AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

bubuk Enanthate Estradiol

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 4956-37-0. kategori: ,

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Enanthate Estradiol (4956-37-0), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

bubuk Enanthate Estradiol mangrupakeun hormon éstrogén bikang. Gawéna ku ngaganti estrogens alam dina awéwé anu bisa euweuh ngahasilkeun cukup estrogen..AAS atah nyadiakeun purity 99% Estradiol Enanthate bubuk (CAS 4956-37-0) pikeun ngaganti estrogens alam di awéwé atawa mun maintance tingkat hormon bikang.

Panjelasan Produk

Estradiol video bubuk Enanthate


Atah Estradiol bubuk Enanthate Karakter dasar

ngaran: Estradiol Enanthate
CAS: 4956-37-0
Formula molekular: C25H36O3
Beurat molekul: 384.55
Ngalembereh Point: 94-96 ° C
Temp neundeun: RT
warna: Bodas atawa mareuman bubuk kristalin konéng bodas atawa lampu


pamakéan bubuk atah Estradiol Enanthate dina siklus stéroid

ngaran

Estradiol bubuk Enanthate (CAS 4956-37-0) (panginepan, USAN), atawa estradiol heptanoate, mangrupakeun sintétik, éstrogén steroidal jeung éster éstrogén.

Atah Estradiol Enanthate bubuk Dianggo

Paké estradiol enanthate sakumaha diarahkeun ku dokter anjeun. Pariksa labél nu dina ubar keur parentah dosing pasti. Pariksa labél nu dina ubar keur parentah dosing pasti.

Dinyana kana bubuk Raw Estradiol Enanthate

Anjeun teu kedah nganggo estradiol enanthate lamun gaduh: kasakit ati, gangguan perdarahan, perdarahan heunceut mahiwal, sajarah ngeunaan kangker hormon-gumantung (kayaning pinareup, uterus, indung, atawa kanker tiroid), atawa lamun kudu kantos ngalaman haté a serangan, stroke, atawa clot getih.

parentah salajengna

Estrogens geus dilaporkeun ngaronjatkeun kasempetan rahim (endometrial) kanker dina awéwé anu geus liwat ménopause, utamana dina awéwé anu nampa terapi hormon éstrogén-wungkul. Estrogens ogé bisa ningkatkeun resiko kanker tina ovarium atanapi dada. produk éstrogén-ngandung kudu dipake pikeun nyegah panyakit jantung. Éstrogén dibikeun ku hormon séjén (progestin) pikeun ngagantian therapycan jarang ngakibatkeun panyakit jantung (misalna panarajang jantung), stroke, gumpalan getih serius dina suku atawa bayah (embolism pulmonal / jero véna thrombosis), pikun, sarta kanker buah dada. resiko ieu kaciri gumantung kana panjangna waktu estradiol cypionate digunakeun sarta jumlah éstrogén per dosis. Ku alatan éta, estradiol cypionate kudu dipake pikeun panjangna shortest mungkin tina waktos di dosis panghandapna éféktif jadi nu ménta manfaat jeung ngaleutikan kasempetan efek samping serius ti pengobatan jangka panjang.

Estradiol Enanthate Bubuk (CAS 4956-37-0)

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

Atah Estradiol Enanthate bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


Kumaha mésér bubuk Enanthate Estradiol (CAS 4956-37-0) ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

HNMR

Aas atah nyadiakeun purity 99% Estradiol Enanthate bubuk baku pikeun ngaganti estrogens alam di awéwé hiji.

Aas atah nyadiakeun purity 99% Estradiol Enanthate bubuk baku pikeun ngaganti estrogens alam di awéwé hiji.

resep

Estradiol Enanthate Raw Bubuk Resep

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

1 review pikeun bubuk Enanthate Estradiol

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    Estradiol bubuk Enanthate nyaeta genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *