AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Exemestane (Aromasin) bubuk

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 107868-30-4. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa Exemestane (Aromasin) bubuk (107868-30-4), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Exemestane (Aromasin) bubuk ieu hiji steroidal Aromatase Inhibitor (AI) anu paling ilahar disebut AromasinIt ieu dipaké pikeun awéwé alam atanapi postmenopausal kalawan kaayaan undeveloped atawa kanker payudara postmenopausal sanggeus perlakuan jeung tamoxifen Kanyataanna, nami brand Aromasin mangrupakeun hiji-hijina merek kelas farmasi tina nu Exemestane alatan patén kedap Upjohn geus dijaga dina produk.

Panjelasan Produk

Exemestane (Aromasin) video bubuk


Exemestane (Aromasin) bubuk Karakter dasar

ngaran: Exemestane (Aromasin) bubuk
CAS: 107868-30-4
Formula molekular: C20H24O2
Beurat molekul: 296.4
Ngalembereh Point: 155.13 ° C
Temp neundeun: -20 ° C
warna: bodas mun kaluar-bodas


pamakéan bubuk Exemestane

ngaran

6-methylenandrosta-1,4-diene-3,17-dione 6-METHYLENEANDROSTA-1,4-DIENE-3,17-DIONE 10,13-dimétil-6-methylidene-7,8,9,10,11,12,13,14,15,16-decahydrocyclopenta [a] phenanthrene- Exemestane bubuk FCE-24304 Aromasin bubuk (CAS 107868-30 -4) Exemestan Exemestance

Exemestane bubuk Dianggo

Exemestane bubuk éta kagunaan lisan.
Di pasar, aya biasana spésifikasi 2, tablet: 25mg jeung kapsul: 25mg. Sarta kudu ngajalankeun di 25mg hiji waktos, sakali sapoé.

bubuk Aromasin

efek samping mungkin primér bubuk Exemestane ngawengku:

  • Kelemahan atawa kacapean
  • headaches
  • Hot Flashes
  • Tekanan getih luhur
  • Pain joint
  • Depresi (jarang)
  • Seueul jeung / atawa utah (jarang)

Ogé studi geus ditémbongkeun ka bubuk atah Exemestane bisa miboga kamampuh ngurangan kandungan mineral tulang, anu dina gilirannana bisa ningkatkeun resiko individu ngeunaan osteoporosis. Teu matak perhatian badag pikeun paling pamaké stéroid saloba stéroid sabenerna miboga kamampuh greatly ngaronjatkeun kandungan mineral tulang.
Efek samping final bubuk Exemestane bakal revolve sabudeureun kolesterol. bubuk atah Exemestane, kawas sagala bubuk Exemestane urang boga pangabisa pikeun négatip skew kadar kolesterol .. Kolesterol, éta mangrupa masalah bahan perhatian, pikeun sawawa séhat pikeun mulasara kadar kolesterol ditangtoskeun jeung make stéroid anabolik, bakal butuh sababaraha usaha tur anu pantes perhatian Anjeun.

parentah salajengna

Exemestane bubuk ogé boga kamampuh pikeun merangsang produksi téstostéron alam, nu persis naha sababaraha baris ngawengku mangsa PCT maranéhanana. Kawas bubuk atah Exemestane na Letrozole, bubuk Exemestane bakal merangsang hipofisis ka ngaleupaskeun deui Luteinizing Hormon (LH) jeung Follicle stimulating hormon (FSH), dua hormon penting pikeun produksi téstostéron alam. Bari babagi ka séjén umum AI urang tret ieu, bubuk atah Exemestane geus ditémbongkeun mawa pangaruh androgenic slight, kitu ogé kamampuhan pikeun ningkatkeun produksi Insulin-Kawas Tumuwuh Factor-1 (IGF-1). Ieu tret euweuh AI lianna bisa ngaku mawa. Ku ngagunakeun bubuk Exemestane salila PCT, individu narima téstostéron dorongan nu dipikahoyong dipikabutuh pikeun recovery, tapi ku ngaronjatna IGF-1 ogé nyiptakeun atmosfir anabolik kuat. Ieu dianggap mangpaat ku sababaraha pamaké stéroid sakumaha eta berpotensi masihan aranjeunna kamampuhan pikeun ngajaga jaringan lean maranéhna sagala beuki salila pamakéan.

bubuk Exemestane

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

Exemestane bubuk bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


Kumaha mésér bubuk Aromasin: bubuk Exemestane (CAS 107868-30-4) ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

HNMR

AASraw nyadiakeun purity 99% Exemestane / Aromasin bubuk atah keur bodybuilders atanapi Labs bawah tanah pikeun pamakéan lisan.

AASraw nyadiakeun purity 99% Exemestane / Aromasin bubuk atah keur bodybuilders atanapi Labs bawah tanah pikeun pamakéan lisan.

resep

Aromasin bubuk (CAS 107868-30-4) Resep

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

1 review pikeun Exemestane (Aromasin) bubuk

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    Exemestane (Aromasin) bubuk mangrupa genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *