AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Trenavar bubuk (4642-95-9)

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 4642-95-9. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Trenavar (4642-95-9), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

bubuk Trenavar sacara formal katelah Estra-4,9,11-triene-3,17-dione, kitu ogé Trendione na nyaeta 10 kali leuwih androgenic ti Téstostéron. Trenavar mangrupakeun prohormone nu museurkeun kana 17b-HSD1 mun nyieun Trenbolone aktif, hartina sakaligus dina awak anjeun Trenavar ngarobah kana Trenbolone atanapi Tren.

AASRAW bubuk PDF Ikon

Panjelasan Produk

video bubuk Trenavar


bubuk Trenavar Karakter dasar

ngaran: bubuk Trenavar
CAS: 4642-95-9
Formula molekular: C18H20O2
Beurat molekul: 258.36
Ngalembereh Point: 138-141 ℃
Temp neundeun: Suhu rohangan
warna: Bodas atanapi lampu konéng kristalin bubuk


siklus bubuk Trenavar

ngaran

Ngaran kimia: Estra-4,9,11-triene-3,17-dione
Ngaran séjén: Trendione, Trenabol, Tren Elite, T-Var 15 jeung Super Trenabol.RU-2065, Trenava rpowder, bubuk Trendione

Trenavar bubuk Dianggo

bubuk Trenavar sacara formal katelah Estra-4,9,11-triene-3,17-dione, kitu ogé Trendione na nyaeta 10 kali leuwih androgenic ti Téstostéron. bubuk atah Trenavar mangrupakeun prohormone nu museurkeun kana 17b-HSD1 mun nyieun aktif Trenbolone, hartina sakaligus dina awak Trenavar bubuk atah Anjeun ngarobah kana Trenbolone alias Tren. pamaké bubuk Trenavar ngalaman jumlahna ageung nambahan kakuatan ogé massa. Pamaké ogé ngalaman rugi gajih gancangan jeung ngaronjat vascularity tina otot. Sanyawa bubuk Trenavar geus miboga hiji popularitas ngaronjat tur paménta alatan hasil kuat taun siklus pondok. Bener teh best of duanana alam mun anjeun mertimbangkeun jumlah calon massa massana jeung gajih leungit.

bubuk atah Trenavar, ogé katelah Trendione, mangrupa prohormone lisan nu béda ti trenbolone stéroid injectable ogé dipikawanoh wungkul ku keton di posisi 17th. Ku sabab eta ngahasilkeun trenbolone aktif dina awak, sahingga hiji sanyawa pisan kuat sarta potent. Kusabab éta jadi sarupa dina struktur pikeun trenbolone, kumisan ti batuk tren (nu biasana hasil tina ngahaja injecting tren kana véna a), pamaké kudu meunang hasil pisan sarupa saperti ngagunakeun injectable trenbolone.

prohormone Ieu kitu gancang-akting yén pamaké log nu éta bisa ningali hasilna ngan sanggeus 7 mun 10 poé sanggeus dosis kahiji maranéhanana bubuk Trenavar. Sanajan kitu, hiji-hijina downside nyaéta bubuk atah Trenavar bisa ngurangan kadar ketahanan sakabéh anjeun, nu bisa nyieun tricky pikeun anjeun estu panungtungan pikeun salami anjeun tiasa nalika nu nuju ngalakukeun dina latihan cardio.

Ayeuna bari bubuk Trenavar dianggap salaku prohormone unik, éta babagi loba atribut sarupa kalayan Trenbolone, hiji stéroid injectable nu bakal ogé ngagaduhan loba pengikut di dunya bodybuilding. Naon misahkeun dua tina saling nyaéta kanyataan yén urut anu ngan hiji keton di posisi 17th jauh ti dimungkinkeun dina struktur kimiawi maranéhanana.

What is the dosage bubuk Trenavar

Paling pamaké ngajalankeun sabudeureun 30 mun 45mg of Trenavar bubuk poéan pikeun 30 poé kalayan on rojongan siklus. Hadé pisan mun éta dibeulah dosage ieu nepi leuwih 2 mun 3 servings of 15mg per poé.

Dina awalna, trendione kudu dosed di 50-70 miligram (mg) per poé dosis pamisah lamun lumpat nyalira, sarta lamun efek samping kajadian ulah dosage nu bisa dironjatkeun nepi ka 100mg maksimum. Aya perlu ngaleuwihan dosage yen, sarta eta teu matak ngajalankeun pikeun leuwih panjang batan 5 atanapi 6 minggu.

Mun dipaké salaku bagian tina hiji tumpukan, mangka dianjurkeun Anjeun nganggo trendione mun kickstart siklus, sarta dosis leutik 20-50mg per poé pamisah mangrupa jumlah ample. Loba nu milih tumpukan equipoise, téstostéron, atawa primobolan kalawan eta. Naon deui, sababaraha pamaké malah milih tumpukan trendione kalawan Deca durabolin, tapi tetep dina pikiran nu stacking dua progestins ngan kudu dipigawé ku pamaké pisan ngalaman.

Lamun maké trendione pikeun kahiji kalina, nya kudu ngajalankeun solo dina dosis minimum ningali kumaha anjeun meta.

Kumaha Trenavar bubuk karya

Trenavar atah bubuk karya ku targeting nu 17b-HSD1 lajeng hydrogenates sanyawa nu ka konversi dina awak anjeun keur trenbolone. Trenbolone jeung bubuk Trenavar pisan sarupa, kanyataanna aranjeunna bagikeun 3 beungkeut ganda conjugated sami. bubuk atah Trenavar béda dina kanyataan yén ngabogaan keton 17. Hasilna pamaké meunang ngalaman ampir hasil sarua aranjeunna ngalakukeunana ku ngajalankeun hiji siklus trenbolone.

Pamaké ngaku nambahan gancang dina massa otot maranéhanana jeung kakuatan di sakuliah dewan, jeung gains dimimitian lumangsung dina 7-10 poé sanggeus dosis munggaran. Sanggeus minggu 4-6, paling pamaké anu ngalakukeun latihan kakuatan bakal nyebutkeun aranjeunna pisan deukeut, atawa ngaleuwihan, rékaman pribadi maranéhanana dina lifts maranéhanana. Leuwih ti éta, maranéhna ogé ngalaporkeun otot mahluk tighter, numput masif salila latihan, sarta leuwih vascularity.

Ngeunaan aspék daya tahan latihan, trendione mangrupakeun pilihan goréng, sakumaha bakal buntung gol ketahanan Anjeun.

pangeling-eling

Di sagigireun kauntungan sarupa, bodybuilders ogé balik for bubuk Trenavar keur genah na dina watesan dosing. Kita Hayu mikir eta. Naha ngaliwatan repot of injecting mun anjeun ampir tiasa nyandak barang sarua oral? Ieu bisa ogé dipaké salaku prohormone mandiri atawa bagian tina hiji tumpukan.

prohormone Ieu hijina sanyawa kabuktian yen bakal dirobah jadi Trenbolone nalika métabolismena ku awak. Ayeuna bari aya sababaraha Trenavar bubuk atah "clones" nu bisa Anjeun buka pikeun, ieu sabenerna ngarobah kana dienolone, nu loba lemah dina perbandingan.

bubuk Trenavar cukup serbaguna sarta ilahar dipaké ku bodybuilders salila kontes prep ogé kaluar usum. Loba nu ngalaman laporan prohormone ieu anu majemuk ieu boga kamampuh teu ngan pikeun ngaropéa, tapi ogé pak on massa tambahan salila kali ieu lamun digabungkeun jeung diet low-kalori.

Sajaba ti, bubuk atah Trenavar teu ngarobah kana esterogen jeung moal pemicu wae efek samping estrogenic nalika cycled. Sanajan kitu, éta masih krusial nu kudu meunang hiji terapi pos siklus ditangtoskeun atanapi PCT bade sanggeus Ngabuburit jeung prohormone ieu stave kaluar wae efek samping ngarugikeun.

Ayeuna bari bubuk atah Trenavar teu ngarobah kana esterogen jeung moal pemicu efek samping estrogenic, éta pohara penting nu meunang hiji terapi pos siklus ditangtoskeun atanapi PCT bade sanggeus Ngabuburit jeung prohormone ieu. Kusabab bubuk Trenavar pisan kawasa, anjeun bakal kedah PCT pikeun mantuan organ Anjeun nguatkeun diri sanggeus ngolah prohormone ieu sareng ngamajukeun normalcy tina tingkat hormon Anjeun.

bubuk Trenavar

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé bisa dikirim kaluar di 3 poé gawé sanggeus mayar.

Trenavar bubuk Marketing atah

Bisa disadiakeun di datang future.RU-2065

Teu bubuk Trenavar ngagaduhan efek samping

Sarupa jeung sagala siklus prohormone, pamaké tingali paningkatan dina tekanan getih sarta kadar kolesterol luhur: nalika Ngabuburit bubuk Trenavar. Dina kalolobaan kasus tekanan darah tinggi luhur: ilang tanpa karana sanggeus siklus geus réngsé sarta épék on ati bisa offset ku ditangtoskeun on rojongan siklus na Post Daur Terapi. Trenavar bubuk ogé bisa ningkatkeun agresi sarta ngurangan libido samentara. warta alus nyaeta anu bubuk atah Trenavar teu aromatize anu hartosna eta moal ngarobah kana éstrogén. Ku kituna anjeun teu kudu salempang ngeunaan ngembang Gyno alias Man boobs.

Trenavar bubuk ilaharna bakal nurunkeun kadar tiroid anjeun nu micu produksi Prolactin. Produksi Prolactin kaleuleuwihan bisa ngakibatkeun sensitipitas, puffiness, sarta lactation di wewengkon nipple. Pikeun nyegah tipe ieu tina efek samping, ngagunakeun inhibiter Prolactin salila siklus Anjeun kayaning ngahambat-P ku SNS atanapi Prolactrone ku Hideung Singa Panalungtikan.

Jalma anu aya wawuh jeung "Tren batuk" teu kudu salempang ngeunaan anu lamun Ngabuburit bubuk atah Trenavar sakumaha anu geus hijina éfék samping tina injectables. Ieu geus euweuh perhatian saperti Trenavar produk bubuk atah nu dicokot oral.

Trenavar bubuk ogé prohormone non-methylated nu hartina teu sakumaha kasar dina awak, kumaha ieu teu hartosna anjeun teu kedah nyandak kana rojongan siklus. rojongan siklus perlu mibanda sagala siklus prohormone.

Di sisi séjén, efek samping handap anu dilaporkeun ku pamaké nu geus cycled kalayan bubuk atah Trenavar:

  • naek agresi
  • Bisa ngabalukarkeun headaches na soreness di suku
  • Ngurangan tingkat tiroid
  • Bisa ngabalukarkeun dip dina kadar gula getih
  • Tiasa ngangkat prolactin
  • Ngurangan tingkat daya tahan
  • Bisa ngabalukarkeun surges di kolesterol jahat jeung tingkat tekanan getih
  • Tiasa nempatkeun galur ka haté jeung haté
  • Bisa ngabalukarkeun bouts of insomnia, kacapean sarta létoy

Sanajan aya sababaraha rekening anu ngantebkeun bubuk Trenavar bisa ngakibatkeun "Tren batuk," ieu teu hal anu tiasa ngaliwat lamun ngagunakeun prohormone ieu. Anjeun ngan bisa ngalaman sami nalika ngagunakeun Trenbolone injectable


Kumaha mésér bubuk Trenavar ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

HNMR

resep

Trenavar Resep bubuk atah

Pikeun panalungtikan urang Representitive Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun

Rujukan & citations produk

1 review pikeun Trenavar bubuk (4642-95-9)

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    bubuk Trenavar nyaeta genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *