AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

bubuk Estrone

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 53-16-7. kategori: ,

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Estrone (53-16-7), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Estrone (E1) mangrupakeun pangdeudeul hormon estrogenic signifikan dina duanana pra na postmenopausal awéwé jeung di lalaki, teuing. Ieu haté jeung uteuk pelindung. Éstrogén nyaéta hormon nu ngarangsang atawa ngatur ngembangkeun tur pamaliharaan tina ciri kelamin bikang di mamalia ku mengikat keur reséptor éstrogén.

Panjelasan Produk

Estrone bubuk video


bubuk atah Estrone dasar Aksara

ngaran: bubuk Estrone
CAS: 53-16-7
Formula molekular: C18H22O2
Beurat molekul: 270.37
Ngalembereh Point: 254-260 ° C
Temp neundeun: RT
warna: kristalin bubuk bodas


pamakéan bubuk atah Estrone

ngaran

Estrone ogé nyaho sakumaha E1, oestrone, Folliculin, OESTRONE, Theelin, Estrovarin.

Atah Estrone bubuk Dianggo

Estrone nyaéta sadia dina dosis handap:
Estrone 2 Mg / ml Solusi Intramuscular
Estrone 5 Mg / ml Solusi Intramuscular
Estrone Compounding Bubuk

Dinyana kana bubuk Raw Estrone

Estrone dipikanyaho janten karsinogen pikeun bikang manusa sakumaha ogé ngabalukarkeun tenderness payudara atawa nyeri, seueul, nyeri sirah, hiperténsi, sarta keram leg. Dina lalaki, estrone geus dipikawanoh ngabalukarkeun anorexia, seueul, utah, jeung disfungsi erectile.

parentah salajengna

Bentuk utama éstrogén dihasilkeun nalika ménopause. Dihasilkeun utamana di sél ati jeung gajih anjeun. Kusabab racun kayaning xenoestrogens, logam beurat, sarta polutan séjén nu langsung mangaruhan kadar hormon anu disimpen dina sél ati jeung gajih anjeun, individu kalawan tingkat luhur karacunan geus dirobah sarta kacemar bentuk estrone.

Estrone Raw Bubuk

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

Atah Estrone bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


Kumaha mésér bubuk Estrone ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

HNMR

AASraw nyadiakeun purity 99% Estrone bubuk atah ngeunaan salaku hormon pro-kangker bahaya pikeun pamakéan lisan.

AASraw nyadiakeun purity 99% Estrone bubuk atah ngeunaan salaku hormon pro-kangker bahaya pikeun pamakéan lisan.

resep

Estrone Raw Bubuk Resep

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

1 review pikeun bubuk Estrone

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    Estrone bubuk mangrupa genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *