AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Dymethazine (DMZ) bubuk

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 3625-07-8. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa Dymethazine (DMZ) bubuk (3625-07-8), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Dymethazine (DMZ) bubuk mangrupa sanyawa alus teuing pikeun ingetan cai enol, ngaronjat vascularity, kitu ogé lean garing gains otot pinuh. sanyawa ieu geus klinis kabuktian boga épék wangunan otot sami atanapi gede ti Téstostéron propionate, Winstrol, sarta anadrol.

Panjelasan Produk

Dymethazine (DMZ) video bubuk


Dymethazine (DMZ) bubuk Karakter dasar

ngaran: Dymethazine (DMZ) bubuk
CAS: 3625-07-8
Formula molekular: C42H68N2O2
Beurat molekul: 633.011
Ngalembereh Point: 288-290 ° C
Temp neundeun: RT
warna: Bodas atawa mareuman bubuk bodas


Dymethazine (DMZ) pamakéan bubuk di siklus stéroid

ngaran

bubuk Dimethylzine ieu kawanoh ogé salaku bubuk DMZ.

Dymethazine bubuk Dianggo

Pikeun pamaké anyar:
Minggu 1: dosis poean 15mg
Minggu 2 mun 4: dosis poean 30mg

Pikeun pamaké ngalaman:

Minggu 1: dosis poean 30mg
Minggu 2 mun 3: dosis poean 30mg
Minggu 3 mun 4: 30 mun 45mg dosis poean

Dinyana kana bubuk Dymethazine

Sanajan Dimethazine teu diatur kaluar salaku loba efek samping négatip dibandingkeun prohormones sejen tur stéroid anabolik, éta krusial nu meunang hiji terapi pos siklus ditangtoskeun atanapi PCT bade sanggeus ngagunakeun eta pikeun nyegah sami. Ngabogaan hiji rojongan dina siklus mah teu perlu lamun Ngabuburit jeung Dimethazine tapi disarankeun pikeun promosi épék detoxifying.

parentah salajengna

Lalaki terapi pos siklus (PCT) bade penting pisan sanggeus Ngabuburit jeung Dimethazine. Eta kudu ditajong kaluar sapoé sanggeus dosis panungtungan anjeun prohormone kieu jeung kudu ngajalankeun salila sahenteuna 4 minggu mawa deui tingkat hormonal awak anjeun deui dina lagu pikeun normalcy. Gaduh PCT kalawan modulators reséptor éstrogén selektif atanapi SERM urang ogé kacida dianjurkeun sawaktos Anjeun tos ngan cycled kalawan Dimethazine.

DMZ Raw Bubuk

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

Dymethazine bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


Kumaha mésér bubuk Dymethazine (CAS 3625-07-8); mésér bubuk DMZ ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.


=

KoA

HNMR

Aas atah nyadiakeun purity 98% Dymethazine bubuk atah / DMZ mun bodybuilders atanapi Labs bawah tanah pikeun pamakéan lisan.

Aas atah nyadiakeun purity 98% Dymethazine bubuk atah / DMZ mun bodybuilders atanapi Labs bawah tanah pikeun pamakéan lisan.

resep

Dymethazine Bubuk Resep

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk