AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Letrozole (Femara) bubuk

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 112809-51-5. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa Letrozole (Femara) bubuk (112809-51-5), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Panjelasan Produk

Letrozole (Femara) video bubuk


Letrozole (Femara) Karakter dasar bubuk

ngaran: Letrozole
CAS: 112809-51-5
Formula molekular: C17H11N5
Beurat molekul: 285.31
Ngalembereh Point: 181-183 ° C
Temp neundeun: RT
warna: Bodas atawa mareuman bubuk kristalin bodas


Letrozole (Femara) pamakéan bubuk di siklus stéroid

ngaran

Ngaran umum: letrozole (hayu zol roe)
Brand Ngaran: Femara (CAS 112809-51-5)

(Bubuk Femara) Letrozole bubuk Dianggo

Salaku guideline umum, abdi nyarankeun ngeunaan 0.36 mg / dinten sakumaha jumlah base pikeun hiji siklus stéroid anabolik jeung jumlah modest tina stéroid aromatizable, kayaning 200-300 mg / minggu téstostéron. Dina dosis luhur kayaning 750 mg / minggu, jumlah ieu bakal biasana jadi dua kali. Umumna teu leuwih ti 1 mg / dinten kudu dilaksanakeun iwal nguji getih nembongkeun estradiol abnormally tinggi malah di tingkat nu, tapi éta jarang kasus nu bener.

Dinyana on (bubuk Femara) bubuk Letrozole

Sanajan teu dipikaresep nu wanoja postmenopausal bakal reuneuh, Femara bisa ngarugikeun hiji orok unborn. Ulah nyandak ubar ieu lamun keur reuneuh atawa maybecome reuneuh. Paké kontrol kalahiran éféktif lamun henteu kaliwat ménopause, sarta tellyour dokter katuhu jauh lamun jadi hamil salila perlakuan.

Ieu henteu dipikawanoh naha letrozole pas kana susu payudara atanapi lamun eta bisa ngarugikeun orok asuhan. Anjeun kudu teu payu-feed bari anjeun ngagunakeun Femara.

parentah salajengna

obat lianna bisa berinteraksi kalayan letrozole, kaasup resép na leuwih-nu-counter obat, vitamin, jeung produk herbal. Ngabejaan unggal panyadia kasehatan anjeun ngeunaan sagala obat Anjeun nganggo kiwari sarta sagala ubar Anjeun ngamimitian atawa eureun maké.

Letrozole / Femara Raw Bubuk (CAS 112809-51-5)

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

(Bubuk Femara) Letrozole bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


IV. Kumaha mésér bubuk Femara (CAS 112809-51-5): mésér bubuk Letrozole ti AASraw?

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


Leuwih jéntré ngeunaan produk relevan,ngabagéakeun ka klik di dieu.


=

KoA

HNMR

Aas atah nyadiakeun purity 98% Letrozole / Femara bubuk atah keur bodybuilders atanapi Labs bawah tanah pikeun pamakéan injuection.

Aas atah nyadiakeun purity 98% Letrozole / Femara bubuk atah keur bodybuilders atanapi Labs bawah tanah pikeun pamakéan injuection.

resep

Letrozole / Femara Raw Bubuk Resep

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

PCT Letrozole bubuk-Lima atah hal kuring kudu nyaho !!!

1 review pikeun Letrozole (Femara) bubuk

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    Letrozole (Femara) bubuk mangrupa genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *