AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

bubuk Finasteride

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 98319-26-7. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Finasteride (98319-26-7), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Balukar tina bubuk Finasteride anu husus dirancang ngahambat ngurangan téstostéron keur dihydrotestosterone anu lumangsung alatan hormon téstostéron keur métabolismena ku énzim réduktase 5-alfa. Balukar tina Finasteride anu jadi kuat dina data prostat geus ditémbongkeun yén 6 bulan terapi Finasteride bisa signifikan pikeun malah lengkep ngurangan enlargement prostat.

Panjelasan Produk

Atah bubuk video Finasteride


Karakter dasar atah Finasteride bubuk

ngaran: Finasteride
CAS: 98319-26-7
Formula molekular: C23H36N2O2
Beurat molekul: 372.54
Ngalembereh Point: 253 ° C
Temp neundeun: RT
warna: bubuk solid bodas


Atah pamakéan bubuk Finasteride

ngaran

Propecia, Proscar, bubuk Finasteride (CAS 98319-26-7)

Atah Finasteride bubuk Dianggo

Finasteride éta pikeun dipaké lisan. Pikeun BPH dipake, jalma normal uasually ngajalankeun di 5mg hiji waktu, sakali sapoé. Pikeun bulu leungitna jalu, 1mg hiji waktu, sakali sapoé.

Dinyana kana bubuk Raw Finasteride

Finasteride bubuk (CAS 98319-26-7) sacara umum ogé bisa ditolerir ku paling lalaki, tapi sedeng pikeun imbalances androgén parna anu mungkin alatan ngagunakeun. Efek samping paling umum tina Finasteride bakal ngurilingan kinerja seksual. Sababaraha lalaki, najan pisan jarang geus dilaporkeun ka némbongkeun gejala gynecomastia, sarta dina kasus rashes pisan jarang.

parentah salajengna

Bari pamakéan Finasteride tiasa aya mangpaatna dina mangsa pamakéan stéroid anabolik, tetep dina pikiran eta ukur jalan keur stéroid dibahas luhur. Salajengna, pamakéan Finasteride sapanjang kalawan Téstostéron, Methyltestosterone atanapi Fluoxymesterone parah bisa ngeureunan hasil sarta efektivitas stéroid misalna. Ieu bakal ngakibatkeun individu ka ukur make inhibitor dina nalika mutlak diperlukeun; lamun henteu, aya bener euweuh titik dina pamakéan stéroid anabolik Na. Ogé kudu dicatet, bari Finasteride kudu aya mangaruhan kana sanyawa DHT sarta bisa ningkatkeun androgenicity of Nandrolone na Trenbolone, bakal boga pisan sedeng mun euweuh pangaruh ngurangan androgenic on Boldenone (Equipoise) jeung Methandrostenolone (Dianabol).

Atah Finasteride bubuk Bubuk (CAS 98319-26-7)

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

Atah Finasteride bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


Kumaha mésér bubuk Finasteride (CAS 98319-26-7) ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

KoA 98319-26-7 Masteron Propionate (Drostanolone) AASRAW

HNMR

AASraw nyadiakeun purity 98% Finasteride bubuk atah keur bodybuilders atanapi Labs bawah tanah pikeun pamakéan lisan.

AASraw nyadiakeun purity 98% Finasteride bubuk atah keur bodybuilders atanapi Labs bawah tanah pikeun pamakéan lisan.

resep

Finasteride Raw Bubuk Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

mana abdi tiasa meser finasteride bubuk kualitas luhur

1 review pikeun bubuk Finasteride

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    bubuk Finasteride nyaeta genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *