AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Masteron Propionate (Drostanolone) bubuk

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 521-12-0. kategori: ,

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa Drostanolone (Masteron Propionate) bubuk (521-12-0), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Panjelasan Produk

Masteron Propionate (Drostanolone) video bubuk


Atah Masteron Propionate (Drostanolone) bubuk dasar Aksara

ngaran: Masteron Propionate (Drostanolone) bubuk
CAS: 521-12-0
Formula molekular: C23H36O3
Beurat molekul: 360.53
Ngalembereh Point: 114-120 ° C
Temp neundeun: RT
warna: kristalin bubuk bodas


Atah Masteron Propionate (Drostanolone) pamakéan bubuk di siklus stéroid

Atah Masteron Propionate (Drostanolone) Ngaran bubuk

Masteron Propionate (Drostanolone) bubuk (CAS 521-12-0) ieu disebut minangka Drost P, DP, Masteron, Masteron P, tihang P, MP.

Atah Masteron Propionate (Drostanolone) Dianggo bubuk

50-150mg / ml sarta mangrupakeun versi lakonan gancang
350-500mg per minggu (versi propionate, nyuntik unggal poé lianna)

Dinyana dina Raw Masteron Propionate (Drostanolone) bubuk

Efek (ka gelar tangtu) tina sagala stéroid anabolik lianna mangka tumpuk jeung di mana wae rupa siklus Masteron. Eta geus disebutkeun saméméhna yén Masteron nahan anu sedeng anabolik rating kakuatan, sahingga ukur kantos jadi rada kuat ti Téstostéron, sarta dina sababaraha kasus jadi jadi lemah.

Atah Masteron Propionate (Drostanolone) parentah Salajengna bubuk

Masteron ieu pangalusna garapan tumpuk barengan sanyawaan séjén di mana wae siklus Masteron. Ieu ukur dina ragam ieu pamakéan anu Masteron bisa hasil garapan dina bulking atawa siklus massa lean, nu eta normal bakal némbongkeun épék sub-tara lamun ngajalankeun salaku stéroid anabolik primér dina siklus misalna.

Drostanolone bubuk (CAS 521-12-0)

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

Atah Drostanolone bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


Kumaha mésér bubuk Masteron Propionate: mésér Drostanolone bubuk (CAS 521-12-0) ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

HNMR

Aas atah nyadiakeun purity 98% Drostanolone / Masteron Propionate bubuk atah keur Labs bawah tanah pikeun pamakéan suntik gain bulk.

Aas atah nyadiakeun purity 98% Drostanolone / Masteron Propionate bubuk atah keur Labs bawah tanah pikeun pamakéan suntik gain bulk.

resep

Atah Masteron Drostanolone bubuk Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

Masteron (Drostanolone propionate) Balukar, dosage, épék Sisi

Beuli bubuk Masteron Propionate pikeun bodybuilding: fakta 6 anjeun kudu nyaho !!!

Rujukan

  1. Latihan sarta Baranahan Asasi Manusa: ngainduksi Gangguan Fertility na Mungkin ..., Diana Vaamonde, Stefan S du Plessis, Ashok dianti, kaca 230
  2. Tepi anabolik: Rahasia keur nu Otot tambahan Lean Massa, Phil Embleton, Gerard Thorne, Robert Kennedy Publishing, Page 18
  3. Anabolics, William Llewellyn, Page 33

1 review pikeun Masteron Propionate (Drostanolone) bubuk

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    Masteron Propionate (Drostanolone) bubuk mangrupa genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *