AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

bubuk Topiramate

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 97240-79-4. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Topiramate (97240-79-4), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Panjelasan Produk

video bubuk Topiramate


Karakter dasar atah Topiramate bubuk

ngaran: bubuk Topiramate
CAS: 97240-79-4
Formula molekular: C12H21NO8S
Beurat molekul: 339.36
Ngalembereh Point: 125 ° C
Temp neundeun: 2-8 ° C
warna: bubuk bodas


bubuk Topiramate atah dina siklus leungitna beurat

ngaran

Topiramate bubuk, Topomax, Qudexy XR, Topamax Sprinkle, Topiragen, Trokendi XR

Atah Topiramate bubuk Dianggo

bubuk Topiramate mangrupa obat lisan anu dipaké pikeun nyegah seizures of epilepsy. Ieu mangrupa obat anti epileptic atanapi anti rebutan. Hal ieu dipaké utamina diantara pasien anu teu dikawasa ku obat anti epileptic lianna. Ngeunaan 1 di 4 Amerika didiagnosis kalawan epilepsy boga seizures nu nolak perlakuan jeung ubar anti epileptic lianna. Topiramate bubuk ogé nyegah nyeri sirah.

Seizures téh alatan kagiatan abnormal ( "firing") tina saraf dina otak, jeung aktivitas abnormal nyebar ka porsi leuwih leutik atawa leuwih badag otak. Sanajan mékanisme pasti bubuk Topiramate ngeunaan peta téh kanyahoan, studi ilmiah nyarankeun yen eta bisa ngarobah neurotransmitter dina uteuk. Neurotransmitter mangrupakeun bahan kimia anu saraf rancang sarta ngagunakeun pikeun ngahubung sareng saraf séjén caket dieu. Ku ngarobah produksi atawa aksi tina neurotransmitter, bubuk Topiramate bisa ngurangan kagiatan abnormal nu saraf dina otak anu ngabalukarkeun seizures atawa bisa nyegah aktivitas abnormal ti nyebarna ka saraf lianna. studi séjén nyarankeun yen bubuk Topiramate bisa ngurangan saraf langsung (ie, moal ku ngarobah neurotransmitter) jeung nyieun eta kurang kamungkinan kana seuneu.
Tuturkeun arah dokter anjeun. Nelepon lamun anjeun mibanda patalékan. Biasana, dokter anjeun bakal ngabejaan Anjeun pikeun mimiti ku cara nyokot hiji 25-milligram tablet dua kali unggal poé. Sanggeus bari, dokter bisa laun ningkatkeun dosage ka meunang kontrol hadé tina seizures Anjeun. Kusabab bubuk Topiramate umumna dicokot dua kali sapoé, loba jalma mantuan diri pikeun nginget ku cara nyokot eta kalawan sarapan jeung dinner. Nanya ka dokter naon nu kudu lamun poho nyandak dosis a.

Duanana bentuk Topamax bisa dicokot boh dahareun atawa tanpa dahareun, tapi pangalusna janten konsisten ti poé ka poé.

Kudu ati lamun dokter nyerat hiji resép anyar maké nanaon béda tina karacunan. Contona, upami anjeun geus maké tablet 25-mg jeung resép anyar kanggo tablet 100-mg, awas ngagunakeun jumlah bener. Ulah otomatis neruskeun migunakeun jumlah anu sarua tina Pél sakumaha sateuacan. Pastikeun anjeun terang naon tablet ukuranana geus prescribed.

Lamun nyandak tablet, ngelek tiap hiji sakabeh. Ulah ngegel eta. (Ieu bakal rada pait.)

capsules Sprinkle téh mangrupakeun cara nu panggampangna pikeun masihan Topamax ka barudak jeung nu lianna anu boga gangguan neureuy Pél. The capsules bisa swallowed sakabeh, tapi biasana sipatna dibuka jeung eusi téh sprinkled onto hiji séndok dahareun lemes sapertos applesauce, custard, és krim, oatmeal, pudding, atawa yogurt. Di dieu Éta prosedur:

Meunangkeun hal nu séndok dahareun siap.
Tahan kapsul nu orientasi tegak kitu maneh bisa maca kecap "TOP".
Tahan dina kapsul leuwih pangan jeung pulas kaluar bagian jelas ngeunaan kapsul nu.
Sprinkle sakabéh eusi dina kapsul urang onto dahareun.
Ngelek sakabéh spoonful katuhu jauh tanpa permén eta. (Ieu baris secukupnya pait lamun ayeuna teh chewed.) Nginum sababaraha cai atawa cairan séjénna katuhu jauh bisa mantuan pastikeun yén sagala dahareun ieu swallowed. Pernah ngahemat ubar sagala nu geus dicampur jeung kadaharan ngagunakeun engké.
Pastikeun nyandak ngan jumlah nu dokter Anjeun ngabejaan Anjeun nyandak.

Dinyana kana bubuk Raw Topiramate

Efek samping paling umum bubuk Topiramate téh:

tiredness,
pusing,
Masalah koordinasi,
nervousness,
seueul,
leungitna beurat,
kabingungan,
Masalah biantara,
parobahan dina visi atawa
visi ganda,
tingling atanapi prickling sensasi di leungeun jeung suku,
kasusah jeung memori, sarta
distorsi indrawi.

efek samping penting lianna contona:
ngaronjat tingkat amonia,
acidosis métabolisme,
batu ginjal,
Turunna sweating, sarta
ngaronjat suhu awak ..

parentah salajengna

Topiramate bubuk bisa ngabalukarkeun ngarugikeun ka orok unborn, tapi gaduh rebutan nalika kakandungan bisa ngarugikeun boh indung na orok. Ngabejaan dokter Anjeun katuhu jauh lamun jadi hamil bari nyandak bubuk Topiramate pikeun seizures. Ulah ngamimitian atawa eureun ngalakukeun bubuk Topiramate nalika kakandungan tanpa nasehat dokter anjeun.

Neangan perhatian médis darurat lamun boga robah ngadadak dina visi atawa nyeri sabudeureun atawa di tukangeun panon. Ieu bisa jadi tanda mimiti tina éfék samping serius tur permanén dina visi Anjeun.

Teu eureun maké bubuk Topiramate tanpa mimiti ngawangkong ka dokter anjeun, sanajan upami Anjeun ngarasa rupa. Anjeun bisa geus ngaronjat seizures lamun ngeureunkeun maké bubuk Topiramate dumadakan. Anjeun bisa jadi kudu make kirang na kirang sateuacan Anjeun ngeureunkeun nginum obat tuntas.

Ngahubungan dokter Anjeun upami seizures anjeun meunang parah atanapi anjeun boga aranjeunna langkung sering bari nyandak bubuk Topiramate.

Topiramate Raw Bubuk

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

Atah Topiramate bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


Kumaha mésér bubuk Topiramate ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

KoA 97240-79-4 Topiramate AASRAW

HNMR

bubuk atah Topiramate (97240-79-4) hplc≥98% | suppliers AASraw

resep

Topiramate Raw Bubuk Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

Kumaha carana make bubuk Topiramate pikeun Beurat Loss?