AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Dolastatin 10 (110417-88-4)

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 110417-88-4. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa Dolastatin 10 (CAS 110417-88-4), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

AASRAW bubuk PDF Ikon

Panjelasan Produk

video Dolastatin 10


I.Dolastatin 10 Karakter dasar:

ngaran: Dolastatin 10
CAS: 110417-88-4
Formula molekular: C42H68N6O6S
Beurat molekul: 785.09g / mol
Ngalembereh Point: 94-95oC
Temp neundeun: Toko dina tempat kmu garing sarta di 0 - 4 ℃ pikeun istilah pondok (poé ka minggu) atanapi -57 ℃ pikeun jangka panjang (bulan ka taun)
warna: Bodas mun sollid kaluar-bodas


II. Dolastatin 10 (110417-88-4) pamakéan dina siklus antitumor

1. ngaran:

Ngaran kimia:
Dolastatin 10 (CAS 110417-88-4), Dolastatin-10, Neuro_000215, CCRIS 7310, CID100208, NSC376128,NSC 376128, C11280, L-Valinamide, N,N-dimethyl-L-valyl-N-(2-methoxy-4-(2-(1-methoxy-2-methyl-3-oxo-3-((2-phenyl-1-(2-thiazolyl)ethyl)amino)propyl)-1-pyrrolidinyl)-1-(1-methylpropyl)-4-oxobutyl)-N-methyl-, (2S-(1(1R*(R*),2S*),2R*(1S*,2S*,3(R*))))-

2.Dolastatin 10 Dianggo:

Tujuan: élmuwan Médis ditalungtik dina efficacy jeung karacunan tina novél agén anti microtubule dolastatin-10 di penderita kanker payudara maju.

Métode: Dua puluh hiji penderita kanker payudara métastatik ukuran dirawat kalayan dolastatin-10 dina dosis 400 mcg / m2 ku bolus ka jero nadi sakali unggal 3 minggu.

Hasilna: Hiji kaluar pasien 21 (5%; 95% CI: 0-24%) kahontal hiji remisi parsial pikeun durasi 113 poé. Opat penderita ngurusan kasakit stabil pikeun median tina 87 poé. Pasén narima median dua siklus dolastatin-10. karacunan Hematologic éta sedeng, kalawan 8 penderita ngembang kelas 4 neutropenia, sarta 5 kalawan kelas 3 neutropenia; hiji kelas 3 febrile neutropenia ieu katalungtik. episode ieu kelas 3 na 4 neutropenia anu ngalaman on 36% tina siklus perlakuan. karacunan non-hematologic éta ilahar.

Kacindekan: Sedengkeun profil karacunan tina dolastatin-10 éta bisa ditarima, nya kungsi aktivitas minimal dina ulikan kanker payudara canggih ieu.

Dina Vitro: Dolastatin 10 mangrupakeun pentapeptide unik nu diisolasi tina hare laut Dolabella auricularia. Hal ieu ngadegkeun éta ieu di vitro data anu rada comparable kana pamadegan Dolastatin 10 na Auristatin pe, nu masing-masing boga nilai GI50 of 10-5-10-6 μg / ml (10-2-10-3 nm) ngalawan hiji sarupa minipanel tina garis sél manusa. The conjugate antibodi-ubar (ADC) ngandung anti-CD30 cAC10 antibodi monoclonal conjugated ka agén sitotoksik monomethyl auristatin E (MMAE), a analog sintétik tina polimérisasi tubulin inhibitor Dolastatin 10 (110417-88-4).

3.Warning on Dolastatin 10

produk ieu pikeun pamakéan ieu panalungtikan ngan, teu keur dipake manusa atawa Pangajaran sarta Palatihan Atikan.

Pikeun meunangkeun hiji kaleyuran luhur, mangga haneut nu pipah di 37 ℃ na ngocok deui dina mandi ultrasonic keur solusi while.Stock bisa disimpen dihandap -20 ℃ keur sababaraha bulan.

parentah 4.Further:

sintésis Dolastatin 10
Total sintésis Dolastatin 10 (110417-88-4) réngsé ku ngamekarkeun hiji sintésis efisien dua komponen asam amino konci, dil (6) jeung Dap (11), sarta gandeng stepwise saterusna lima komponén asam amino tina C-terminal Doe .

Sintésis sarta Evaluasi ti Dolastatin 10 Analogues ngandung Heteroatoms dina ranté amino asam Sisi.
analogues sintétik tina alam kajadian dolastatin 10 dipikaresep hébat dina kangker alatan potent maranéhanana di aktivitas vitro sarta kagunaan maranéhanana salaku payloads di conjugates ubar antibodi (ADCs). Modifikasi tina dolastatin 10 core Rancah geus utamana fokus kana modifikasi tina P1, N-terminal, sarta P5, C-terminal, kalawan nengetan minimal ka subunit P2.

Dina assay sélular, Dolastatin 10 (110417-88-4) nembongkeun aktivitas ngalawan sababaraha leukemia manusa, lymphoma jeung garis sél tumor solid (kayaning OVCAR-3 na NSCLC) kalayan nilai IC50 mimitian ti 0.1nM mun 10nM. Hal ieu keur dites dina percobaan klinis.


III. Dolastatin 10 (110417-88-4) HCML

Kami Aprepitant bubuk supplie, bubuk Aprepitant pikeun dijual, bubuk Raw Aprepitant (170729-80-3) hplc≥98% | AASraw R & D réagen


IV. Kumaha mésér Dolastatin 10 ti AASraw?

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


Nebak blog produk favorit anjeun:

Kumaha ngagunakeun Clenbuterol pikeun leungitna beurat Naon bubuk nandrolone dipaké pikeun kauntungan / nandrolone?


Leuwih jéntré ngeunaan produk relevan,ngabagéakeun ka klik di dieu.


=

1 review pikeun Dolastatin 10 (110417-88-4)

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    bubuk Dolastatin 10 nyaeta genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *