AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

fluorafinil (fladrafinil) bubuk (CRL-40,941)

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 90212-80-9. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa fluorafinil (fladrafinil) bubuk (CRL-40,941) (90212-80-9), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Panjelasan Produk

fluorafinil (fladrafinil) bubuk (CRL-40,941) video


fluorafinil / fladrafinil bubuk (CRL-40,941) Karakter dasar

ngaran: fluorafinil (fladrafinil) bubuk (CRL-40,941)
CAS: 90212-80-9
Formula molekular: C15H13F2NO3S
Beurat molekul: 90325.33
Ngalembereh Point: 90-91 ° C
Temp neundeun: lomari es
warna: Bodas atawa mareuman bubuk kristalin bodas


fluorafinil / fladrafinil bubuk (CRL-40,941) dina siklus ubar pinter

ngaran

CRL-40,941 leuwih kawentar ku ngaran fladrafinil atanapi fluorafinil.

bubuk fluorafinil (CRL-40,941) Dianggo

dosis paling umum nyaéta di sabudeureun 30 mun 100 mg per dinten, kalawan 200 mg keur maksimum mutlak dina jaman 24-jam. Bari efek samping négatip tina CRL-40,941 di dosages normal nu relatif jarang, gejala paling umum anu sarupa jeung modafinil na stimulants nootropic sejen tur ngawengku lieur, overstimulation, kabingungan, agresi, vasoconstriction na ngarareunah burih.
CRL-40,941 disadiakeun salaku kimiawi ieu panalungtikan eksperimen dina sababaraha kualitas luhur suppliers kimiawi online kayaning TPR Power, Noonauts, RC Planét, sarta NutriAvenue na di AS. nootropics sejenna sarupa CRL-40,941 bisa kapanggih di PowderCity.

Tipe Naon tina Hasil Kudu I nyangka ti bubuk fladrafinil (CRL-40,941)

épék positif kasohor bubuk Fladrafinil antarana recollection, kajelasan méntal gede, ambisi ngaronjat tur hiji tingkat sakabéh buleud luhur kinerja méntal ditingkatkeun. Sakumaha ngaronjatkeun fokus, nya meureun tina pamakéan dina kondisi nyampurkeun kayaning ADHD, Alzheimer jeung depresi. Ogé boga aplikasi hébat dina pengobatan gangguan saré, kayaning insomnia atanapi narcolepsy.

bubuk atah Fladrafinil umumna prescribed dina potency sahiji diantara tilu puluh nepi ka saratus mgs sapopoé. The dosis wates luhur mangrupakeun dua ratus mgs dina hiji poe ieu kudu pernah jadi ngaleuwihan. efek samping anu langka lamun tamba dicokot nurutkeun parentah kasebut sarta leuwih istilah pondok-hijina. gejala nu paling ilahar dilaporkeun téh headaches, hyperactivity, sénsitip, disorientation, keluhan lambung sarta vasoconstriction.

bubuk atah Fladrafinil ngagaduhan fungsi dimaksudkeun sarua adrafinil; tetep urang waspada jeung ngahudangkeun. nootropic ieu ogé dipikawanoh keur naekeun fokus sarta tiredness handap, affording pamaké na produktivitas gede.
Kauntungan utama bubuk Fladrafinil leuwih ubar sarupa nyaeta potency na gede. Eta geus ngabuktikeun janten sahenteuna dua kali potent sakumaha adrafinil. Ieu hiji pilihan unggulan kituna téh sistem Anjeun tumuwuh kasabaran ka adrafinil atanapi, ubar sarupa lianna. Salila perkembangannya, éta ieu dicatet yén bubuk Fladrafinil bisa ngawula pikeun ngurangan agresi. Pikeun pengobatan gangguan hyperactivity, sipat calmative misalna bisa ogé boga pangaruh sinergis sareng fokus gede tamba promotes.

Dinyana kana bubuk fluorafinil

inpo di luhur teu acan disatujuan ku FDA. tamba henteu disadiakeun pikeun kaperluan diagnosis, perlakuan, pencegahan atanapi curing of wae gejala atawa panyakit. Lamun kakurangan tina panyakit enteng wae, salawasna konsultasi profésional médis saméméh ngagunakeun bubuk Fladrafinil atawa nginum obat lianna. Ulah nuluykeun pamakéan bubuk Fladrafinil tanpa rundingan médis salajengna lamun ngalaman sagala efek samping.

parentah salajengna

ngaran séjén pikeun bubuk Fladrafinil nyaéta bubuk fluorafinil na designation kimia nyaeta CRL - 40 941. Hal ieu digolongkeun kana hiji eugeroic sarta aksi na promotes wakefulness. Éta pisan nu sarupa dina komposisi sarta épék mun modafinil na adrafinil. Sanajan kitu, eta oge induces hiji respon anti agrésif sedengkeun dua obat nu sarupa ieu mah henteu.

Dina tingkat kimia, bubuk atah Fladrafinil mangrupa turunan adrafinil, husus nu bis (p-fluro) ring-diganti. Épék tambahan pikeun wakefulness ditingkatkeun kaasup cogitation quickened. bubuk Fladrafinil ogé boosts fungsi neural, naek recollection, sarta heightens ambisi. Ieu achieves épék ieu ku aktivitas patali histamine na dopamin neurotransmitter.

bubuk atah Fladrafinil dipikanyaho gaduh minor keur efek samping enol, disadiakeun dina dosage jeung frékuénsi dianjurkeun keur anut ka liwat hiji bentang kawates waktos. Ubar ieu kedah teu dimaksudkeun pikeun pamakéan nambahan. Ngagunakeun eta liwat hiji periode lengthy, atawa overdose, bisa ngarugikeun uteuk. Salaku ubar instan tindakan dina cleft pre-synaptic salaku inhibitor reuptake, duanana norépinéfrin na dopamin, éta bisa nyieun masalah patali. Contona, pamakéan berkepanjangan bisa ngaruksak fungsi neurotransmitter ieu sareng masihan naékna lesions getih-jalur cerebral.

bubuk Fladrafinil nyaéta tilu opat kali leuwih éféktif batan adrafinil. Eta Dianjurkeun yén lamun dimimitian perlakuan jeung bubuk atah Fladrafinil, hiji dosis bubuka antara tilu puluh nepi ka dalapan puluh mgs dikonsumsi leuwih opat belas jeung genep belas jam. Ku ngabandingkeun, dosage kitu dianggap sedeng dina kasus adrafinil. The dosis bubuka bubuk Fladrafinil kudu laun diskalakeun up salaku sistem mendemonstrasikan ditampa ti ubar. Sanajan kitu, dina dosis maksimum pernah kedah gede ti dua ratus mgs sapopoé.

CRL-40,941 Raw Bubuk

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé bisa dikirim kaluar di 3 poé gawé sanggeus mayar.

fladrafinil / bubuk fluorafinil (CRL-40,941) Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.

Teu fladrafinil / fluorafinil bubuk (CRL-40,941) ngagaduhan efek samping

Aya henteu kasusna documented tina efek samping utama kajadian salaku hasil tina maké bubuk atah Fladrafinil nurutkeun resép. Salah sahiji efek samping minor oft-dilaporkeun éta tamba imparts a Haruman hususna ka cikiih salah urang. Éta ogé geus ngadegkeun éta tamba bisa ngakibatkeun narrowing dina pembuluh getih, hiji kaayaan nu katelah vasoconstriction. Sababaraha laporan ka kapanggih kaayaan online ieu efek samping outweigh usefulness ubar urang. Aya sakumaha acan aya bukti klinis nu épék sapertos timbul tina pamakéan bubuk Fladrafinil.


Kumaha mésér CRL-40,941: mésér bubuk fladrafinil: mésér bubuk fluorafinil ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

HNMR

90212-80-9 bubuk fluorafinilfladrafinil (CRL-40,941) AASraw HNMR

resep

CRL-40,941 Raw Bubuk Resep

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

1 review pikeun fluorafinil (fladrafinil) bubuk (CRL-40,941)

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    fluorafinil (fladrafinil) bubuk (CRL-40,941) nyaéta genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *