AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Everolimus (159351-69-6)

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 159351-69-6. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa Everolimus (CAS 159351-69-6), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

AASRAW bubuk PDF Ikon

Panjelasan Produk

video Everolimus


Karakter dasar Everolimus

ngaran: Everolimus
CAS: 159351-69-6
Formula molekular: C53H83NO14
Beurat molekul: 958.232
Ngalembereh Point: NA
Temp neundeun: -20 ° C
warna: Pareum Bodas padet


Everolimus (159351-69-6) pamakéan dina siklus stéroid

ngaran

Everolimus (CAS 159351-69-6), merek ngaran di AS: Afinitor, Afinitor Disperz, Zortress. Ngaran brand asing: Certican, Votubia.

Everolimus Dianggo

1) Everolimus dirumuskeun salaku tablet ku sungut.
2) Candak dina waktos anu sareng unggal poé.
3) Everolimus (159351-69-6) bisa dicokot kalayan atawa tanpa dahareun, kumaha hal anu penting pikeun tetep konsisten kalawan pilihan.
4) ngelek sakabeh kalayan sagelas cai, teu nyapek atanapi naksir tablet.
5) Hindarkeun kontak nganggo atanapi paparan ditumbuk atanapi pegat tablet.

Aya kaunggulan tablet 4:

① 2.5mg tablet; bodas jeung rada konéng, tablet elongated sareng ujung beveled jeung skor euweuh, engraved kalawan "LCL" dina salah sahiji sisi na "NVR" dina lianna.
② 5mg tablet; bodas jeung rada konéng, tablet elongated sareng ujung beveled jeung skor euweuh, engraved kalawan "5" dina salah sahiji sisi na "NVR" dina lianna.
③ 7.5 mg tablet; bodas jeung rada konéng, tablet elongated sareng ujung beveled jeung skor euweuh, engraved kalawan "7P5" dina salah sahiji sisi na "NVR" dina lianna.
④ 10mg tablet; bodas jeung rada konéng, tablet elongated sareng ujung beveled jeung skor euweuh, engraved kalawan "UHE" dina salah sahiji sisi na "NVR" dina lianna.

7) Jumlah everolimus nu bakal nampa bakal prescribed ku dokter Anjeun dumasar kana tungtunan dosing ngadegkeun.
8) dosis Mossed bisa dicokot nepi ka 6 jam sanggeus wanci dijadwalkeun rutin; Ifit geus 6 jam atawa leuwih ti dosis lasut, skip nu dosis lasut jeung goback ka jaman normal Anjeun. Ulah nyandak 2 dosis dina waktos anu sareng atanapi dosis tambahan.

Dinyana dina Everolimus (159351-69-6)

Nyandak everolimus bisa ngurangan pangabisa anjeun tarung inféksi tina baktéri, virus, jeung fungi jeung ningkatkeun resiko nu bakal meunang inféksi serius atanapi hirup-ngancam. Lamun geus miboga hépatitis B (a jenis panyakit ati) nu geus kaliwat, inféksi Anjeun bisa jadi aktip tur anjeun bisa ngamekarkeun gejala nalika perlakuan anjeun kalawan everolimus. Ngabejaan dokter Anjeun upami Anjeun gaduh atanapi tos kantos kagungan hépatitis B atanapi lamun kudu atawa pikir anjeun bisa jadi kudu tipe sagala inféksi ayeuna. Ngabejaan dokter anjeun sarta tukang ubar lamun keur nyokot pangobatan séjén nu ngurangan sistim imun kayaning azathioprine (Imuran), cyclosporine (Gengraf, Neoral, Sandimmune), dexamethasone (Decadron, Dexpak), methotrexate (Rheumatrex, Trexall), prednisolone (Orapred, Pediapred, Prelone), prednisone (Sterapred), sirolimus (Rapamune), sarta tacrolimus (Prograf). Upami Anjeun ngalaman salah sahiji gejala di handap, nelepon dokter Anjeun geura: tiredness kaleuleuwihan; yellowing tina kulit atawa panon; leungitna napsu; seueul; nyeri gabungan; cikiih poék; stools bulak; nyeri dina bagian katuhu luhur burih; baruntus; hese, nyeri, atawa sering urination; nyeri ceuli atawa drainase; nyeri sinus jeung tekanan; atanapi nyeri tikoro, batuk, muriang, chills, perasaan tanda unwell atanapi sejenna inféksi.

parentah salajengna

Everolimus mangrupakeun tipe perlakuan disebut inhibitor transduksi sinyal. sambetan transduksi sinyal ngeureunkeun sababaraha sinyal dina sél nu nyieun eta tumuwuh sarta ngabagi.

Everolimus eureun protéin tinangtu disebut mTOR ti sakumaha kuduna. mTOR ngawasaan protéin lianna nu pemicu sél kanker tumuwuh. Jadi Everolimus (159351-69-6) ngabantuan eureun kanker tumuwuh atawa mungkin ngalambatkeun eta handap.


Kumaha mésér Everolimus ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

HNMR

resep

Rujukan & citations produk