AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Clomiphene Citrat (Clomid) bubuk

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 50-41-9. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa Clomiphene citrat (Clomid) bubuk (50-41-9), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Panjelasan Produk

Clomiphene Citrat (Clomid) video bubuk


I.Raw Clomiphene Citrat (Clomid) bubuk Aksara:

ngaran: Clomiphene Citrat (Clomid) bubuk
CAS: 50-41-9
Formula molekular: C32H36ClNO8
Beurat molekul: 598.08
Ngalembereh Point: 116.5-118 ° C
Temp neundeun: 2-8 ° C
warna: kristalin bubuk bodas


II. Atah Clomiphene citrat bubuk (Clomid bubuk) pamakéan dina siklus stéroid

1. Atah Clomiphene citrat bubuk (Clomid bubuk) Ngaran:

Clomiphene citrate ilahar disebut ku SEROPHENE PERGOTIME, CLOMPHID, CLOMID, CLOMIFENE CITRATE, CLOMIPHENE CITRATE uyah.

2.Raw Clomiphene citrat bubuk (Clomid bubuk) Dianggo:

Clomiphene citrate / Clomid biasana kudu ngajalankeun di 150mg sapoé ku pamakéan lisan,
sabudeureun minggu 4-5.

3. Dinyana dina Raw Clomiphene citrat (Clomid) bubuk

efek samping Clomiphene citrate / Clomid anu jadi hampang anu paling moal aya bewara lamun éta lumangsung di hiji paling umum nyaéta visi kabur. tapi hiji hijina éfék samentara sarta eta bakal balik deui ka normal sakali pamakéan ieu dilanjutkeun. Loba anu suplement kalawan SERM ieu ogé ngalaporkeun breakouts jerawat, utamana dina deui taktak maranéhanana salila pamakéan PCT; bari ieu salah sahiji kamungkinan Clomiphene citrate / efek samping Clomid kanyataanana cukang lantaranana teh panyaluran téstostéron alam kiwari keur dihasilkeun. Sakali awak janten biasa, nu moal nyandak lila jerawat bakal mupus up na dileungitkeun.
Aya dua épék Clomiphene citrate / Clomid samping anu mungkin, cramping beuteung atawa teu ngarareunah tur flashes panas. Tapi probabiliti pisan low.

parentah 4.Further:

Clomiphene Citrate mangrupakeun SERM anu husus dipaké salaku bantuan kasuburan alatan kamampuhna pikeun ningkatkeun pidangan sékrési gonadotropins. Clomiphene Citrate mibanda kamampuhan pikeun ngalawan eupan balik négatip tina estrogens dina Hypothalamic-hipofisis-indung-Axis. Ieu bakal ngaronjatkeun sékrési Luteinizing Hormon (LH) jeung Follicle stimulating hormon (FSH) nyata. Ku cara ningkatkeun release gonadotropin, ieu bisa ngabalukarkeun endog keur dileupaskeun, kukituna ngaronjatna kasempetan konsepsi.
Clomiphene Citrate ogé mawa sipat anti éstrogén kuat yén bisa dipaké therapeutically, .. Ku supplementing kalawan Clomiphene Citrate salila pamakéan stéroid anabolik, SERM bakal ngabeungkeut kana reséptor éstrogén, kituna inhibiting hormon éstrogén ti ngariung.
Clomiphene Citrate ogé mibanda fungsi Tret anu mangpaat ka anabolik pos pamaké stéroid pamakéan stéroid anabolik. Utamana ngeunaan Post Daur Terapi (PCT).

5. Atah Clomiphene citrat bubuk (bubuk Clomid):

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

7. Atah Clomiphene citrat bubuk (bubuk Clomid) Marketing:

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


III.Raw Clomiphene citrat (Clomid) HNMR bubuk


IV. Kumaha mésér Clomiphene citrat bubuk (mésér bubuk Clomid) ti AASraw?

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


Leuwih jéntré ngeunaan produk relevan,ngabagéakeun ka klik di dieu.


=

KoA

KoA 50-41-9 Clomiphene citrat (Clomid) AASRAW

HNMR

AASraw nyadiakeun purity 99% Clomiphene citrate / Clomid bubuk atah keur bodybuilders atanapi Labs bawah tanah pikeun pamakéan lisan.

AASraw nyadiakeun purity 99% Clomiphene citrate / Clomid bubuk atah keur bodybuilders atanapi Labs bawah tanah pikeun pamakéan lisan.

resep

Atah Clomiphene citrat bubuk (Clomid bubuk) Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

Clomiphene bubuk atah citrate: Dupi éta mungkin mun meunang kakandungan gancang ku Clomiphene citrate?

1 review pikeun Clomiphene Citrat (Clomid) bubuk

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    Clomiphene Citrat (Clomid) bubuk mangrupa genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *