AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Buparlisib (944396-07-0)

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 944396-07-0. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa Buparlisib (CAS 944396-07-0), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

bubuk Buparlisib mangrupa inhibitor lisan, bioavailable, kacida husus, sarta potent sahiji-kelas pan kuring fosfatidil inositol 3-kinase (PI3K) kulawarga, sarta peran poténsi salaku agén antikanker ayeuna handapeun panalungtikan.

AASRAW bubuk PDF Ikon

Panjelasan Produk

video Buparlisib


Buparlisib Karakter dasar

ngaran: Buparlisib
CAS: 944396-07-0
Formula molekular: C18H21F3N6O2
Beurat molekul: 410.3935496
Ngalembereh Point: 645.7 ± 65.0 ° C
Temp neundeun: -20 ° C
warna: kristalin bubuk bodas


Buparlisib (944396-07-0) pamakéan dina siklus stéroid

ngaran

Buparlisib (944396-07-0), pan-kelas lisan I phosphotidyinositol-3-kinase (PI3K) inhibitor.

Kanker payudara klinis

① Latar

Buparlisib mangrupa pan-kelas lisan I phosphotidyinositol-3-kinase (PI3K) inhibitor. Fase hadir I diajar dievaluasi kasalametan, pharmacokinetics, sarta efficacy of buparlisib kalawan capecitabine di penderita kanker payudara métastatik.

② Pasén jeung Métode
Pasén narima buparlisib sakali poean (rentang, 50 mun 100 mg) pikeun minggu 3 kalawan capecitabine dua kali poéan (rentang, 1000 mun 1250 mg / m2) pikeun 2 minggu ku 1-minggu putus. Dosis escalation dipaké hiji tradisional "3 + 3" design sareng definisi standar tina karacunan dosis-ngawatesan (DLT) jeung dosis maksimum ditolerir.

③ Hasil
Sahiji pasien 25 enrolled, 23 éta evaluable pikeun DLT na 17 éta evaluable pikeun respon. The dosis maksimum bisa ditolerir di kombinasi ieu buparlisib 100 mg poean na capecitabine 1000 mg / m2 dua kali sapopoé. DLTs kaasup kelas 3 hyperglycemia tur bingung kelas 3. Kelas toxicities 3 paling umum nya diare sarta élévasi aspartate aminotransferase na transaminase alanin. Hiji pasien exhibited respon lengkep mun pengobatan sarta opat tadi respon parsial dikonfirmasi. Dina cohorts 3 na 4, numana Buparlisib (944396-07-0) dosis tetep konstan tapi dosis capecitabine ieu ngaronjat, nambahan signifikan dina konsentrasi buparlisib plasma anu nyatet.

④ Kacindekan
Kombinasi buparlisib kalawan capecitabine di penderita kanker payudara métastatik éta umumna ogé-bisa ditolerir, kalawan sababaraha pasien demonstrating réspon anu berkepanjangan. ongkos disangka low of PIK3CA mutations (3 of 17) anu ditempo, sarta ngan 2 of tumor 7 kalawan subtyping éta luminal, sahingga eksplorasi ieu spidol duga putative mungkin. ulikan satuluyna tina kombinasi nu teu alesan, kalawan pharmacokinetics dimekarkeun jeung analisis sequencing kana hadé napak interaksi ubar-ubar poténsi sarta biomarkers duga leuwih tepat response.

parentah salajengna

Robahan tina fosfatidil inositol 3-kinase (PI3K) / AKT / udagan mamalia tina rapamycin signalling jalur mangrupakeun konci pikeun pertumbuhan sarta survival sababaraha kangker, kaasup kanker payudara. Sajaba ti éta, dysregulation of PI3K signalling bisa nyumbang kana résistansi kana sababaraha agén antikanker. PI3K sambetan bisa, ku kituna, aya éféktif jadi terapi antineoplastic. Buparlisib mangrupakeun inhibitor lisan potent sarta pohara husus tina-kelas pan kuring PI3K kulawarga. Buparlisib husus nyegah kelas I PIK3 dina PI3K / AKT kinase signalling jalur dina ragam ATP-kalapa, sahingga inhibiting produksi utusan fosfatidil inositol sekundér (3,4,5) -trisphosphate na aktivasina tina PI3K signalling jalur. Ieu bisa dipicuna inhibisi pertumbuhan sél tumor na survival di populasi sél tumor susceptible. Buparlisib ayeuna handapeun panalungtikan di penderita kalayan sagala rupa tumor padet, kaasup kanker payudara. Buparlisib geus disahkeun salaku agén antikanker ngajangjikeun, sarta usaha rongkah geus dicokot pikeun ngembangkeun eta. Sanajan kitu, monotherapy buparlisib geus nyababkeun kauntungan hina jadi jauh. Hasil tina ngulik ngagabungkeun buparlisib kalawan agén antikanker béda - nyaéta, terapi éndokrin, terapi anti HER2, sarta kémoterapi - geus némbongkeun efficacy variable mibanda karacunan penting konsisten.


Kumaha mésér Buparlisib ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

HNMR

resep

Rujukan & citations produk

1 review pikeun Buparlisib (944396-07-0)

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    bubuk Buparlisib nyaeta genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *