AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Estra-4, 9-diene-3, 17-dione

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 5173-46-6. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa Estra-4, 9-diene-3, 17-dione (5173-46-6), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Estra-4,9-diene-3,17-dione bubuk, Ogé katelah Dienedione, mangrupakeun sintétik, oral aktif anabolik-androgenic stéroid (Aas) tina grup 19-nortestosterone yén ieu pernah ngawanohkeun pikeun pamakéan médis. Hal ieu pamikiran janten prohormone tamba dienolone.The jadi zat dikawasa dina AS on January 4,2010, sarta digolongkeun kana hiji Jadwal III stéroid anabolik handapeun Zat Amerika dikawasa Act.

Panjelasan Produk

Estra-4, 9-diene-3, 17-dione video


Estra-4, 9-diene-3, 17-dione Karakter dasar

ngaran: Estra-4, 9-diene-3, 17-dione
CAS: 5173-46-6
Formula molekular: C18H20O2
Beurat molekul: 258.36
Ngalembereh Point: 138-141 ℃
Temp neundeun: Suhu rohangan
warna: Bodas atanapi kristalin konéng lampu


Estra-4, 9-diene-3, 17-dione siklus

ngaran

Kimia Ngaran: Estra-4, 9-diene-3, 17-dione
Sinonim: Estra-4,9-diene-3; estra-4,9diene-3,17-dione; Estradienedione; Trena; Estra-4, 9-diene-3, 17-dione atah; 4,9-Androstadiene-3,17-dione; 4,9-ESTRADIEN-3,17-DIONE; nordienedione; 4,9-ESTRADIENE-3,17-DIONE; METHYLDIENEDIONE; 9-Estradien-3;

Estra-4, 9-diene-3, 17-dione Dianggo

Estra-4, 9-diene-3, 17-dione mangrupakeun kuat pro-stéroid kimia nu sarupa jeung agén anabolik Trenbolone.
Tren mangrupakeun populér leuwih deui-counter anabolik stéroid / pro-hormon. Tren sakumaha tata ngaran hiji bisa ngalieurkeun, sakumaha aya opat Sanyawa béda umumna dianggap salaku Tren:

17b-methoxy-trenbolone
13-ethyl-3-methoxy-gona-2,5(10)-diene-17-one
Estra-4, 9-diene-3, 17-dione atah
19-Norandrosta4,9diene-3,17dione

Tren mangrupakeun sanyawa non-methylated pohara kuat sarta négatip tiasa dampak tekanan darah, nilai lipid, kadar kolesterol sarta baris nempatkeun galur dina sistim éndokrin. Hiji downside of Tren nyaeta potensi progestin ngainduksi gyno atawa up flare of gyno aya. Hayu urang dianjurkeun pikeun ngajalankeun P-5-P di siklus dina botol dianjurkeun dosage. Pamaké anu ngalaman flare-up kedah ningkatkeun dosage ka rentang 150-250mg.

Lamun di jero awak, Estra-4, 9-diene-3, 17-dione nyampurnakeun konversi ka Trenbolone. Trenbolone nyaéta stéroid anabolik potent, nu ngiket pikeun reséptor husus hadir dina jaringan réproduktif, otot jeung gajih. Trenbolone ngurangan ékskrési nitrogén tina ngarecahna wkwk (anti katabolik). Babandingan anabolik (wangunan otot) épék mun androgenic (virilizing) épék mangrupakeun rating umum tina stéroid anabolik. Trenbolone boga nisbah anabolik tinggi. Babandingan anabolik of Téstostéron nyaéta 100 tapi rasio Trenbolone urang téh 500.

Mangpaat Estra-4, 9-diene-3, 17-dione atah bisa ngawengku:

• naek Kakuatan

• naek Massa Otot

• naek Vascularity

• nurun Awak Fat

• Non-methylated

What is the dosage of Estra-4, 9-diene-3, 17-dione

A minggu siklus 2-4 of Estra-4, 9-diene-3, 17-dione atah keur disarankan. The dosis has nyaeta 20-30mg / dinten.

* Salawasna mimitian ku dosis panghandapna tur dianggo jalan anjeun nepi sanggeus evaluating hasil sarta efek samping.

Estra-4, 9-diene-3, 17-dione ilahar tumpuk jeung Epistane. Lamun ieu téh siklus 1st anjeun anjeun teu kedah tumpukan Estra-4, 9-diene-3, 17-dione atah (Tren) kalayan sagala prohormone lianna.

Sanajan, Estra-4, 9-diene-3, 17-dione (Tren) nyaéta non-methylated nyokot Rojongan Daur mantuan pikeun offset wae efek samping poténsi anjeun bisa ngalaman mangsa siklus Anjeun.

Pos Daur Terapi (PCT) produk mantuan balikkeun téstostéron alam anjeun sarta melestarikan otot keras earned Anjeun.

Sababaraha comment ti Estra-4, 9-diene-3, 17-dione pamaké atah sakumaha bellow:

"Anjeun bakal meunang gains putus jeung massa, abdi pernah ngalaman pangaruh condong kaluar, sabenerna mah miboga sababaraha gajih (tapi thats naon 6000 kal diet bakal ngalakukeun). Bakal pangaruh tekanan darah, meunang sababaraha rojongan siklus / siklus mantuan sarta meureun nambahan sababaraha tambahan Hawthorn Berry. Kuring lumpat milik keur 6 minggu jam 100 / 100 / 100 / 100 / 150 / 150, Abdi cicing di 100mg "

Kumaha Estra-4, 9-diene-3, karya 17-dione

Dienedione (Estra-4, 9-diene-3, 17-dione) nyaéta stéroid non-methylated nu ngarobah ka stéroid katelah 17b-hidroksi-estra-4,9, (10) -dien-3-hiji (dienolone).

Sanajan dienedione (Estra-4, 9-diene-3, 17-dione atah) bisa mibanda sababaraha aktivitas anabolik on sorangan, nya meunang lolobana épék na tina konversi ka dienedrone ku interaksi jeung 17b-HSD. Ieu stéroid épék sakabéh anu wae antara trenbolone na nandrolone.

pangeling-eling

Estra-4, 9-diene-3, 17-dione ieu digolongkeun dina AS salaku hiji stéroid anabolik handapeun The anabolik stéroid Control Act 2004, sabab ieu ditémbongkeun ku Badan penegak Narkoba janten kimia na pharmacologically patali téstostéron. Salaku misalna, eta jadi zat dikawasa dina AS on January 4, 2010, sarta digolongkeun kana hiji Jadwal III stéroid anabolik handapeun Zat Act Amerika dikawasa

Estra-4, 9-diene-3, 17-dione

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé bisa dikirim kaluar di 3 poé gawé sanggeus mayar.

Estra-4, 9-diene-3, 17-dione Marketing atah

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.

Teu Estra-4, 9-diene-3, 17-dione ngagaduhan efek samping

Salaku 19-atawa sanyawa ieu boga épék progestational santun nu bisa ngakibatkeun gyno gejala, leungitna libido na swings wanda agrésif. Bagian tina gyno alesan bisa jadi masalah kalayan sanyawa ieu ogé alatan lacks potency androgenic tur handap-ngatur kadar DHT salila siklus, nu awak alam pameungpeuk éstrogén.

Dienedione teu ngarobah kana éstrogén, sanajan masih bisa ngakibatkeun kana sisi-épék didadarkeun di luhur. Kusabab sanyawa ieu teu 17aa karacunan ati teu bener perhatian a. Sanajan sababaraha pamaké geus dilaporkeun elevated ati nilai énzim salila siklus, najan ieu bisa patali jeung faktor séjén.

Pamaké biasana ngalaman gains gancang di putus jeung agresi, dituturkeun ku gain beurat signifikan sanggeus sababaraha minggu. Hasilna umumna cukup lean kalawan bloat ukur minor alatan éfék progestational.

Dienedione bisa dipaké salaku mandiri hiji. Dina salah sahiji usaha pikeun nyegah leungitna libido na gyno, éta bisa jadi tumpuk jeung téstostéron atawa salah sahiji anak métabolit non-aromatizing pikeun mantuan tetep tingkat DHT elevated salila siklus.


Kumaha mésér Estra-4, 9-diene-3, 17-dione ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

HNMR

resep

Estra-4, 9-diene-3, 17-dione Resep atah

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

1 review pikeun Estra-4, 9-diene-3, 17-dione

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    Estra-4, 9-diene-3, 17-dione bubuk mangrupa genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *