alam kudu dibéré kasempetan sakumaha loba jalma geus benefited tina suplemén ieu tanpa efek samping ngarugikeun.

Émut yén suplemén ieu henteu dirarancang pikeun ningkatkeun tingkat batur dina umur 60an pikeun cocog sareng diri anu langkung ngora dina umur 20an. Éta diciptakeun pikeun naekeun tingkat, ku kituna awak ngalaksanakeun sagala tugas anu diperyogikeun anu gumantung kana tingkat hormon kalayan hasil anu langkung saé.

2. Naon mangpaatna nyandak booster téstostéron?

Booster téstostéron umumna suplemén alami anu ningkatkeun téstostéron sareng hormon anu aya hubunganana sareng téstostéron dina awak anjeun. Sababaraha boosters téstostéron ogé dianggo ku blocking éstrogén, hormon séks bikang.

♦ Pikeun penderita nalangsara ti hypogonadism (lamun kelenjar séks ngahasilkeun saeutik atawa euweuh hormon séks), boosters téstostéron vigorously bisa ngahurungkeun dunya maranéhanana sabudeureun ku nyieun aranjeunna ngarasa energetic na upbeat.

♦ Sababaraha lalaki anu nyokot test boosters bisa ningali parobahan positif dina moods maranéhanana, ngaronjat massa otot, dénsitas tulang, sarta drive kelamin.

♦ Sajaba ti, boosters téstostéron bisa mantuan kalawan masalah pakait sareng disfungsi erectile sarta bisa nyieun eta lepas deui dina ranjang.

♦ suplemén téstostéron dipercaya ngurangan résiko panyakit jantung sarta panyakit nu patali pikun. Tapi, jalma anu rawan panyakit jantung sareng stroke kedah waspada sateuacan ngamimitian boosters téstostéron nanaon. Upami Anjeun gaduh masalah jantung tapi ngarasa booster téstostéron diperlukeun, kontak dokter Anjeun sateuacan dimimitian perlakuan nanaon.

3.Why do loba bodybuilders resep mésér stéroid téstostéron bubuk enanthate?

Stéroid anabolik téstostéron bubuk enanthate utamana dipaké ku bodybuilders, atlit, jeung kabugaran "buffs" anu ngaku stéroid méré aranjeunna kaunggulan kalapa jeung / atawa ningkatkeun kinerja fisik maranéhanana. Stéroid anu purported pikeun ngaronjatkeun massa awak lean, kakuatan sarta aggressiveness. bubuk téstostéron enanthate ogé dipercaya ngurangan waktu recovery antara workouts, nu ngamungkinkeun pikeun ngalatih harder sahingga salajengna ngaronjatkeun kakuatan sarta daya tahan. Sababaraha urang anu henteu atlit ogé nyuntik minyak téstostéron enanthate pikeun ningkatkeun daya tahan, ukuran otot sareng kakuatan, sareng ngirangan gajih awak anu aranjeunna yakin ningkatkeun penampilan pribadi. Ku kituna, téstostéron enanthate bubuk pikeun diobral hal pisan normal di pasar, Dimana aya pembeli, aya sellers. AASraw salawasna nyadiakeun test e bubuk asli jeung powders téstostéron séjén di Cina.

4.Is téstostéron bubuk ilegal?

Status hukum bubuk téstostéron bakal gumantung kana hukum nagara sareng naha éta ubar resep atanapi henteu. Di Amérika Serikat, bubuk Téstostéron nyaéta zat dikawasa Jadwal III, nu hartina anjeun moal bisa ménta stéroid anabolik ieu tanpa resép valid ti dokter anjeun.

Anjeun bisa jadi bisa meuli bubuk téstostéron ngaliwatan counter tapi ieu bakal gumantung kana hukum nagara anjeun. Contona, Anjeun bisa meuli bubuk Téstostéron ngaliwatan counter di Mexico tanpa resép a tapi mastikeun ngalawan hukum pikeun mawa téstostéron propionate kana Amérika Serikat.

5.How mun homebrew minyak téstostéron step by step? (Minyak téstostéron enanthate salaku conto)

Kanggo sabagéan ageung jalma, aranjeunna langkung resep ngalakukeun minyak téstostéron ku nyalira, éta prosés anu gampang pisan sareng tiasa réngsé ku kami, salami anjeun siap sadaya alat sareng resep, sabab seueur mentah stéroid gaduh prosés anu sami pikeun ngalakukeun minyak réngsé pikeun suntikan. Hayu urang ngalakukeun ayeuna. Pikeun conto ieu kuring ngan saukur nganggo téstostéron enanthate.

Abdi badé ngadamel 10 botol téstostéron enanthate dina 10ml per botol. Éta jumlahna aya zat 100ml sareng kami bakal ngajantenkeun 250mg / ml

Pikeun ieu kami bakal nganggo rasio BA / BB 2/18, hartosna 2%ba sareng 18%bb, anjeun leres-leres henteu "kudu" gaduh bb dina ieu tapi ngabantosan épisi campuran sareng ngamungkinkeun anjeun ngagunakeun sakedik. Ba, nyieun shot henteu aya rasa nyeri jeung anjeun bisa kalayan gampang naek ka 400mg / ml lamun hayang

1) Colokkeun sadaya variabel kana kalkulator roid,

Di dieu anjeun bakal nempatkeun dina minyak ml urang = 100ml

Dosisna bakal 250mg / ml

Ninggalkeun beurat bubuk dina .75, ieu jalan rupa pikeun paling sagalana

Ba, colokkeun .02(2%)

BB, colokkeun .18(18%)

Ieu bakal masihan anjeun di handap numutkeun kalkulator

-61.25ml minyak steril (Kuring resep grapeseed)

-25.00 gram bubuk enanthate

-2 ml BA

- 18 ml BB

2) Paké beaker 500ml jeung sterilize eta sabisa-gancang, teu deal badag salaku urang bakal nyaring naon urang tarik kaluar ti eta. Candak 25.00 gram bubuk enanthate teras lebetkeun kana beaker.

3) nempatkeun 2ml BA sareng 18ml BB di dinya, ieu gampang diukur nganggo jarum suntik 10 atanapi 20cc. Bakal némbongan saolah-olah ieu teu cukup pikeun ngabubarkeun sakabéh bubuk, tapi bakal.

4) nempatkeun pan frying dina luhureun kompor dina tingkat panas 3 atawa leuwih, abdi resep nempatkeun sababaraha cai dina loyang ogé. Salajengna nyetel beaker kalawan ba / bb / bubuk dina loyang sarta ngantep cai / pan panas beaker. Anjeun bakal ningali bubuk mimiti "ngalembereh" atawa ngaleyurkeun sarta eta bakal nyieun solusi lolobana jelas. Anjeun tiasa make rod kaca pikeun aduk jeung ngagancangkeun prosés ieu

5) Saatos ba / bb geus leyur bubuk, Ayeuna tuang di 61.25ml minyak steril sarta ninggalkeun panas on na aduk jeung rod kaca pikeun sababaraha menit, anjeun bakal boga campuran jelas nice.

6) salajengna Abdi resep ngahurungkeun handap panas ka 1 atawa leuwih pikeun campuran tetep haneut ...... nyaring campuran bari haneut leuwih gampang ti nalika suhu kamar na.

Teundeun jarum 18g anyar anjeun ngaliwatan stopper karét jeung kana botol 100ml anu steril tangtu. Pasang saringan whatman .45 dina luhureun jarum sapertos dina konvérsi fina.

7) Anggo jarum suntik 10ml pikeun ngaluarkeun minyak haneut, nyorong minyak kana saringan whatman sareng kana vial kaca steril. Langkung ageung jarum suntik anu anjeun anggo, langkung sesah nyorong minyak di dinya. Kuring biasana ngagunakeun jarum suntik 30ml pikeun narik kaluar minyak tina beaker lajeng deui eusian jarum suntik 10ml jeung nyorong jeung jarum suntik 10ml sakumaha damn na ampir teu mungkin keur nyorong eta ngaliwatan 30ml.

8) sanggeus eta kabeh kadorong ngaliwatan anjeun boga 100ml di 250mg / ml tina stéroid injectable steril sarta aman. Sababaraha resep Panggang pikeun sterilize malah salajengna dina titik ieu tapi kuring pikeun hiji teu manggihan perlu lamun boga bahan steril. Kuring geus dicokot sacara harfiah ratusan cc sarta pernah ngalaman masalah sterility, ba ngalakukeun tugas na ngajaga steril!

9) ayeuna anjeun tiasa narik kaluar 10ccs sakaligus tur ngeusian botol 10ml individual pikeun nyieun 10 botol

Ieu prosés pinuh pikeun ngalakukeun minyak rengse, Kuring yakin yén loba patarosan geus diwaler sanggeus maca hambalan ieu. kumaha carana sangkan téstostéron propionate tina bubuk?kumaha ngahurungkeun bubuk téstostéron kana konversi minyak? Minyak prop uji sareng minyak uji cyp, bahkan minyak sus 250, prosés minyak homebrewna sami, ngan resep anu béda. Pikeun resep, anjeun kedah ngobrol sareng penjualan kami nalika anjeun nempatkeun pesenan, aranjeunna bakal nyobian masihan inpormasi anu anjeun hoyong terang.

6. What is sustanon 250 bubuk diwangun ku?

Sustanon 250 mangrupikeun campuran téstostéron anu populér (campuran) sareng tanpa patarosan mangrupikeun campuran anu pang populerna sareng terkenal anu kantos dilakukeun. Dijieun ku Organon, gagasan balik Sustanon 250 éta nyadiakeun pangalusna téstostéron éster leutik (pondok) jeung badag (panjang) dina sanyawa tunggal. Ieu bakal ngidinan individu pikeun ngajaga tingkat getih stabil tina hormon téstostéron jeung jadwal suntik jarang bari sakaligus narima benefit lakonan gancang. Aya opat éster nu nyieun nepi ka sustanon 250 adun:

téstostéron propionate 30 mg: Tina 250 mg anu ngawangun sanyawa ieu, ngan 30mg (12%) mangrupikeun éster propionat anu pondok pisan; kituna, sustanon 250 kedah pernah diperlakukeun kawas propionate. Biasana, éster propionat dianggo ku anu milari éster pondok dina siklus ngan 8 minggu atanapi kirang, anu kedah disuntik unggal dinten atanapi unggal dinten. Satengah hirupna ngan 3.5 poé, jadi asup jeung kaluar sistem leuwih gancang batan éster séjén. Nyatana, seueur binaragawan ogé nyarios yén aranjeunna ngalaman kirang aromatisasi tina propionat, anu tiasa aya hubunganana sareng kanyataan éta henteu cicing dina sistem anu lami pisan.

téstostéron phénylpropionat 60 mg: éster Ieu shortest kadua adun, sarta lolobana kapanggih dina Nandrolone Phenylpropionate (NPP). Mibanda satengah hirup ngan 4.5 poé, jadi salaku propionate ieu muterna kaluar lalaunan, Anjeun bisa ngaharepkeun phenylpropionate bakal aya jeung nyadiakeun dorongan saméméh éster panjang mimiti najong kana.

téstostéron iSocaproate 60 mg: Ieu teh éster shortest katilu jeung satengah hirup didaptarkeun 9 poé, nu deukeut jeung éster enanthate, saprak éta boga satengah hirup 10.5 poé.

téstostéron decanoate 100 mg: Éster anu panjang pisan ieu nyepeng pangsa utama zat aktif dina sustanon, sahingga 100 mg tina total 250 mg. Satengah hirup éster ieu mangrupa whopping 15 poé.

 

Téstostéron resep bubuk sustanon contona:

Téstostéron Sustanon 250mg/ml @ 100ml resep masak:

Téstostéron Blend bubuk 25g (18.75ml)

2% BA 2ml

20% BB 20ml

minyak 59.25ml Grapeseed

téstostéron 7.Which hadé Téstostéron Sustanon 250 bubuk atawa bubuk enanthate?

Lamun datang ka ngabandingkeun bubuk Sustanon 250 jeung bubuk Téstostéron Enanthate, bédana primér perenahna dina panjangna éster.

bubuk Sustanon 250, keur kombinasi cukup lila-estered of Téstostéron, nyokot bit panjang pikeun "kick di" tapi kauntungan tina sanyawa anabolik ieu bisa dihontal kalayan kirang sering injections. Téstostéron Enanthate, di sisi séjén, diperlukeun bisa dikaluarkeun unggal minggu alatan éster pondok sanajan épék na leuwih gancang ti Sustanon.

Téstostéron bubuk enanthate, nalika dipaké pikeun siklus 10-12 minggu, mangrupa stéroid idéal sabab leuwih gampang pikeun atlit pikeun nangtukeun jeung ngatur tingkat téstostéron. Padahal, kaunggulan ieu bisa jadi meunang rada leungit nalika durasi siklus nyaeta 4-6 minggu sakumaha épék stéroid bakal mimiti némbongkeun up sanggeus 2-4 minggu. Kusabab éster dicampur, Sustanon mangrupakeun stéroid hésé nungkulan lamun datang ka manajemén efisien tingkat getih.

Sanajan kitu, Téstostéron bubuk enanthate dipercaya jadi leuwih lumayan ti Sustanon lamun datang ka manajemén efek samping estrogenic. Ieu alatan kanyataan yén tingkat getih téstostéron condong ngawangun dina Pace slow kalawan Téstostéron pamakéan enanthate sarta ieu ogé ngandung harti yén efek samping teu némbongkeun up mimiti. Pilihan antara bubuk Sustanon 250 jeung bubuk Téstostéron Enanthate solely gumantung kana ekspektasi tina siklus stéroid jeung pangalaman kaliwat (lamun aya).

8. Test E bubuk Vs. Uji C bubuk

▪ bubuk Test E jeung bubuk Test C mangrupakeun dua jenis varian téstostéron ésterified.

▪ Tujuan utama ésterifikasi téstostéron nyaéta pikeun maksimalkeun pamakean médis sareng non-médis.

▪ Ku alatan éta, duanana varian leuwih praktis tur bisa dipaké.

▪ Aranjeunna geus ngaronjat satengah hirup.

▪ Éta androgens sareng pangaruh anu ampir sami sareng boosters téstostéron.

▪ Duanana penting dina ubar jeung bodybuilding pikeun ngaronjatkeun tingkat téstostéron low.

▪ Éta tiasa dikaluarkeun ku suntikan.

▪ Duanana populér alatan ngaronjatna satengah-umur jeung jandela pelepasan berkepanjangan anu ngamungkinkeun suntik jeung administrasi prosedur leuwih merenah pikeun dilaksanakeun.

Test E bubuk atawa téstostéron Enanthate bubuk nujul kana bodas atawa semu bodas kristalin éster C26H40O3 téstostéron anu dipaké utamana dina pengobatan eunuchism, eunchoidism, kakurangan androgén sanggeus castration, gejala andropause, sarta oligospermia bari Test C bubuk atawa bubuk Téstostéron Cypionate nujul. ka minyak-leyur 17 (béta) -cyclopentylpropionate éster tina téstostéron hormon androgenic dipaké utamana dina pengobatan tingkat téstostéron low di lalaki. Janten, ieu ngajelaskeun bédana utama antara bubuk Test E sareng bubuk Test C. Ogé, bédana anu sanés antara bubuk Test E sareng bubuk Test C nyaéta yén bubuk uji E gaduh asal universal sedengkeun Test C mangrupikeun produk Amérika.

Satengah-umur mangrupikeun bédana utama antara bubuk Test E sareng bubuk Test C. The satengah umur Test E nyaéta 10.5 poé bari satengah-hirup Test C nyaéta 12 poé. The dosage baku Test E nyaeta 100 mun 600 mg per minggu pikeun 10 mun 12 minggu bari dosage baku tina test C nyaeta 400 mun 500 mg per minggu salila 12 minggu. .Leuwih ti éta, Tés E kudu disuntik leuwih sering ti Tés C. Popularitas ogé bédana antara Tés E jeung Tés C. Tés E leuwih populér bari Tés C relatif kirang populér.

Test E bubuk atawa Téstostéron Enanthate mangrupakeun tipe varian téstostéron ésterified kalawan satengah-umur 10.5 poé. Éta éster 7-karbon sareng asal universal. Di sisi anu sanés, Uji C mangrupikeun jinis varian téstostéron ésterifikasi kalayan satengah umur 12 dinten. Ogé, éta éster 8-karbon asal Amérika. Sanajan kitu, alatan kurang manjangkeun satengah hirup, Test E kudu nyuntik leuwih sering ti bubuk Test C. Ku alatan éta, bédana utama antara Test E jeung Test C nyaéta sabaraha lila pamaké kudu ngajalankeun unggal sanyawa pikeun éfék maksimum, kitu ogé frékuénsi suntik dumasar kana éster.

9.How ngamimitian siklus téstostéron propionate?

Seueur anu naroskeun patarosan naha siklus anu langkung pondok langkung mangpaat atanapi henteu. Jawabanna nyaéta aranjeunna, sabab siklus stéroid anabolik langkung panjang nampilkeun masalah HPTA (Hypothalamic Pituitary Testicular Axis) anu langkung parah sareng dipareuman, nyababkeun periode pamulihan anu langkung hese salami minggu-minggu pasca siklus. Seuseueurna waktos sareng siklus anu langkung pondok, HPTA henteu, dina istilah awam, "nyekel" gancang-gancang ka hormon eksogen. Ieu naha loba bakal ngarasakeun siklus pondok kayaning 8 siklus minggu - individu bakal bisa meunang dina siklus gancang, nyieun gains maranéhna gancang, sarta turun siklus na kana PCT (Post Cycle Therapy) saméméh awak mimiti ngalaman parna. suprési HPTA atawa mareuman. Tangtosna, unggal individu gaduh sensitipitas unik sorangan pikeun pareum HPTA (sababaraha pareum langkung laun tibatan anu sanés, sababaraha langkung gancang tibatan anu sanés, sareng sababaraha henteu pareum pisan). Tapi salaku gagasan umum dibagikeun ku loba anu mikaresep siklus Téstostéron Propionate hususna nyaéta siklus pondok anu hadé pikeun alesan ieu.

 

 Pemula Téstostéron Propionate Daur

Pemula Téstostéron Propionate Siklus Conto (10 minggu total waktu siklus)

Minggu 1-10:

Téstostéron Propionate dina 75 -125mg unggal dinten séjén (300-500mg / minggu)

Ieu siklus dasar pemula paling quintessential, sarta mangrupakeun pangbasajanna sadaya siklus Téstostéron Propionate pikeun beginners. Ieu teh bubuka sampurna pikeun stéroid anabolik sacara umum pikeun sagala pendatang ka dunya pamakéan stéroid anabolik.

 

 Panengah Téstostéron Propionate Daur

Panengah Téstostéron Propionate Siklus Conto (10 minggu total waktu siklus)

Minggu 1-10:

Téstostéron Propionate dina 75-125mg unggal dinten séjén (300-500mg / minggu)

Nandrolone Decanoate (Deca Durabolin) dina 400mg / minggu

Minggu 1-4: Dianabol dina 25mg / dinten

Hiji conto sampurna siklus nu hiji individu bakal ngagunakeun hiji stéroid anabolik akting pondok, kayaning Téstostéron Propionate, kalawan lila-akting stéroid anabolik lila estered kayaning Nandrolone Decanoate (Deca Durabolin). Sacara rinci husus, hiji individu ilaharna bakal aminister Téstostéron Propionate unggal poé lianna, bari Deca Durabolin bakal dikaluarkeun dua kali mingguan merata eta (Senén jeung Kemis, contona). Hiji individu kalibet dina tipe ieu siklus Téstostéron Propionate bakal ngajadwalkeun jeung waktu nu injections Nandrolone Decanoate mun coincide jeung varying Téstostéron Propionate injections. Ieu disebutkeun yen, contona, lamun jadwal suntik Téstostéron Propionate urang lemahna dina poé di handap Salasa, Kemis, Saptu, Senén, Rebo lajeng Nandrolone Decanoate bakal dikaluarkeun dina Salasa jeung Senén tina jadwal administrasi éta.

 

 Canggih Téstostéron Propionate Daur

Téstostéron Advanced Propionate Cycle Conto (8 minggu total waktos siklus)

Minggu 1-8:

Téstostéron Propionate dina 25mg unggal poé lianna (100mg / minggu)

Tren Acetate dina 100mg unggal dinten sanés (400mg / minggu)

Hiji conto pisan has tur quintessential siklus Téstostéron Propionate canggih, siklus tinangtu ieu demonstrable tina pamakéan Téstostéron Propionate salaku sanyawa supportive garapan dina dosis TRT murni pikeun kaperluan ngajaga fungsi fisiologis normal dina henteuna fungsi normal produksi Téstostéron endogenous ( eta diteken salaku hasil tina pamakéan stéroid anabolik).

10.Kumaha sering kuring nyuntik test cypionate?

Éta gumantung kana satengah hirup éster téstostéron anu anjeun nyuntik.

Téstostéron propionoate - unggal dinten atanapi unggal dinten kadua (nyarankeun unggal dinten)

Téstostéron enanthate / cypionate / sustanon - Saminggu sakali sampurna, Anjeun arguably bisa nyieun éta unggal 10 poé. Dokter kadang masihan ieu unggal dua minggu, anu mangrupikeun kasalahan.

Téstostéron decanoate na undecanoate - Ulah make ieu éster shitty, maranéhna bener henteu jadi alus pikeun pagelaran athletic lamun anjeun damel kaluar. Biasana anjeun kéngingkeun hiji jarum kuda raksasa unggal 6 minggu atanapi langkung.

Lamun anjeun spasi injections Anjeun kaluar teuing anjeun meunang bagian tina waktos kalawan T low sarta bagian tina waktos kalawan T super tinggi. Jadi anjeun meunang parobahan mood dramatis, sarta depresi / whiny nuju dinten panungtungan of shot Anjeun.

11.Kumaha carana nyuntik Test e / cyp / prop / sus 250?

Éta kedah disuntik kana otot imbit. Éta henteu kedah disuntik dina urat. Turutan dosis anu leres sakumaha siklus anu anjeun nuturkeun. Nyuntik test e atanapi test cyp saleresna mangrupikeun prosés anu saderhana upami anjeun parantos sababaraha kali kalayan petunjuk. Téstostéron prop / cyp / E ngan dikaluarkeun ku suntikan, nu undoubtedly cara paling éféktif pikeun meunangkeun téstostéron dina awak anjeun. Kalayan suntikan, anjeun tiasa mastikeun yén téstostéron anjeun nyandak pangaruh anu gancang pisan sareng ngagampangkeun anjeun pikeun ngatasi efek samping téstostéron rendah.

12.Sabaraha téstostéron cypionate dosage pikeun bulking atanapi motong?

Upami Anjeun keur néangan keur bulk up jeung mangtaun massa otot lean, mangka anjeun kudu nyuntik 200-600 mg stéroid unggal minggu dina sahenteuna 2-3 injections. Paling pamaké biasana nyebarkeun injections ieu kaluar, contona 100 mg per suntik dina poé hiji jeung dua, lajeng 200 mg unggal poé lianna salila minggu hareup.

Upami anjeun nyobian leungit gajih sareng ningkatkeun definisi awak anjeun, maka anjeun tiasa ngirangan dosis Téstostéron Cypionate sacara signifikan. Tinimbang nempel sareng dosis mingguan 200-600mg, coba nganggo 100-200 mg per minggu. Upami anjeun ngarencanakeun ngagunakeun stéroid pikeun duanana tujuan, teras mimitian ku 200 mg unggal dinten sanés dugi ka 6 minggu, teras cobian ngirangan deui ka 100 mg unggal dinten sanés.

13.Can awéwé nyuntik téstostéron? Kumaha ngeunaan siklus?

Awéwé anu hoyong ningkatkeun kamampuan fisik sareng éstétikana henteu sieun kamungkinan ngembangkeun gejala samping négatip. Pikeun atlit, hiji siklus solo tina téstostéron enanthate disarankeun, nu teu kudu lepas leuwih ti 8 weeks.The stéroid anabolik ieu dikaluarkeun dina dosis 250mg saminggu sakali. Pikeun sakabéh siklus, 8 ampoules tamba bakal diperlukeun. Terapi pos-siklus pikeun awéwé kudu lepas sahenteuna 21 poé. Anjeun tiasa ngulang nyokot téstostéron no saméméhna ti sanggeus 6 bulan, ngan sanggeus konsultan dokter sarta ngalakonan tests.There luyu sababaraha awéwé anu bakal milih pikeun tumpukan stéroid nu incorporates leuwih ti ngan Téstostéron Enanthate. Awéwé ilaharna milih Anavar, Primobolan atanapi Masteron tumpukan barengan Test. Pilih naon anu cocog pikeun anjeun!

14.Sabaraha lami éta nyandak test propionate pikeun digawé?

Mun anjeun nalangsara ti téstostéron low jeung efek samping nu datang babarengan jeung eta, Anjeun meureun geulis hayang pisan ningali hasil tina téstostéron propionate perlakuan suntik. Éta kaharti, sabab kaayaan téstostéron rendah henteu sering janten prestasi anu gampang. Upami anjeun heran ngeunaan sabaraha gancang suntikan propionat téstostéron anjeun bakal nyéépkeun, anjeun henteu nyalira. Sadayana hoyong terang kumaha gancangna aranjeunna ngarepkeun hasil tina pangobatan suntikna.

Kalayan suntikan propionat téstostéron, waktos réspon awak anjeun tiasa bénten pisan dumasar kana sababaraha faktor. Ieu tiasa kalebet umur anjeun sareng seueur faktor sanésna.

Sacara umum, anjeun tiasa ngarepkeun suntikan propionat téstostéron anjeun mimiti pangaruh dina sakitar 3 minggu. Nanging, kasabaran mangrupikeun konci nalika nganggo suntikan téstostéron salaku padika perlakuan pikeun téstostéron rendah. Téstostéron propionate injections bisa nyandak nepi ka 6 minggu pikeun ngamimitian mawa pangaruh. Punten parios halaman garis waktos TRT kami kanggo inpormasi anu langkung seueur ngeunaan naon anu diarepkeun tina suntikan téstostéron.

Upami anjeun prihatin kalayan laju suntikan téstostéron anjeun atanapi henteu mangaruhan kaayaan anjeun, maka anjeun kedah konsultasi sareng profésional médis anjeun pikeun naroskeun kabutuhan panyesuaian dosis sareng frékuénsi anjeun.

15.What is the téstostéron enanthate hasil saméméh jeung sanggeus?

waktu Results
Saatos dua minggu Taya parobahan signifikan atawa hasil dilaporkeun.
Sanggeus sabulan gain otot jeung prosés ngaduruk gajih bakal dimimitian dina bulan kahiji.
Sanggeus dua bulan gain otot bisa noticed sanggeus dua bulan jeung efek samping ogé marengan loba pamaké.
Sanggeus tilu bulan Dina dua belas minggu anjeun kedah ngeureunkeun ubar ieu salami periode cooling-off. Sanajan kitu, ku waktu ieu, anjeun bakal geus ngawangun otot signifikan.

16.Do Abdi peryogi resép mésér bubuk hormon Téstostéron?

Sumuhun, upami anjeun sourcing bubuk hormon Téstostéron alesan médis, anjeun peryogi resép a. Upami Anjeun keur make eta pikeun alesan non-médis, Anjeun bisa mesen ti pasar hideung online illegally, aya loba stéroid suppliers bubuk téstostéron.

17.Is aya bubuk téstostéron éster asli pikeun diobral di Cina?

Sajauh urang sadayana terang, éta téstostéron éster powders, test e bubuk, test cyp bubuk, test prop bubuk, sus 250 bubuk anu stéroid anabolik pisan populér di pasar, sarta kudu kapanggih pisan gampang dina anabolik stéroid pasar hideung tanpa usaha nanaon. . aranjeunna ogé jadi umum tur gampang dijieun nu kudu diala pikeun harga pisan lumrah. Téstostéron Enanthate aya salaku duanana produk kelas farmasi manusa-grade, kitu ogé lab underground (UGL) produk kelas dina pasaran. Bedana atra di dieu, kalayan kadali kualitas janten masalah utama, sareng yén bubuk téstostéron kelas farmasi biasana langkung mahal kusabab alesan anu jelas.

Nalika anjeun mutuskeun mésér bubuk téstostéron online, anjeun kedah diajar langkung seueur sareng milari langkung seueur supplier, dibandingkeun sareng aranjeunna. Kuring kedah ngingetkeun yén anjeun kedah langkung nengetan kualitas mentah, milarian supplier stéroid asli anu penting pisan sareng anu tiasa. mantuan Anjeun ngahemat sababaraha kali, bisa meunangkeun konsumén satia jeung leuwih bisnis di mangsa nu bakal datang. AASraw parantos ngalaksanakeun usaha ieu mangtaun-taun sareng anjeun tiasa ngobrol sareng penjualanna pikeun langkung rinci, atanapi naroskeun urutan sampel pikeun nguji dina munggaran waktu.

18. Kumaha saur anjeun produk AASraw? (Sakur ulasan pikeun bubuk Test Cyp, bubuk Test E, bubuk Test P sareng bubuk Sus 250?)

Tommy (4 Maret 2021): Kami bener bungah yén kuring mimiti ngalakukeun solo Testosteron Prop siklus sabab geus jadi salah sahiji stéroid pangalusna pikeun tumuwuh otot gancang jeung ngaronjat kakuatan. Hal pangalusna ngeunaan stéroid anabolik ieu nya éta méré kuring dorongan dina libido kuring jeung drive seksual.

Michel (18 April 2021): Kuring ngagaleuh uji bubuk atah cyp bulan kamari sareng anu pangsaéna nyaéta yén éta leres-leres ngabantosan kuring ningkatkeun kapercayaan. Stéroid ieu ogé geus mantuan kuring mangtaun massa otot leuwih lean ogé ngaronjatkeun kinerja fisik kuring di gim.

Mike (16 Agustus 2020): Test E bubuk mangrupa salah sahiji stéroid pangalusna pikeun leungitna beurat sabab bener mantuan kuring meunang leupas tina kaleuwihan gajih awak. Kuring geus leungit loba beurat bari ogé gaining massa otot lean sanggeus ngalakukeun loba solokan siklus téstostéron propionate.

Jay Cooper (12,2020 Méi XNUMX): Kuring bisa ngurangan persentase gajih awak, bari ogé nambahkeun massa otot lean sanggeus nyuntik Sus 250 minyak. Stéroid ieu ngabantosan abdi ngahontal tujuan kabugaran di gim sabab éta leres-leres ningkatkeun kakuatan sareng daya tahan kuring.

Austin (17,2021 Juni XNUMX): Abdi leres-leres ngaapresiasi yén kuring milih aasraw sareng ngagaduhan uji bubuk asli nalika éta pertama kalina mésér bubuk téstostéron enanthate ti Cina, éta suksés. Abdi bogoh ngalakukeun siklus téstostéron propionate lajeng ngalakukeun PCT sabab mantuan kuring ngajaga kakuatan kuring jeung ningkatkeun massa otot lean kuring. Stéroid Ieu sampurna pikeun gaining ukuran jeung kakuatan dina gim, bari ogé nulungan kuring ngajaga kinerja fisik hebat.

rujukan

[1] Apicella CL, Dreber A, Campbell B, Gray PB, Hoffman M, Saeutik AC (November 2008). "Téstostéron sarta preferensi résiko finansial". Évolusi jeung Paripolah Manusa. 29 (6): 384–90. doi: 10.1016/j.evolhumbehav.2008.07.001.

[2] Hoskin AW, Ellis L (2015). "Téstostéron fétal na Criminality: Test of Évolusionér Téori Neuroandrogenic". Kriminologi. 53 (1): 54–73. Doi: 10.1111/1745-9125.12056.

[3] Bailey AA, Hurd PL (Maret 2005). "Rasio panjang ramo (2D: 4D) pakait sareng agresi fisik di lalaki tapi henteu di awéwé". Psikologi biologis. 68 (3): 215–22. doi: 10.1016/j.biopsycho.2004.05.001.

[4] Meinhardt U, Mullis PE (Agustus 2002). "Peran penting tina aromatase / p450arom". Seminar dina Kedokteran Reproduksi. 20 (3): 277–84. Doi: 10.1055 / s-2002-35374. PMID 12428207.

[5] Waterman MR, Keeney DS (1992). "Gén aub dina biosintésis androgén jeung phenotype jalu". Panalungtikan Hormon. 38 (5–6): 217–21.

[6] De Loof A (Oktober 2006). "Ecdysteroids: stéroid kelamin serangga anu teu ditingali? Jalu: kotak hideung”. Élmu Serangga. 13 (5): 325–338. doi: 10.1111 / j.1744-7917.2006.00101.x. S2CID 221810929.

[7] Guerriero G (2009). "Reséptor stéroid séks Vertebrata: évolusi, ligan, sareng distribusi saraf". Annals of New York Akademi Élmu. 1163 (1): 154–68.

AASraw tiasa ngilikan raws stéroid murni kalayan shipment.Welcome aman ngahubungan kami geura-giru!