AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

bubuk Flibanserin

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 167933-07-5. kategori: ,

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Flibanserin (167933-07-5), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Panjelasan Produk

Flibanserin bubuk video


bubuk atah Flibanserin Karakter dasar

ngaran: Flibanserin
CAS: 167933-07-5
Formula molekular: C20H21F3N4O
Beurat molekul: 390.4
Ngalembereh Point: 225 ° C
Temp neundeun: RT
warna: kristalin bubuk bodas


Atah pamakéan bubuk Flibanserin

ngaran

Flibanserin ngaran dagang kaasup Ectris na Girosa, sarta urut ngaran kode developmental na éta BIMT-17, ngaran merk ayeuna nyaeta Addyi.

Atah Flibanserin bubuk Dianggo

The FDA dosis disatujuan of Flibanserin 100mg poéan dina waktu sare ngaronjat jumlahna tina acara satisfying séksual (SSEs) ti dasar ku ngeunaan hiji acara per bulan dibandingkeun placebo. Candak Flibanserin dina waktu séjén ti waktu sare bisa ningkatkeun resiko anjeun tina tekanan getih low, fainting (leungitna eling), tatu teu kahaja na sleepniess.

Dinyana kana bubuk Raw Flibanserin

Flibanserin sanes pikeun pengobatan HSDD di awéwé anu geus Isro ngaliwatan ménopause atanapi di lalaki, atawa pikeun ngaronjatkeun kinerja seksual. Teu keur dipake dina barudak.

parentah salajengna

Flibanserin asalna dimekarkeun jadi hiji antidepressant saméméh keur repurposed keur pengobatan HSDD. Efek samping tina Flibanserin téh pusing, seueul lumangsung ngeunaan tilu opat kali leuwih mindeng na sleepiness, perasaan capé.

Flibanserin Raw Bubuk

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

Atah Flibanserin bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


Kumaha mésér bubuk Flibanserin ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

KoA 167933-07-5 Flibanserin AASRAW

HNMR

AASraw nyadiakeun purity 98% Flibanserin bubuk atah keur Labs bawah tanah atawa pamaké pikeun Ningkatkeun kelamin bikang.

AASraw nyadiakeun purity 98% Flibanserin bubuk atah keur Labs bawah tanah atawa pamaké pikeun Ningkatkeun kelamin bikang.

resep

Flibanserin Raw Bubuk Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

1 review pikeun bubuk Flibanserin

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    Flibanserin bubuk mangrupa genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *