AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

bubuk 4-DHEA (571-44-8)

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 571-44-8. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk 4-DHEA (571-44-8), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Lamun anjeun hayang ningkatkeun kakuatan sarta kaséhatan otot, prohormones kayaning bubuk 4-DHEA mangrupa salah sahiji cara pikeun nyandak kauntungan tina kaséhatan optimal jeung kinerja otot. 4-DHEA mangrupakeun prohormone nu promotes ingetan nitrogén, kakuatan, sareng volume aliran getih kana otot nu. Nambahkeun 4-DHEA kana program kakuatan-latihan jeung wangunan awak anjeun kalawan mibanda hasil impressive kalawan efek samping pangsaeutikna.

AASRAW bubuk PDF Ikon

Panjelasan Produk

4-DHEA bubuk video


bubuk 4-DHEA Karakter dasar

ngaran: bubuk 4-DHEA
CAS: 571-44-8
Formula molekular: C19H28O2
Beurat molekul: 288.42
Ngalembereh Point: 138-141 ℃
Temp neundeun: Suhu rohangan
warna: Bodas atanapi Pareum bodas bubuk kristalin


siklus bubuk 4-DHEA

ngaran

Ngaran kimia: bubuk 4-DHEA
Ngaran séjén: 4-Dehydroepiandrosterone, bubuk 4-DHEA, 571-44-8

4-DHEA bubuk Dianggo

5-DHEA mangrupakeun prohormone nu nyarankeun aktivitas androgenic sehat sarta mungkin balikkeun tingkat DHEA dina awak urang. Eta tetep teu aktif dugi prosés nu dipicu wanoh katuhu. Hormon DHEA dihasilkeun tina kelenjar adrénal, tapi uteuk ngajadikeun eta teuing. DHEA ngamungkinkeun pikeun ngahasilkeun f androgens na éstrogén, nu mangrupakeun benefit dipikahoyong paling ku anu hoyong ningkatkeun ukuranana otot sarta kaséhatan otot. Salaku umur awak, produksi DHEA dina awak ngurangan. Ngurangan di DHEA dina awak ngabalukarkeun gangguan hormonal, ngurangan fungsi seksual, sarta osteoporosis.

bubuk 4-DHEA mangrupakeun prohormone anu nyarupaan DHEA alam dina awak urang. Mangpaat nambahkeun bubuk 4-DHEA kana rencana kaséhatan jeung kakuatan otot anjeun téh loba.

efek samping estrogenic low ilahar pakait sareng stéroid anabolik. efek samping Estrogenic antarana ngaronjat bulu raray, payudara di lalaki, jaringan payudara leutik di awéwé, bulu raray di awéwé, téstés leutik di lalaki, sarta depresi. bubuk 4-DHEA teu boga épék sarua. efek samping Estrogenic nu responsif, ngarah nu hasil tina ngaronjat éstrogén.

  • gain massa mibanda ngaronjat ingetan nitrogén dina otot nu
  • Ngaronjat sasaran ingetan kalori pikeun bulking otot maksimum
  • Ningkat aktivitas sistim imun
  • kakuatan otot ningkat
  • Turunna recovery waktos kacapean otot.
  • épék otot sarupa kalawan hasil nontoxic
  • Pro anabolik prékursor
  • Ngaronjat Agresi di Gym teh
  • Naek Lean Otot Massa
  • Teu Ati toksik

bubuk 4-DHEA éta téh pangabutuh bisa saimbang ngamajukeun massa otot, moal ngurangan eta. Ngobrol ka kaséhatan profésional ngeunaan cara eta bisa ditambahkeun papanggih kedah husus Anjeun. Eta penting pisan pikeun ngawengku bubuk 4-DHEA kalayan rojongan siklus na terapi pos siklus. Éta ogé gampang nyandak bubuk 4-DHEA dina formulir karacunan pikeun ngurangan ongkos na dosage syarat. bubuk 4-DHEA mangrupa sanyawa lisan nu mangrupa kacida kentel sarta bisa diserep kana awak leuwih gancang ku cara ngagunakeun capsules Liposomal urang.

What is the dosage bubuk 4-DHEA

4-Androsterone mangrupakeun baseuh, potent agén anabolik nu robah kana téstostéron via transformasi dua-hambalan kana diserep. Ieu mangrupakeun prohormone nonmethylated, nu hartina eta boga épék minimal atawa stress dina ati jeung organ pamaké.

6-Andro gawéna ogé stacker atawa dipaké kalawan prohormones séjén pikeun bulking. Di 700 mun 1,000 mg, anjeun meunang hasil nu Heboh lamun dipaké dina hiji siklus sanyawa. Salaku bagian tina hiji tumpukan, dosis titik amis 4-Andro urang téh antara 300 mun 500 mg.

Pikeun beginners: ngajalankeun 4-Androsterone pikeun 4 mun 6 minggu jam 300-500 mg.
Pikeun pamaké Samaun: ngajalankeun 4-Androsterone pikeun 6 mun 8 minggu jam 300-750 mg.

Kumaha 4-DHEA bubuk karya

Prohormones mangrupakeun leyuran affordable pikeun hasil hormon maksimum. Prohormones mangrupakeun sanyawa nu dicokot oral. Prohormone hartina meta sanyawa téh prékursor pikeun hormon hiji. Sorangan, maranéhna henteu éféktif. pakasaban maranéhanana nyaéta pikeun ngiderkeun ngaliwatan saluran getih. Sakali prohormone ieu dirobah jadi hormon hiji, éta ngatur kadar hormon. Mikir nu prohormone keur pro-protéin nu ngarobah ka protéin pikeun ngaronjatkeun kinerja atlet sarta kaséhatan otot. bubuk 4-DHEA hiji prohormone misalna.

Sanggeus dikonsumsi, 4-Andro asup aliran getih anjeun sarta ngarobah kana téstostéron. sanyawa bakal mimiti boga kabiasaan anabolik noticeably tinggi, hasilna mun ukuran sarta kakuatan nambahan bari enhancing drive kelamin Anjeun - mere Anjeun nu luar biasa "Alpha pameget ekstasi".

4-Androsterone nargétkeun ngembangkeun gains otot husus, sabudeureun 8-12 pon massa otot lean dina 4 mun 6 minggu ngajalankeun prohormone nu. Candak dicatet yén pangaruh ieu bakal langkung dibuktikeun ku diet katuhu jeung workout.

Sajaba ti éta, nyangka boga hasil ieu:

  • kakuatan hadé jeung kakuatan
  • ningkat motong
  • waktos recovery gancang
  • Enhanced libido

pangeling-eling

Sumuhun, nu peryogi kana rojongan siklus sawaktos nyandak 4-Andro sakumaha eta bisa mangaruhan tekanan getih Anjeun. Ieu ogé penting pisan pikeun stimulating tingkat tekanan getih nu séhat.

Kitu ogé, terapi pos siklus (PCT) mangrupakeun bagian penting dina siklus sakumaha eta fundamentally bakal nulungan urang ngaropéa hasil bari aiding awak anjeun dina recovering kasaimbangan hormonal na biasa.

Aya hiji efek samping sababaraha nu peryogi janten sadar. 4-Andro boga sagala efek samping sarua 1-Andro.

Anceman bulu rugi, jerawat, enlargement prostat, shrinkage testicular, ngaronjat galur dina organ, tekanan tinggi, sarta isu cardiovascular lianna.

LDL anjeun (goréng) koléstérol bakal balik nepi na HDL (alus) koléstérol bakal turun. Teu alus keur haté anjeun.

Jalan, efek samping ieu bakal cease sababaraha minggu sanggeus siklus anjeun leuwih. Ngarah teu istilah panjang.

Jieun mun meunang gawé getih saméméh, sanggeus, jeung mangsa siklus Anjeun. Ogé kudu dina terapi siklus dina leungeun.

Anjeun tiasa ngurangan ieu efek samping ku saukur ngan pondok panjang siklus anjeun jeung / atawa ngurangan dosage nu.

bubuk 4-DHEA

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé bisa dikirim kaluar di 3 poé gawé sanggeus mayar.

4-DHEA bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.

Teu bubuk 4-DHEA ngagaduhan efek samping

4-Andro boga saeutik mun euweuh efek samping. Anjeun bisa ngalaman konversi minor éstrogén, keram otot, darah tinggi, agresi sarta dina sababaraha kasus gynecomastia (gyno).

Hiji pameungpeuk éstrogén perlu ngurangan konversi esterogen jeung ulah gyno ogé efek samping éstrogén disambungkeun lianna. épék ieu bisa ngurangan atawa sagemblengna dicegah ku suplement pangropéa katuhu.


Kumaha mésér bubuk 4-DHEA ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

HNMR

resep

4-DHEA bubuk Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

Sabaraha 4-DHEA meunang dirobah jadi Téstostéron?

1 review pikeun bubuk 4-DHEA (571-44-8)

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    bubuk 4-DHEA nyaeta genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *