AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Fluoxymesterone (Halotestin) bubuk

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 76-43-7. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa Fluoxymesterone (Halotestin) bubuk (76-43-7), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Panjelasan Produk

Fluoxymesterone (Halotestin) video bubuk


I. Fluoxymesterone (Halotestin) bubuk Karakter dasar:

ngaran: Fluoxymesterone (Halotestin) bubuk
CAS: 76-43-7
Formula molekular: C20H29FO3
Beurat molekul: 336.44
Ngalembereh Point: 240 ° C
Temp neundeun: RT
warna: bodas padet


II. Fluoxymesterone (Halotestin) pamakéan bubuk

1. ngaran:

bubuk Fluoxymesterone (CAS 76-43-7) disebut salaku bubuk Halotestin atanapi Ultandren.

2. Fluoxymesterone bubuk Dianggo:

Fluoxymesterone (Halotestin) bubuk kanggo pamakéan lisan. Di pasar, aya usuaslly 3 tablet spésifikasi: 2.5mg; 5mg; 10mg, bubuk Fluoxymesterone kudu ngajalankeun 10-40mg per dinten, 2-4 minggu.

3. Dinyana kana bubuk Halotestin (CAS 76-43-7)

Sanajan éta lain stéroid ruinous, efek samping bubuk Fluoxymesterone bisa ngawengku:
Réaksi androgenic ngarugikeun kuat. efek samping androgenic kaasup jerawat, bulu leungitna gancangan di maranéhanana predisposed mun baldness pola jalu jeung tumuwuhna bulu awak, nu deterioration awéwé (embodied di sagala rupa penjuru tumuwuhna bulu awak,
cara ngucapkeun di jero jeung perluasan itil nu) moderately elevated tingkat tekanan darah, kawas naek atanapi ngurangan di koléstérol LDL, ngurangan produksi téstostéron alam
Naon deui, Mun anjeun nganggo bubuk Fluoxymesterone, ati kudu cageur pikeun ngamimitian tambahan using.In, individu kudu narékahan pikeun ngurangan tur ngawatesan tekanan total dina wates stress liver.To, bubuk Fluoxymesterone kudu dipake pikeun leuwih ti opat minggu

parentah 4.Further:

Balukar bubuk Fluoxymesterone on kakuatan ngagambarkeun tujuan utamana ieu stéroid urang. Aya saeutik pisan lamun sagala stéroid nu bisa ngamajukeun kakuatan kawas Halo. Malah, teu ngan baris eta bisa dramatis kanaékan nu ilaharna lumangsung gancang. Ieu teu bisa ngomong anjeun bakal kiwari bangku 200lbs leuwih ti maneh tuh sababaraha minggu ka tukang, urang teu bisa ngaduga kanaékan total di kakuatan ti hiji lalaki ka hareup, tapi bakal signifikan. Alatan éfék bubuk Fluoxymesterone on kakuatan, ieu ngajadikeun eta hiji stéroid alus teuing pikeun atlit kakuatan, teu heran aya. Ieu stéroid pisan ilahar dipimilik ku lifters kakuatan sarta pesaing lalaki kuat. Eta oge favorit loba pejuang, atlet tur sagala saingan séjén anu bisa nyandak kauntungan tina saperti tret patali.

5. Fluoxymesterone Bubuk:

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.

Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

7. Fluoxymesterone bubuk Marketing:

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


III. Fluoxymesterone (Halotestin) HNMR bubuk

AASraw nyadiakeun purity 99% Fluoxymesterone (Halotestin) bubuk bubuk atah keur bodybuilders atanapi Labs bawah tanah pikeun pamakéan lisan.


Kumaha mésér bubuk Fluoxymesterone; mésér bubuk Halotestin (CAS 76-43-7) ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

HNMR

AASraw nyadiakeun purity 99% Fluoxymesterone / Halotestin bubuk atah keur bodybuilders atanapi Labs bawah tanah pikeun pamakéan lisan.

AASraw nyadiakeun purity 99% Fluoxymesterone / Halotestin bubuk atah keur bodybuilders atanapi Labs bawah tanah pikeun pamakéan lisan.

resep

Halotestin Bubuk Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

Fluoxymesterone / Halotestin atah bubuk Perkenalan

1 review pikeun Fluoxymesterone (Halotestin) bubuk

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    Fluoxymesterone (Halotestin) bubuk mangrupa genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *