AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Estradiene dione-3-keta

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 5571-36-8. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa Estra-5 (10), 9 (11) -diene-3,17-dione 3-étiléna Ketal bubuk (5571-36-8), di handapeun Perda CGMP jeung kontrol kualitas trackable sistim.

AASraw nyadiakeun purity teu kurang ti 98% Estra-5 (10), 9 (11) -diene-3,17-dione 3-étiléna Ketal atah powders.AASraw nyadiakeun purity teu kurang ti 98% Estra-5 (10), 9 (11 ) -diene-3,17-dione 3-étiléna bubuk Ketal .. Urang nu Estra-5 (10), 9 (11) -diene-3,17-dione 3-étiléna Ketal bubuk suppliers, Estra-5 (10), 9 (11 ) -diene-3,17-dione 3-étiléna bubuk Ketal pikeun dijual, ..

Panjelasan Produk

Estradiene dione-3-keta video


Estradiene dione-3-keta Karakter dasar

ngaran: Estradiene dione-3-keta
CAS: 5571-36-8
Formula molekular: C20H26O3
Beurat molekul: 314.42
Ngalembereh Point: 152-154 ° C
Temp neundeun: Toko di -20 ° C
warna: Bodas jeung bubuk kaluar-bodas


siklus dione-3-keta Estradiene

ngaran

Chemical Names: Estra-5(10),9(11)-diene-3,17-dione 3-Ethylene Ketal, ESTRADIENE DIONE-3-KETA;ESTRADIENE DIONE-3-KETAL;cyclic-3-(1,2-ethanediyl acetal)-estra-5(10),9(11)-dien-3,17-dione;3-ETHYLENE DIOXY-17-OXO-13-METHYL ESTRA-5(10)9(11)-DIENE;3-ETHYLENE DIOXY-17-OXO ESTRA-5(10), 9(11)-DIENE;3-Ethylenedioxy-estra-5(10),9(11)-diene-17-one;Estradiene;-ETHYLENEDIOXY-ESTRA-5(10), 9(11)-DIEN-17-ONE;
Ngaran séjén: Estra-5 (10), 9 (11) -diene-3, 17-dione 3-étiléna Ketal, 5571-36-8

Estradiene dione-3-keta Ketal

Mnt mesen 10grams.

Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé bisa dikirim kaluar di 3 poé gawé sanggeus mayar.

Estradiene dione-3-keta Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


Kumaha mésér Estradiene dione-3-keta ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

HNMR

resep

Estra-5 (10), 9 (11) -diene-3, 17-dione 3-étiléna Ketal Resep

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

1 review pikeun Estradiene dione-3-keta

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    Estradiene dione-3-keta bubuk mangrupa genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *