AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Dapoxetine bubuk HCl

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 129938-20-1. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa Dapoxetine hydrochloride bubuk (129938-20-1), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Dapoxetine hydrochloride nyaéta novél selektif serotonin reuptake inhibitor pondok-akting dipasarkan keur pengobatan éjakulasi prématur di lalaki. Prématur éjakulasi (pe) nyaéta gangguan jalu paling umum seksual, diperkirakeun mangaruhan nepi ka 30% tina lalaki. hydrochloride Dapoxetine mangrupa standar rujukan analitik anu categorized salaku inhibitor serotonin reuptake selektif. Eta nyadiakeun pamutahiran di sababaraha parameter nu patali jeung éjakulasi prématur dina percobaan klinis. produk ieu dimaksudkeun pikeun panalungtikan sarta aplikasi forensik.

Panjelasan Produk

Dapoxetine hydrochloride anesthesia bubuk video


Atah Dapoxetine hydrochloride anesthesia bubuk dasar Aksara

ngaran: Dapoxetine hydrochloride
CAS: 129938-20-1
Formula molekular: C9H7ClN2O5
Beurat molekul: 258.62
Ngalembereh Point: 175-179 ° C
Temp neundeun: -20 ° C freezer
warna: kristalin bubuk bodas


Dapoxetine mangrupa sanyawa organik tina kelas sambetan selektif of serotonin reuptake tapi tanpa efek anti depressant. tamba ieu husus dikembangkeun pikeun ngubaran éjakulasi prématur lalaki sawawa antara umur 18 na 64 anu minuhan sakabéh kriteria handap:

1. Kontinyu atawa terus-terusan éjakulasi sirit mangsa samemeh, nalika, atawa teu lila sanggeus panempatan kana heunceut, sarta ngan saméméh kurangna kapuasan seksual;

2. marabahaya pribadi signifikan atanapi halangan interpersonal alatan éjakulasi prématur (pe);

3. pangabisa kontrol éjakulasi goréng.

Pasipatan kimia Dapoxetine

Dapoxetine hydrochloride tablet nyaéta pilem-coated tablet abu, nu bodas atawa mareuman-bodas sanggeus ngaleupaskeun palapis nu.

bahan utama: hydrochloride Dapoxetine.

IUPAC Name: (1S)-N,N-dimethyl-3-naphthalen-1-yloxy-1-phenylpropan-1-amine

Dapoxetine HCl Struktur bubuk Kimia

1. Struktur 2D:

2. 3D Conformer:

rumus molekul: C21H23NO

Beurat molekul: 305.421 g / mol

CAS: 119356-77-3

pedaran basajan tina Dapoxetine

Dina hadir, euweuh pangaturan husus keur pengobatan éjakulasi prématur jalu jeung tablet dapoxetine hydrochloride. Aya pangaturan husus keur sabaraha lila tamba dipaké pikeun perlakuan. Ieu gumantung kana severity tina gejala éjakulasi prématur. Kasusah perlakuan anu béda. Waktu ubar teu bisa digeneralisasi. Sanajan kitu, tamba bisa ngaronjatkeun gejala éjakulasi prématur, jadi pasien tiasa nyandak nginum obat nurutkeun gejala sorangan.

Dapoxetine ieu utamana dimaksudkeun pikeun pengobatan 18 mun 64 taun heubeul jalu éjakulasi prématur (pe) pasien anu minuhan sakabéh kaayaan di handap, di antarana:

1. sirit nya minimally leutik saméméh, salila, atawa teu lila sanggeus panempatan kana heunceut, sarta saméméh kapuasan seksual. rangsangan seksual anu éjakulasi kontinyu atawa terus-terusan;

2. marabahaya pribadi signifikan atanapi halangan interpersonal alatan éjakulasi prématur (pe);

3. kontrol éjakulasi goréng.

Dapoxetine ieu geus disatujuan salaku farmasi di Éropa sarta Amérika Serikat sakumaha ngabogaan pangaruh tinggi dina pengobatan éjakulasi prématur. Sawaktos nyandak dapoxetine, serotonin, zat dina uteuk, anu disékrésikeun. serotonin Ieu zat anu nundutan dina pikagumbiraeun otak atawa brings ngeunaan éfék reureuh. Tegangan jeung pikagumbiraeun keur direngsekeun, efek adrenaline ogé ngurangan, supaya éjakulasi timing bisa ditunda.

Dapoxetine hydrochloride bisa éféktif ngahambat 5-HT reuptake jeung ningkatkeun konsentrasi 5-HT di cleft synaptic ku inhibiting nu transporter 5-HT. Studi geus ditémbongkeun yén dapoxetine centrally nyegah éjakulasi refleks, sarta sél buta inti gurat mangrupa struktur otak penting. Nalika konsentrasi dapoxetine nyaeta tinggi, anu monoamine protéin sistem angkutan bisa dipeungpeuk, sarta reuptake dopamin oge dipeungpeuk. Dapoxetine ngaronjatkeun latency of pudendal refleksnya motor neuron sarta ngaronjatkeun fungsi seksual.

Kumaha lila waktu nu diperlukeun keur tablet dapoxetine hydrochloride janten mujarab teu digeneralisasi. Perlakuan gumantung kana severity tina gejala éjakulasi prématur. Kasusah pengobatan mah béda, sarta waktu nyokot ubar nu mangrupa béda.

mékanisme peta ngeunaan Dapoxetine

Mékanisme peta ngeunaan dapoxetine dina pengobatan éjakulasi prématur bisa jadi pakait jeung inhibisi tina reabsorption of serotonin ku neuron, kukituna mangaruhan béda poténsial ti neurotransmitter nimpah reséptor sateuacan na sanggeus synapses sél.

Dapoxetine téh mujarab pikeun éjakulasi prématur sabab boga efek ngaronjatna konsentrasi serotonin anu suppresses éksitasi dina uteuk.

Serotonin anu biasana reabsorbed ti synapse, tapi ku cara nyokot dapoxetine eta nyegah reabsorption na suppresses serotonin.

Serotonin suppresses dopamin nu amplifies pelesir, kahariwang, sarta adrenaline nu asalna kaluar nalika anjeun saraf, sahingga bisa lengthen waktu pikeun ejaculate.Dapoxetine téh mujarab pikeun éjakulasi prématur sabab boga efek ngaronjatna konsentrasi serotonin anu suppresses éksitasi dina uteuk.

Serotonin anu biasana reabsorbed ti synapse, tapi ku cara nyokot dapoxetine eta nyegah reabsorption na suppresses serotonin.
Serotonin suppresses dopamin nu amplifies pelesir, kahariwang, sarta adrenaline nu asalna kaluar nalika anjeun saraf, sahingga bisa lengthen waktu pikeun éjakulasi.

éjakulasi manusa utamana dimédiasi ku sistim saraf karunya. Awal alur refleks of éjakulasi téh asalna tina Puseur refleks tulang tonggong, nu dimédiasi ku brainstem, nu asalna kapangaruhan ku loba inti otak (medial inti preoptic na hypoventricular paraventricular inti).

Dapoxetine HCl Pharmacokinetics

Saatos administrasi oral, dapoxetine ieu gancang nyerep tur ngahontal konsentrasi plasma maksimum (Cmax) sanggeus kira jam 1-2. The bioavailability mutlak nyaéta 42% (rentang 15-176%). Sanggeus administrasi oral tunggal 30 mg jeung 60 mg dapoxetine dina kaayaan puasa, kadarna plasma puncak (, 297 ng / ml na 498 ng / ml mungguh) anu ngahontal sanggeus 1.01 na 1.27 jam visinil. Ingestion tina diet-gajih tinggi moderately bisa ngurangan Cmax (10%) tina dapoxetine na moderately ningkatkeun AUC (12%), bari ogé rada delaying konsentrasi Puncak dapoxetine; kumaha oge, asupan gajih tinggi Diet henteu mangaruhan extent diserep. Taya parobahan ieu gaduh significance klinis. Bentley bisa dilayanan kalayan atawa tanpa hidangan.

Saatos administrasi awak manusa ku suntikan ka jero nadi, estimasi mimiti, tengah, jeung terminal satengah nyawa dapoxetine anu 0.10, 2.19, sarta 19.3 jam visinil.

The métabolit tina dapoxetine dikaluarkeun utamana diberesihan ku cikiih dina situasi conjugate. Taya zat aktif ieu kauninga dina cikiih. Dapoxetine ieu gancang diberesihan, sarta bukti mangrupa handapeun jam konsentrasi getih 24 sanggeus administrasi (kirang ti 5% tina konsentrasi puncak). The dosis poéan dapoxetine pisan leutik. Terminal satengah hirup administrasi oral téh kira jam 19. Satengah-umur desmethyl dapoxetine sarua jeung nu ti dapoxetine.

Mangpaat Dapoxetine

Perlakuan pasien jalu jeung éjakulasi prématur (pe)

tablet Dapoxetine hydrochloride bisa éféktif ningkatkeun kabisa kontrol éjakulasi; nyata ngaronjatkeun kapuasan hirup seksual; éféktif manjangkeun éjakulasi latency.

Bari maké nginum obat, penderita ogé bisa ngagunakeun sababaraha ukuran leutik pikeun ningkatkeun gejala éjakulasi prématur, ngaluyukeun haté, nguatkeun komunikasi antara salaki jeung pamajikan, diet rasional, nguatkeun latihan fisik, jalan poean, sarta ilubiung dina kagiatan fisik unggal minggu. Eta oge pilihan alus maén bal jeung maén baskét pikeun ningkatkeun pidangan kabugaran fisik sarta ngagentos stress psikologis.

Dosage of Dapoxetine

The dosage of tablet hydrochloride dapoxetine mangrupa lisan, jeung tablet kudu swallowed gembleng; penderita disarankan nyandak sahanteuna hiji gelas pinuh ku cai pikeun nginum obat; penderita kedah coba ulah tatu akibat gejala prodromal kayaning pepet atawa pusing.

Jumlah tablet hydrochloride dapoxetine dianjurkeun pikeun sakabéh penderita lalaki sawawa (18 mun 64 taun heubeul) nyaéta 30 mg jeung perlu dicokot ngeunaan 1 mun 3 jam méméh hirup seksual. Lamun efek nu teu nyugemakeun sanggeus nyokot 30mg jeung efek samping kénéh dina rentang ditarima, dosage nu bisa dironjatkeun pikeun 60mg tina dosis maksimum dianjurkeun.

dosis maksimum nu dianjurkeun keur dipake unggal 24 jam.
Lansia (yuswa 65 tur leuwih) produk ieu teu acan dievaluasi dina 65 taun sarta kaamanan sarta efficacy di penderita ngaliwatan riungan dipaké, alesan utama pikeun data di produk ieu keur dipake dina populasi ieu pisan dugi di penderita hampang impairment renal atanapi Pasén kalawan karuksakan ginjal teu kedah diluyukeun dosis sawaktos nyandak produk ieu, tapi kudu bisa mawa éta kalayan caution. Produk ieu henteu dianjurkeun pikeun penderita tatu ginjal parna.

Indikasi Dapoxetine:

produk ieu dimaksudkeun pikeun pengobatan pasien jalu jeung éjakulasi prématur (pe) antara umur 18 na 64 anu minuhan sakabéh kaayaan handap: sirit terus nepika diselapkeun kana heunceut, salila atawa teu lila sanggeus panempatan, sarta saméméh nu gratification seksual kahontal, ngan alatan iritasi minimal. Atawa ngulang éjakulasi; sarta marabahaya pribadi signifikan atanapi halangan interpersonal alatan éjakulasi prématur (pe); jeung kontrol éjakulasi goréng.

jalu (1) sawawa (18 mun 64 heubeul taun)

Nyarankeun dosis mimiti 30 mg pikeun sakabéh penderita sarta kudu nyandak ngeunaan 1 mun 3 jam saméméh kelamin. Lamun efek nu teu nyugemakeun sanggeus nyokot 30mg jeung efek samping kénéh dina rentang ditarima, dosage nu bisa dironjatkeun pikeun 60mg tina dosis maksimum dianjurkeun. dosis maksimum nu dianjurkeun keur dipake unggal 24 jam. Produk ieu bisa dicokot saméméh atawa sanggeus tepung a.

Mun dokter pilih produk ieu pikeun ngubaran éjakulasi prématur, manéhna kudu evaluate résiko tur manfaat dilaporkeun sabar urang keur 4 minggu munggaran sanggeus tamba digunakeun, atawa evaluate kasaimbangan resiko-benefit sabar urang sanggeus ngagunakeun dosis perlakuan 6-waktos jeung mutuskeun naha neruskeun migunakeun produk.

(2) The manula (65 taun tur heubeul)

Panalungtikan teu acan ditaksir kasalametan sarta efficacy sahiji produk ieu pasien yuswa 65 na leuwih. Alesan utama pikeun ieu yén data kana dipakéna produk ieu populasi ieu pisan kawates.

(3) Barudak jeung jalma ngora

Produk ieu teu dimaksudkeun pikeun pamakéan ku urang di handapeun umur 18.

Hiji tablet dina hiji waktu bisa dicokot salamina. tamba perlu dicokot dina hiji burih kosong. Éta leuwih alus pikeun inuman tea saméméh pamakéan ogé saméméh ubar ieu pangalusna pikeun ngalakukeun sistem inspeksi komprehensif, gumantung kana gering maranéhanana di dokter atanapi tukang ubar ngawartoskeun sarta kaamanan diatur pikeun ubar dina raraga ngahindarkeun pamakéan bener obat, tapi teu wenang ningkatkeun frékuénsi pamakéan narkoba dina mangsa Anjeun kudu nuturkeun arrangements dokter urang jeung isin.

Dapoxetine overdose

Sacara umum, gejala overdose a inhibitor serotonin reuptake selektif kaasup épék ngarugikeun serotonin-dimédiasi kayaning létoy, disfungsi cerna kayaning seueul sarta utah, pikagumbiraeun, tremor, pusing jeung tachycardia. Dina kasus overdose, ukuran rojongan baku kudu dilaksanakeun sakumaha diperlukeun. Aya ayeuna aya ubar keur nawarkeun racun husus pikeun produk ieu.

Kawaspadaan Dapoxetine HCl

1. precautions umum. Dapoxetine ieu ngan dipaké pikeun penderita jalu jeung éjakulasi prématur. Kasalametan Dapoxetine di lalaki anu teu boga éjakulasi prématur teu jelas. Dina waktu nu sarua, teu aya data dina efek Dapoxetine on delaying éjakulasi dina populasi ieu. Eta Dianjurkeun yén pasien teu kudu nyokot Beverly na "ubar hiburan" dina waktos anu sareng alatan éfék kasebut acara ngarugikeun kanyahoan tur serius bisa lumangsung.

2. Pasén disarankan henteu nyandak stimulating ubar psikotropika bari nyandak eta.

3. Ulah nyokot alkohol sawaktos nyandak Dapoxetine.

4. Pamakéan nandakeun Dapoxetine bisa ngakibatkeun pepet atawa pusing

5. Ogé nyandak sitokrom P450 3A4 sambetan sedeng kawas erythromycin, clarithromycin, fluconazole, verapamil na diltiazem.

6. Candak inhibitor sitokrom P450 2D6 kuat atanapi sitokrom dipikawanoh P450 2D6 Pasén kalawan métabolisme lemah kedah cautious lamun ngaronjatkeun dosis ka 60 mg, jadi ieu bisa ngakibatkeun ngaronjat paparan, anu antukna bisa ngakibatkeun réaksi dosis-gumantung luhur ngarugikeun jeung severity.

7. Mangpaat teu kudu dipaké pikeun mania / Pasén ku sajarah karusuhan hypomanic atanapi bipolar, dina waktos anu sareng, sagala sabar kalayan gejala panyakit luhur-disebutkeun kudu dilanjutkeun ku Dapoxetine.

8. Kusabab selektif serotonin reuptake inhibitor mungkin nurunkeun bangbarung tina Nilai epilepsy, sagala sabar kalawan seizures kudu dilanjutkeun, sarta penderita epilepsy stabil kedah ulah aya maké Dapoxetine.

9. Dapoxetine teu matak dipake di urang di handapeun umur 18.

10. Teu dianjurkeun Pikeun penderita karuksakan ginjal parna, penderita impairment renal hampang atawa sedeng kudu dipake kalawan caution. Kawas sambetan serotonin reuptake selektif sejen, pamakéan Dapoxetine ieu pakait sareng sababaraha réaksi panon. Contona, murid bisa ngaleuleuskeun sarta nyeri panon. Penderita tekanan intraocular luhur: atanapi resiko tina sudut-panutupanana glaucoma kudu dipake kalawan caution.

Dapoxetine HCl bubuk dilarang

1. Dapoxetine geus dilarang pikeun penderita dipikawanoh janten alérgi kana dapoxetine hydrochloride atanapi excipients nanaon.

2. Dapoxetine geus dilarang pikeun penderita kaayaan patologis atra dina jantung [misalna gagalna jantung (NYHA II-IV), euweuh konduksi abnormal jeung terapi permanén pacemaker (2 kelas atawa 3 block atrioventricular atawa sindrom sinus gering), ischemia myocardial signifikan sarta panyakit valvular]

3. Dapoxetine ngayakeun kalawan sambetan monoamine oxidase (MAOIs)) Sakuduna teu dipaké babarengan dina 14 poé sanggeus perlakuan monoamine sambetan oxidase ieu dieureunkeun. Nya kitu, sambetan monoamine oxidase teu matak dipaké dina 7 poé discontinuation of Bili (tingali interaksi ubar).

4. Dapoxetine tiasa ngayakeun dipaké kalawan thioridazine atawa sanggeus perlakuan thiodazine geus pareum. Dipaké dina poé. Nya kitu thioridazine teu matak dicokot dina 7 poé sanggeus discontinuation of Dapoxetine (ningali bagian interaksi ubar).

5. Dapoxetine geus ngalarang tina nyokot ketoconazole, itraconazole, ritonavir, saquin Pasén kalawan sitokrom kuat P450 3A4 sambetan kayaning nave, telithromycin, nefazodone, naffenavir, sarta atazanavir.

6. Dapoxetine dilarang pikeun penderita tatu haté sedeng sarta parna.

Dapoxetine HCl bubuk Kacindekan

Lamun maké tablet hydrochloride dapoxetine, kudu dikaluarkeun dina hidayah ti hiji dokter, nu bisa ngaronjatkeun gejala panyakit jeung dina waktos anu sareng hadé ngawula tamba.


Kumaha mésér Dapoxetine hydrochloride bubuk (129938-20-1) ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

HNMR

CAS 129938-20-1 Dapoxetine hydrochloride HNMR

resep

Rujukan & citations produk

1 review pikeun Dapoxetine bubuk HCl

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    Dapoxetine HCl bubuk mangrupa genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *