AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

bubuk Estradiol bénzoat

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 50-50-0. kategori: ,

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Estradiol bénzoat (50-50-0), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

The kagunaan médis ngeunaan estradiol bénzoat anu sarua jeung pamadegan estradiol na estrogens lianna. Conto indikasi keur tamba terapi gaganti hormon pikeun gejala menopausal atanapi hypoestrogenism.

Panjelasan Produk

Estradiol bénzoat bubuk video


bubuk atah Estradiol bénzoat Karakter dasar

ngaran: Estradiol bénzoat
CAS: 50-50-0
Formula molekular: C25H28O3
Beurat molekul: 376.488
Ngalembereh Point: 191-198 ° C
Temp neundeun: RT
warna: Bodas atawa mareuman bubuk kristalin bodas


pamakéan bubuk atah Estradiol bénzoat dina siklus stéroid

ngaran

Estradiol bénzoat (CAS 50-50-0) (EB, E2B) (panginepan) (ngaran merk Progynon-B, loba batur), atawa oestradiol bénzoat (BAN), mangrupakeun sintétik, éstrogén steroidal jeung éster éstrogén.

Atah Estradiol bénzoat bubuk Dianggo

A dosis tunggal 2.5 mg estradiol bénzoat ku suntikan intramuscular ieu kapanggih pikeun ngahasilkeun tingkat estradiol plasma of> 400 pg / ml, nu diukur jam 24 pos-suntik, dina grup pasien kalayan tingkat dasar minimal tina estradiol.

Dinyana kana bubuk Raw Estradiol bénzoat

Efek samping tina estradiol bénzoat anu sarua jeung pamadegan estradiol. Conto efek samping misalna kaasup tenderness payudara sarta enlargement, seueul, bloating, busung lapar, lieur, sarta melasma.

parentah salajengna

Éster of estradiol kawas estradiol bénzoat anu gampang prodrugs dihidrolisis of estradiol, tapi boga hiji durasi nambahan lamun urusanna dina minyak via suntik intramuscular alatan éfék depot afforded ku asam lemak éster moiety maranéhanana. Salaku prodrugs of estradiol, estradiol bénzoat jeung éster estradiol séjén anu estrogens.

Estradiol bénzoat Bubuk (CAS 50-50-0)

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

Atah Estradiol bénzoat bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


Kumaha mésér Estradiol bénzoat bubuk (CAS 50-50-0) ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

HNMR

Aas atah nyadiakeun purity 99% Estradiol bénzoat bubuk baku pikeun terapi gaganti hormon pikeun gejala menopausal.

Aas atah nyadiakeun purity 99% Estradiol bénzoat bubuk baku pikeun terapi gaganti hormon pikeun gejala menopausal.

resep

Estradiol bénzoat Raw Bubuk Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk