AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

bubuk Dyclonine HCl

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 536-43-6. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Dyclonine HCl (536-43-6), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Dyclonine Hydrochloride teh uyah hydrochloride of Dyclonine, hiji sanyawa unclassified kalawan pangaruh ubar keur ngabius lokal. Dyclonine reversibly ngiket kana saluran natrium diaktipkeun dina mémbran neuronal, kukituna nurunna perméabilitas mémbran neuronal pikeun ion natrium, anjog ka bangbarung ngaronjat pikeun éksitasi.

Panjelasan Produk

Dyclonine HCl anesthesia bubuk video


anesthesia bubuk atah Dyclonine HCl dasar Aksara

ngaran: Dyclonine HCl
CAS: 536-43-6
Formula molekular: C18H28ClNO2
Beurat molekul: 325.87
Ngalembereh Point: 175-176 ° C
Temp neundeun: -20 ° C freezer
warna: kristalin bubuk bodas


Atah Dyclonine HCl pamakéan anesthesia bubuk

Ngaran bubuk Dyclonine HCl

Dyclonine HCl ogé disebut Dyclonine hydrochloride.

Dyclonine HCl bubuk Dianggo

①Use nulungan nyeri tina lesions esophageal; 5-15 ml 0.5 solusi% dyclonine bisa jadi swallowed sakumaha prescribed.
kontak ②Avoid kalawan panon atawa eyelids. Ogé ulah aplikasi ka wewengkon badag.
③Store di 15 ° -30 ° C (59 ° -86 ° F) dina ketang, wadahna lampu-tahan iwal disebutkeun diarahkeun.

Dinyana kana bubuk Dyclonine HCl

Assessment & Narkoba Balukar

①Do teu masihan nanaon sabar ku sungut dina 60 min (dugi balikna banyol refleks) di handap administrasi narkoba. Ubar bisa ngaganggu tahap kadua neureuy nalika dilarapkeun oral.
banyol refleks ②Test ku gently stroking palate lemes sareng swab katun (bari nyekel basa handap kalawan depressor a). Mun sabar henteu banyol atawa ngelek, masihan nanaon ku sungut. Suctioning sékrési sakumaha perlu nyegah aspirasi.
Catetan: A sip cai jelas kedah hal kahiji swallowed nalika banyol mulih refleks.

Sabar & kulawarga Atikan

①Understand suprési banyol refleks jeung kaamanan luyu cautious make.
②Do moal feed payudara bari nyandak ubar ieu tanpa dokter konsultan.

parentah salajengna

Dyclonine Lisan dental bilas mangrupakeun ubar keur ngabius topical dina wangun bilas yén pasien bisa swish sabudeureun pikeun hiji menit ka anesthetize gingival na jaringan palatal. Éta mangpaat pikeun penderita kasehatan anu hoyong sababaraha anesthesia tapi ulah rék poking sungut maranéhna ku jarum seukeut. Hayu urang geus ngalaporkeun yén dyclonine bakal ngabantu sabar sénsitip anu gags salila tayangan.

bubuk atah Dyclonine HCl

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

Atah Dyclonine HCl bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


Kumaha mésér bubuk Dyclonine HCl ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

HNMR

536-43-6 Dyclonine HCl HNMR

resep

Atah Dyclonine HCl bubuk Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

1 review pikeun bubuk Dyclonine HCl

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    bubuk Dyclonine HCl nyaeta genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *