AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Cytomel (T3) bubuk

rating:
2.75 kaluar 5 dumasarkeun kana 4 ratings customer
SKU: 55-06-1. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa Cytomel (T3) bubuk (55-06-1), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Panjelasan Produk

Cytomel (T3) video bubuk


Cytomel (T3) bubuk Aksara

ngaran: Cytomel (T3) bubuk
CAS: 55-06-1
Formula molekular: C15H11I3NNaO4
Beurat molekul: 672.96
Ngalembereh Point: 205 ° C
Temp neundeun: 2-8 ° C
warna: Bodas atanapi bubuk kaluar-bodas


Cytomel (T3) pamakéan bubuk

Ngaran bubuk Cytomel

Cytomel bubuk (CAS 55-06-1) ogé katelah Cytomel, Cynomel, Cyronine, Cytomel Tab, Euthroid, Linomel, Liothyronin, Neo-Tiroimade, Ro-Thyronine, bubuk T3, Tertroxin, Thybon, Ti-Tre, Tiromel, Tironina , sarta Trijodthyronin.

T3 bubuk Dianggo

bubuk T3 jarang prescribed on sorangan nepikeun masalah tiroid; eta anu biasana prescribed kalawan T4. Baheula, cytomel éta perlakuan dijadwalkeun pikeun obesitas; kumaha oge, paningkatan dina komplikasi jantung sarta stress cardiac kapaksa ditarikna T3 pikeun aplikasi eta.

T3 jalan di tingkat sélulér ku ngaronjatna métabolisme protéin, karbohidrat, sarta lemak, sakumaha ogé ngaronjatkeun laju jantung jeung aliran getih. T3 mangrupa burner gajih unggulan saprak métabolisme anjeun greatly ngaronjat bari maké éta.

Ieu pedah bodybuilders di yén maranéhna can mampuh jadi dina kalori luhur diet pre-kontes saprak maranéhna gé kaduruk kaleuwihan kalori kalayan laju métabolik luhur. Tapi inget, T3 nyaeta katabolik (anjeun berpotensi bisa leungit massa otot signifikan) jeung pamakéan jangka panjang bisa ngurangan kapadetan tulang ogé.

Cytomel (CAS 55-06-1) anu pangalusna dicokot sababaraha kali sapoé. Tingkatan T3 bakal puncak jam kasarna 2 sanggeus ingestion sarta bakal depleted dina jam 4. Ngaoptimalkeun ketersediaan T3 jeung perawatan di tingkat T3 sapopoe, multi-dosing mangrupakeun Tangtu dianjurkeun of Peta.

Multi dosing avoids ngabogaan total gumantungna kana awak anjeun ngarobah T4 mun T3.

Sanajan T3 teu stéroid, aya sababaraha bukti anecdotal yén T3 teu ningkatkeun pamakéan stéroid. Ieu bisa jadi mungkin kusabab jumlah ngaronjat métabolisme protéin bari maké T3.

Anjeun bakal sering maca tina bodybuilders stacking T3 kalawan siklus stéroid anabolik. Sajaba ti, clenbuterol mangrupa produk sejen anu sering tumpuk jeung T3 pikeun ngabentuk, pre-kontes rezim gajih-leungitna pohara efektif.

Paling bodybuilders geus dipaké ubar ieu aman tur éféktif. Aya carita ngeunaan jalma ngabogaan masalah sareng kelenjar tiroid keur "Cicing turun" sanggeus pamakéan T3. Ti examining sastra, nembongan yen recovery mangrupakeun acara langkung probable, upami aya lain predisposition genetik pikeun kasakit tiroid.

Dinyana kana bubuk Cytomel

Supplementation husus pikeun rojongan tiroid mangrupa masalah sejen. Teuing geus ditulis tur hyped ngeunaan guggulsterones na forskolin. Nagara literatur stimulating produksi tiroid boh produk kitu, mékanisme langsung (s) ti aksi teu acan ditangtukeun.

Sababaraha suplemén leungitna beurat make atawa duanana produk.

Pribadi, abdi yakin yén maranéhna nyumbangkeun ngan rada ka ningkat prestasi tiroid sarta yén mekanisme eupan balik hormon tiroid baku negates lolobana kauntungan anu bisa diturunkeun. Sanajan kitu, aranjeunna bisa boga peran alus dina fungsi kelenjar tiroid recovery sanggeus hiji siklus T3.

Mangpaat hormon pertumbuhan (GH) jeung T3 sakaligus kudu oge dianggap. Kanaékan normal dina ingetan nitrogén pakait sareng pamakéan GH geus ngaleungitkeun lamun tingkat T3 nambahan.

Éfék ieu geus attributed ka T3 (CAS 55-06-1) tingkat ngaronjatkeun insulin kawas protéin mengikat faktor tumuwuh, sahingga ngurangan bioavailability of igf-1 (5). hormon pertumbuhan geus boga hiji gajih ngaduruk kualitas ka dinya, jadi sigana leuwih ongkos mujarab teu make T3 concurrently kalawan GH.

bubuk T3 parentah Salajengna

Cytomel mangrupakeun ubar tiroid nu bisa gampang dipake keur ngurangan flab kaleuleuwihan tina awak hiji urang. Kanyataanna, gawéna ngaliwatan ngaganti hormon tiroid alam. salajengna Cytomel T4 naek laju métabolik awak pamaké sarta nawarkeun tanaga gede pikeun digesting dahareun. Lamun dilaksanakeun dina rutin, stéroid mantuan hiji individu pikeun ngurangan na atanapi beurat nya kitu ogé mantuan pikeun ngarasakeun sikep healthier.

Bisa jelas niténan yén aya loba mangpaat maké Cytomel dina urutan ngaoptimalkeun laju métabolik. Ieu salajengna ngaronjatkeun kamampuh awak mun nyintésis protéin. Tapi naon umumna katempo téh nya éta tindakan minangka katabolik lamun teu dikaluarkeun ku stéroid anabolik.

Ieu memang mindeng hal panungtungan dilebetkeun kana diet pre-kontes sabab boga reputasi kanggo shedding gajih awakna atawa gajih caket sakumaha disebut di bodybuilding. Ieu téh mangrupa gajih nu teu hayang ninggalkeun anjeun sababaraha poé ahir dieting. Cytomel fungsi janten kawentar di kalangan bodybuilders bikang. Salaku awéwé boga métabolisme slow sakumaha dibandingkeun lalaki, éta kacida tangguh pikeun aranjeunna keur sabenerna ménta tipe katuhu pikeun kompetisi, disadiakeun standar dinten ieu. A réduksi hébat kalori sarta kadaharan dihandap 1000 kalori / dinten bisa dihindari ku ngagunakeun Cytomel. mamang teu, awéwé anu memang langkung rawan nyanghareup épék gering ti lalaki tapi aranjeunna umumna akur ogé kalawan ngeunaan 50 mcg per poé. Ieu salajengna krusial anu tamba henteu kudu dilaksanakeun pikeun leuwih 6 minggu kapayun. Sahenteuna 2 bulan teu dahar Cytomel perlu dituturkeun. Jalma nyokot dosage tinggi tamba leuwih bentang deui tina waktu nu dina anceman ngembang insufficiency tiroid kronis.

Dina bunderan bodybuilding, Cytomel dipaké utamana salaku ubar leungitna gajih. Hormon tiroid anu dimaksud régulator sakumaha métabolik awak. tingkat tinggi T3 speeds up métabolisme sakabéh jalmi, kukituna sahingga anjeunna atanapi nya ngaduruk langkung kalori sarta nganggo kalori leuwih sahingga.

Ngawangkong ngeunaan dosage, hiji perlu jadi kacida ati sakumaha Cytomel mangrupakeun hormon tiroid kacida mujarab acan kuat. Hal ieu kacida krusial anu salah dimimitian ku dosis low, ngaronjatna sarua lalaunan jeung leres ngaliwatan kursus sababaraha poé. Kalolobaan atlit mimitian ku cara nyokot tab 1 25mcg unggal dinten lajeng ngaronjatkeun dosis unggal 3 mun 4 poé ku 1 tablet tambahan. Sababaraha dosage luhur batan 100 mcg per poé mah teu pati jadi sapertos na teu aya malah sasaena.

T3 bubuk Bubuk

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

Cytomel bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


Kumaha mésér bubuk Cytomel: mésér bubuk T3 (CAS 55-06-1) ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


Leuwih jéntré ngeunaan produk relevan,ngabagéakeun ka klik di dieu.


=

KoA

HNMR

55-06-1 CytomelT3 HNMR

resep

bubuk Resep T3 (CAS 55-06-1):

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

Teu Cytomel / T3 Mantuan kalawan Loss Beurat?

resensi 4 pikeun Cytomel (T3) bubuk

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    T3 (Cytomel) bubuk mangrupa genius

  2. dipeunteun 2 kaluar ti 5

    Jocelyn -

    tiasa abdi nyandak viagra jeung euweuh resép

  3. dipeunteun 3 kaluar ti 5

    Delila -

    광명 출장 샵
    Ieu mantuan Nyai ngagaduhan loba émbaran ngeunaan Cytomel (T3) bubuk tina artikel anjeun
    Kuring kudu méakkeun sababaraha waktos diajar leuwih atawa digawé kaluar deui tina artikel séjén Anjeun wrote.
    Hatur nuhun pikeun info éndah kuring dipaké pikeun jadi
    dina lookout pikeun émbaran ieu misi abdi.

  4. dipeunteun 1 kaluar ti 5

    Fred -

    Ieu topik nu deukeut ka haté kuring ... Loba nuhun! Persis dimana wincik kontak anjeun sanajan? Abdi geus bébéja i bisa ngirim surelek ka [EMAIL PROTECTED]?

    productos bancarios (Dotty)

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *