AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Masteron Enanthate (Drostanolone) bubuk

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 472-61-1. kategori: ,

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa Drostanolone (Masteron Enanthate) bubuk (472-61-1), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Panjelasan Produk

Masteron Enanthate (Drostanolone) video bubuk


Masteron Enanthate (Drostanolone) Karakter dasar bubuk

ngaran: Drostanolone (Masteron Enanthate) bubuk
CAS: 472-61-1
Formula molekular: C27H44O3
Beurat molekul: 416.64
Ngalembereh Point: 215-216ºC
Temp neundeun: RT
warna: kristalin bubuk bodas


Drostanolone (Masteron Enanthate) pamakéan bubuk di siklus stéroid

ngaran

Drostanolone Enanthate ogé (CAS 472-61-1) ieu disebut minangka Masteron E, Mastabol, tihang E, Masto E, Drost E, abdi, DE, jsb

Drostanolone bubuk Dianggo

100 mg / ml ilahar katempo. dosage The disarankan bakal 500-700 mg / minggu.

Dinyana kana bubuk Masteron Enanthate

Masteron manten kacida alusna naon ayeuna teh sakuduna dituju do, sarta boga sakumaha hampang propil sisi-éfék saperti anu mungkin pikeun stéroid anabolik. Kuring geus pernah dipikawanoh saha janten kuciwa kalayan stéroid ieu disadiakeun dosing cukup ieu dipaké

parentah salajengna

Masteron ogé bisa dipake dina kombinasi kalayan téstostéron keur terapi hormon-ngagantian timer prescribed (HRT.) Contona, 100 mg / minggu tiap tina Masteron jeung téstostéron tiasa punjul pikeun kauntungan physique mun 200 mg / minggu téstostéron nyalira, bari keur milder di efek samping alatan nurunkeun kadar hasilna tina estradiol (éstrogén) jeung DHT.

Drostanolone bubuk (CAS 472-61-1)

Mnt mesen 10grams.

Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.

Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

Drostanolone bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


Kumaha mésér bubuk Enanthate Masteron (CAS 472-61-1); mésér bubuk Drostanolone ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


Leuwih jéntré ngeunaan produk relevan,ngabagéakeun ka klik di dieu.


=

KoA

HNMR

Aas atah nyadiakeun purity 98% Drostanolone / Masteron Enanthate bubuk atah keur Labs bawah tanah pikeun pamakéan gain bulk.

Aas atah nyadiakeun purity 98% Drostanolone / Masteron Enanthate bubuk atah keur Labs bawah tanah pikeun pamakéan gain bulk.

resep

Masteron bubuk Enanthate Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

Rujukan

  1. Métabolisme anabolik-androgenic Stéroid, Koswara A. Rogozkin, kaca 1-19
  2. Anabolics, William Llewellyn
  3. Kamus Umum Narkoba: Kimia Data, struktur na .., diédit ku J. Elks

1 review pikeun Masteron Enanthate (Drostanolone) bubuk

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    Masteron Enanthate (Drostanolone) bubuk mangrupa genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *