AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Bubuk Clenbuterol (CLEN) HCL

rating:
4.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 8 ratings customer
SKU: 21898-19-1. Kategori:

AASraw mangrupikeun sintésis sareng kamampuan produksi tina gram kana urutan massa Clenbuterol (clen) bubuk HCL (21898-19-1), dina régulasi CGMP sareng sistem kontrol kualitas lacak.

Panjelasan Produk

Clenbuterol (CLEN) video bubuk HCL


|.Baku Clenbuterol (CLEN) bubuk HCL Karakter dasar:

ngaran: Bubuk Clenbuterol (CLEN) HCL
CAS: 21898-19-1
Formula molekular: C12H19Cl3N2O
Beurat molekul: 313.65
Ngalembereh Point: 174-175.5 ° C
Temp neundeun: 2-8ºC
warna: Bodas Kristal Bubuk


II.Raw Clenbuterol (CLEN) Anggoan bubuk HCL dina siklus stéroid

1. ngaran:

Clenbuterol hydrochloride (CAS 21898-19-1) biasana dingaranan di Clen, Clen HCL, ku binaraga atanapi pangguna leungitna gajih.

2. Dianggo bubuk Clenbuterol HCL:

Clenbuterol hidroklorida boga kakuatan anu kuat pikeun ngaduruk lemak. Éta ogé gaduh pangaruh thermogenik (ngangkat awak temp). Clen nambahan tekanan darah sareng ngajadikeun jantung parah deui. Stimulasi ieu nyababkeun kanaékan suhu awak. Numutkeun data, éta ogé nyababkeun glikogénolisis (direcahna glikogén), naha éta ngabantosan ngaduruk gajih awak.

3. Awas dina bubuk Clenbuterol HCL:

Saloba urang nyatet, anjeun teu kudu nyokot Clen pikeun leuwih ti 2 minggu dina urutan. Ieu alatan dina reséptor peryogi waktos ngareset jeung Clen moal jadi éféktif lamun teu butuh putus, sarta euweuh jaminan reséptor anjeun bakal kantos janten sami.

4.Fuwihna paréntah dina bubuk Clenbuterol HCL:

Di pasar, aya seueur Clen palsu, anu biasana Salbutamol.

Upami anjeun ngagaduhan legit Clenbuterol anjeun kedah nyandak suhu anjeun. Sateuacan anjeun ngamimitian siklus Clen, nyandak suhu anjeun isuk-isuk teras nalika anjeun asup Clen candak deui.
Upami éta hasil anu nyata anjeun bakal tiasa ningali kanaékan suhu awak. Anjeun ogé kedah ngalaman rame leungeun sareng denyutan jantung anu gancang pisan. Sababaraha anjeun moal ngalaman épék-épék ieu dina dosis low, dugi ka dosis sareng ningali naon anu kajadian. Upami teu aya anu janten kajadian ieu upami anjeun dina dosis 80-100mcg, maka jelas anjeun ngagaduhan ngéléhkeun.

5. Bubuk Clenbuterol HCL atah (CAS 21898-19-1):

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

Catetan:

Fenum anu sering dianggo "Clen" nyaéta Salbutamol, anu ogé disebat ku albutamol. Beda utami nyaéta dosana. Clen aya dina 40mcg sareng salbutamol nyaeta dina 100mg. Anjeun ngan ukur bisa bau bau bubuk atah sareng terang mana anu nyata. Pikeun nguji kasucian, anjeun kedah ngalakukeun tés HPLC.

6. Resep bubuk Clenbuterol HCL:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Nyiptakeun bubuk cair Clen HCL di 100mcg / ml

CATETAN: Pesen nganggo dua sanyawa ieu tiasa pisan bahaya, ulah cuck sareng aranjeunna kecuali anjeun leres-leres terang naon anu anjeun lakukeun, atanapi anjeun badé nguap. Tingali tulisan di handap.

Cai anu salah

Benzyl Alkohol

Clen Bubuk

Skala Digital

Botol sareng droper (kalayan pangukuran dina pamalut)

Pancut

Sarung Latex

Ikon cocog

Solasiban

Kaca Aduk

Peluk Mask

Lingkungan Sterile

Wadah cair 12 Liter age (ember bakal nyukupan)

Nyiptakeun 100mcg / ml Clenbuterol (Resep ieu bakal tiasa dianggo kanggo T3 ogé).

Upami aya anu ngémutan salah matématika anu salah hayu atuh terang, tapi kuring pikir kuring mawa artos ieu.

BA ketat pikeun ngabubarkeun bubuk sareng ngajaga produk anu atos, percanten ka kuring aya deui anu langkung pikatunaan teras nyandak dosis poean anjeun sareng mendakan sababaraha baktéri parantos nyusun koloni dina telek anjeun (parantos aya anu dilakukeun). Janten urang bade nganggo 1% dina resep ieu.

Resep ieu pikeun ngarobih bubuk bubuk 1 (upami matematika abdi leres éta bakal ngadamel dosis 10,000).

BA = 100 mL

Cai anu rusak = 9.9 Liters (9,900 mL). Leres éta téh liter, sanés mangrupikeun tapak tangan, kitu deui ieu mangrupikeun matématika kuring leres.)

Léngkah 1. Pasang jas Tyvek. Kasalametan mangrupikeun kedah sareng Clenbuterol.

Léngkah 2. Pasang topeng pelukis.

Léngkah 3. Pasang sarung tangan. Ngetok aranjeunna ka jas éta dibutuhkeun.

Léngkah 4. Ukur bubuk kalayan skala. Anjeun hoyong 100% pasti pikeun tujuan dosis.

Léngkah 5. Tambahkeun bubuk ka beaker.

Léngkah 6. Tambihkeun BA aduk ngabubarkeun.

Léngkah 7. Teundeun cai dina wadah ageung.

Léngkah 8. Tambahkeun campuran Clen kana cai sareng gaul pisan.

Léngkah 9. Teundeun dina botol sareng tambahkeun luhur.

Produk ahir kedah 10 liter Clen di 100mcg / ml.

Resep ieu kanggo tujuan hiburan fiksi sareng teu kedah dicoba. Ieu bahan kimia anu bahaya. Éta ogé mangrupakeun téori sareng henteu acan dilakukeun dina prakna.

CLEN @ 200mcg / ml

-IMO aya ngan ukur hiji cara pikeun ngalakukeun ieu sateuacan anjeun kedah ngajantenkeun barang ieu dina ember ... pisan basajan ...

-mencét ukur-ukur 0.2g kang (leres yén pecahan saél, anjeun leres maca)

-pour 200mls tina everclear kana piring anu nyampur tina sababaraha jinis, atanapi beaker

-gareun bubuk clen 0.2g, sareng nerapkeun hawa panas ... ieu pisan gampang dizzolve janten sabar sareng henteu kabur.

saatosna dizzolved tuang solusi anu dizzolved kana wadah gedé tina sababaraha jinisna ... abdi nganggo jug cai galon anu dipotong luhureun.

-tuluyna nambihan cai sulingan 800ml…

-BAM! ... anjeun gaduh 1000ml's cair clen @ 200mcg / ml

- tarik kaluar sareng eusian 50ml atanapi 100ml kotak sareng parantos réngsé.

Tablet bubuk Clenbuterol HCL-20mcg

Clenbuterol Hidroklorida 0.02mg
Ludipress 99mg
Magnesium stearate 1mg

Arah manufaktur:
1. Campur sadaya komponén dina panyampur Turbula, terus pencét ka tablet kalayan komprési 20kN.
2. Neken kana tablet 100mg, nganggé punjil 8mm.

7. Marketing Marketing bubuk Clenbuterol:

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


IV. Kumaha mésér bubuk Raw Clenbuterol HCL (CAS 21898-19-1); mésér bubuk CLEN HCL ti AASraw?

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

COA 21898-19-1 Clenbuterol HCL AASRAW

HNMR

21898-19-1 Clenbuterol hydrochloride HNMR

resep

Rujukan & citations produk

resensi 8 pikeun Bubuk Clenbuterol (CLEN) HCL

  1. dipeunteun 3 kaluar ti 5

    Juliana -

    viagra tetep aman sanaos tanpa resep dokter

  2. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Novella -

    Upami anjeun hoyong nganggo viagra, anjeun tiasa mésér tempat online atanapi nganggo cara sanés

  3. dipeunteun 1 kaluar ti 5

    Zack -

    서울 출장 샵
    Ayat ieu bakal ngabantosan para pangguna internét pikeun kéngingkeun inpormasi ngeunaan Clenbuterol pikeun ngawangun anyar
    Kalurahan atanapi malah blog ti mimiti nepi ka akhir.Ia mangpaat!

  4. dipeunteun 3 kaluar ti 5

    Jacob -

    여수 콜걸
    Wilujeng dinten sim kuring nganuhunkeun pisan kuring mendakan blog anjeun, leres-leres mendakan anjeun ku kasalahan.
    bari kuring nalungtik Salbutamol, mangkaning kuring
    Abdi di dieu ayeuna sareng badé ngucapkeun hatur nuhun pisan kanggo anu pas na anu luar biasa
    sadaya buleud nikmat blog (kuring ogé resep téma / desain),
    Kuring henteu ngagaduhan waktos pikeun maca sadayana dina menit tapi kuring ngagaduhan
    ditanda buku éta, janten nalika kuring ngagaduhan waktos kuring bakal uih deui
    pikeun maca deui, Punten teraskeun padamelan anu saé teuing.

  5. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Trent -

    nyaéta viagra generik? Naha awéwé tiasa nganggo jinis viagra?

  6. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Williemae -

    광명 출장 업소
    Howdy! tiasa anjeun ngawartosan kumaha kuring tiasa mésér clenbuterol online>
    Hatur nuhun pisan!

  7. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Kieran -

    서울 출장 업소
    halaman wéb ieu nyayogikeun tulisan anu kualitas sareng bahan sanés,
    aya situs sanés anu masihan kualitas sapertos ieu?

  8. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Jonathan -

    Analisis laboratorium: Tes kamurnian 98 !!!
    Teu tiasa yakin kuring tiasa mendakan bubuk Clenbuterol murni sapertos kitu di China. Kusabab harga bubuk Clenbuterol nampi, kuring badé mertimbangkeun gawé babarengan.

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *