AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

bubuk Estriol

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 50-27-1. kategori: ,

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Estriol (50-27-1), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

bubuk Estriol nyaéta éstrogén stéroid alam, ukur kajadian nalika kakandungan, dijieun dina stéroid ati boh na androgén adrénal salah sahiji tilu éstrogén utama estriol indung di awéwé non-hamil ampir undetectable. Ayeuna mindeng dipaké salaku hormon séks bikang minor.

Panjelasan Produk

Estriol bubuk video


Atah Estriol bubuk Karakter dasar

ngaran: Estriol
CAS: 50-27-1
Formula molekular: C18H24O3
Beurat molekul: 288.38100
Ngalembereh Point: 280-282 ° C (cahayana.)
Temp neundeun: RT
warna: kristalin bubuk bodas


Atah pamakéan bubuk Estriol dina siklus stéroid

ngaran

Estriol (CAS 50-27-1) nyaéta offen disebut E3, kalayan ngaran mérek sakumaha Ovestin.

Atah Estriol bubuk Dianggo

kaasup pikeun administration.In lisan jeung heunceut pasar, aya biasana spesifikasi ti 15mg / krim.

Dinyana kana bubuk Raw Estriol

Anjeun teu diidinan nganggo Estriol Mun anjeun alérgi atawa boga gejala handap:

  • perdarahan heunceut undiagnosed;
  • hyperplasia endometrial untreated;
  • dipikawanoh, disangka atawa kanker payudara saméméhna;
  • dipikawanoh atawa disangka éstrogén-gumantung tumor ganas (kayaning kangker endometrial);
  • saméméhna atawa ayeuna thromboembolism venous (thrombosis véna jero, embolism pulmonal);
  • aktif atawa panganyarna artéri thromboembolism (misalna panghina, infarction myocardial);
  • Kasakit ati akut, atawa test fungsi ati teu bisa balik ka normal;

parentah salajengna

Studi nyarankeun yén nalika éstrogén-potency handap, estriol, urusanna topically, teu nambahan résiko kangker hormon-gumantung tina dada atanapi éndométrium (pinding uterus) .1-3 Sanajan kitu, ngabogaan éfék estrogenic lemah henteu hartosna yén estriol boga nanaon tina kauntungan anu datangna kalawan estrogens langkung potent. Studi nyarankeun yén estriol ngurangan gejala ménopause, kayaning flashes panas sarta kagaringan heunceut, tapi ku profil kaamanan hadé dibandingkeun kalawan estrogens.This langkung potent ngajadikeun estriol hiji pilihan hadé pikeun rézim perlakuan hormon-ngagantian bioidentical.

Estriol Bubuk (CAS 50-27-1)

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

Atah Estriol bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


Kumaha mésér bubuk Estriol (CAS 50-27-1) ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

KoA 50-27-1 Estriol AASRAW

HNMR

AASraw nyadiakeun purity 99% Estriol bubuk atah salaku minor hormon séks bikang keur awéwé non-hamil ampir undetectable.

AASraw nyadiakeun purity 99% Estriol bubuk atah salaku minor hormon séks bikang keur awéwé non-hamil ampir undetectable.

resep

Estriol Raw Bubuk Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

1 review pikeun bubuk Estriol

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    Estriol bubuk mangrupa genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *