AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

bubuk PolypodiuM nimba

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 9001-00-7. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk PolypodiuM nimba (9001-00-7), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

nu ekstrak PolypodiuM miboga éfék inhibitory signifikan dina proliferasi sél carcinoma utamana hepatocellular di vitro. Ékstrak of keel cai dipeungpeuk nu bareuh of auricle mouse disababkeun ku xylene jeung bareuh tina suku beurit disababkeun ku carrageenan, nu écés bisa ngahambat kana kimia atawa nyeri fisik beurit. Pangaruh nurunkeun gula getih sarta kadar kolesterol dina sato.

Panjelasan Produk

PolypodiuM nimba bubuk video


bubuk PolypodiuM nimba dasar Aksara

ngaran: bubuk PolypodiuM nimba
CAS: 9001-00-7
Formula molekular: C9H14N4O3
Beurat molekul: 226.23
Ngalembereh Point:
Temp neundeun: RT
warna: bubuk bodas


PolypodiuM pamakéan nimba bubuk

ngaran

PolypodiuM nimba (CAS 9001-00-7) ieu ogé nyaho sakumaha ngaran merk SOLARICARE.

PolypodiuM nimba bubuk atah Dianggo

Kalolobaan hasil panalungtikan dina ekstrak daun Polypodium leucotomos geus dipigawé kalawan dosages kira 240mg mun 480mg per dinten, najan rupa studi geus dipigawé ku hasil ditempo di dosages of 80mg atanapi 120mg, sarta percobaan lianna di 720mg per poé atawa saluhureuna. A guideline umum sigana dosages poéan ngadeukeutan 7.5mg per kg beurat awak hiji individu urang. Pikeun pound baé 150, ieu bakal jadi kurang leuwih 511mg per poé.

Dinyana dina PolypodiuM nimba bubuk atah

suplemén PLE geus ilahar dipake keur leuwih 20 taun di Eropa, sarta bagian séjén dunya, tanpa wae efek samping keur dilaporkeun. Aya henteu efek samping dipikawanoh pakait sareng PLE dicokot oral salaku suplement dietary.

parentah salajengna

ekstrak daun Polypodium leucotomos geus ditémbongkeun kauntungan lamun dicokot via supplementation lisan, komo ka gelar tangtu lamun dilarapkeun topically. Pikeun kauntungan photoprotective na mindeng dianjurkeun nyandak eta oral 30 mun 60 menit saméméh paparan panonpoé, sakali atawa sababaraha kali per poé.


Kumaha mésér PolypodiuM nimba bubuk (CAS 9001-00-7) ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.


=

KoA

HNMR

resep

Rujukan & citations produk